• تقی زاده
  • آرایشگاه مدیس

کورن داگ

۱-مهر-۱۳۹۱, ۰۷:۰۵ عصر
ارسال: #1
     
Heart کورن داگ
مواد لازم:
1 پیمانه آرد سفید
1 پیمانه آرد ذرت 2 قاشق غذاخوری شکر
1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
1 تخم مرغ بزرگ
2/1 پیمانه شیر


همه مواد را با هم مخلوط کنید(شیر را به تدریج اضافه کنید تا خمیر شل نشود) سوسیس ها رو از قبل سرخ کرده و با دستمال آشپزخانه خشک کرده در آرد و سپس خمیر به دست آمده غوطه ور سازید و سپس سرخ کنید.

[تصویر: کورن داگ]

ﻣﻦ
ﺳﺮﺷﺎﺭ ﺍﺯ ﮔﻔﺘﻨﻢ
ﻧﻪ ﺍﺯ ﻧﻮﺷﺘﻦ
ﺑﺎﯾﺪ ﮐﻪ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺭﻭﺑﺮﻭﯼ ﻣﻦ ﺑﻨﺸﯿﻨﯽ...

اینجا رو دوست دارم...
نقل قول
 سپاس شده توسط narcissus88 ، ساره ، marziye1987 ، ترنم ، parasto parvaz ، ღآزاده ღ ، پری-ناز ، sar ، mahshid banoo ، روبينا ، خوشگل خانم ، miss star ، مونا خانووم ، وفا ، *آوا* ، patalport ، sara-mehrad ، نداجون ، pink lady ، zahrali ، mobina-hgh ، HP_22
۱-مهر-۱۳۹۱, ۰۷:۳۲ عصر
ارسال: #2
   
RE: کورن داگ
ممنون
میشه این مواد رو به چیزی عیر از سوسیس زد؟
من از سوسیس بدم میاد
نقل قول
 سپاس شده توسط خوشگل خانم
۱-مهر-۱۳۹۱, ۰۸:۱۲ عصر
ارسال: #3
     
RE: کورن داگ
بله گلم میشه

با قارچ هم عااااالی میشه
و همینطور کوفته های کوچولو
کدو
بادنجان
هویج
و....

بستگی به ذائقه داره

آشپزی و غذا یه هنر هستش که میتونی باهاش بازی کنی و غذاهای جدید بسازی گلم...

ﻣﻦ
ﺳﺮﺷﺎﺭ ﺍﺯ ﮔﻔﺘﻨﻢ
ﻧﻪ ﺍﺯ ﻧﻮﺷﺘﻦ
ﺑﺎﯾﺪ ﮐﻪ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺭﻭﺑﺮﻭﯼ ﻣﻦ ﺑﻨﺸﯿﻨﯽ...

اینجا رو دوست دارم...
نقل قول
 سپاس شده توسط narcissus88 ، nunu_khm ، خوشگل خانم ، *آوا*
  • گروه ژ
۷-مهر-۱۳۹۱, ۰۵:۵۷ عصر
ارسال: #4
     
Heart یه خمیر دیگه واسه سوسیس چوبی
دوستای گلم
من یه کم از تخم مرغ بدم میاد
دیروز تصمیم گرفتم یه خمیر جدید درست کنم واسه سوسیس چوبی

آرد و انواع ادویه و نمک رو با ماءالشعیر خمیر کردم
طوری که مثل حلیم بشه
مایع خمیر یا جوش شیرین یا بیکینگ پودر هم بهش بزنید...

[تصویر: کورن داگ]

بعد سوسیسارو سرخ کردم
روغنشونو گرفتم
انداختمشون تو مایع
و بعد تو آرد یا سوخاری غلتوندم
و تو روغن داااغ سرخ کردم

[تصویر: کورن داگ]

[تصویر: کورن داگ]


نوش جانNew1

ﻣﻦ
ﺳﺮﺷﺎﺭ ﺍﺯ ﮔﻔﺘﻨﻢ
ﻧﻪ ﺍﺯ ﻧﻮﺷﺘﻦ
ﺑﺎﯾﺪ ﮐﻪ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺭﻭﺑﺮﻭﯼ ﻣﻦ ﺑﻨﺸﯿﻨﯽ...

