• دکتر فاطمه خانی زاده
  • مدیس

کباب بختیاری

۲۸-شهريور-۱۳۹۱, ۱۱:۵۰ عصر
ارسال: #1
     
Heart کباب بختیاری
فیله مرغ
5 عدد

نمک و فلفل
به مقدار لازم

زعفران
2/1 ق- چایخوری

پیاز خلال شده
1 عدد

روغن زیتون یا مایع
3 ق – سوپخوری

سیخ کباب چوبی یا فلزی
به مقدار لازم

فیله گوساله برش خورده یا فیله گوسفند
5 عدد

ماست
ا ق سوپخوری



ابتدا فیله ها را بدون اینکه برش بزنید با نمک و فلفل و خلال پیاز و زعفران مزه دار کنید سپس روغن را اضافه کنید مخلوط نمائید و در یخچال به مدت 2 تا 3 ساعت استراحت دهید . برای گوشت گوساله بهتر است 1 قاشق سوپخوری ماست هم به آن اضافه کنید تا رنگ قرمزی گوشت به صورتی خوشرنگ تبدیل شود . سپس بصورت حلقه ای دور خود بپیچید و در سیخ فرو کنید به اینصورت که یک مرغ، یک فیله گوسفند، یک در میان در هر سیخ می توانید 4 تا 5 عدد گوشت فیله بزنید . در صورتی که بتوانید و امکانات ایجاب می کند بر روی آتش کباب می کنیم در دیس می کشیم و در کنار آن گوجه فرنگی کباب شده و حلقه لیمو ترش قرار می دهیم در صورت نداشتن امکانات کباب کردن با مقداری روغن در ماهیتابه ای روی حرارت ملایم سرخ می کنیم و به شکل فوق آنرا تزئین می کنیم این کباب هم از نظر مزه و هم از نظر شکل ظاهر زیبا و خوشمزه می باشد در ضمن می توانید در فر هم کباب کنید . در صورت نداشتن فیله گوسفند می توان برشهای باریکی هم اندازه فیله گوسفند از فیله گوساله استفاده کرد.




[تصویر: کباب بختیاری]

ﻣﻦ
ﺳﺮﺷﺎﺭ ﺍﺯ ﮔﻔﺘﻨﻢ
ﻧﻪ ﺍﺯ ﻧﻮﺷﺘﻦ
ﺑﺎﯾﺪ ﮐﻪ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺭﻭﺑﺮﻭﯼ ﻣﻦ ﺑﻨﺸﯿﻨﯽ...

اینجا رو دوست دارم...
نقل قول
 سپاس شده توسط nafas90 ، moni joon ، خانوم عجول
۱-آذر-۱۳۹۴, ۱۲:۳۴ عصر
ارسال: #2
   
RE: کباب بختیاری
طرز تهیه کباب بختیاری مخصوص در خانه

[تصویر: کباب بختیاری]

مواد لازم کباب بختیاری خانگی برای ۴ نفر

فیله مرغ : ۳۰۰ گرم
راسته گوسفند یا گوساله : ۳۰۰ گرم
آب پیاز رنده شده : ۱ پیمانه
زعفران دم کرده غلیظ : ۱ ق م
روغن مایع یا زیتون : ۳ ق س
نمک و فلفل : به میزان لازم
طرز تهیه کباب بختیاری خانگی :

ابتدا سیخ‌های چوبی را داخل یک ظرف آب قرار دهید. این کار باعث می‌شود سیخ‌ها در حین پخت نسوزند. تکه های گوشت و مرغ را به‌صورت ورقه‌های طولی نازک برش بزنید. حالا شما یک مقدار نوار گوشت و مرغ دارید.

در دو کاسه به مقدار مساوی آب پیاز، روغن، زعفران و به مقدار لازم نمک و فلفل را بریزید و نوارهای گوشت و مرغ را به صورت جداگانه به مدت ۶ ساعت داخل مایه قرار دهید تا مزه دار شوند.

بعداز این مدت شروع به سیخ کردن ترکیب نوارهای این دو نوع گوشت کنید. برای این کار روش های مختلفی وجود دارد؛مثل مدل یو، حلزونی و بافت پیچ . بعد از اینکه همه نوارهای گوشتی را به صورتی ترکیبی سیخ کردید، نوبت به سرخ کردن آنها می رسد.

در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. وقتی روغن داغ شد، سیخ‌ها را داخل تابه قرار دهید تا یک طرف کباب‌ها سرخ شوند، سپس کباب‌ها را برگردانید تا طرف دیگر آنها هم خوب سرخ شود. دقت کنید نسوزند چرا که زمان پخت کباب‌ها به خاطر نازک بودن گوشت ها زیاد طول نمی‌کشد.
نکته :

در صورت تمایل می توانید به جای فیله مرغ، از سینه مرغ که آن را به صورت ورقه های نازک برش داده اید استفاده کنید.

دست سازهای نمدی باران
ارائه انواع عروسکهای نمدی و تابلو یادبود ، استند اسم
INSTA:baran.namadi
نقل قول
ارسال پاسخ

تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.




ارسال پاسخ صفحه قبل صفحه بعد ثبت نام