• مرضیه محمدی
  • لی لی رضایی

یخچال و فریزر...

۲۷-مرداد-۱۳۹۱, ۰۴:۰۴ عصر
ارسال: #1
     
Heart یخچال و فریزر...
Heart

برای برطرف کردن بوی بد یخچال میتوانید مقداری زغال را نیم کوب کنید در کیسه پارچه ای نازکی بریزید و در یخچال به خصوص در طبقات بالای آن بگذارید. هر چند وقت یکبار، کیسه ی زغال را در آفتاب بگذارید تا خشک شود و دوباره قدرت بوگیری داشته باشد. جدار داخل یخچال را نیز هر چند وقت یکبار با محلول جوش شیرین و آب تمیز کنید.

ﻣﻦ
ﺳﺮﺷﺎﺭ ﺍﺯ ﮔﻔﺘﻨﻢ
ﻧﻪ ﺍﺯ ﻧﻮﺷﺘﻦ
ﺑﺎﯾﺪ ﮐﻪ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺭﻭﺑﺮﻭﯼ ﻣﻦ ﺑﻨﺸﯿﻨﯽ...

اینجا رو دوست دارم...
نقل قول
 سپاس شده توسط arooaha ، ninak ، نازي ، آهو مشکی پوش ، nonoo ، بهارک72 ، Maryam290
۲۹-مرداد-۱۳۹۱, ۰۶:۵۶ عصر
ارسال: #2
     
Heart RE: برطرف کردن بوی بد یخچال...
Heartنحوه تمیز کردن یخچال و از بین بردن بوی آن

برای تمیز کردن دیواره‌های داخلی یخچال از محلول جوش‌شیرین و آب کمک بگیرید. برای این منظور، یک تا دو قاشق جوش‌شیرین را در یک چهارم لیتر آب گرم حل کنید و یخچال را با آن پاک کنید. سپس با دستمال تمیز خشک نمایید. جوش‌شیرین بوی نامطبوع یخچال را از بین می‌برد

ﻣﻦ
ﺳﺮﺷﺎﺭ ﺍﺯ ﮔﻔﺘﻨﻢ
ﻧﻪ ﺍﺯ ﻧﻮﺷﺘﻦ
ﺑﺎﯾﺪ ﮐﻪ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺭﻭﺑﺮﻭﯼ ﻣﻦ ﺑﻨﺸﯿﻨﯽ...

اینجا رو دوست دارم...
نقل قول
 سپاس شده توسط آهو مشکی پوش ، nonoo ، Asal1234 ، Maryam290
۱-شهريور-۱۳۹۱, ۰۴:۰۹ عصر
ارسال: #3
     
Heart RE: یخچال و فریزر...
Heartنکات مهمی که درباره فریزربایدبدانید

غذاهای فریز شده باکتری ها را غیرفعال می کند اما آنها را از بین نمی برد. این سخن به معنی آن است که اگر غذای آلوده داخل فریزر قرار بگیرد، به همان میزان مضر خواهد بود و باکتری های آن فقط غیرفعال می شوند.

درباره فریزر نیز مانند بسیاری موارد دیگر تصورات اشتباهی وجود دارد که به برخی نکات برای رفع این اشتباه ها اشاره می کنیم.

1 - همه سبزیجات برای فریز کردن مناسب نیستند
سبزیجات نرم و لطیفی مانند کاهو هنگامی که فریز شوند خراب شده و خواص غذایی خود را از دست می دهند.

2 - سس های کرمی نیز داخل فریزر به اصطلاح بریده شده و غیرقابل استفاده می شوند.

3 - قهوه هم نباید در فریزر گذاشته شود؛ به ویژه قهوه تیره.

4 - یکی دیگر از مواد غذایی که نباید در فریزر نگهداری شود تخم مرغ است.

5 - غذاها نباید برای مدت نامحدود داخل فریزر نگهداری شوند؛ به ویژه انواع سوپ، غذاهای آب پز، گوشت پخته، غذاهای استیکی و سرانجام برشته شده ها.

