کشک بادمجون رژیمی

۷-شهريور-۱۳۹۱, ۰۷:۲۱ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۷-شهريور-۱۳۹۱ ۰۷:۲۲ عصر توسط khoodka.)
ارسال: #1
 
کشک بادمجون رژیمی
کشک بادمجون رژیمی

[تصویر: کشک بادمجون رژیمی]

مواد لازم

بادمجون قلمی خوش بر و رو 5-6 تا

گوجه فرنگی خوش بر و رو یکی متوسط

سیر خوش بر و رو 4-5 حبه

نمک

زردچوبه

کشک

نعنا و پیاز و روغن برای پیاز داغ و نعنا درست کردن (اگه رژیمتون شدیده بیخیال!)

بادمجونا رو کبابی کنید. برای دیدن طرز تهیه بادمجون کبابی اینجا کلیک کنید.
گوجه رو یک دقیقه تو آب جوش و بعد بلافاصله تو آب سر بذارید و بعد به آسونی با یه کارد پوستش رو بکنید.
بادمجون های کبابی رو تیکه تیکه کنید و همراه گوجه که خورد کردین و حیه های سیر پوست کنده با نمک و زردچوبه و نصف پیمانه کمی بیشترک آب جوش بذارید سر اجاق و شعله اش رو کم کنید. بذارید خوب بپزه و موادش تو هم بره و آبش کشیده شه. بعد با گوشت کوب بیفتید به جونش و خوب بکوبیدش.
دو تا کار می تونید بکنید.
اولیش اینه که کشک غذا رو بهش اضافه کنید و بذارید یکی دو تا جوش بزنه.
دومیش اینه که کشک غذا رو بهش اضافه نکنید و وقتی غذا رو تو ظرف مورد نظرتون کشیدید کشک رو بریزید روش.
( اگه می خواید خیلی قلمی باشید نعنا داغ و پیاز داغ و چیدن گردو رو کشک بادمجون رو فراموش کنید.)
نقل قول
 سپاس شده توسط mina14 ، ساره ، سمیرا م ، tarannome baran ، mashool ، suniyarad ، *ساناز* ، HiddenBride ، یاقوت سپید ، شیم شیم ، maman sorosh ، Houra ، مها23 ، breeze
۲۳-تير-۱۳۹۲, ۰۸:۰۴ صبح (آخرین تغییر در این ارسال: ۲۳-تير-۱۳۹۲ ۰۸:۰۶ صبح توسط گل صحرا.)
ارسال: #2
Rainbow RE: کشک بادمجون رژیمی
کشک بادمجان رژیمی:
بادمجان 3تا 4 عدد متوسط
پیاز 2 تا 3 عدد (بستگی به میلتون به پیاز داغ داره)
سیر داغ در صورت تمایل
روغن زیتون یا روغن مایع یک قاشق غذاخوری
نعنا داغ جهت تزئین
نمک و فلفل و زردچوبه مقداری
ابتدا بادمجان ها را خوب بشویید (از ذوق کشک بادمجون یادتون نره نشسته بپزید)، بعد پوست کنده و در قبلمه بریزید، روی بادمجان ها را آب ریخته و 20 دقیقه الی نیم ساعت اجازه میدهیم تا خوب پخته شوند، (خودتون چک کنید که اگه زمان بیشتر یا کمتری نیاز داشت زمانش رو تغییر بدین)، بعد که خوب نرم شدند در یک آبکش بریزید تا آبی که به خوردش رفته پس بدهد، روغن را در ماهی تابه ریخته و پیاز ها را تفت بدهید بعد نعنا داغ را اضافه کرده، سپس بادمجان و نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه کرده و تفت بدهید، سعی کنید در حین هم زدن با ته قاشق بادمجان ها را له کنید؛ در نهایت با کمی نعنا داغ و سیر داغ تژئین کنید.
توجه توجه: این روش برای کسانی که حوصله کبابی کردن بادمجان را ندارند یا از کثیف کاریش فراری هستند (مثل خودم) مناسب می باشد. Big Grin[تصویر: کشک بادمجون رژیمی]

