• مرضیه محمدی
  • لی لی رضایی

کباب تابه ای

۲۶-مرداد-۱۳۹۴, ۱۰:۲۲ صبح
ارسال: #91
         
RE: کباب تابه ای
کباب تابه ای خوشمزه
[تصویر:  کباب تابه ای]

(خدا برای من کافیست)
خدایا جونم ممنون به خاطر اینکه هوام رو داری .
من دارم مامان می شم
نقل قول
 سپاس شده توسط favania ، Sherry Banoo ، سپيدار ، Sahraa71
۲۸-مرداد-۱۳۹۴, ۰۱:۳۸ عصر
ارسال: #92
RE: کباب تابه ای
[تصویر:  کباب تابه ای]

با حیوانات مهربان باشیـــــــــــــــــم.

سلامت روانی هر جامعه را از رفتار آن جامعه با حیوانات میتوان مشخص کرد.
حیوان آزاری یکی از مشخصات اصلی اختلالات روانی سنگین در انسان است.

*فرهنگ ساز شمایید*
نقل قول
 سپاس شده توسط سپيدار ، پریچهر25 ، Sahraa71
۷-شهريور-۱۳۹۴, ۰۶:۲۷ عصر
ارسال: #93
RE: کباب تابه ای
(۷-آبان-۱۳۹۳ ۰۲:۳۴ عصر)sani92 نوشته است:  [تصویر:  کباب تابه ای]
[تصویر:  کباب تابه ای]
[تصویر:  کباب تابه ای]
اینم کباب تابه ای من... خوشمزه و فوق العاده خوش قیافه و خیلی راحتتتت فقط با یه ظرف!! در فر
ینی چشم نوازتر ازین؟؟؟ من یه عکس اینجوری دیده بودم همون شده ایده.... دفعه دیگه یا ضخامت گوشتش رو بیشر میکنم یا وسطش دوباره گوشت میذارم مث کباب لا پلوی شمالی!!!
امتحان کنید حتمما اصلا هم به کسی نگید اسونه... همیشه هم بگید بععععله خیلی زحمت میکشیمSmile)بخصوص به اقایون که فکر نکنن همین غذا درست کردن و سلیقه خرج کردن الکیه ... همسر من که همش میگفت ترکوندیSmile) حالا کیه که بگه بابا یه کباب دیگیه دیگه Big Grin
مشخصه دیگه.. گوجه .. گوشت...برنج ابکش شده با زعفرون... روشم فویل میکشید. فویل رو چندتاسوراخ میکنید ... میره تو فر 180 درجه تا حتی یکساعت! عالی.. 5 دقیقه بعد از دراوردن از فر قالب رو برگردونید... اگه خواستید روش یکم کره بزنید و سماق..نوش جان

من یه بار این مدلی درست کردم البته روی گاز نه فر ، آب گوشت درآمده بود به برنج و رنگ برنجو بد کرده بود. برا شماها هم اینجوری میشه؟
نقل قول
 سپاس شده توسط 3lena ، Hodaa37 ، Sahraa71
  • گروه ژ
  • تشریفات وندا
۱۱-شهريور-۱۳۹۴, ۱۰:۱۴ صبح
ارسال: #94
RE: کباب تابه ای
برای درست کردن کباب تابه ای ما یه روشی استفاده می کنیم که خیلی تمیز در میاد

اول یه نایلون فریز با آب خیس می کنیم باز می کنیم روی سینی بعد یه مقدار از گوشت رو می زاریم روش به این صورت

[تصویر:  کباب تابه ای]

بعد نایلون رو برمی گردونیم روش با دست یه کم صافش می کنیم

[تصویر:  کباب تابه ای]

بعد نایلونو باز می کنیم گوشت رو به حالت دولا لای نایلون فریزر تا می کنیم

[تصویر:  کباب تابه ای]

[تصویر:  کباب تابه ای]

[تصویر:  کباب تابه ای]

بعد دوباره با دست صافش می کنیم

[تصویر:  کباب تابه ای]

در آخر با نایلون رو می خوابونیم رو کف دستمون نایلونو جدا می کنیم کباب رو می زاریم تو تابه

[تصویر:  کباب تابه ای]


http://nowaroosupload.ir/uploads/14340413881.jpg

دل خسته من گرش همتي هست; نخواهد ز سنگين دلان موميايي

بازم پاییز از راه رسید...
نقل قول
 سپاس شده توسط A.Bidel ، Tara94 ، خانوم دکتری ، Love B ، versteckt ، ناناز عروس ، heven ، shah navaz ، گیسو خانم ، Sahraa71
۲۴-شهريور-۱۳۹۵, ۰۸:۰۵ صبح
ارسال: #95
RE: کباب تابه ای
http://s9.picofile.com/file/8267319192/p..._54_06.jpg
کباب تابه ای دیشب اونجوری م انتظار داشتم از نظر ظاهر نشد اما طعم عالی