6 - فریز کردن، تمام باکتری ها را نمی کشد
غذاهای فریز شده باکتری ها را غیرفعال می کند اما آنها را از بین نمی برد. این سخن به معنی آن است که اگر غذای آلوده داخل فریزر قرار بگیرد، به همان میزان مضر خواهد بود و باکتری های آن فقط غیرفعال می شوند. با گرم کردن دوباره آن، باکتری ها فعال شده و غذای شما سالم نخواهد بود.

7- اگر گوشتی که طبخ نشده بارها بیرون از فریزر قرار بگیرد و یخ آن باز شود خاصیت خود را به کلی از دست می دهد. بهترین راه برای نگهداری گوشت این است که آن را تازه مصرف کنید.

8 - فریزر بهترین جا برای نگهداری طولانی مدت غذا نیست.

9 - دما در فریزر نیز هر زمان که در آن باز و بسته می شود تغییر می کند. ممکن است غذا یخ زده باقی بماند اما روند فریز شدن آن کند پیش برود و کریستال های یخی یا به اصطلاح برفک نیز داخل فریزر ایجاد شود، بنابراین تا می توانید درهای فریزر را فقط در مواقع لزوم باز کنید.

ﻣﻦ
ﺳﺮﺷﺎﺭ ﺍﺯ ﮔﻔﺘﻨﻢ
ﻧﻪ ﺍﺯ ﻧﻮﺷﺘﻦ
ﺑﺎﯾﺪ ﮐﻪ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺭﻭﺑﺮﻭﯼ ﻣﻦ ﺑﻨﺸﯿﻨﯽ...

اینجا رو دوست دارم...
نقل قول
 سپاس شده توسط behi ، آهو مشکی پوش ، Maryam290
  • تشریفات وندا
  • گروه ژ
۳۰-شهريور-۱۳۹۲, ۰۳:۳۴ عصر
ارسال: #4
         
RE: یخچال و فریزر...
ما عادت کرده ایم از یخچال مان به جای کمد استفاده کنیم. هر ماده خوراکی را در یخچال می گذاریم برای اینکه بتوانیم زودتر پیدایش کنیم. اما با این کار از انرژی یخچال مان بیش از حد استفاده می کنیم و انرژی را هدر می دهیم. علاوه بر این بعضی از مواد غذایی در یخچال خراب می شوند. با توجه به متن ذیل، این ۱۱ خوراکی را می توانید به راحتی خارج از یخچال نگه دارید.

1.سس تند

سس تند اصلا نیاز به سرد نگه داشته شدن ندارد، مگر اینکه رویش نوشته باشد "در یخچال نگهداری شود". سس را می توانید بیرون از یخچال معمولا تا سه ماه نگه دارید و اصلا نگران کپک زدن آن نباشید. ترشیجات را هم می توانید خارج از یخچال نگه دارید به شرطی که قاشق کثیف در آن فرو نکنید.


۲. سیب زمینی

برودت بر عطر و طعم سیب زمینی اثر منفی می گذارد، بنابراین بهتر است آن را در یخچال نگهداری نکنید. بهترین شرایط برای نگهداشتن سیب زمینی قرار دادن آن در سبد یا پاکت ها کاغذی است. نگهداری سیب زمینی در کیسه های پلاستیکی رطوبت را تشدید می کند و باعث زیاد شدن سرعت فساد سیب زمینی می شود. سیب زمینی بیرون از یخچال سه هفته تازه می ماند.


3. پیاز

پیاز را هم درست مثل سیب زمینی باید در سبد یا کیسه ای نگهداری کنید که امکان گردش هوا پیرامون آن وجود داشته باشد. یخچال پیاز را خراب می کند. به علاوه یادتان باشد پیاز را کنار سیب زمینی نگذارید. رطوبت و گازهایی که از سیب زمینی منتشر می شود، می تواند باعث پوسیدگی پیاز شود.