بابام میگه وقتی خونه نیستی ما حوصلمون سر میره، خوب پدر من یهویی میگفتی من دلقکتونم دیگه، والللا 3 (12)
نقل قول
 سپاس شده توسط suniyarad ، *ساناز* ، sayesar68 ، maman sorosh ، فرشته ی نجات ، شیم شیم ، sali21 ، ندای آسمانی ، وانا
۲-بهمن-۱۳۹۳, ۱۲:۱۰ عصر
ارسال: #3
RE: کشک بادمجون رژیمی
برای اینکه کشک بامجون رژیمی باشه بهتره که بادمجون رو بخار پز کنیم و در ضمن از گشکهای کم نمک استفاده شود
نقل قول
 سپاس شده توسط elaheh naz
  • گروه ژ
  • بهرام بابایی
۱۴-بهمن-۱۳۹۳, ۱۲:۱۸ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۱۴-بهمن-۱۳۹۳ ۱۲:۱۹ عصر توسط sani92.)
ارسال: #4
RE: کشک بادمجون رژیمی
روش من برای کشک بادمجون بسیار کم روغن تر از حالت عادی تقریبا مث دستور گل صحرا ست.
با این تفاوت مه من پیاز رو هم سرخ نمیکنم.. ینی از اول پیاز خورد شده و دو تا سیر ریز شده رو با بادمجونی که از درازا باریک کردم میریزم توی قابلمه.. یا یکمی اب... ینی در حد نصف لیوان( بستگی به میزان بادمجونتون داره)
بعد درش رو میزارم و بعد از 20-30 دقیقه میام هم میزنم و چک میکنم. بادمجونا نرم میشن و میپزن... ادویه هام رو فراوون میزنم و میزارم خوب بپزه... وقتی پخت با گوشت کوب یا قاشق توی همون قابلمه لهش کنید. توی یه ظرف دیگه 2-3 ق روغن مایع میریزم و نعنام رو کمی سرخ میکنم
میریزم توی بادمجون...گردو خورد شده رو هم میریزم. میزارید یا همون روغن نعناع بادمجون که دیگه حالا ابش تموم شده یکمی تفت بخوره... اگه لازم بود بازم 1-2 ق روغن بریزید.. بعدشم کشک رو اضافه میکنم.. یه تقت و جوش که خورد بر میدارم.... توی ظرف سرو میریزم و از همون نعناع که یکم نگه داشتم و گردو و کشک و اگه ازین پیاز سرخ شده های بیرونی دارید تزیین میکنیم.
خلاصه اینکه امتحان کنید... به طور وحشتناکی شما 10% روغن حالت عادی رو استفاده کردید و یک غذای واقعا سالم رو میخورید...نوش جان

عروس92/07/22

--
افکار هر انسان میانگین افکار پنج نفری است که بیشتر وقت خود را با آنها میگذراند.
خود را در محاصره افراد موفق قرار دهید.
Jim rohn
نقل قول
 سپاس شده توسط زیبای بی همتا ، paarsis
۲۷-بهمن-۱۳۹۳, ۰۹:۳۳ صبح (آخرین تغییر در این ارسال: ۲۷-بهمن-۱۳۹۳ ۱۰:۰۹ صبح توسط paarsis.)
ارسال: #5
RE: کشک بادمجون رژیمی
ما هم اول بادمجونارو ابپز میکنیم انقدر که ابی تو ظرف نمونه بعدش کشک زعفرون قاطی میکنیم به بادمجونای تو قابلمه اضافه میکنیم رو همون شعله با گوشت کوب میکوبیم له میکنیم در قابلمه رو میذاریم تا با کشک هم یبار دیگه پخته بشه
با روغن کم هم پیاز سیر نعنا داغ رو درست میکنیم
کباب هم میشه کرد بادمجونو ولی ثابت شده که غذاهایی که کباب میشن سالم نیستن

New2
نقل قول
 سپاس شده توسط sani92
۱-اسفند-۱۳۹۳, ۱۲:۰۶ صبح
ارسال: #6
RE: کشک بادمجون رژیمی
اما من کشک بادمجان رژیمی درست کردم واقعا مزش با کشک بادمجون عادی فرق میکرد و اصلا خوب نبود.آخه کشک بادمجون یکی از غذا ها مورد علاقه منه.
نقل قول
 سپاس شده توسط marziye521
۱۸-بهمن-۱۳۹۴, ۰۱:۴۳ عصر
ارسال: #7
RE: کشک بادمجون رژیمی
کشک و بادمجون خوشمزه رژیمی مامان منAngelAngelAngel

بادمجونا و پیاز و سیر رو بریزبد توی غذاساز و حسابی مخلوطش کنید

یه ذره روغن بربزید داخل قالبمه و خوب تنفت بدید، خوبه خوب

بعد گردو آسیاب شده رو اضافه کنید و بعد هم نعناداغ

یه لیوان آب بریزبد و بزارید یکم بپزه
بعد هم کشک رو اضافه کنید

حتما امتحان کنید

صبور باش...
هم حکمت را میفهمی...
هم قسمت را میچشی...
هم معجزه را میبینی...

