• تقی زاده
  • آرایشگاه مدیس

کالزونه

۱۰-شهريور-۱۳۹۱, ۰۵:۳۳ عصر
ارسال: #1
 
Rainbow کالزونه
کالزونه

[تصویر: کالزونه]

مواد لازم برای خمیر:
اب گرم 1پیمانه-
خمیر مایه2 ویک چهارم ق.چ-
شکر یک چهارم ق.چ-
روغن زیتون 2ق.چ-
ارد 3پیمانه-
شکر 1ق.غ-
نمک 2ق.چ

مواد لازم برایداخل کالزونه:
سوسیس 250گرم,نگینی درشت-
پنیر پیتزا ورقهای 250گرم,نگینی-
پنیر پیتزا رنده شده 2/3پیمانه-
کالباس پپرونی 2/3پیمانه,نگینی-
روغن زیتون برای رومال-
جعفری ساطوری مقداری-
نمک به میزان لازم.
طرز تهیه:
اب,مخمروشکر(1ق.غ)را در یک کاسه مخلوط کرده و15دقیقه در یک جای گرم روی کاسه را پوشانده و میگذاریم تا عمل بیاید.سپس روغن را به ان اضافه می کنیم.
ارد,شکرونمکا در یک کاسه بزرگ مخلوط کرده ومحلول مخمر و روغن را به ان اضافه کنید.و به مدت 10دقیقه ورز میدهیم.بعد خمیر را گرد کرده و درون کاسه را چرب کرده گذاشته وروی ان را با سلفون میپوشانیم و به مدت 1ساعت در یک جای گرم استراحت میدهیم.
فر را روی 220دزجه سانتیگراد گرم کنید.سوسیسها را تفت میدهیم تا سرخ شود.بعد روی حوله کاغذی روغن انرا میگیریم و بعد با پنیرها و کالباس و نمک مخلوط میکنیم.
خمیر اماده را به 4قسمت مساوی تقسیم میکنیم.یک تکه از خمیر را روی سطح اردپاشی شده با وردنه باز میکنیم (ترجیحا گرد) یک پیمانه از مایه را در نیمه ی پایینی خمیر به فاصله 1سانتی از لبه میریزیم و نیمه ی دیگر خمیر را روی مواد تا کنید و لبه ان را تا کنید و یا با چنگال روی لبه ها فشار میدهیم تا به هم بچسبند.سینی فر را چرب کرده و در صورت دلخواه با روغن زیتون یا زرده تخم مرغ رومال میکنیم و به مدت 15دقیقه درون فر میپزیم.
اگرکالزونه دیر سرو شود خمیر میشود.
نقل قول
 سپاس شده توسط NAZBANO ، p.amorous ، mahnaz110 ، shaparak103 ، hedyeh ، تسنیم89
۲۰-شهريور-۱۳۹۱, ۰۴:۳۵ عصر
ارسال: #2
     
Heart کالزونه
مواد لازم:

خمیر پیتزا
کوکتل پنیر
فلفل دلمه ای
قارچ
پنیر پیتزا
آویشن
زرده تخم مرغ



خمیر رو به ضخامت ۳ الی ۵ میل باز میکنیم

مواد رو از قبل سرخ میکنیم و روی خمیر میریزیم کمی آویشن میپاشیم و پنیر پیتزا میریزیم

خمیر رو میبندیم

و روش رو زرده ی تخم مرغ میمالیم
کمی پنیر میریزیم و آویشن میپاشیم

میذاریم تو فر تا خوب بپزه
تقریبا یک ربع تا نیم ساعت طول میکشه


[تصویر: کالزونه]

[تصویر: کالزونه]

نوش جانNew1

ﻣﻦ
ﺳﺮﺷﺎﺭ ﺍﺯ ﮔﻔﺘﻨﻢ
ﻧﻪ ﺍﺯ ﻧﻮﺷﺘﻦ
ﺑﺎﯾﺪ ﮐﻪ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺭﻭﺑﺮﻭﯼ ﻣﻦ ﺑﻨﺸﯿﻨﯽ...

اینجا رو دوست دارم...
نقل قول
 سپاس شده توسط خانوم عجول ، mozhi ، kosar ، saghar. ، marmar joon ، MAAH ، m.t ، pink lady
۲۰-شهريور-۱۳۹۱, ۰۴:۵۱ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۲۰-شهريور-۱۳۹۱ ۰۴:۵۴ عصر توسط خانوم عجول.)
ارسال: #3
RE: کالزونه
سحر داخلش سوسیس گذاشتی؟؟؟

درجه فر روی چند باید باشه؟؟؟نیست خیلی حرفه ای این چیزا برام مهمهSmile)))))))))))

چون دارم سیوشون میکنم واسه روز مبادام میپرسم عزیزم...