4. نان

اگر نان را ظرف ۴ روز مصرف می کنید، می توانید آن را بیرون از یخچال قرار دهید. البته این برای نان هایی است که در طبخ آنها از جوش شیرین استفاده نشده است، در غیر این صورت به جای یخچال باید نان را در فریزر بگذارید. نان در فریزر سریع یخ می زند و رطوبت و تازگی خود را حفظ می کند. نگهداری در یخچال نان را بیات می کند.


۵. باتری

خیلی ها معتقدند نگهداری از باتری ها در یخچال باعث ماندگاری بیشتر آنها می شود. این عقیده درستی نیست. بهترین جا برای نگهداری باتری ها دمای اتاق است. گرما یا سرمای بیش از حد می تواند عملکرد باتری ها را کاهش دهد و باعث فاسد شدن سریع تر آنها شود.


۶. سیر

سیر را می توانید تا دو ماه بدون نگرانی در دمای اتاق نگهداری کنید. هیچ قارچی جرات نمی کند در سیر رشد کند! سیر را هم باید مثل پیاز طوری ذخیره کنید که هوا بتواند از اطراف آن عبور کند. البته می توانید سیر له شده را در فریزر هم نگهداری کنید و تا مدت ها تازه خواهد ماند.


۷. گوجه فرنگی

خیلی از ما گوجه فرنگی را در یخچال نگهداری می کنیم اما می توان گوجه فرنگی را خارج از کیسه پلاستیکی روی کانتر آشپزخانه هم نگهداری کرد. مخصوصا اگر گوجه فرنگی ها کال باشند این کار به روند رسیدن آنها کمک خواهد کرد. آنها را می توانید در پاکت کاغذی هم نگهداری کنید.


۸. عسل

عسل هم از موادی است که نگهداری خارج از یخچال برایش مناسب تر است. عسل در محیط بیرون و دمای محیط خراب نمی شود به شرطی که در شیشه آن را همیشه بسته نگه دارید و چیزی داخلش نریزد. به هیچ عنوان قاشق کثیف را داخل آن نزنید چون مواد دیگر مثل خامه، زود فاسد می شوند.


۹. قهوه

قهوه در یخچال نم می کشد. در واقع رطوبت مواد غذایی یخچال ممکن است به قهوه منتقل شود. بهترین جا برای نگهداری قهوه دمای اتاق است. قهوه را در قوطی های دربسته نگه دارید. اگر فضایی که دارید مرطوب است، می توانید یک کیسه پلاستیکی روی در قهوه بگذارید و بعد در را ببندید تا کاملا وکیوم شود.


10. خشکبار

خشکبار هم درست مثل قهوه در یخچال نم می کشند. بهترین راه برای نگهداری خشکبار گذاشتن آنها در کیسه پلاستیکی دربسته است. آنها را در پلاستیک بریزید، هوای پلاستیک را خالی کنید و در کمد یا کابینت بگذارید. با این کار می توانید آجیل ها را تا ۶ ماه کاملا تازه نگهدارید.


۱۱. حبوبات

حبوبات ممکن است در یخچال بوی بدی به خود بگیرند. خیلی از کدبانوها حبوبات را می خیسانند یا نیم پز می کنند و در فریزر می گذارند. اما اگر می خواهید حبوبات را خشک نگه دارید، آنها را در دمای اتاق قرار دهید. بهتر است آنها را در پلاستیک یا ظروف دربسته نگهداری کنید.

تنها یک نیروست که قدرت واقعی دارد
و آن نیروی محبت است.
آدمی که عشق می ورزد، دنبال قدرت نمی رود
او خود صاحب قدرت است. Heart
نقل قول
 سپاس شده توسط آهو مشکی پوش ، s.alikhani ، behi ، nonoo ، Maryam290
۱۴-مهر-۱۳۹۲, ۰۲:۵۷ صبح
ارسال: #5
RE: یخچال و فریزر...
تو یک مقاله خارجی نوشته بود برچسبای آهنربایی که به در یخچال فریزرا میزنیم و پرش میکنیم آهنرباش باعث میشه که موادغذایی داخل یخچال مشکل پیدا کنه و باعث سرطان هم میشه...من که همه رو از روی در یخچال فریزر کندم...گفتم بگم شما هم در جریان باشید....

