• دکتر فاطمه خانی زاده
  • مدیس

کباب تابه ای

۲۳-آذر-۱۳۹۰, ۰۹:۵۱ عصر
ارسال: #1
   
کباب تابه ای
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده 500 گرم
پیاز 1 عدد متوسط
سماق -فلفل- نمک - زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه :
پیاز رو رنده کنید و آبش رو دور بریزید. با ادویه و نمک همراه با گوشت چرخ کرده خوب ورز بدید . در تابه ای مناسب به دلخواه شکل بدید و همراه با یک لیوان آب جوش و زعفرانو حتی مقداری رب و شعله ی ملایم اجازه بدید مغز پخت بشه. بعد سرخ کنید و سرو کنید. می تونید روی کباب ها مقداری کره بگذارید.
گوجه رو هم یاسرخ کنید و یا مثل من روی آتیش کبابی
نقل قول
 سپاس شده توسط Elena ، nesa ، مژي ، gstfire ، نياز ، نیازز ، mortezakabiri ، سيم سيم ، nasibe_603 ، xxmahyaxx ، mahya1369 ، bahar khanom ، shah navaz ، Baby jon ، ندای آسمانی ، goli goon
۶-دي-۱۳۹۰, ۱۱:۰۹ صبح
ارسال: #2
RE: کباب تابه ای
من کباب تابه ایی خیلی دوست دارم اما نمی دونم چرا خوب نمی تونم درستش کنم. آخه واسه من خیلی آب میشه یعنی گوشت جمع میشه بعد کباب کلفت میشه. کسی میدونه اشکال کار کجاست؟؟Huh

درد من حصار برکه نیست درد من زیستن با ماهیانی ست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است
نقل قول
 سپاس شده توسط shah navaz
۶-دي-۱۳۹۰, ۱۱:۱۲ صبح
ارسال: #3
   
RE: کباب تابه ای
تو تابه رژیمی بذار بعد آروم با دستت نازکش کن یعنی تو همون تابه پهنش کن با نوک انگشتات
نقل قول
 سپاس شده توسط الناز ، سيم سيم ، nasibe_603 ، shah navaz
۶-دي-۱۳۹۰, ۱۲:۰۸ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۶-دي-۱۳۹۰ ۱۲:۰۹ عصر توسط ساینا.)
ارسال: #4
RE: کباب تابه ای
شوهر من تو گوشتش یه دونه تخم مرغ و دارچین هم میریزه خیلییییییییییی خوشمزه میشه

الناز جان ممکنه چربی گوشتت زیاد باشه که انقدر جمع میشه
نقل قول
 سپاس شده توسط shania ، الناز ، tameshki ، سيم سيم ، nasibe_603 ، mahya1369 ، pichak2014 ، nazgol22
۶-دي-۱۳۹۰, ۰۱:۳۱ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۶-دي-۱۳۹۰ ۰۱:۳۲ عصر توسط الناز.)
ارسال: #5
RE: کباب تابه ای
نه ساینا جون با گوشت بدون چربی هم همین میشه. من اولش وقتی گوشتو پهن کردم اندازه یه قاشق آب میریزم بعد درشو میذارم بعد از چند دقیقه روغن می ریزم


درسته اینجوری؟؟؟؟

درد من حصار برکه نیست درد من زیستن با ماهیانی ست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است
نقل قول
 سپاس شده توسط سيم سيم ، mahya1369
۷-مرداد-۱۳۹۱, ۰۴:۱۵ عصر
ارسال: #6
RE: کباب تابه ای
کباب ماهی تابه ای

مواد لازم:
نیم کیلو گوشت چرخ کرده
پیاز 2 عدد
نمک زردچوبه و فلفل به میزان لازم

روش اول:
گوشت را با پیاز رنده شده و نمک و فلفل و زردچوبه خوب ورز میدهیم و کباب لقمه های کوچولو در دست درست کرده و در روغن داغ سرخ میکنیم کمی هم زغفران آب کرده اگر روی گوشت بریزید و سرخ کنید خیلی خوش رنگ و خوش عطر میشود...
روش دوم:
میتوانیم مواد آماده شده را در ماهی تابه پهن کنیم و به صورت کباب برش بزنیم وقتی سرخ شد پشت و رو کنیم...