اینجا رو دوست دارم...
نقل قول
 سپاس شده توسط eli_91 ، ترنم ، ImWish ، hoda sarem ، sar ، ღآزاده ღ ، پری-ناز ، خوشگل خانم ، *آوا* ، ایگال ، جیما
۱۰-آبان-۱۳۹۱, ۱۰:۵۴ صبح
ارسال: #5
RE: کورن داگ
من دیشب درست کردم! عااالی بود فقط سحرناز جونم خمیر من خیلی سفت و سبناک شده بود! چرا آخه؟؟ یعنی شیر کم بوده ؟

بفرماييد "شامپاين" !!
در گويش اصفهانى يعنى بفرماييد طبقه پايين براى صرف شام Big Grin
نقل قول
 سپاس شده توسط خوشگل خانم
۱۰-آبان-۱۳۹۱, ۰۴:۴۴ عصر
ارسال: #6
     
RE: کورن داگ
مواد رو کاملا رعایت کردی اندازه هاشو؟

خمیرش باید طوری باشه که بشه سوسیس رو توش غلطوند

از دستور پایینیه درست کن ولی دیگه روش اونقدر صاف نمیشه!

ولی به احتمال زیاد پیمانه هات یک اندازه نبوده...

ﻣﻦ
ﺳﺮﺷﺎﺭ ﺍﺯ ﮔﻔﺘﻨﻢ
ﻧﻪ ﺍﺯ ﻧﻮﺷﺘﻦ
ﺑﺎﯾﺪ ﮐﻪ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺭﻭﺑﺮﻭﯼ ﻣﻦ ﺑﻨﺸﯿﻨﯽ...

اینجا رو دوست دارم...
نقل قول
 سپاس شده توسط خوشگل خانم
۱۲-تير-۱۳۹۲, ۱۲:۰۳ عصر
ارسال: #7
RE: کورن داگ
سحرناز جان آرد ذرت چیه؟ منظورت همون آرد نشاسته هست؟ از اونا که باهاش فرنی درست میکنن؟ میشه عکسارو دوباره آپلود کنی دیده نمیشه.مرسی

عیشم مدام است از لعل دلخواه
کارم به کام است الحمدالله
نقل قول
 سپاس شده توسط خوشگل خانم ، mobina-hgh
۱۴-مهر-۱۳۹۲, ۰۱:۰۲ عصر
ارسال: #8
RE: کورن داگ
کورن داگ خوشمزه داخل سبد نان .سبدشم خودم درست کردم
[تصویر: کورن داگ]
نقل قول
 سپاس شده توسط nil0o0o ، *آوا* ، zozoo ، 9211014200004 ، نداجون ، یثنا ، ایگال ، pink lady ، سیمولی ، neda+ali=nedali ، mahya .kh ، شقایق محسن ، *z.a.h.r.a*
۱۶-بهمن-۱۳۹۲, ۰۲:۲۲ عصر
ارسال: #9
       
RE: کورن داگ
[تصویر: کورن داگ]

پیج فروش لوازم دکوری chicco.gallery
.................................................
ارایشگاه:لی لی سعادت اباد بینظیر
اتلیه:آویسا فوق العاده
گلفروشی:گل باختر سعادت اباد عالی
ارایشگاه داماد:نیوفیس سعادت اباد احمدپور عالی
نقل قول
 سپاس شده توسط *gandom* ، pink lady ، جیما ، zahrali ، farda ، سیمولی ، مه سان ، neda+ali=nedali ، *آوا* ، Gol naz ، شقایق محسن
۲۳-خرداد-۱۳۹۳, ۱۱:۴۴ صبح
ارسال: #10
RE: کورن داگ
آرد گندم .... ۲ پیمانه
آرد ذرت .... 1 پیمانه
بیکینگ پودر .... 2 ق م
شکر .... ۱ ق م
شیر .... ۲ پیمانه
نمک و فلفل ..... به میزان لازم
اول آرد گندم و آرد ذرت (آرد زرد) و بیکینگ پودر و نمک و فلفل و شکر ورو با هم خوب مخلوط می کنیم. بعد شیر یا ماء الشعیر ( من هر دو رو زدم)رو هم کم کم اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا غلظتش زیاد بشه. به دلخواه میتونید یه دونه تخم مرغ هم به مواد اضافه کنید...
نیم ساعت 40 دقیقه ای بذارید مایعتون استراحت کنه.
روغن رو بذارید داغ داغ بشه. بعد موادی رو که می خوایم تو خمیر می زنیم و بلافاصله می ندازیم تو روغن داغ داغ ( طوری که روش رو هم بگیره، روغن زیاد باشه بهتره)
موادی که می تونید به این روش درست کنید: مرغ ماهی میگو قارچ سوسیس سیب زمینی بروکلی....
کلا خیلی خوشمزه س .. و تا داغه باید بخورید سردش مزه نمی ده.
[تصویر: کورن داگ]
[تصویر: کورن داگ]

اسپانیایی اولین زبان دنیا تا سال 2020
نقل قول
 سپاس شده توسط *آوا* ، سنجاب ، shirin93 ، شقایق محسن ، HP_22 ، pichak2014
ارسال پاسخ

تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.




ارسال پاسخ صفحه قبل صفحه بعد ثبت نام