يا امام رضا ني ني رو سپردم به خودت....

رادوین جونم ساعت 12:30 ظهر 4 دی ۱۳۹۳ با وجودش زندگیمونو شیرین تر کرد... رادوین مربای توت فرنگیه منه
نقل قول
 سپاس شده توسط روناک بیزمارک ، آهو مشکی پوش ، nazgol22 ، nargessss ، مریم 1363 ، Aseman90 ، یاسی جون ، گیلاسی ، Maryam290
۱۳-دي-۱۳۹۲, ۱۱:۰۴ عصر
ارسال: #6
RE: یخچال و فریزر...
خانما شما سبزی کوکو رو چجوری تو فریزر میذارین؟ خام یا پخته؟

Le silence est un ami qui ne trahit jamais
نقل قول
 سپاس شده توسط Maryam290
۱۳-دي-۱۳۹۲, ۱۱:۰۹ عصر
ارسال: #7
           
RE: یخچال و فریزر...
مامان من خام مبذاره...اما یکی ار اسناهامون دیدم پخته میذاشت به نطر من خام بهتره پخته برای خورشت ایناست...چون کوکو که لارم نیست قبلش بپریش همون رمان پخت میپزه

خدایا شکرت
نقل قول
 سپاس شده توسط shaby ، nonoo ، Maryam290
۴-تير-۱۳۹۳, ۰۵:۴۳ عصر
ارسال: #8
RE: یخچال و فریزر...
ماهم سزی کوکو رو خام میزاریم چون خودش رو گاز پخته میشه.تاحالا پخته نذاشتیم.
نقل قول
 سپاس شده توسط Maryam290
۴-تير-۱۳۹۳, ۰۶:۱۴ عصر
ارسال: #9
           
RE: یخچال و فریزر...
تاریخ بنویسید
دقت در خرید، آماده سازی و بسته‌بندی مواد غذایی گوشتی و غذاهای دریایی به این معنی نیست که می ‌توانیم آنها را به صورت نامحدود در فریزر نگه داریم. هر ماده غذایی را مدت مشخصی باید در فریزر نگهداری کرد تا کیفیت و ارزش غذایی آن از بین نرود. به این مدت مشخص، که برای هر ماده غذایی گوشتی متفاوت است، "مدت ماندگاری" می ‌گویند. به جدول زیر توجه کنید.
ماده غذایی
مدت ماندگاری به ماه
خام و نیم پز:
گوشت گاو/گوشت کبابی و استیکی 6 تا 12
مرغ یا بوقلمون قطعه شده 9 تا 12
مرغ یا بوقلمون کامل و قطعه نشده یک سال
اردک/ انواع پرندگان خوراکی 6
گوشت چرخ کرده یا نیم پز/دل و جگر مرغ 3 تا 4
گوشت بره برای کباب کردن یا قطعه شده 6 تا 9
سینه مرغ قطعه شده برای کباب و جوجه کباب یا قیمه شده حداکثر یک ماه
انواع سوسیس 1 تا 2
قسمت های مختلف مثل دل و جگر و قلوه گاو و گوسفند 3 تا 4
انواع گوشت پخته شده:
سوسیس دودی 1 تا 2
همبرگر حاضری/هات داگ 1 تا 2
گوشت پخته چرخ کرده و چرخ نکرده 2 تا 3
گوشت مرغ پخته 4 تا 6
ناگت مرغ 1 تا 3
غذاهای دریایی خام:
انواع ماهی بدون چربی 4 تا 6
انواع ماهی چرب 2 تا 3
میگو یک سال
غذاهای دریایی پخته:
ماهی کامل پخته 18
ماهی قطعه شده پخته 3
برای هر ماده غذایی فریزری بهترین زمان مصرف، حداکثر تا قبل از رسیدن به نصف زمان مورد نظر برای نگهداری آن در فریزر است؛ مثلا مدت ماندگاری انواع ماهی‌های بدون چربی 4 تا 6 ماه است، که بهترین زمان مصرف آن 3 ماه پس از تاریخ فریز کردن آن است.
پس بهتر است هنگام بسته بندی مواد غذایی، روی آن برچسب تاریخ بچسبانید تا هنگام مصرف بدانید چقدر از زمان فریز‌ کردن آن گذشته است.
یخ‌ها را با دقت آب کنیم
برای اینکه به مواد غذایی فریزری آسیب نرسد و ارزش غذایی آنها از بین نرود، باید بعد از خارج‌کردن از فریزر به صورت صحیح یخ این مواد غذایی را آب کرد و بعد آنها را مصرف کرد.
سه روش برای این کار وجود دارد، یخ‌زدایی در یخچال، یخ‌زدایی در آب سرد و یخ‌زدایی با مایکروویو.
- در شیوه یخ‌زدایی در یخچال، 24 ساعت قبل، باید بسته ی گوشت را از فریزر به یخچال منتقل کرد. بسته را نباید باز کرد یا روی آن نمک پاشید تا زودتر یخ آن باز بشود. این کارها به شدت به ماده غذایی آسیب می ‌رساند.
- در یخ‌زدایی با آب سرد باید بسته غذایی بدون آنکه از کیسه خارج شود، داخل آب سرد قرار بگیرد. آب باید هر نیم ساعت یک بار عوض شود تا بسته غذایی ما تا موقع بازشدن یخ آن در آب سرد باشد. در غیر این صورت عوامل بیماری‌زای احتمالی موجود در ماده غذایی شروع به فعالیت کرده و ماده غذایی را آلوده می‌ کنند.
- برای یخ‌زدایی با مایکروویو هم باید براساس دستور آن عمل کنید. فقط لازم است دما را به دقت تنظیم کنید تا ماده غذایی به جای یخ زدایی، نیم پز نشود. درضمن باید موادی را که توسط مایکروویو یخ‌زدایی شده سریع مصرف کنید.
- از نمک‌زدن، باز‌ کردن بسته‌های غذایی برای سریع تر‌کردن یخ‌زدایی آنها، گرفتن آنها زیر آب جوش، باز‌ کردن بسته و قرار دادن آنها در محیط اتاق یا داخل آب گرم و به‌ طور کلی هر حرکتی که باعث تغییر ناگهانی دمای بسته می ‌شود، جداً خودداری کنید.


