کتری و قوری |
۲۱-شهريور-۱۳۹۲, ۱۱:۲۳ عصر
![]() |
||||
|
||||
RE: کتری و قوری
بچه ها کتری های کرماز خیلی کوچیک نیستن؟
بعد اینکه میشه یه کتری بگیریم با یه قوری استیل و یه قوری چینی؟ خب من هر دو قوری دوست دارم داشته باشم ![]() |
||||
|
۲۱-شهريور-۱۳۹۲, ۱۱:۳۲ عصر
![]() |
||||
|
||||
عزیزم سایزای متفاوت دارن
من5لیتریشو دیدم مناسب بود همون سایزی بود که الانم داریم تو خونمون استفاده میکنیم به نظر من چای تو قوری چینی خوشرنگ تر میشه انگار تو استیل رنگش کدر میشه ![]()
انتخاب های من
بستن
آرایشگاه: سالن زیبایی پارس آنا (زینب) +++ برگزاری اولین شوی عروس سال جدید در اردیبهشت 94 آتلیه: آتلیه دیدنو تالار و باغ: باغ مجنون |
||||
|
۲۱-شهريور-۱۳۹۲, ۱۱:۳۳ عصر
![]() |
||||
|
||||
کرکماز همه سایز کتری قوری کتری داره کوچکترینشو توی شوش قیمت کردم 188بود البته اونی که من قیمت گرفتم با قوری چینی بود
خدایا ممنونم به خاطر داشتن مادرم ![]() خدایا خودم و زندگیم و عزیزانمو به تو می سپرم خودت بهترین ها رو برامون رقم بزن بالاخره منم عروس شدم ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ |
||||
|
۲۱-شهريور-۱۳۹۲, ۱۱:۴۳ عصر
![]() |
||||
|
||||
قوری من سایز بزرگش هست کوچیک نیست
من قوری چینی بیشتر دوست دارم چاییش رنگ و طعمش بهتره |
||||
|
۲۵-شهريور-۱۳۹۲, ۰۱:۱۶ عصر
![]() |
||||
|
||||
![]()
دوستان من میخوام کتری و قوری بخرم نمیدونم شیردار بگیرم یا از این معمولی ها که سوت دارم هست
از این سوت دارها بیشتر خوشم میاد چون من چایی سازم میخوام بخرم فکر نکنم شیردار ها زیاد لازمم بشه.لطفا راهنماییم کنین ![]() 90/08/01 ----->آشنایی 93/05/01 ----->خواستگاری رسمی 93/06/06 ----->بله برون 93/07/21----->عقد 94/10/1------->عروسی تالار100% آتلیه100% لباس عروس؟ آرایشگاه؟ جهیزیه 85% |
||||
|
۲۵-شهريور-۱۳۹۲, ۰۱:۲۲ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۲۵-شهريور-۱۳۹۲ ۰۱:۳۳ عصر توسط venoos.)
![]() |
||||
|
||||
(۲۵-شهريور-۱۳۹۲ ۰۱:۱۶ عصر)نوعروس جدید نوشته است: دوستان من میخوام کتری و قوری بخرم نمیدونم شیردار بگیرم یا از این معمولی ها که سوت دارم هست به نظر من معمولی سوت دار آخه ما خیلی چایی میخوریم اصلا حوصله ندارم یواش یواش از شیرش آب بیاد ![]() ولی من دیدم خیلی ها واسه جهزیه شیر دار میخرن ![]() ![]() صبور باش... هم حکمت را میفهمی... هم قسمت را میچشی... هم معجزه را میبینی... خدایا... دوستامو تو بهترین موقع به آرزو هاشون برسون ![]() |
||||
|
۲۶-شهريور-۱۳۹۲, ۰۸:۴۳ صبح
![]() |
||||
|
||||
ونوس کتری قوری خودته؟خیلی خوشم اومد از طرحش
پس تو راضی ای از اینا؟؟؟ راستی نمیدونم چرا تو دکمه پیام خصوصی نداری !!!!!!! ![]() 90/08/01 ----->آشنایی 93/05/01 ----->خواستگاری رسمی 93/06/06 ----->بله برون 93/07/21----->عقد 94/10/1------->عروسی تالار100% آتلیه100% لباس عروس؟ آرایشگاه؟ جهیزیه 85% |
||||
|
۲۶-شهريور-۱۳۹۲, ۰۴:۰۲ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۲۶-شهريور-۱۳۹۲ ۰۴:۱۱ عصر توسط venoos.)
![]() |
||||
|
||||
(۲۶-شهريور-۱۳۹۲ ۰۸:۴۳ صبح)نوعروس جدید نوشته است: ونوس کتری قوری خودته؟خیلی خوشم اومد از طرحش آره دوستم من که راضیم ![]() اولی که اومده بودم خونه خودم همش از چای ساز استفاده میکردم ![]() ولی کتری هم زود جوش میاد چون 2 نفریم اب کم میزارییم دیگه حالا دکمه پیام خصوصی دارم ![]() صبور باش... هم حکمت را میفهمی... هم قسمت را میچشی... هم معجزه را میبینی... خدایا... دوستامو تو بهترین موقع به آرزو هاشون برسون ![]() |
||||
|
۲۶-شهريور-۱۳۹۲, ۰۴:۱۸ عصر
![]() |
||||
|
||||
بچه ها نمیدونم سوالم و اینجا میشه بپرسم
من کتری قوری استفاده میکنم.....البته عقدم....برا عروسیم نمیخوام دیگه سماور بگیرم اخه ما سماور استفاده نمیکنیم این سماور برقی ها خوبه؟ مامانم میگه زشته میگن سماور نداره... اخه ما اصفهانیم این خوانواده شوهرم خیلی تو جهیزین من بگیرم از این سماور برقی ها یا همون کتری و قوری و چای ساز بسه هرجایی پستی از من نقل و قول شده پاک شه لطفا ![]() |
||||
|
۲۶-شهريور-۱۳۹۲, ۰۴:۴۱ عصر
![]() |
||||
|
||||
نه نخری بهتره هم خطرناکه ممکنه بیفته من ازش میترسم خیلی ازاین اتفاق ها دیدم هم بسه مگه چقدرچای میخورین چای ساز خودش کافیه حالا یه کتری قوری هم داشته باشی بد نیست ولی با سماور دیگه میشه 3تاخیییییلی زیاده
نیستم خصوصی هامو بخونم لطفا ناراحت نشین و پیغام نزارین تا ناراحت نشین |
||||
|
|
تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.