آدمیزاد هر چه ندارد ,باید یک یار غار داشته باشد برای وقت هایی که روزگار کنار گوشش سیلی میخواباند...
نقل قول
  • گروه ژ
۲۰-شهريور-۱۳۹۱, ۰۵:۰۰ عصر
ارسال: #4
     
RE: کالزونه
پریسا جونم بله داخلش سوسیس از نوع کوکتل پنیر و فلفل دلمه ای و قارچ که از قبل سرخ کردم گذاشتم
و پنیر ریختم و آویشن پاشیدم

در ضمن میشه از گوشت چرخ کرده و انواع سبزیجات هم داخلش استفاده کرد و سوسیس نریخت!


درجه ی فر رو اول بالا گذاشتم داغ شد
سینی فر رو گذاشتم توش
و بعد کمش کردم

عزیزم هر سوالی داشته باشی در خدمتم...

عزیزم من چون درجه ای کار نمیکنم
به عدد نمیگم
میگم بالا
پایین
و متوسط
واسه همون درجه ی فر رو ذکر نکردم

ﻣﻦ
ﺳﺮﺷﺎﺭ ﺍﺯ ﮔﻔﺘﻨﻢ
ﻧﻪ ﺍﺯ ﻧﻮﺷﺘﻦ
ﺑﺎﯾﺪ ﮐﻪ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺭﻭﺑﺮﻭﯼ ﻣﻦ ﺑﻨﺸﯿﻨﯽ...

اینجا رو دوست دارم...
نقل قول
 سپاس شده توسط خانوم عجول ، kosar
۲۰-شهريور-۱۳۹۱, ۰۵:۱۰ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۲۰-شهريور-۱۳۹۱ ۰۵:۱۳ عصر توسط kosar.)
ارسال: #5
   
RE: کالزونه
سحرناز من به اسم پیراشکی گذاشتممممممممممم....

اینم عکسش...
[تصویر: کالزونه]

مامانای خوشگل با نی نی های گلتون بیاید سایت نوزاد دیگه تخصصی متعلق به خودمونه منتطرتونیم ♥♥
من و پسرم"اینجا رو دوستتتتتتت داريم ...

تو بدنيا امدي تا انقلابي راه بيندازي در من عاااااااشقتم پسرم Heart
نقل قول
 سپاس شده توسط pink lady ، zi zi
۲۰-شهريور-۱۳۹۱, ۰۵:۱۷ عصر
ارسال: #6
     
RE: کالزونه
پیراشکی رو سرخ کردی؟

کالزونه بزرگه
اندازه ی یه پیتزا بزرگ که از وسط نصف شده!

دقیقا یه نوع پیتزاست
که روی هم از وسط تا میشه...


این توضیحات رو به خاطر این دادم که فرقش با پیراشکی مشخص بشه دوستای گلم...


کوثر جونم اگر غذای شما هم همین خصوصیات رو داره
کالزونه هستش نه پیراشکی

پیراشکی کوچیکه و در روغن سرخ میشه...

ﻣﻦ
ﺳﺮﺷﺎﺭ ﺍﺯ ﮔﻔﺘﻨﻢ
ﻧﻪ ﺍﺯ ﻧﻮﺷﺘﻦ
ﺑﺎﯾﺪ ﮐﻪ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺭﻭﺑﺮﻭﯼ ﻣﻦ ﺑﻨﺸﯿﻨﯽ...

اینجا رو دوست دارم...
نقل قول
۳-مهر-۱۳۹۱, ۰۳:۰۲ عصر
ارسال: #7
     
Heart کالزون قالبی
مواد لازم برای خمیر کالزون:

آرد گندم 2.1.3 پیمانه

مایع خمیر فوری 1 ق چ

شیر ولرم 1 پیمانه

نمک 1ق چ

روغن مایع 4 ق چ



مواد لازم برای داخل کالزون:

گوشت چرخ کرده 350 گرم

پیاز 1عدد

فلفل دلمه 1عدد

رب مقداری

سبزی معطر 3ق س

نمک و فلفل به میزان لازم

خامه ترش(خامه + آبلیمو) 150 گرم

پنیر گودا 100 گرم (دلبخواهیه)