منبع: http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=60226

اللّهمَ عَجِّل لِوَلیِکَ الفَرَج وَ العافِیه...
*
شکرخدا،که هرآنچه طلب کردم از خدا
بر منتهای همت خود ،کامران شدم
*
خدای مهربونم با تمام وجود بودنت رو لمس میکنم، خیـلی دوستت دارمLub
نقل قول
 سپاس شده توسط Maryam290 ، 136383
۴-تير-۱۳۹۳, ۰۸:۱۸ عصر
ارسال: #10
RE: یخچال و فریزر...
18نکته ی کوتاه وپرفایده در رابطه با استفاده ازیخچال وفریزر در خانه :

1- محل قرار گرفتن یخچال

از قرار دادن یخچال یا فریزر در مجاورت دستگاه‌های گرمازا مثل اجاق‌گاز، آب‌گرمکن، شوفاژ و نور مستقیم خورشید بپرهیزید.
فضای پشت یخچال و فریزر باید حداقل بیست سانتی‌متر، برای گردش هوا، با دیوار فاصله داشته باشد. مطمئن شوید که یخچال یا فریزر روی یک سطح ‌تراز قرار گرفته و در آن به ‌طور کامل بسته می‌شود.


2- انتخاب صحیح یخچال

هنگام خرید یخچال مدل‌هایی را انتخاب کنید که مصرف انرژی کمتر و بازدهی بیشتری داشته باشند. هم‌چنین از وجود برچسب انرژی روی یخچال مطمئن شوید.


3- جابه‌جایی یخچال

در صورتی که ناچار به جابه‌جایی و یا حمل آن هستید، حداقل دو تا سه ساعت پس از جابه‌جایی، یخچال را به برق وصل کنید.