خدایا... دوستامو تو بهترین موقع به آرزو هاشون برسونAngel
نقل قول
 سپاس شده توسط nafis
۱۸-بهمن-۱۳۹۴, ۰۱:۴۹ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۱۸-بهمن-۱۳۹۴ ۰۱:۵۸ عصر توسط مانازرین.)
ارسال: #8
RE: کشک بادمجون رژیمی
ما بادمجون ها رو کبابی میکنیم... مزه ش خیلی بهتر از آبپز میشه البته یه کمی کثیف کاری داره. به نظر من حتی از سرخ کرده هم خوشمزه تره

تدریس خصوصی زبان انگلیسی دوره اول و دوم/ کنکور
اللهم صل علی محمد و آل محمد
نقل قول
 سپاس شده توسط fereshte.t
۱۸-بهمن-۱۳۹۴, ۰۱:۵۲ عصر
ارسال: #9
RE: کشک بادمجون رژیمی
من اول بادمچونو کباب میکنم چه میرزا قاسمی که کشک بادمجون کبابی از همه مدل خوشمزه تره کبابش که کردم ساتوریش میکنم پیاز داغ فراون میکنم و سیرو توش تفت میدم و بادمچونو میریزم تو پیاز داغ خوب که هم زدم گردو رو نگینی خرد میکنم و خوب به هم میزنم در اخر هم کشک اضافه میکنم بهش واقعا عالی میشه

اشـنایـی 90
ازدواج96Heart
تو سال 96 با کمک خدا ازدواجمو با عشقم جذب میکنم(ما هم رسیدیم)
تو سال 96 با کمک خدا کارمو جذب میکنم.
واسمون دعا کنید..
الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
نقل قول
۲۹-خرداد-۱۳۹۷, ۱۲:۵۶ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۲۹-خرداد-۱۳۹۷ ۱۲:۵۶ عصر توسط سودی عروس.)
ارسال: #10
RE: کشک بادمجون رژیمی
مواد لازم برای تهیه کشک بادمجان
مناسب برای ۶ نفر

بادمجان ۶ عدد متوسط
سیر ۴ حبه
پیاز ۲ عدد
کشک ۴ قاشق غذاخوری
مغز گردو خرد شده ۳ قاشق غذاخوری
نعناع خشک ۲ قاشق غذاخوری
روغن مایع به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
عصاره گوشت بره الیت ۱ عدد
زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه کشک بادمجان به صورت مرحله به مرحله
برای درست کردن کشک بادمجان مناسب برای ۶ نفر باید به ازای هر یک نفر یک عدد بادمجان سرخ شده در نظر بگیرید، البته این عدد برای زمانی مورد استفاده قرار میگیرد که کشک بادمجان شما به عنوان غذای اصلی انتخاب شده باشد.

ابتدا باید بادمجان ها را پوست گرفته و داخل یک سبد قرار دهید و مقداری نمک روی آنها بریزید و اجازه دهید تا تلخی بادمجان بیرون آید.
سپس بادمجان را آب گرفته، خشک کنید، سرخ کنید و به قطعات ریزتر تقسیم کنید.
۲ عدد پیاز را خرد کرده و آنها را سرخ کنید.
سیر را نیز به خوبی خرد کرده و سرخ کنید.
حالا سیر، پیاز داغ، نعناع داغ را به همراه بادمجان در یک ماهیتابه ریخته و سپس مقداری آب جوش (در حد یک لیوان) روی آن بریزید و اجازه دهید تا بادمجان ها اندکی له شوند و کاملا بپزند.
زمانیکه آب اضافی تبخیر شد ادویه به همراه عصاره گوشت را به بادمجان اضافه کرده و برای مدت زمان کمی تفت دهید.
حالا گردو را به همراه کشک رقیق شده به مواد اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید.
درب ماهیتابه را ببندید و برای چند دقیقه اجازه دهید تا کشک کاملا با مواد بپزد. (در این بین باید حواستان به کشک بادمجان باشد و مدام آن را هم بزنید)
اگر تمایل داشته باشید تا کشک بادمجان مجلسی خود را به شکل پیش غذا و فینگرفود بر سر میز بیاورید، می توانید از نان تست و قالب استفاده کنید، به این شکل که نان تست را قالب زده و داخل آن را با کشک بادمجان پر کنید، سپس تکه ای دیگر از نان بر روی آن قرار داده و روی نان را با کشک تزیین کنید. برای این منظور می توانید از قالب های آماده تارت نیز استفاده کنید.
اگر بخواهید کشک بادمجان رژیمی و کم روغن در اختیار داشته باشید بهتر است به جای سرخ کردن بادمجان آنها را آب پز و یا در فر و بدون پوست کبابی کنید.
برخی از افراد کشک بامجان را با عدس درست می کنند، در واقع کشک بادمجان با عدس همان حلیم بادمجان بدون گوشت است.

khodaya shokretتصویر: images/smilies/heart.gif

آتلیه : لیلیوم / تشریفات : صدف / آرایشگاه : ؟ 
نقل قول
ارسال پاسخ

تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.




ارسال پاسخ صفحه قبل صفحه بعد ثبت نام