• مدیس
  • دکتر فاطمه خانی زاده

کباب حسینی

۲۳-آذر-۱۳۹۰, ۰۹:۵۶ عصر
ارسال: #1
   
کباب حسینی
مواد لازم:

گوشت لخت گوسفندی نیم کیلو
پیاز 4 عدد بزرگ
گوجه فرنگی 8عدد متوسط
سیخ خرما یا سیخ مخصوص کباب حسینی 15 عدد
نمک,فلفل,زردچوبه به میزان دلخواه
آبغوره یک سوم لیوان
روغن در صورتی که دلتون خواست 2 قاشق غذا خوری



طرز تهیه:
اول هرگوجه فرنگی رو با چاقو به 4 یا 5 قسمت تقسیم کنید.پیازها را هم با چاقو برش بزنید طوری که برای به سیخ کشیدن مناسب بشه واندازه هاش با اندازه های تکه های گوجه فرنگی تون برابری کنه.گوشت رو هم به قطعات کوچک ببرید.
حالا یک سیخ بردارید اول یک تکه پیاز,بعد یک تکه گوشت وبعد از اون یک تکه گوجه فرنگی رو به سیخ بکشید واینکار رو یک یا دو مرتبه دیگه تکرار کنید.سعی کنید تکه آخری تون پیاز باشه واگرنه موادتون ممکنه حین پخت از سیخ بیاد بیرون.
حالا سیخ ها رو توی قابلمه بچینید.روش نمک وفلفل سیاه وزردچوبه وآبغوره و روغن وسه لیوان آب بریزید .
وقتی جوش اومد شعله ی گاز رو کم کنید وبذارید بپزه.کباب حسینی تون می تونه اندازه نصف استکان آب داشته باشه یا بدون آب باشه.اگر موقع سیخ کشیدن گوجه فرنگی وپیاز زیاد آوردین,دور وبر سیخ هاتون بریزید.

نوش جان

[تصویر: کباب حسینی]" alt="تصویر: [تصویر: کباب حسینی]" title="تصویر: [تصویر: کباب حسینی]" />
نقل قول
 سپاس شده توسط Elena ، تیام ، venoos ، نیازز
۴-مهر-۱۳۹۱, ۰۲:۰۷ صبح
ارسال: #2
     
Heart کباب حسینی
مواد لازم:
گوشت فیله یا راسته گوسفند بدون استخوان: 600گرم (برای هر نفر 150گرم)
فلفل دلمه ای: یک عدد متوسط
پیاز درشت: یک عدد
کره:50گرم (یک چهارم پیمانه)
رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذاخوری سرخالی
آرد: یک قاشق مربا خوری
نمک ،فلفل و زرد چوبه: به میزان لازم
محلول زعفران: یک دوم قاشق مرباخوری
آب لیمو: یک قاشق غذاخوری
سیخ چوبی متوسط: به میزان لازم

طرز تهیه:


گوشت را تمیز کرده به تکه های کوچک تقسیم کنید. فلفل دلمه ای و پیاز را هم به شکل مکعبی خرد کنید. سپس گوشت را در سیخ چوبی مخصوص پخت فرو ببرید و مابین گوشتها یک عدد پیاز و فلفل دلمه ای قرار دهید. نیمی از کره را در ظرف مسطحی بریزید و به مدت یک دقیقه با قدرت 100درصد(حداکثر) در مایکروویو بگذارید. سپس سیخها را به کره آغشته کرده و ظرف را به مدت 5 تا 7 دقیقه با قدرت 60درصد(متوسط)بدون در پوش در دستگاه بگذارید تا گوشت تفت بخورد، مابقی کره، رب گوجه فرنگی ،آرد، فلفل و ادویه را نیز باهم مخلوط کرده و پس از 30 ثانیه قرار دادن دستگاه روی قدرت حداکثر ،روی گوشت بریزید .ظرف را مجدداً با درپوش به مدت 12تا15دقیقه با قدرت 60درصد(متوسط) در دستگاه قرار دهید تا گوشت بپزد و در این فاصله یک بار در ظرف را بردارید و از سس روی سیخ ها بریزید و در این فاصله یک بار در ظرف را بردارید و در آخر نمک ،زعفران و آب لیموترش را اضافه کنید. سپس سیخها را در دیس بچینید و سس را روی آن بدهید.

می توانید لابه لای گوشت ها یک الی 2عدد دنبه خرد شده قرار دهید.

[تصویر: کباب حسینی]

[تصویر: کباب حسینی]

ﻣﻦ
ﺳﺮﺷﺎﺭ ﺍﺯ ﮔﻔﺘﻨﻢ
ﻧﻪ ﺍﺯ ﻧﻮﺷﺘﻦ
ﺑﺎﯾﺪ ﮐﻪ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺭﻭﺑﺮﻭﯼ ﻣﻦ ﺑﻨﺸﯿﻨﯽ...

