• مدیس
  • دکتر فاطمه خانی زاده

کال کباب

۲۸-شهريور-۱۳۹۰, ۱۲:۱۲ صبح
ارسال: #1
کال کباب
مواد لازم

▪ آب انار نصف لیوان ترش
▪ گردوی آسیاب شده ۱۵۰ گرم
▪ نمک به میزان لازم
▪ سیر ۱ حبه
▪ بادمجان کباب شده بزرگ ۱۰ عدد
▪ نعنای خشک و سبزی محلی ۲ قاشق غذا خوری

طرز تهیه

بادمجانها را یا کباب کرده ( روی کباب پز) یا اینکه داخل فر با آخرین درجه می گذاریم سپس پوست کنده آنها را با گوشت کوب می کوبیم سپس به آن گردوی آسیاب شده و آب انار و سبزی و سیر له شده و نمک افزوده و خوب با هم مخلوط می کنیم . این را هم به عنوان پیش غذا و هم به عنوان جاشنی برای غذا مصرف می کنند و به مدت ۴ روز قابل نگهداری داخل یخچال می باشد.
در آشپزی خودمان را دست کم نگیریم، تحقیقات نشان می دهد، ایرانیان نخستین مردمی بودند که به طبخ غذا پرداختند. آش، سوپ و میرزاقاسمی با چهار هزار سال قدمت نشان از تمدن ایرانیان دارد. جالب است بدانید بیش از دو هزار و ۲۰۰ نوع غذای ایرانی شناسایی شده که متاسفانه طبخ هزار و ۴۰۰ نوع آن به کلی منسوخ شده است اما همین تعدادی هم که مانده خود گنجینه تنوع غذایی مهمی به شمار می رود از آن جمله«کباب ها». نامی که بر روی انواع غذاها گذاشته می شود غذاهایی مانند شیشلیک، کباب برگ و کوبیده، کباب لقمه و ... یک ذایقه سنجی نشان داده که بعد از ایرانیان، مردم اروپا و امریکا بیشترین مشتریان کباب های ایرانی اند.

چون باران باش...

رنج جدا شدن از آسمان را در سبز کردن زندگی جبران کن
نقل قول
 سپاس شده توسط شیما ، گلایل ، آمستردام ، رزخانوم ، bita12 ، Elena ، نیلوفربی بی
۴-مهر-۱۳۹۱, ۱۲:۵۱ صبح
ارسال: #2
     
Heart کال کباب
مواد اولیه :

بادنجان یک و نیم کیلوگرم
گردو ساییده 300 گرم
انار ترش دانه‌‌شده یک پیمانه
چوچاق (سبزی محلی) دو قاشق سوپخوری
سیر چهار حبه
نمک و فلفل به میزان لازم

غذای گیلانی

طرز تهیه:



ابتدا بادنجان‌ها را روی شعله گاز یا زغال کبابی کنید. سپس پوست آن را جدا کرده و بکوبید تا له شود. بعد گردوها را آسیاب کرده با بادنجان مخلوط کنید. انار را با چوچاق و سیر آسیاب کنید و به مخلوط بالا بیفزایید و در انتها نمک و فلفل اضافه کرده و یک دور کامل میکس و با برنج سرو کنید. نکته :

برای این‌که میزان ترشی غذا کم شود می‌توان یک تا دو قاشق سوپخوری از انار آن کم کنید.

می‌توان گردو را تا حدی که دندان‌گیر باشد آسیاب کرد.


[تصویر: کال کباب]

ﻣﻦ
ﺳﺮﺷﺎﺭ ﺍﺯ ﮔﻔﺘﻨﻢ
ﻧﻪ ﺍﺯ ﻧﻮﺷﺘﻦ
ﺑﺎﯾﺪ ﮐﻪ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺭﻭﺑﺮﻭﯼ ﻣﻦ ﺑﻨﺸﯿﻨﯽ...

اینجا رو دوست دارم...
نقل قول
 سپاس شده توسط ziza ، خانوم عجول ، niloo20
۱۷-آبان-۱۳۹۲, ۰۳:۰۷ عصر
ارسال: #3
RE: کال کباب
کال کباب یک غذای اشتها آور شمالی است که از بادنجان، آب انار ترش، سبزى، سیر و مغز گردو درست می‌شود
کال کباب را با کته و ماهى شور سرو می‌کنند. بعضی‌ها هم از ان به جای ترشى در کنار سایر عذاها استفاده می‌کنند. اگر بخواهید این غذا را برای دو نفر درست کنید؛ باید به شرح زیر عمل کنید:

مواد لازم:

- بادنجان درشت 4 عدد
- آب انار ترش با آب غوره یا دانه انار: نیم فنجان
- سبزى، نعناع و خلواش (خنش) و شوشاق ریز شده تازه یا خشک: 1 قاشق غذاخورى
[سبزی‌های معطر مثل خلواش، شوشاق که خاص شمال ایران است؛ همه جا نیست و بنابراین می‌توانید به جای آن‌ها از نعناع استفاده کنید]
- سیر، نیم بته
- نمک و فلفل به اندازه کافى
- مغز گردوى سائیده شده 75 گرم

طرز تهیه:

بادنجان‌ها را از وسط چاک دهید و روى آتش زغال یا در فر (350 درجه) کباب کنید. برای اینکه بادنجان‌ها نسوزد و در عین حال خوب بپزد آن‌ها را بچرخانید. بعد باید پوست بادنجان‌ها را بگیرید. برای این‌کار اگر آن‌ها را در آب سرد قرار دهید پوستشان را می‌توانید به راحتی جدا کنید. اگر بادنجان‌ها تخم دارند آن‌ها را جدا کنید. سپس گوشت بادنجان‌ها را با گوشت‌کوب له کنید. حالا نوبت سیرهاست. سیرها را هم بکوبید. بروید سراغ سبزى‌هایی که شسته‌اید و آبش رفته است. سبزی‌ها را هم کاملا خرد کنید و بعد بادنجان‌ها، سیر، سبزى، نمک، فلفل و مغزگردو را با هم مخلوط کنید.

Do more what makes you HAPPY
Hehe!
نقل قول
۷-آبان-۱۳۹۳, ۱۲:۰۷ صبح
ارسال: #4
RE: کال کباب
[تصویر: کال کباب]



[تصویر: کال کباب]

Angel
نقل قول
۲۴-آذر-۱۳۹۳, ۱۲:۴۰ عصر
ارسال: #5
RE: کال کباب
چوچاق رو کجا می شه تهیه کرد آخه شنیدم توی زیتون هم می ریزند
نقل قول
۲۷-دي-۱۳۹۵, ۰۲:۰۵ عصر
ارسال: #6
RE: کال کباب
من یکبار کال کباب خوردم خوشم اومد حالا باید درست کنم ببینم همون مزه رو میده یا نه
نقل قول
ارسال پاسخ

تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.




ارسال پاسخ صفحه قبل صفحه بعد ثبت نام