[تصویر:  کباب تابه ای]

من یه پسمل ملوس دارم...Hehe!
اینم وبلاگ گل پسرم:
http://parsajoooni.niniweblog.com/
نقل قول
 سپاس شده توسط nesa ، مژي ، سيم سيم ، nasibe_603
۱۲-مرداد-۱۳۹۱, ۰۳:۱۴ صبح
ارسال: #7
     
RE: کباب تابه ای
Heartکباب تابه ای به سبک سحر ناز


گوشت چرخ کرده
گوجه
پیاز رنده شده(ریز)
زردچوبه
عصاره گوشت



گوشت چرخ کرده را با پیاز و زردچوبه ورز میدهیم تا کاملا یکنواخت شود.
داخل ماهی تابه پهن میکنیم.
باید ضخامتش نازک باشد.
در ماهی تابه را میگذاریم و با حرارت کم میگذاریم بپزد.

گوجه ها را هم سرخ میکنیم(دقت کنید گوجه ها را از وسط دو قسمت کنید و از طرف پوست سرخ کنید)
روی گوجه ها نمک بپاشید و کمی هم آب بریزید که هم خوب بپزد و هم در آخر که آبش را کشید سرخ شود
درش را بگذارید که هم سرخ شود و هم کاملا بپزد.

وقتی در ماهی تابه را بر میداریم میبینیم که گوشت جمع شده و آب انداخته
آن را بر میگردانیم و به تکه های کوچک تقسیم میکنیم.
عصاره گوشت را در آب حل کرده و روی گوشت میریزیم و میگذاریم تا بپزد و آبش جا بیفتد.
دقت کنید کباب تابه ای حتما باید آب داشته باشد
بعد از پختن آنها را در ظرف میکشیم و گوجه ها را روی آن میچینیم.

پیشنهاد میکنم با کته میل کنید.

نوش جانNew1

http://www.pic1.iran-forum.ir/images/up8...974121.jpg

http://www.pic1.iran-forum.ir/images/up8...879005.jpg

http://www.pic1.iran-forum.ir/images/up8...293078.jpg

ﻣﻦ
ﺳﺮﺷﺎﺭ ﺍﺯ ﮔﻔﺘﻨﻢ
ﻧﻪ ﺍﺯ ﻧﻮﺷﺘﻦ
ﺑﺎﯾﺪ ﮐﻪ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺭﻭﺑﺮﻭﯼ ﻣﻦ ﺑﻨﺸﯿﻨﯽ...

اینجا رو دوست دارم...
نقل قول
 سپاس شده توسط nesa ، mahnaz110 ، jojo gogoli ، sar ، آهو مشکی پوش ، سلما . ، پری پروانه ، نياز ، Niknaz ، nasibe_603 ، 3lena ، maryam 247 ، mahya1369 ، Helena 93 ، nafiss ، ندای آسمانی ، پریسااا
۳۰-مهر-۱۳۹۱, ۱۲:۰۰ عصر
ارسال: #8
RE: کباب تابه ای
سحر جون من میخام کباب تابم دقیقا شبیه این در بیاد

یعنی از لحاظ ضخامت و مقدار سرخ شدن

یه سوال

برای ضخامت باید گوشتارو دقیقا همین اندازه برش بزنم یا اینکه کلفتر بگیرم که جمع شد اینقدر بشه؟

برای سرخ شدن هم باید روغن زیاد بریزم که اینطوری خوشرنگ بشه؟

Follow me on
Instagam: Tikshowroom
FB: Tikshowroom
نقل قول
۳۰-مهر-۱۳۹۱, ۱۲:۴۶ عصر
ارسال: #9
     
RE: کباب تابه ای
(۳۰-مهر-۱۳۹۱ ۱۲:۰۰ عصر)تیام نوشته است:  سحر جون من میخام کباب تابم دقیقا شبیه این در بیاد