اینجا رو دوست دارم...
نقل قول
 سپاس شده توسط خانوم عجول ، NAZBANO ، حباب ، mina_v ، نیازز ، venoos ، ندای آسمانی
۱۶-مرداد-۱۳۹۲, ۱۲:۰۶ صبح (آخرین تغییر در این ارسال: ۱۶-مرداد-۱۳۹۲ ۱۲:۰۷ صبح توسط fati asali.)
ارسال: #3
   
RE: کباب حسینی
کباب حسینی

مواد لازمSadبرای ۴ نفر)
▪ گوشت مغز ران: ۱ کیلو گرم
▪ فلفل دلمه ای مکعبی خرد شده : ۲۵۰ گرم
▪ پیاز مکعبی خرد شده: ۲۵۰ گرم
▪ پیاز رنده شده: ۲۵۰ گرم
▪ زعفران: ۲/۱ قاشق چایخوری
▪ رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
▪ روغن یا کره: ۱۰۰ گرم
▪ نمک و فلفل به مقدار لازم
▪ روغن زیتون به مقدار لازم
● طرز تهیه:
گوشت ها را به قطعات کوچک می بریم و ۶-۵ ساعت گوشت ها را در روغن زیتون و پیاز رنده شده می خوابانیم تا گوشت نرم شود.

این کباب باید با سیخهای کوچک درست شود.

در هر سیخ یک تکه گوشت،یک قطعه پیاز،یک قطعه فلفل دلمه ای سیخ می کشیم.(البته دل بخواهیست میتوانید فقط گوشت ها را سیخ کنید )

روغن یا کره را در ظرفی آب کرده و سیخ ها را در آن قرار می دهیم.

گاهی ظرف را تکان می دهیم تا گوشت ها کمی تفت داده شود.

سپس رب گوجه فرنگی را با کمی کره یا روغن تفت داده و ۳-۲ لیوان آب اضافه می کنیم و پس از جوش آمدن، داخل گوشت می ریزیم سپس با حرارت ملایم می گذاریم تا بپزد.

در پایان زعفران ، آبلیمو، نمک و فلفل را اضافه کرده و اجازه می دهیم آب آن کمی کشیده شود.

آنگاه سیخ ها را در دیس چیده و سس باقی مانده را روی آن می ریزیم و همراه چلو سرو می کنیم.

نـوش جــان

[تصویر: کباب حسینی]

خدایا تا عمر دارم شکرت میکنم برای وجود همسرم و دخترمتصویر: images/smilies/heart.gif
نقل قول
 سپاس شده توسط جیما ، میناااا ، نیازز ، ندای آسمانی ، mina_v
۱۵-خرداد-۱۳۹۳, ۰۶:۰۹ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۱۵-خرداد-۱۳۹۳ ۰۶:۱۲ عصر توسط ترنم.)
ارسال: #4
RE: کباب حسینی
این غذا طعمش عالیه واسه کسایی مثل من که از گوشت خوششون نمیاد اصلا طعم گوشت مثه گوشتای توی خورشت رو نمیده چون کاملا با فلفل دلمه و پیاز طعم دار شده به کسایی که گوشت دوست ندارن پیشنهاد میدم امتحانش کنن خودم که عاشقشم و تنها غذای گوشتی هستش که میخورم

مامان من مثه دستوری که سحرناز جون گذاشته درست میکنه فقط به جای کره از روغن سرخ کردنی استفاده میکنه توی تابه یه مقدار تفتشون میده بعد میذاره توی زودپز تا بپزن
نقل قول
 سپاس شده توسط ندای آسمانی ، mina_v
۲۴-خرداد-۱۳۹۳, ۰۴:۵۵ صبح
ارسال: #5
 
RE: کباب حسینی
من امروز برای اولین بار یه کباب حسینی تا حدی ابتکاری درست کردم و از مزه اش راضی بودم

مواد لازم

گوشت گوساله (به همراه چربی) 200 تا 300 گرم
پیاز بزرگ 2 عدد
ماست 2 قاشق غذاخوری
آبلیمو 2 قاشق غذاخوری
ادویه های لازم (مثل نمک و فلفل و زردچوبه کمی پودر زنجبیل و سماق)
گوجه 1 تا 2 عدد
رب 1 قاشق غذاخوری
فلفل دلمه تکه شده به میزان لازم
قارچ در صورت تمایل

از شب قبل گوشت های تکه شده 1 عدد پیاز رنده شده آبلیمو و ماست و ادویه ها به جز سماق و زنجبیل با هم مخلوط میکنیم
پیاز دیگه رو تکه های بزرگ خورد میکنیم فلفل و قارچ هم به همین ترتیب
در صورت تمایل میتونید یه پیاز دیگه هم حلقه کنید و ته ماهی تابه بذارید
عده ای سیب زمینی هم ته کباب حسینی میذارن
من فقط پیاز گذاشتم
توی سیخ های چوبی 1 گوشت 1 تکه پیاز 1 تکه گوشت 1 فلفل به همین ترتیب میذاریم
و سیخ های توی تابه گذاشته روی انها کمی سماق و زنجبیل میپاشیم
و با درجه کم میذاریم 1-2 ساعت بپزه
گوجه رو رنده میکنیم و با رب و کمی از آبی که خود گوشت پس داده مخلوط کرده و بعد از اینکه 1-1.5 ساعت از پخت میگذشت میریزیم روی گوشت ها
وقتی کامل گوشت ها پخت و سس به خوردش رفت با پلو یا نون سرو میکنیم

