• دکتر فاطمه خانی زاده
  • مدیس

کباب میگو و سبزیجات

۲۰-دي-۱۳۹۰, ۰۴:۴۳ صبح
ارسال: #1
کباب میگو و سبزیجات
مواد لازم:

میگو 300 گرم
کدو سبز 2 عدد
قارچ خرد شده 250 گرم
فلفل دلمه ای قرمز 1 عدد درشت
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش تازه 3 قاشق غذاخوری
پودر سیر 1 قاشق مرباخوری
فلفل سیاه 1قاشق چای خوری
ریحان خشک 1 قاشق مرباخوری
پودر آویشن خشک 1 قاشق مرباخوری
نمک به مقدار لازم

طرز تھیه:

- میگو ھا را پوست می کنیم و رگ پشت آن ھا را با چاقو پاک می کنیم.
- کدوھا را حلقه حلقه کرده و فلفل دلمه ای را مکعبی خرد می کنیم.
- قارچ ھا را می شوییم و اگر قارچ درشت بود، آن را چھار قاچ می کنیم.
سپس میگو و سبزیجات را با روغن زیتون، پودر سیر، فلفل سیاه، ریحان، آویشن، نمک و آب لیموترش مخلوط می کنیم و می
3 ساعت بماند، سپس یکی در میان به سیخ می کشیم و روی منقل کباب می کنیم. - گذاریم 2
* می توان این مواد را به سیخ ھای کوچک کشید و روی ماھی تابه چدنی با روغن خیلی کم یا بدون روغن سرخ کرد.
نقل قول
۲۶-خرداد-۱۳۹۳, ۰۹:۰۸ عصر
ارسال: #2
RE: کباب میگو و سبزیجات
می شه توش کدو نریخت
نقل قول
۵-دي-۱۳۹۳, ۱۲:۵۴ صبح
ارسال: #3
RE: کباب میگو و سبزیجات
اگه خواستیم سرخش کنیم میشه تو روغن فراوان این کارو کرد ؟
نقل قول
۲۴-آبان-۱۳۹۴, ۱۲:۵۷ عصر
ارسال: #4
   
RE: کباب میگو و سبزیجات
طرز تهیه کباب ماهی مخصوص به همراه نکات طلایی




مواد اولیه :برای ۲ نفر
ماهی نیم کیلو (استخوان درشت و ترجیحا اوزون برون)
آب پیاز ۳قاشق سوپخوری
آبلیمو ۳قاشق سوپخوری
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
زعفران ۱قاشق چایخوری (دم کرده و غلیظ)
روغن ۳قاشق سوپخوری (مایع)
فلفل دلمه ای ۲عدد (رنگی)
لیمو ترش به میزان لازم (برای تزیین)
طرز تهیه:

ابتدا ماهی را پوست گرفته و آن را بشویید و از استخوان جدا کرده و به صورت دو قطعه فیله درآورید.
سپس گوشت را به قطعات ۲۵ یا ۳۰ گرمی برش بزنید.
در ظرفی آب پیاز، آبلیمو، نمک، فلفل و زعفران دم کرده و در صورت تمایل مقداری جعفری ساطوری شده را مخلوط کنید و قطعات برش خورده ماهی را داخل این مواد قرار دهید و بگذارید یک ساعت در یخچال با روکش نایلونی استراحت کند تا به خوبی طعم دار شود.
پس از گذشت این مدت روغن را نیز به سایر مواد اضافه کنید و قطعات گوشت ماهی را نیز پشت و رو کنید.
باز هم یک ساعت دیگر مواد را در یخچال قرار دهید.
پس از استراحت دوم یک در میان قطعات ماهی و یک تکه از فلفل دلمه ای را به سیخ بکشید و کباب کنید.
نکات:

۱)بهتر است به مواد ماهی ۲قاشق چایخوری ادویه مخصوص ماهی هم اضافه شود.
۲)در صورت تمایل هنگاک کباب کردن ماهی روی آن مقداری گرد لیمو بپاشید.
۳) هنگام خواباندن ماهی در مواد مزه دار کننده بهتر است ۲تا ۳ مرتبه آن را زیر و رو کنید تا طعم سس یکسان به تمام قسمتهای ماهی برسد.
۴) هنگام کباب کردن میتوان مقداری از سس را با قلم مو روی تکه های گوشت ماهی و فلفل زد تا ضمن پخت روی مواد نسوزد.
۵) هنگام پخت مواظب باشید تا کبابها خیلی خشک نشود و آنها را کمی آبدار بردارید.
۶)حواستان باشد ماهی را بیشتر از مدت ذکر شده داخل مواد نخوابانید چون باعث از بین رفتن گوشت ماهی میشود.

دست سازهای نمدی باران
ارائه انواع عروسکهای نمدی و تابلو یادبود ، استند اسم
INSTA:baran.namadi
نقل قول
۲۷-دي-۱۳۹۵, ۰۱:۵۹ عصر
ارسال: #5
RE: کباب میگو و سبزیجات
به جای کدو نمیشه چیز دیگه ای استفاده کرد؟
نقل قول
۲-آذر-۱۳۹۶, ۱۰:۲۳ صبح (آخرین تغییر در این ارسال: ۲-آذر-۱۳۹۶ ۱۰:۲۳ صبح توسط parmin.ab.)
ارسال: #6
       
RE: کباب میگو و سبزیجات
طرز تهیه میگو کبابی :

میگو بزرگ پاک شده : 20 عدد
ادویه مخصوص ماهی : 1 قاشق غذاخوری
روغن زیتون : 2 قاشق غذاخوری

مرحله اول درست کردن میگو کبابی
در یک کاسه کوچک 1 قاشق غذاخوری ادویه ماهی و 2 قاشق روغن زیتون را با هم مخلوط کنید.
میگو ها را درون کاسه ریخته و هم بزنید تا کاملا میگوها به این مواد آغشته شود. سپس برای 1 ساعت درون یخچال بگذارید.

 مرحله دوم درست کردن میگو کبابی
میگو ها را از یخچال خارج کرده و با سیخ های چوبی بزنید. سیخ های میگو را روی باربیکیو ذغالی یا برقی کباب کنید.

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
ارسال پاسخ

تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.




ارسال پاسخ صفحه قبل صفحه بعد ثبت نام