یعنی از لحاظ ضخامت و مقدار سرخ شدن

یه سوال

برای ضخامت باید گوشتارو دقیقا همین اندازه برش بزنم یا اینکه کلفتر بگیرم که جمع شد اینقدر بشه؟

برای سرخ شدن هم باید روغن زیاد بریزم که اینطوری خوشرنگ بشه؟


فدات بشم تیام جان
من گوشت رو که ورز میدم با پیاز و زردچوبه
(نمک نمیریزم)گوشت سفت میشه
بعد اونو پهن میکنم تو ماهی تابه
خیلی نازک!
مثلا به ضخامت نیم سانت
روغن هم نمیریزم
درشو میذارم
میذارم با شعله ی کم آروم بپزه...

آب میندازه چند دقیقه بعد
و کاملا خودشو میکیره...

بعد به تیکه هایی که دوست داریم میبریم...

نمک یا عصاره ی گوشت روش میپاشم
کمی آب جوش میریزم

و میذارم نیم ساعت آروم آروم بپزه

گوجه هارو میتونی بذاری توش بپزه
یا جدا سرخ کنی

از اول تو دست فرم نمیدم
این کباب به صورت یکباره پخته میشه...


این کباب تابه ای تبریزیه
و خیلیییییییییی خوشمزه و نرم و لذیذهNew1

ﻣﻦ
ﺳﺮﺷﺎﺭ ﺍﺯ ﮔﻔﺘﻨﻢ
ﻧﻪ ﺍﺯ ﻧﻮﺷﺘﻦ
ﺑﺎﯾﺪ ﮐﻪ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺭﻭﺑﺮﻭﯼ ﻣﻦ ﺑﻨﺸﯿﻨﯽ...

اینجا رو دوست دارم...
نقل قول
 سپاس شده توسط elham_ali ، مژي ، jojo gogoli ، آهو مشکی پوش ، نياز ، sonya ، عاشقای عاشق ، Niknaz ، سيم سيم ، nasibe_603 ، mehrafarin90 ، mina_v ، Baby jon ، ندای آسمانی
۷-آبان-۱۳۹۱, ۰۲:۵۲ عصر
ارسال: #10
RE: کباب تابه ای
سلام به همگی می خوام یه کبب تابه ای بهتون یاد بدم که خودم درست می کنم تا حالا چند باری هم تو مهمانی ها تست کردم خیلی جواب داده:
موادی که می خواد مثل تمام کبابها گوشت پیاز ادویه و اما 4 تا حبه سیر و 1 فلفل دلمه بزرگ( سبز باشه)
گوشت و پیاز را با هم حسابی ورز میدیم سیرو فلفل دلمه ای رو با سمت ریز رنده می کنیم توش ادویه می زنیم و باز ورز می دیم ( اگه این کارو از شب قبل انجام بدید بهتر میشه)گوشت رو کف تابه پهن کنید البته نباید نازک باشه ضخیم باشه بعد با کفگیر چوبی گوشت خام صاف شده را برش بدید و روغن برزید و بزارید رو گاز با حرارت ملایم درشم بزارید، گوشتها که خودشونو گرفتند برشون گردونید زیرشو کم کنید و باز درشو بزارید
برای این کباب یه سس لازم داریم
1 قوطی کنسرو گوجه آماه را در ظرفی جداگانه با ادویه نمک و فلفل با چنگال هم بزنید لازم نیست گوجه ها رو له کنید کبابتون که داشت آماده میشد این سس را روی کباب بریزید روش فلفل دلمه ای حلقه کنید درب ظرف را ببندید و بزارید آب سس مقداری کشیده شود. غذا حاضر است لطفا میل بفرمائید حتما امتحان کنید...

من تو را می خواهم تو مرا میفهمی
و همین ساده ترین غصه یک انسان است
من تو را ناب ترین شعر زمان می دانم
و تو هم میدانی تا ابد در دل من می مانی.
نقل قول
 سپاس شده توسط mehrafarin90 ، mahya1369 ، pichak2014
ارسال پاسخ

تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.




ارسال پاسخ صفحه قبل صفحه بعد ثبت نام