• آذینرو
  • آرایشگاه مدیس

کوفته تبریزی بدون گوشت کاملا رژیمی!

۲۳-آذر-۱۳۹۰, ۰۸:۵۸ عصر
ارسال: #1
   
کوفته تبریزی بدون گوشت کاملا رژیمی!
[تصویر: کوفته تبریزی بدون گوشت کاملا رژیمی!]" alt="تصویر: [تصویر: کوفته تبریزی بدون گوشت کاملا رژیمی!]" title="تصویر: [تصویر: کوفته تبریزی بدون گوشت کاملا رژیمی!]" />

مواد لازم:

سبزی شامل گشنیز، جعفری، شوید، ترخون، مرزه 1کیلو

لپه 2پیمانه

گوجه فرنگی 6عدد

آرد نخودچی نصف پیمانه

نمک، فلفل قرمز، زردچوبه،زیره سیاه به مقدار لازم

روغن زیتون به مقدارلازم

آلو و گردو به مقدار لازم





طرز تهیه :

لپه را از شب قبل خیس کنید و با کمی آب بپزید.برنج را نیز جداگانه پخته و به همراه لپه ها چرخ کنید، بعد سبزیها را که کاملا ریزخورد کرده اید به همراه آرد نخودچی و ادویه جات به لپه و برنج چرخ شده اضافه کنید و کاملا ورز دهید تا آماده شود.آنها را گلوله گلوله کرده و وسطشان را در صورت تمایل آلوچه یا مغز گردو بگذارید و در قابلمه ی مناسب قرار دهید.

حال گوجه و آب را مخلوط کرده و بگذارید خوب بجوشد تا به سسی نه چندان سفت تبدیل شود، این سس را روی کوفته ها بریزید و قابلمه را روی شعله ی ملایم بگذارید تا آرام آرام پخته شود و جا بیفتد .همراه روغن زیتون میل کنید.
نقل قول
 سپاس شده توسط سمیرا م ، shaparak_7777 ، suniyarad ، aryan1990sh ، عسل بانووو ، نیلوفر♥♥♥ ، *ناهید* ، sheyda_sh
۳-آذر-۱۳۹۴, ۰۱:۴۱ عصر
ارسال: #2
         
RE: کوفته تبریزی بدون گوشت کاملا رژیمی!
کوفته تبریزی بدون گوشت


[تصویر: کوفته تبریزی بدون گوشت کاملا رژیمی!]


مواد لازم برای 3تا4 نفر:

2 پیمانه برنج
1 پیمانه لپه
1 عدد پیاز
300 گرم سبزی کوفته
3 ق س آرد نخودچی یا لپه
2 ق س رب گوجه فرنگی
1 ق چ زردچوبه، ادویه و فلفل
به مقدار لازم روغن
به مقدار لازم نمک

مواد داخل کوفته:

3 ق س پیاز داغ
2 /1 پیمانه گردوی خرد شده
2 /1 پیمانه کشمش
2 /1 پیمانه آلو
2 /1 پیمانه قیسی

طرز تهیه:

1. برنج را بشویید و در ظرفی مناسب خیس کنید. بعد از مدت نصف روز برنج را بپزید.سپس لپه را بشویید و در یک ظرف دیگر خیس کنید. آن را هم بعد از مدت نصف روز بپزید.

2. سبزی کوفته را که شامل گشنیز، جعفری، تره، ترخون و مرزه است به خوبی بشویید و در یک سبد بریزید تا آب آنها کشیده شود، سپس خردشان کنید.

3. پیاز را نگینی خرد کنید و در یک تابه مناسب با مقداری روغن تفت دهید. حالا نیمی از زردچوبه و ادویه، همه رب گوجه فرنگی و مقداری نمک را به پیاز اضافه کرده ، آنها را تفت دهید. مقداری آب داخل تابه بریزید و بگذارید چند جوش بزند، سپس آن را کنار بگذارید. سس غذا آماده است.

4. در این زمان برنج و لپه پخته شده را چرخ یا میکس کنید. سبزی خرد شده را هم به مواد اضافه کنید، سپس مابقی ادویه، مقداری نمک و فلفل را اضافه کنید و مواد را خوب ورز دهید. کمی آرد نخودچی جهت چسبندگی مواد اضافه کنید و دوباره مواد را ورز دهید.

5. برای آماده کردن مواد داخل کوفته، در یک تابه مناسب مقداری روغن بریزید. کشمش، آلو و قیسی را به همراه پیاز داخل آن تفت دهید، سپس گردوی خرد شده را اضافه کنید تا مواد داخل کوفته آماده شود.

6. مقداری از مواد کوفته را بردارید و به کمک دست داخل آن را گود کنید. حالا مقداری از مواد درونی کوفته داخل آن قرار دهید و مواد را به صورت توپ های کوچک در آورید.

7. در مرحله آخر، کوفته ها را در ظرف مورد نظر بچینید، سسی را که آماده کرده اید روی آنها بریزید و سرو کنید.
.............

منبع : دکتر سلام

تصویر: http://avazak.ir/Java/smili/Avazak.ir-smili16.gif
ღ❤N & R❤ღ
نقل قول
 سپاس شده توسط nazita ، saye goli ، sheyda_sh ، K.L.S
ارسال پاسخ

تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.




ارسال پاسخ صفحه قبل صفحه بعد ثبت نام