نکته: اصل کباب حسینی نیازی به خوابوندن در پیاز و ... نیست من برای طعم بهتر این کار رو کردم

اینم عکس همه مراحل

نوش جان

[تصویر: کباب حسینی]
[تصویر: کباب حسینی]
[تصویر: کباب حسینی]
[تصویر: کباب حسینی]
[تصویر: کباب حسینی]
[تصویر: کباب حسینی]

آرامش آن است که بدانیم:در هر گام دستهایمان در دست خداست. Heart
نقل قول
 سپاس شده توسط نیازز ، ندای آسمانی ، mina_v ، avagirl
۱۵-دي-۱۳۹۳, ۱۰:۵۷ صبح
ارسال: #6
RE: کباب حسینی
منم کباب حسینی پزیدم خیلیییییی خوشمزه بود

[تصویر: کباب حسینی]

عمر زندگی کوتاست مثل شعله کبریت
عمر هرچی غیر از عشق
مثل عمر کوتاهه! Angel
نقل قول
 سپاس شده توسط Najmeh Mahdi ، kitty ، mina_v ، sheyda_3m0a ، avagirl
۲۰-مرداد-۱۳۹۵, ۱۲:۵۶ عصر
ارسال: #7
RE: کباب حسینی
خیلی دوست دارم بدونم چرا اسم این غذا رو گذاشتند کباب حسینی اما باید بگم خیلی راحت و خوشمزه بود همینطور رژیمی.

مواد لازم:
مرغ
گوجه
فلفل دلمه ای
پیاز
سیر
نمک و فلفل و زعفران

طرز تهیه:
مرغ را به تکه های کوچک تقسیم میکنیم. با نمک و فلفل و زعفرون مزه دارش میکنیم. پیاز و فلفل دلمه ای رو هم به اندازه مرغ خرد میکنیم(البته دلخواهه که من استفاده نکردم). ابتدا مرغ بعد پیاز و فلفل دلمه ای و بعد دوباره مرغ و پیاز و فلفل دلمه ای را به سیخ چوبی میکشیم.
شما میتونید اول این کبابها رو داخل روغن سرخ کنید و بعد از ماهیتابه خارج کنید و سیر و گوجه رنده شده رو داخلش تفت بدید و دوباره کبابها را روی گوجه بچینید و در ماهیتابه رو بگذارید و زمان بدهید تا بپزه یا میتونید مثل من کبابها رو سرخ نکنید و بقیه مراحل رو انجام بدید.
این کباب با کته سرو میشه.
[تصویر: کباب حسینی]
نقل قول
۲۰-مرداد-۱۳۹۵, ۰۱:۱۸ عصر
ارسال: #8
RE: کباب حسینی
واقعا رژیمیه
نقل قول
۲۹-فروردين-۱۳۹۷, ۰۵:۵۸ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۲۹-فروردين-۱۳۹۷ ۰۵:۵۸ عصر توسط parinaz 25.)
ارسال: #9
   
RE: کباب حسینی
مواد لازم :

گوشت
1 کیلو
پیاز ریز
0/5 کیلو
دنبه
250 گرم
فلفل سبز
250 گرم
گوجه فرنگی 1 کیلو
نمک به مقدار کافی

طرز تهیه :

گوشت را به اندازه مناسب خرد و با آب پیاز 4-5 ساعت خیس کنید . سپس گوشت را به سیخ های کوچک چوبی مخصوص این نوع کباب بکشید . به این ترتیب که به هر سیخ ، یک تکه گوشت ، یک تکه دنبه ، یک پیاز و یک فلفل سبز بکشید تا سیخ ها کاملاٌ پر شوند . سیخ ها را کف قابلمه بزرگی بچینید . گوجه فرنگی ها را حلقه حلقه کنید و روی سیخ ها بگذارید . دوباره یک ردیف سیخ و یک ردیف گوجه فرنگی تا سیخ ها تمام شوند . آخرین ردیف باید گوجه فرنگی باشد . در دیگ را محکم ببندید و با حرارت بسیار کم بپزید . نمک را موقعی که کباب آماده شد ، بزنید تا گوشت سفت نشود . با همان سیخ ها در ظرف بچینید و سر سفره ببرید.

یاد بگیر خوشحال باشی. ادم های غمگین همیشه حرف مردم براشون زیادی مهمه. " اهمیت ندادن" به چیزای بیخود رو یاد بگیرتصویر: images/smilies/blush.gif
نقل قول
۲۰-ارديبهشت-۱۴۰۰, ۱۰:۲۵ صبح
ارسال: #10
RE: کباب حسینی
اگه علاقمند به پخت کباب با کیفیت هستید حتما سری به وب سایت آتش مهر بزنید
نقل قول
ارسال پاسخ

تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.




ارسال پاسخ صفحه قبل صفحه بعد ثبت نام