4- تنظیم ترموستات یخچال

دمای داخل فریزر معمولاً سه تا چهار درجه زیرصفر و دمای داخل محفظه ی یخچال سه تا چهار درجه بالای صفر باید باشد، تنظیم نادرست ترموستات علاوه بر اینکه باعث فاسد شدن و یخ زدگی مواد غذایی می‌شود، مصرف انرژی را نیز افزایش می‌‌دهد.


5- قراردادن چیزهای گرم در یخچال

قرار دادن چیزهای گرم در یخچال کار درستی نیست؛ زیرا هم با گرم کردن فضای داخل یخچال اثر سرما را کم می‌کنند و هم در اثر گرم شدن داخل یخچال، ذرات برفک و یخ آب شده و همراه با آلودگی‌های احتمالی به داخل غذاها می‌چکد و سبب آلودگی آنها می‌شود.


6- هوای سرد و گرم در یخچال

در یخچال‌هایی که در قسمت بالای آن یخدان قرار ندارد، طبقات پایین‌تر بیشتر با هوای سرد در تماس هستند تا طبقات بالا؛ چون همان‌طور که می‌دانید هوای سرد، سنگین‌تر از هوای گرم است. همچنین چیزهایی که در قسمت در یخچال گذاشته می‌شوند به علت آنکه هنگام باز و بسته شدن، این قسمت در مجاورت هوای بیرون قرار می‌گیرد، کمتر از سرمای ضروری بهره‌مند می‌شوند.


7- باز و بسته کردن در یخچال

در یخچال یا فریرز را هیچ‌گاه به مدت طولانی باز نگذارید و از باز و بسته کردن بیهوده ی آن به خصوص در تابستان خودداری کنید.


8- حفظ سرمای یخچال

اگر برق قطع شد یا به دلیلی به طور موقت از کار افتاد، از باز و بسته کردن در آن خودداری کنید و اگر می‌توانید روی یخچال را با لحاف یا پتو بپوشانید تا سرمای داخل یخچال تا حدّ امکان حفظ شود. در تابستان که با هر مرتبه باز و بسته شدن در یخچال، درجه ی حرارت داخل دستگاه به سرعت بالا می‌رود، باید درجه ی سرما را بیشتر کرد تا سرمای لازم زودتر در داخل یخچال تولید شود.


9- انبار کردن مواد غذایی در یخچال

مقدار زیادی مواد غذایی انباشته روی هم را در یخچال قرار ندهید، چون وقت زیادی لازم است که سرما به همه ی آنها نفوذ کند، بنابراین زودتر خراب می‌شوند. برای مثال، دیده می‌شود که مقدار زیادی سبزی را به صورت دسته در یخچال می‌گذارند و بعد از یکی دو روز وقتی بیرون می‌آورند وسط آن گندیده و در اثر تخمیر، داغ شده است. برای نگهداری سبزی خوردن در یخچال، ابتدا آن را پاک کنید و بشویید. سپس در پارچه ی نازکی بریزید و داخل یخچال بگذارید. در صورتی که مقدار سبزی زیاد است، برای اینکه سالم‌تر بماند، پس از پاک کردن، قسمتی را به صورت نشسته داخل کیسه بریزید و در یخچال نگه دارید و هنگام مصرف بشویید.
برفک‌ها را به طور منظم آب کنید؛ زیرا به محض افزایش قشر برفک، مصرف انرژی بالا می‌رود. لوله‌های پشت یخچال یا فریزر را دست کم سالی دوبار گردگیری کنید.


10- رفع بوی یخچال

برای رفع بوی یخچال می‌توانید مقداری زغال را نیم کوب کنید، در کیسه پارچه‌ای نازکی بریزید و در یخچال به خصوص طبقات بالای آن بگذارید. هر چند وقت یک بار کیسه زغال را در آفتاب بگذارید تا خشک شود و دوباره قدرت بوگیری داشته باشد. جدار داخل یخچال را نیز هر چند وقت یک بار با محلول جوش شیرین و آب تمیز کنید.


