• مدیس
  • دکتر فاطمه خانی زاده

کباب برگ

۲۳-آذر-۱۳۹۰, ۰۹:۴۹ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۲۴-خرداد-۱۳۹۱ ۰۶:۴۵ عصر توسط bita12.)
ارسال: #1
   
کباب برگ
مواد لازم:

گوشت راسته = در حد کباب دو نفر!
پیاز = 2تا متوسط
ماست = 4-5 قاشق غذاخوری
آبلیمو=2 قاشق غذاخوری

گوشت رو میذاریم رو تخته کار و یک سانت یک سانت می بریم!

(اگر گوشتمون بیشتر از میزان کباب برای دونفر شد، می بریم و داخل کیسه فریزر ریخته و فریز میکنیم برای مصارف بعدی- با چیدن گوشت ها کنار هم طول کباب معلوم میشه، اشتهامونم که معلومه! پس میزان گوشت مورد نیاز به دست میاد )

پیازهای خام رو داخل یه ظرفی خرد میکنیم... ماست و آبلیمو رو اضافه کرده و هم میزنیم و بعد گوشت های راسته بریده رو داخل مواد میریزیم و کاملا به مواد آغشته می کنیم.

ظرف رو به مدت حداقل 4 ساعت و بهترش اینه که یه شب! (کلا هرچی بیشتر بمونه نرم تر میشه!) داخل یخچال نگه می داریم.

* به هیچ وجه نمک نزنین که گوشت سفت و دیرپز میشه!

برای پختنش گوشت های تکه شده رو از ظرف در میاریم و پیاز و ماست روش رو با دست خیسمون پاک می کنیم...

حالا سمتی رو که با چاقو بریده بودیم رو،رو به بالا می گیریم و سیخ رو از اون مقطع گوشت که چاقو نخورده عبور میدیم!

بقیه تکه های راسته رو به همین منوال به سیخ می کشیم...

حالا یه چاقو بر میداریم (بهتره چاقوی گنده و سنگین که ترجیحا تیز نیست باشه!)

کباب های روی سیخ رو با چاقو می کوبیم!!! (چی میگن بهش!؟!)

یعنی لبه ی چاقو رو عمود روی سیخ و کباب ها فرود میاریم... ولی همچین نمی زنیم که گوشت ها بریده شدن و از سیخ بریزن ها!

یه دور که گوشت رو کوبیدیم، سیخ رو بر میگردونیم و طرف دیگه ... برای هر طرف سیخ دوبار به تناوب این کار رو می کنیم!

حالا لبه های بیرونی کباب رو صاف و مرتب می کنیم ( با روی هم آوردن گوشت های اضافی لبه ها! نبرین ها یه وقت!)

با نمکدون روی کباب نمک می پاشیم... (گفتم که قبلا نمک نمی زنیم!)

و کباب رو روی زغال یا کباب پز و یا شعله گاز می پزیم!

* سعی کردم توضیحات کامل بدم برا همین طولانی شد! فکر نکنین سخته ها! خیلی آسونه و سالم و خوشمزه است...
روزمنو
نقل قول
 سپاس شده توسط khofte ، khoshhalam ، ~*tiyam*~ ، galaxy123 ، xxmahyaxx ، mehrafarin90 ، زمرد_شوشو
۲۸-مرداد-۱۳۹۳, ۱۰:۰۹ عصر
ارسال: #2
RE: کباب برگ
چنجه من

[تصویر: کباب برگ]

[تصویر: کباب برگ]

همیشه سرم بالاست چون بالا سرم خداست...
نقل قول
 سپاس شده توسط mehrafarin90 ، زمرد_شوشو ، محبوبه ناز بانو ، heven
۲۹-آذر-۱۳۹۳, ۰۱:۱۴ صبح (آخرین تغییر در این ارسال: ۲۹-آذر-۱۳۹۳ ۰۱:۱۴ صبح توسط salvia_sweet.)
ارسال: #3
         
RE: کباب برگ

آموزش کباب برگ Heartهمسر پز Heart

مواد لازم:
فیله گوسفند به میزان لازم
پیاز خلال شده
زعفران
در صورت تمایل کمی دونه انار و اب انار(جهت نرمی و ترد شدن کباب)
کمی روغن مایع
توجه:نمک نزنید به گوشت چون باعث سفت شدن کباب میشه


فیله هارو به صورت ورقه ورقه میکنید و ساطوری کنید تا همه یکدست شن
همه مواد رو روی فیله ها بریزید و ترجیحا یه شب تا صبح بزارید توی یخچال تا مزه دارشه