وزن اول 80800
وزن دوم 75000 وزن الان

هدف تا شهریود 68

من میتونم خدا بخواد عرروسیمه
نقل قول
 سپاس شده توسط Sahraa71
۲۷-شهريور-۱۳۹۵, ۱۰:۴۳ صبح (آخرین تغییر در این ارسال: ۲۷-شهريور-۱۳۹۵ ۱۰:۴۳ صبح توسط ***ترمه***.)
ارسال: #96
RE: کباب تابه ای
اولین غذایی که برای همسر جان درست کردم.
کباب تابه ای
[تصویر:  کباب تابه ای]

عروسی :5 شهریور 95
تالار : ایرانیکا
آتلیه : مهران
آرایشگاه : محیا نوری زاده
مزون : کارولن
خدایا شکرت همه انتخابام عالیه
نقل قول
 سپاس شده توسط مانازرین ، فایزه 93 ، heven ، Sahraa71
۲۴-آذر-۱۳۹۵, ۰۴:۱۰ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۲۴-آذر-۱۳۹۵ ۰۴:۱۱ عصر توسط گیسو خانم.)
ارسال: #97
RE: کباب تابه ای
یک مدل کباب تابه ای که بهش کباب تابه ایِ ماسوله ای میگن از تلویزیون یاد گرفتم و درست کردم ؛ خوشمزه بود( البته اگه غذای ترش دوست داشته باشیدTongue)
گوشت چرخ کرده رو با پیاز رنده شده و جعفری خورد شده و نمک و فلفل ورز میدیم
حالا مقداری بزرگتر از قلقلی کف دستتون میذارید و گردش میکنید میذارین تو تابه ای که کفش چرب شده , کمی سرخش میکنید. بعد گلوله هاتونو تو موادی متشکل از پیاز داغ، سیر تفت داده شده و رب انار یا رب الو و انار دون شده میذارید و برای مدت کوتاهی ( کمتر از نیم ساعت ) قرار میدید. هی اینور اونورشون کنید تا همه قسمتاش مزه دار بشه. حالا گلوله هاتونو توی ظرف مورد نظر سرو کنید و مقداری از سس رو روشون برزید و ظرفتونو با دونه های قرمز انار تزئین کنید.
نوش جانNew1

عاآآآشقمههAngel
نقل قول
 سپاس شده توسط Sahraa71
۱۴-فروردين-۱۳۹۷, ۱۰:۴۶ صبح
ارسال: #98
 
RE: کباب تابه ای
کباب تابه ایی

مواد لازم
گوشت چرخ کرده ۷۵۰ گرم
پیاز ۲ عدد تقریبا بزرگ
گوجه فرنگی ۴ عدد
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
رب گوجه ۲ ق غ
روغن به میزان لازم

طرز تهیه
۱- پیاز رو رنده کنید و یکم آبش رو بگیرید. با گوشت چرخ کرده مخلوط کنید. نمک و فلفل بزنید و با دست خوب ورز بدید و مخلوط کنید.
۲- یک ساعتی استراحت میدیم تا هم آب اضافی ش خارج بشه و هم مواد به خورد هم برن
۳- کف تابه رو چرب کنید و گوشت رو کف تابه به ضخامت ۲ تا ۳ سانتی متر پهن کنید. دستتون رو خیس کنید و سطح روی گوشت رو خوب صاف کنید. با کفگیر کباب ها رو به قطعاتی به عرض ۴ سانتی متر برش بدید و بین اونا رو کمی فاصله بدید.
۴- گوجه فرنگی ها رو نصف کرده یا حلقه ای کلفت برش بدید و روی کباب بچینید ( میتونین جدا هم سرخشون کنین)
۵- درب تابه رو بذارید و حرارت رو کم کنید. کباب ها آروم آروم آب میندازن و با آب خودشون میپزن

۶- در ۵ دقیقه اخر شعله دو کمی بلند کنید تا کباب ها سرخ بشن و بعد برگردونید تا سمت دیگه هم کمی طلایی بشه و بعد رب گوجه فرنگی و با کمی اب مخلوز کنید و بریزید روی کباب ها و اجازه بدید با حرارت ملایم ابش تبخیر بشه.

