• دکتر فاطمه خانی زاده
  • مدیس

کباب ترکی خانگی

۵-دي-۱۳۹۰, ۰۱:۳۹ عصر
ارسال: #1
کباب ترکی خانگی
مواد لازم
مغز ران گوساله 500 گرم
روغن مایع 5 قاشق غذاخوری
پودر سیر 1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
پیاز رنده شده 1 عدد
گوجه فرنگی رنده شده 2 عدد
آویشن 1 قاشق مربا خوری
سیر 2-3 حبه
آلومینیوم و یا کاغذ روغنی 1 تکه
نان چند تکه
گوجه فرنگی 3-4 عدد
پیاز 2 عدد
فلفل کبابی 3-4 عدد








طرز تهیه
گوشت را به تکه های نازک به اندازه کف دست ببرید . مواد سس را آماده کنید و گوشت را داخل این سس بگذارید تا چند ساعت داخل این سس در یخچال بماند . گوشت را از سس در بیاورید و روی آلومینیوم فویل اول سه چهار تکه در پایین بعد روی آن همه تکه های گوشت را بچینید و با آلومینیوم محکم بپوشانید . آن را در فریزر بگذارید تا خوب یخ بزند بعد از آن که از فریزر در آوردید قبل از این که یخش باز شود برشهای خیلی نازک بزنید . در یک ماهی تابه روغن بریزید و گوشت را سرخ کنید . پودر سیر ، نمک و فلفل به آن اضافه کنید . لای نان را با گوشت ، پیاز خلال شده ، برشهای گوجه و فلفل پر کنید ( سس گوشت را با پیاز رنده شده - گوجه فرنگی رنده شده - روغن مایع - آویشن - سیر له شده - نمک و فلفل تهیه کنید ). نکته :1- این غذا برای بچه هایی که از خانه به مدرس تغذیه می برند بسیار مغذی می باشد 2- مقداری پروتئین و آهن به بدن می رساند.این مقدار مواد برای 4 نفر در نظر گرفته شده است .


نوش جانNew2

الهی شکر
نقل قول
 سپاس شده توسط sarah ، sd3 ، سراب ، *آوا* ، م ر ی م ، نیازز ، nargessss
۲۵-مهر-۱۳۹۱, ۰۹:۲۴ عصر
ارسال: #2
RE: کباب ترکی خانگی
سحر جون میشه دستور کباب ترکی هم بذاری اگه تجربه پختشو داری؟؟؟؟؟؟؟

آدمیزاد هر چه ندارد ,باید یک یار غار داشته باشد برای وقت هایی که روزگار کنار گوشش سیلی میخواباند...
نقل قول
۲۵-مهر-۱۳۹۱, ۰۹:۳۸ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۲۵-مهر-۱۳۹۱ ۰۹:۳۹ عصر توسط samira- s.m.)
ارسال: #3
 
RE: کباب ترکی خانگی
بچه ها ولی کباب ترکی اصل، اصلا گوجه و فلفل و پیاز و سیب زمینی نداره کههههههههههههههههههه
حتی گوشتش هم چرخ شده نیست......

البته توی تهران اینطوری میپزن...... ولی توی خوده ترکیه اصلا اینا نیست...... من حتی توی بعضی شهرای ایران مثل ارومیه ..... که ترک زبانن، کباب ترکی هاشون مثل ترکیه هست......

کباب ترکی هایی که توی تهران میپزن بیشتر مزه آبگوشت میده....... اینا کباب تهرانی یا کباب فارسی هستن.... ترکی نیستن........

The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence
(Charles Bukowski)
نقل قول
 سپاس شده توسط خانوم عجول ، انیلا (anila) ، م ر ی م ، banuyemehr ، Khanom Tala ، Sweet92 ، banoo narges
۲۶-مهر-۱۳۹۱, ۰۳:۰۵ عصر
ارسال: #4
     
Heart دُنر کباب(کباب ترکی)
مواد لازم :
گوشت راسته گوسفند یا فیله گوساله 250 گرم
پیاز 3عدد
روغن مایع نصف پیمانه
نمک و فلفل

