• دکتر فاطمه خانی زاده
  • مدیس

کباب مرغ و گوشت تسبیحی

۱۶-مهر-۱۳۹۰, ۱۱:۱۸ عصر
ارسال: #1
Smile کباب مرغ و گوشت تسبیحی
کباب مرغ و گوشت تسبیحی
مرغ چرخ کرده 500 گرم
پیاز متوسط 1 عدد
نمک زعفران
گوشت چرخ کرده 500 گرم
پیاز متوسط 1عدد
نمک زعفران
روغن سرخ کردنی 50 گرم
مرغ+پیاز رنده شده آب گرفته+نمک +زعفران ورز داده و به شکل گلوله بزرگتر از فندوق بکنید
گوشت+پیاز رنده شده آب گرفته+نمک +زعفران ورز داده و به شکل گلوله بزرگتر از فندوق بکنید
همه را یکی درمیان درسیخ کنید در ماهیتابه روغن ریخته در ماهیتابه بگذارید
درطبقه وسط فر با180 درجه سانتی گراد30 تا 40 دقیقه
در وسط پخت فویل بکشید خشک نشود

چون باران باش...

رنج جدا شدن از آسمان را در سبز کردن زندگی جبران کن
نقل قول
 سپاس شده توسط شیما ، گلایل ، آمستردام ، رزخانوم ، مژي ، somi_b ، 3lena ، مهرک
۱۹-مهر-۱۳۹۰, ۰۹:۰۴ صبح
ارسال: #2
RE: کباب مرغ و گوشت تسبیحی
عزیزم من فر ندارم میشه سرخ اش کرد؟
نقل قول
۱۹-مهر-۱۳۹۰, ۰۲:۱۸ عصر
ارسال: #3
RE: کباب مرغ و گوشت تسبیحی
آره خانمی میشه

چون باران باش...

رنج جدا شدن از آسمان را در سبز کردن زندگی جبران کن
نقل قول
۱-آبان-۱۳۹۲, ۱۰:۲۷ صبح (آخرین تغییر در این ارسال: ۱-آبان-۱۳۹۲ ۱۰:۲۹ صبح توسط نازبانوو.)
ارسال: #4
RE: کباب مرغ و گوشت تسبیحی
واسه اینکه تو تابه بذاریم اینو
باید روغن باشه فقط ؟ آب که نمیخاد؟
واسه اینکه گوشت ها از سیخ جدا نشه باید در تابه رو بزنیم یا نه؟
مرسی
نقل قول
۲۶-آذر-۱۳۹۳, ۱۱:۱۰ صبح
ارسال: #5
RE: کباب مرغ و گوشت تسبیحی
[تصویر: کباب مرغ و گوشت تسبیحی]
[تصویر: کباب مرغ و گوشت تسبیحی]
اینم اولین کباب تسبیحی من خیلی خوشمزه شده بود

Big Grin
نقل قول
 سپاس شده توسط maryva ، heven ، زن باران (مهتاب65) ، shabnam.m ، ماه نو ، afrooz-ehsan ، نیازز ، mina_v ، mina_goli ، Riraa
۲-دي-۱۳۹۳, ۰۷:۱۲ عصر
ارسال: #6
RE: کباب مرغ و گوشت تسبیحی
[تصویر: کباب مرغ و گوشت تسبیحی]

خدايا
اگه قراره معجزه كني وقتشه
نقل قول
 سپاس شده توسط shabnam.m ، hayahoo ، ماه نو ، afrooz-ehsan ، نیازز ، samiiira_ziba ، mina_goli ، Riraa
۷-مرداد-۱۳۹۴, ۰۱:۱۸ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۷-مرداد-۱۳۹۴ ۰۱:۱۹ عصر توسط aftab12345.)
ارسال: #7
RE: کباب مرغ و گوشت تسبیحی
سلام. من در ابتدا به تنهایی اول هر کدام رو سرخ مکنم تا یک دست در بیاد و بعد و برای تزیین داخل سیخ های چوبی کرده و یک در میان هم از گوجه گیلاسی و فلفل دلمه ای استفاده میکنم که بسار زیبا میشه


به قول معروف با این روش نه سیخ میسوزه نه کباب
نقل قول
ارسال پاسخ

تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.




ارسال پاسخ صفحه قبل صفحه بعد ثبت نام