[تصویر: کباب برگ]

بعد میرسیم به مرحله سیخ زدنSmiling
خوب ما به سیخ مخصوص جوجه نیاز داریم
آروم فیله هارو به سیخ میکشیم
[تصویر: کباب برگ]

و با کف دست فشار میاریم تا گوشت همش یه دست شه(خخخخخخ نمیدونم چجوری توضیح بدمBig Grin)

[تصویر: کباب برگ]

و اینجاش ذائقه ایه Tongue و 100 % بسیار خوشمزه

سیخ رو توی رب اناری که با آب رقیق کردیم چند دقیقه نگه میداریم تا طعم دار شه
اینجا اگه خواستید میتونید روی فیله ها نمک بپاشید

[تصویر: کباب برگ]

بعد کبابش میکنیم
ما رو گاز کباب کردیم ولی خیلی عالی بودTongue جاتون خالی New1New1New1New1New1New1New1

[تصویر: کباب برگ]
[تصویر: کباب برگ]



خوشحال میشم ازپیج من در اینستاگرام دیدن کنید...
salvia_sweet
دارای مدرک کیک سازی از گروه بین المللی ویما ایتالیاتصویر: images/smilies/heart.gif
نقل قول
 سپاس شده توسط مامان دو تا نی نی ، hanaa :) ، RL92 ، nikita617 ، secret ، nanaz ، طلا خانمی ، nargessss ، me-reihane ، fafa2012 ، soudi ، shabnam.m ، 2fan ، maryva ، آیجان ، nafis ، pichak2014 ، solina74 ، nonoo ، 3aman goli ، MaloooS ، *gandom* ، ماهرخ تبریزی ، mona*m ، راز هر آوا ، hasti_d ، dream ، ferferiii ، aroos koochooloo ، farnazi ، زمرد_شوشو ، parastooyeamin ، آبروشن ، mina_goli ، قاصدکم ، eli joojoo ، مهتاب بانو ، Alice13 ، yarauf ، sahar25 ، A.Bidel ، maryam_s ، mozhgane ، عروس بهار93 ، پریماه گل عشق ، lilimashi ، tapesh ، nasrin khanumi ، *elay* ، gissu kamand ، آرامشه خیال ، asalii ، سحرافشاری ، محبوبه ناز بانو ، heven ، banoo narges ، پریسااا ، طراوت جون
۶-ارديبهشت-۱۳۹۴, ۱۲:۰۳ صبح
ارسال: #4
 
RE: کباب برگ
گوشت سفت نمیشه ؟ چقدر رو اتیش بمونه ؟ و میشه تو فریزر بمونه ؟

خدایا مرسیییییی عاشقتم‌ که همیشه حامی من هستی
تصویر: images/smilies/blush.gif
نقل قول
۹-ارديبهشت-۱۳۹۴, ۰۷:۰۰ صبح
ارسال: #5
     
RE: کباب برگ
(۶-ارديبهشت-۱۳۹۴ ۱۲:۰۳ صبح)zazacool نوشته است:  گوشت سفت نمیشه ؟ چقدر رو اتیش بمونه ؟ و میشه تو فریزر بمونه ؟


زازا جون من خودم با آب انار درست کردم.. انقدر بافت گوشت نرم میشه که بعد پخت هم تو دهن آب شه.. نمک اصلا نزنی.. روی اتیش هم .. آتیش ملایم نه خیلی زیاد که سریع وش بسوزه .. از ظاهرش معلومه که پخته.. روی شعله هم نباید زیاد بمونه چون خشک میشه..

تو فریزر من یبار گذاشتم بعد 8 ساعت قبل در آوردم یخش باز شد و کباب کردم بد نشد.. ولی اون کیفیت تازه رو هم نداره

Blush
نقل قول
 سپاس شده توسط آرامشه خیال
۹-ارديبهشت-۱۳۹۴, ۰۷:۰۷ صبح
ارسال: #6
RE: کباب برگ
چه عالی!
نقل قول
۲-خرداد-۱۳۹۴, ۱۲:۰۵ صبح
ارسال: #7
 
RE: کباب برگ
مرسی عزیزم از توضیحت عالی شده درست میکنم حتما

خدایا مرسیییییی عاشقتم‌ که همیشه حامی من هستی
تصویر: images/smilies/blush.gif
نقل قول
ارسال پاسخ

تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.




ارسال پاسخ صفحه قبل صفحه بعد ثبت نام