روش تهیه

آرد گندم و پودر خمیر مایه را درون کاسه الک کنید نمک و شیر ولرم را به آرد اضافه کرده سپس روغن را اضافه کرده خوب ورز دهید تا خمیر یکدستی شود و به دست نچسبد در صورت چسبنده بودن کمی آرد اضافه کنید خمیر را ورز داده و ضربه بزنید تا کاملا صاف و صدفی شود روی آن را بپوشانید تا حجم آن دوبرابر شود بعد مواد آماده را داخل آن ریخته به دلخواه سرخ کرده یا در فر بپزید در صورت طبخ در فر روی آن را تخم مرغ بزنید تا طلایی شود.

مواد درون کالزون را هم مثل ماکارانی آماده کنید...

نکته:
از خمیر کالزون برای پیتزا هم می تونین استفاده کنید



[تصویر: کالزونه]

[تصویر: کالزونه]

ﻣﻦ
ﺳﺮﺷﺎﺭ ﺍﺯ ﮔﻔﺘﻨﻢ
ﻧﻪ ﺍﺯ ﻧﻮﺷﺘﻦ
ﺑﺎﯾﺪ ﮐﻪ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺭﻭﺑﺮﻭﯼ ﻣﻦ ﺑﻨﺸﯿﻨﯽ...

اینجا رو دوست دارم...
نقل قول
 سپاس شده توسط sagheh
۲۹-آبان-۱۳۹۱, ۰۲:۱۰ عصر
ارسال: #8
     
Heart کالزون لقمه ای
Heart
آرد یک و نیم پیمانه
روغن مایع پنج قاشق
شیر نصف پیمانه
نمک کمی
شکر کمی

این مواد رو با هم مخلوط میکنیم تا خمیر نرمی بدست بیاد و کنار میزاریم


گوشت چرخ کرده
پیاز داغ
رب
فلفل دلمه ای
هویج رنده شده
ذرت
پنیر پیتزا
زرده تخم مرغ
نمک فلفل

گوشت را همره پیاز داغ هویج فلفل دلمه ای رب تفت میدهیم


خمیر را پهن میکنیم و قالب دایره ی کوچک میزنیم
روی آزرده تخم مرغ مالیده
و از مواد گوشتی روی آن میگذاریم و پنیر پیتزا میریزیم و چند عدد ذرت روی آن میگذاریم
اگر مایل بودید میتوانید روی آن آویشن بپاشید

بعد داخل فر میگذاریم تا بپزد
هنگام سرو با سس کچاپ سرو میکنیم...


نوش جانNew1



ﻣﻦ
ﺳﺮﺷﺎﺭ ﺍﺯ ﮔﻔﺘﻨﻢ
ﻧﻪ ﺍﺯ ﻧﻮﺷﺘﻦ
ﺑﺎﯾﺪ ﮐﻪ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺭﻭﺑﺮﻭﯼ ﻣﻦ ﺑﻨﺸﯿﻨﯽ...

اینجا رو دوست دارم...
نقل قول
۱۷-دي-۱۳۹۱, ۱۰:۱۲ صبح
ارسال: #9
RE: کالزونه
سحر ناز جان میشه طرز تهیه دقیق خمیر کالزونه رو بگی؟
موادشو و اینکه چقد باید بمونه تا یه خمیر خوب در بیاد
نقل قول
۱۴-فروردين-۱۳۹۲, ۰۸:۳۵ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۱۴-فروردين-۱۳۹۲ ۰۸:۳۵ عصر توسط shaparak103.)
ارسال: #10
   
RE: کالزونه
من عاشق کالزونم ولی حیف همه جا خوب درست نمیکنن
همیشه تو شرکت که بودم تهران ولیعصر از نزدیکای پارک ساعی سفارش میدادم میخوردم عالی بود
ولی از وقتی اومدم شهرستان اینجا خیلی بد درست میکنن
اونجا که من سفارش میدادم سوسیس نمیزد فقط ژامبون بود با قارچ زیاد و فلفل و بقیه ی خوشمزگیش به ادویه ها و مخصوصا سسی بود که داشت
یه سس خاصی داخلش به کار میرفت که دیگه نیاز نبود سس بزنی
هی یادش بخیر

رویایی دارم از جنس آزادی ....
نقل قول
 سپاس شده توسط khoodka
ارسال پاسخ

تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.




ارسال پاسخ صفحه قبل صفحه بعد ثبت نام