11- نگه‌داری مواد غذایی در یخچال

این موضوع به نوع ماده ی غذایی و مقدار آن، درجه ی آلودگی و شرایط محیطی بستگی دارد. برای مثال، یک قطعه گوشت تازه را که از مغازه قصابی می‌خریم، صلاح نیست بیش از سه روز در یخچال نگه‌داری کنید. برای نگه‌‌داری انواع خورش نیز ابتدا در حالی که سرپوش ظرف خورش گذاشته شده، آن را حداقل پنج دقیقه بجوشانید و بدون اینکه به آن دست بزنید بگذارید خنک شود. سپس داخل یخچال قرار دهید. به این ترتیب می‌توانید دو تا سه روز خورش را در یخچال نگه دارید. پنیر با نمک را مدت نسبتاً طولانی در یخچال می‌شود نگه داشت. مرغ معمولاً دو تا سه روز در یخچال قابل نگه‌داری است. سبزیجات را تا یک هفته و میوه‌جات را هم بسته به نوع و سلامت پوست آنها شاید تا چند هفته به راحتی بتوان در یخچال نگه‌داری کرد.


12- مناسب‌ترین درجه فریزر

مناسب‌ترین درجه ی سرمای درون فریزر که هم مواد غذایی را سالم نگه می‌دارد و هم مانع از بین رفتن ویتامین‌ها و خواص خوراکی‌ها می‌شود، 16- تا 20- درجه سانتی‌گراد است.


13- راهنمای چراغ‌های آگاهی‌دهنده ی یخچال

چراغ‌های آگاهی‌دهنده ی فریزرها معمولاً سه چراغ سبز، قرمز و زرد دارند. چراغ سبز نشان دهنده ی برقراری جریان برق ورودی به فریزر است. چراغ قرمز نشان می‌دهد که به دلیلی، مانند خرابی ترموستات، عمل سرماسازی خوب انجام نمی‌شود. از این رو، این چراغ همیشه باید خاموش باشد تا مطمئن باشیم که فریزر به خوبی کار می‌کند. اما برای چراغ زرد کلیدی وجود دارد که معمولاً اتصالات را به صورت مستقیم در می‌آورد تا سرما به حدّ کافی برسد و چراغ قرمز خاموش شود. در این موقع این کلید را به حالت خاموش درمی‌آوریم، چراغ زرد هم خاموش می‌شود.


14- زیاد شدن برفک فریزر

چنانچه لاستیک‌های دور در،خراب شود، برفک داخل فریزر زیاد می‌شود که برای رفع این مشکل باید لاستیک‌ها تعویض شوند.


15- روشن شدن چراغ قرمز فریزر

چنانچه برودت یخچال خوب باشد، ولی باز چراغ فریزر روشن شود، سیم‌های چراغ اتصال پیدا کرده‌اند.


16- ریپ زدن فریزر

اگر فریزر شما بعد از چند بار ریپ زدن روشن شود، ممکن است در اثر کار زیاد، پلاتین‌های رله کثیف شده باشند شما باید آنها را تمیز و یا رله را عوض کنید.


17- سوت کشیدن فریزر

اگر فریزر شما سوت می‌کشد و برودت کم است، با چکش لاستیکی نقاط مختلف لوله‌های رابط به خصوص ابتدای اوپراتیورها (لوله‌هایی از جنس آلومینیوم برای اینکه سرما را سریع و خوب منتقل کنید) و به فیلتر ضربات آرامی وارد کنید. اگر عیب رفع نشد، لوله‌ها باید شسته و فریزر تجدید شارژ شود.


18- برودت بد فریزر

اگر برودت در طبقه‌های بالا خوب اما در طبقه‌های پایین نامطلوب است، گاز فریزر تمام شده،علت تخلیه ی گاز را بررسی کنید.


iranhall

کاش میتونستم مثل Celine Dion برات آهنگ [Because You Loved Me] بخونم و به تو تقدیمش کنمAngel
I'm everything I am
Because you loved me
نقل قول
 سپاس شده توسط tamanaaaa ، Maryam290
ارسال پاسخ

تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.




ارسال پاسخ صفحه قبل صفحه بعد ثبت نام