میتونید از فلفل کبابی هم در کنار این کباب ها استفاده کنید
گوشتی که برای کباب تابه ای استفاده میکنید, بهتره که مخلوطی از گوشت گوسفند و گوساله باشه
آب پیاز رو کمی بگیرید و با گوشت مخلوط کنید تا کباب ها آب نندازن و وا نرن
میتونید کباب ها رو در سینی فر یا یک پیرکس چرب شده مناسب, در طبقه وسط فر هم بذارید تا بپزن

برای جلوگیری از وا رفتن کبابها آنها را خوب ورز بدهید.
اگر مایه شما رقیق شد به آن یا آرد نخودچی اضافه کنید .
.

خدایا شکرتتصویر: /images/smilies/new/lub.png

 
نقل قول
 سپاس شده توسط Sahraa71
۲۲-آبان-۱۳۹۷, ۱۰:۵۶ صبح (آخرین تغییر در این ارسال: ۲۲-آبان-۱۳۹۷ ۱۰:۵۷ صبح توسط parmin.ab.)
ارسال: #99
     
RE: کباب تابه ای
طرز تهیه کباب تابه ای :

گوشت چرخکرده ٨٠٠ گرم (نسبت مساوی گوساله و گوسفندی)
پیاز ٢ عدد بزرگ
نمک فلفل سیاه زردچوبه پودر سیر زعفران سماق به میزان لازم
کره یا روغن برای چرب کردن کف تابه به مقدار کم
.
مواد سس گوجه فرنگی
گوجه فرنگی ١ کیلو که بصورت پوره باید آماده ش کنین
کمی کره یا روغن
سیر له شده ١ حبه
نمک و فلفل سیاه و در صورت دلخواه کمی زعفران و پودر ارویگانو یا هر سبزی خشک معطری که دوست دارین
.
طرزتهیه
پیاز هارو ریز رنده کنین و از آب پیاز جداش کنین و به گوشت اضافه کنین و خوب ورز بدین بعد ادویه هارو اضافه کنین و دوباره ورز بدین،کف تابه رو با کمی کره چرب کنین و مخلوط گوشت و پیازو ادویه رو پهن کنین کف تابه و به شکل دلخواه برش بزنین بزارین روی حرارت با حرارت ملایم و در تابه رو ببندین وقتی آب گوشت تبخیر شد و به روغن افتاد یکطرفش که سرخ شد برش گردونین تا طرف دیگه شم سرخ بشه بعد سس رو بهش اضافه کنین یکمم که با سس جوش خورد آماده ی سرو 
.
طرزتهیه سس
گوجه فرنگی هارو پوره کنین داخل یه قابلمه کمی روغن یا کره بریزین و یه حبه سیرله شده رو یه کوچولو تفت بدین در حدی که عطر سیر بلند بشه بلافاصله پوره گوجه فرنگی رو اضافه کنین و آب پیاز رو بهش اضافه کنین و ادویه بزنین و بگذارین بجوشه تا غلظت پیدا کنه و بعد به کباب اضافه کنین

 
تصویر: ./uploads/201811/post_91469_1542094026_da0b0a22c2828e4fa284de5ebc92e61a.attach

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
 سپاس شده توسط مامان جون آینده ، Mo0o0o0na ، Sahraa71
۲۲-ارديبهشت-۱۳۹۸, ۰۳:۵۵ عصر
ارسال: #100
     
RE: کباب تابه ای
طرز تهیه میت لوف :

میت لوف غذاییه که با گوشت چرخکرده تهیه میشه و میتونید از سبزیجات دلخواهتون مثل کرفس و هویج و قارچ و جعفری داخلش استفاده کنید(انتخاب سبزیجات دلخواهه و سلیقه ای).طعمی نزدیک به کباب تابه ای داره و در فر تهیه میشه.

طرز تهیه:

نیم کیلو گوشت چرخکرده+سه ق غ جعفری+سه ق غ هویج ریز خرد شده+دو ق غ ساقه کرفس ریز خرد شده+پیاز رنده شده یک عدد+سیر رنده شده دو حبه+سه ق غ قارچ ریز خرد شده+یک تخم مرغ+دو ق غ 
#پنیر #پیتزایا #پارمزان+چهار ق غ پودر سوخاری+یک ق رب یا #سس_کچاپ+نمک و فلفل:همه رو مخلوط کنید و خوب ورز بدید.

داخل قالبِ لوف کاغذ روغنی بندازید و مواد رو داخلش بریزید و داخل فر صد و هشتاد درجه که از قبل گرم کردید،چهل و پنج دقیقه تا یک ساعت بپزید.موقع سرو روش کمی سس کچاپ بزنید.


 تصویر: ./uploads/201905/post_91469_1557663921_71e065b5af8a0dc7bb3437ea0d1cb6c5.attach

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
 سپاس شده توسط Sahraa71 ، K.L.S
ارسال پاسخ

تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.




ارسال پاسخ صفحه قبل صفحه بعد ثبت نام