طرز پخت:
گوشت را در جهت الیاف گوشت برش میدهیم ( این نکته خیلی اهمیت دارد اگر گوشت در جهت الیاف برش نخورد سفت خواهد شد )برش ها باید خیلی نازک باشد و به اندازه یک چوب کبریت برش داده شو د .آب دو عددد از پیاز ها را می گیریم و گوشت را داخل آب پیاز و روغن مایع و کمی فلفل می خوابانیم حدود دو ساعت .( توجه داشته باشید که نمک گوشت قرمز باید در اواخر طبخ اضافه بشه چون باعث سفت شدن گوشت میشه )بعد پیاز سوم را خلال نازک میکنیم و در مقدار خیلی کمی روغن تفت می دهیم تا نرم و شفاف شود ( سرخ شدن لازم نیست ) بعد حرارت را بالا میبریم و گوشت را 3 دقیقه با حرارت با لا تفت میدهیم ( دقت کنید که اگه حرارت بالا نباشه گوشت آب میندازه و جمع میشه ) بعد از ماهیتابه خارج میکنیم و با پیاز تفت داده شده و سایر مخلفات لای نان باگت میریزیم .
همین کاررا هم با گوشت مرغ میتوانید انجام دهید با این تفاوت که نمک گوشت سفید رو همیشه اول کار اضافه میکنیم

[تصویر: کباب ترکی خانگی ]


[تصویر: کباب ترکی خانگی ]

ﻣﻦ
ﺳﺮﺷﺎﺭ ﺍﺯ ﮔﻔﺘﻨﻢ
ﻧﻪ ﺍﺯ ﻧﻮﺷﺘﻦ
ﺑﺎﯾﺪ ﮐﻪ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺭﻭﺑﺮﻭﯼ ﻣﻦ ﺑﻨﺸﯿﻨﯽ...

اینجا رو دوست دارم...
نقل قول
 سپاس شده توسط star ، حباب ، nanal ، *آوا* ، ana110 ، نیازز ، fary ، 3lena ، mina_goli ، پریسااا
۲۶-مهر-۱۳۹۱, ۰۴:۳۲ عصر
ارسال: #5
     
Heart اسکندر کباب
نوع خاصی از کباب هست که بصورت دونر کباب ترکی (Döner Kebab) آماده شده بهمراه سس و نان پیده (از بربری هم میشه استفاده کرد) در کنار ماست سرو میشود. گوشت (قرمز) مورد استفاده نه خیلی چرب و نه عاری از چربی باید باشد.
کبابی است مخصوص که در شهر بورسا (Bursa) در ترکیه تهیه میشود.
برای اولین بار در سال ۱۸۶۷ میلادی توسط اسکندر از شهر آنتاکیا (Antakya) شهری در جنوب ترکیه هم مرز با سوریه به بورسا آورده شد و تا به امروز بصورت غذای مخصوص بورسا طبخ میشود البته در اکثر شهرهای ترکیه میتوانید در منوی رستورانها کباب اسکندر را ببینید اما آنچه که در بورسا درست میشود طعمش بسیار متفاوت و لذیذتر است.

مواد لازم:

گوشت گوساله: ۲۵۰ گرم
کره: ۱۲۰ گرم
ماست: ۱۰۰ گرم
نان پیده ویا بربری: نصف
آب گوشت: یک لیوان
رب گوجه فرنگی و فلفل: یک قاشق غذا خوری (مخلوط)

طرز تهیه:

۱. گوشت را بسیار ناز (در حد مقوای جعبه شیرینی) ببرید. (من معمولاً گوشت را از فریزر درآورده برش میزنم) در ماهیتابه با مقدار کمی کره تفت دهید. ۲. در ماهیتابه دیگر یک قاشق کره را آب نموده، رب اضافه کرده بهم بزنید و آب گوشت را نیز اضافه نموده جوش که آمد از روی اجاق بردارید. ۳. نان بربری را بصورت مربع های کوچک برش داده یک قاشق کره روی آنها بمالید. سپس در ماهیتابه و یا فرن کمی سرخش کنید (نباید خشک شود) ۲ الی ۳ دقیقه. ۴. قطعات کوچک نان را در بشقابی بگذارید دو قاشق آب گوشت روی آنها بریزید. سپس چند قاشق رب روی نانها بمالید. ۵. گوشتهایی که خیلی نازک بریده بودید و آماده شده را روی نان بگذارید. باقیمانده رب را هم روی گوشت بمالید. ۶. کره باقیمانده را هم آب کرده روی کباب بریزید. همراه با فلفل کبابی (فلفل ترکی) و گوجه کبابی و ماست میتوانید میل کنید. ... و یا ماست را روی کبابها ریخته با هم بصورت مخلوط میل کنید

