• مدیس
  • دکتر فاطمه خانی زاده

کباب نگینی

۲۹-شهريور-۱۳۹۱, ۱۲:۰۷ صبح
ارسال: #1
     
Heart کباب نگینی
مواد لازم برای یک سیخ چوبی


فیله 1عدد

گوشت چرخ کرده

ماست

پیاز

زعفران

نمک و فلفل

روغن زیتون

ابتدا فیله رو 3 قسمت از قد برش میزنید بعد چند ساعت در مخلوط ماست و اب پیازو نمک وفلفل و زعفران و روغن مزه دار میکنید سپس مقداری از گوشت چرخ کرده که با نمک و فلفل و پیاز مزه دار کردید رو گلوله میکنید و یکدونه از فیله هارو دورش میپیچید و به سیخ میکشید و روی تابه چدنی داغ میپزید با شعله کم برای جلوگیری از خشک شدنشم میتونید مدام دورش کره بمالید


[تصویر: کباب نگینی]





البته کباب نگینی به شکل های زیر هم درست میشه
ولی روش فوق بهترینه....

[تصویر: کباب نگینی]

[تصویر: کباب نگینی]

ﻣﻦ
ﺳﺮﺷﺎﺭ ﺍﺯ ﮔﻔﺘﻨﻢ
ﻧﻪ ﺍﺯ ﻧﻮﺷﺘﻦ
ﺑﺎﯾﺪ ﮐﻪ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺭﻭﺑﺮﻭﯼ ﻣﻦ ﺑﻨﺸﯿﻨﯽ...

اینجا رو دوست دارم...
نقل قول
 سپاس شده توسط Naznin ، عاطفه.جون ، yeliel ، آبشار ، دختر مرداد ، MAAH ، مطهره ، مهتاب69 ، venoos ، خگوشی ، heven ، 136383
۲۸-فروردين-۱۳۹۲, ۰۸:۵۷ عصر
ارسال: #2
RE: کباب نگینی
عالییییییییییییییییییی بود سحرناز جووووووووووون
امشب درست کردم و با تزییناتش عالییییییییییییی شد
من رو کباب پز درست کردم و خشک نشد
اما ماست نزدم بهش 2 ساعت توی آبغوره و پیاز و ادویه گذاشتم
به گوشتمم یه پیاز خیلی کوچلو رو رنده ریز کردم زدم که باز نشه و خوش طعم شههه
ازت ممنونم کدبانووووو

مجددا تا اطلاع ثانوی هیــــــــــــــــــــــــــــچHuh
نقل قول
۲۸-فروردين-۱۳۹۲, ۱۱:۴۳ عصر
ارسال: #3
RE: کباب نگینی
وقتی گذاشتیمشون داخل قابلمه،روغن بریزیم تاباروغن سرخ بشه؟
یاهمون طوردرش روبذاریم؟

ﺗﺎ ﺯﻧﺪﻩ ﺍﯼ
ﺩﺭ ﺑﺮﺍﺑﺮ ﮐﺴﯽ ﮐﻪ ﺑﻪ ﺧﻮﺩﺕ ﻋﻼﻗﻪ
ﻣﻨﺪﺵ ﮐﺮﺩﯼ ،
ﻣﺴﺌــــــــــــــــــــﻮﻟﯽ !!! ...
نقل قول
۵-خرداد-۱۳۹۴, ۰۳:۱۸ عصر
ارسال: #4
RE: کباب نگینی
عزیزم من تو ماهیتابه دو طرفه درست میکنم اندازه یک قاشقم روغن میریزم درشو میبندم چون مرغ خودش آب میندازه زیرشم کمه کم میکنم

خداااااااااایا من به معجزه ت ایماااان دارم
نقل قول
۱۶-دي-۱۳۹۶, ۰۴:۳۹ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۱۶-دي-۱۳۹۶ ۰۴:۴۰ عصر توسط parmin.ab.)
ارسال: #5
       
RE: کباب نگینی
طرز تهیه کباب نگینی :

گوشت چرخ کرده : نیم کیلو
فیله مرغ : یک بسته
پیاز رنده شده : 2 عدد بزرگ، آب گرفته شده
نمک، ادویه، زردچوبه و زعفران : به مقدار لازم
سیخ چوبی : به تعداد لازم

فیله های مرغ را درون پیاز خرد شده و زعفران بخوابانید.
گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده که آب آن گرفته شده باشد خوب ورز دهید.
نمک، ادویه، زردچوبه و زعفران را اضافه کرده و به ورز دادن تان ادامه دهید.
از گوشت چرخ کرده به اندازه گردو برداشته و دورتادور آن را فیله مرغ می پیچانیم.
هر کدام از این قطعات را به سبخ چوبی می زنیم و درون تابه دو طرفه با روغن بسیار کم سرخ می کنیم.