[تصویر: کباب ترکی خانگی ]

ﻣﻦ
ﺳﺮﺷﺎﺭ ﺍﺯ ﮔﻔﺘﻨﻢ
ﻧﻪ ﺍﺯ ﻧﻮﺷﺘﻦ
ﺑﺎﯾﺪ ﮐﻪ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺭﻭﺑﺮﻭﯼ ﻣﻦ ﺑﻨﺸﯿﻨﯽ...

اینجا رو دوست دارم...
نقل قول
 سپاس شده توسط star ، مژي ، نیازز
۳۰-مهر-۱۳۹۱, ۰۳:۰۹ عصر
ارسال: #6
RE: کباب ترکی خانگی
مرسی سحر جون
فقط این اسکندر کباب دیگه نیاز به پیاز نداره؟؟؟

هرکجالرزیدی،هر کجا ترسیدی،تو بگو ازته دل:
من خدارادارمHeart
نقل قول
۳۰-مهر-۱۳۹۱, ۰۳:۱۱ عصر
ارسال: #7
     
RE: کباب ترکی خانگی
نه گلم
ولی من با پودر پیاز مزه دارش میکنم...

ﻣﻦ
ﺳﺮﺷﺎﺭ ﺍﺯ ﮔﻔﺘﻨﻢ
ﻧﻪ ﺍﺯ ﻧﻮﺷﺘﻦ
ﺑﺎﯾﺪ ﮐﻪ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺭﻭﺑﺮﻭﯼ ﻣﻦ ﺑﻨﺸﯿﻨﯽ...

اینجا رو دوست دارم...
نقل قول
 سپاس شده توسط مژي
۱۹-بهمن-۱۳۹۱, ۰۴:۲۸ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۸-آبان-۱۳۹۲ ۰۲:۲۶ عصر توسط amitis987.)
ارسال: #8
RE: کباب ترکی خانگی
من با دستور اولی درست کردم تازه نه مغز ران گوساله بود نه اون طور که گفتن باید در جهت نمیدونم چی چی گوشت برش زده بشه انجام دادم.قسمتایی از رون گوسفندی بود که نازک بودنو به حالت نوار نوار برش زدم بعد با پیاز رنده شده و گوجه رنده شده و سیر و آویشنو روغن گذاشتم 4،5 ساعت تو یخچال موند بعدم سرخش کردم و با مواد دیگه که همون پیاز خیلی سرخ نشده گوجه وفلفلو قارچ سرخ شده گذاشتمش لای نون(البته اینا رو دیگه با گوشت تفت ندادما جدا جدا.بعدم پیاز خلالی و جعفری ریختم روش.خیلیم عالی خیلیم خوب.دووووشواریم نداشتBig Grin
ولی خدایی مزه اش خیلی خوب شده بود.

منم مامان شدممممممممممممممممممممممممLub
خدا جونم ممنون که حاجتمو دادی
امام رضا یادم نمیره لطفتو
سيد حسام من ٢٨ هفته اشه
نقل قول
 سپاس شده توسط pegah91 ، z_ind84 ، تیام ، *آوا* ، م ر ی م ، parinaz 25 ، negar90 ، زورو ، اسپارو . ، lilimashi ، Sweet92
۱۵-خرداد-۱۳۹۳, ۰۶:۰۳ عصر
ارسال: #9
RE: کباب ترکی خانگی
آمیتیس طعم کباب ترکی بیرون می داد
نقل قول
۲۶-مرداد-۱۳۹۳, ۰۲:۱۵ عصر
ارسال: #10
RE: کباب ترکی خانگی
نه دقیقا اون
ولی مزه اشو دوس داشتم
خوب اون نحوه برشش و کلا پختش فرق میکنه ولی اینم خوشمزه بود

منم مامان شدممممممممممممممممممممممممLub
خدا جونم ممنون که حاجتمو دادی
امام رضا یادم نمیره لطفتو
سيد حسام من ٢٨ هفته اشه
نقل قول
ارسال پاسخ

تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.




ارسال پاسخ صفحه قبل صفحه بعد ثبت نام