 تصویر: ./uploads/201801/post_91469_1515244135_e0577caa42680e510e8f9d731c5043a5.attach

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
 سپاس شده توسط eliela
۲۹-فروردين-۱۳۹۷, ۰۵:۴۸ عصر
ارسال: #6
   
RE: کباب نگینی
کباب نگینی یکی از انواع کباب مجلسی است که برای مهمانی های اعیانی می توانید آن را درست کنید. بهتر است برای کباب کردن از آتش بسیار تند استفاده کنید و چند ثانیه اول کباب را زود به زود بچرخانید تا مایه آن نریزد.


مواد لازم برای انواع کباب :

گوشت گوساله 350 گرم
گوشت قلوه گاه گوسفند 350 گرم
سینه مرغ 4 عدد
پیاز 2 عدد
زعفران دم شده 2 قاشق غذاخوری
تخم مرغ 1 عدد
آبلیمو و نمک و فلفل سیاه مقداری

طرز تهیه کباب کوبیده:
پیازها را رنده کنید و آب آن را بگیرید؛ گوشت گوساله و گوسفند را چرخ کنید و داخل کاسه ای بریزید و پیاز، تخم مرغ، 1 قاشق غذاخوری زعفران دم شده، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و خوب ورز دهید تا گوشت حالتی یک دست و چسبنده پیدا کند سپس داخل ظرف دربسته به مدت 2 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا مزه دار شود.

طرز تهیه کباب رول:
سینه های مرغ را از پهنا به 2 – 3 قسمت برش بزنید و با استیک کوب بکوبید تا پهن و نازک شود (همانند شنیتسل مرغ)، 1 قاشق باقی مانده زعفران دم شده، مقداری روغن زیتون یا روغن مایع ، مقداری آبلیمو، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و سینه های مرغ را 30 دقیقه داخل این مواد استراحت دهید تا مزه دار شوند.

پس از این مدت زمان 1/3 سینه های مرغ را برای کباب نگینی کنار بگذارید و بقیه را برای کباب رول استفاده کنید، داخل هر سینه مرغی که پهن کرده اید مقداری از مایه کباب کوبیده بریزید و رول کنید سپس سیخ را از مرکز آن عبور دهید (می توانید برای جلوگیری از خروج مواد دو سر سینه مرغ را با خلال چوبی محکم کنید).

طرز تهیه کباب نگینی:
باقی مانده مایه کباب کوبیده را برای کباب نگینی مورد استفاده قرار دهید، مقداری از مایه کباب کوبیده بردارید و با دست روی سیخ بگذارید و با انگشت روی کباب ها را خط بیندازید، سینه های مرغ را به قطعات کوچک خرد کنید و لابلای خط ها را با آن پر کنید (مقداری سینه مرغ بگذارید و دو طرف آن را با مایه کوبیده پوشش دهید، تنها یک طرف کباب را نگینی کنید).

کباب ها را روی آتش ذغال یا داخل فر آماده کنید (برای تهیه کوبیده نگینی از آتش تند و برای کباب های رول از آتش ملایم استفاده کنید)، پس از اینکه کباب ها آماده شد در ظرف بکشید و همراه با برنج یا نان، مقداری کره آب شده، گوجه کبابی، جعفری و … تزیین و سرو کنید.

یاد بگیر خوشحال باشی. ادم های غمگین همیشه حرف مردم براشون زیادی مهمه. " اهمیت ندادن" به چیزای بیخود رو یاد بگیرتصویر: images/smilies/blush.gif
نقل قول
ارسال پاسخ

تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.




ارسال پاسخ صفحه قبل صفحه بعد ثبت نام