• دکتر فاطمه خانی زاده
  • مدیس

ژیگو(کباب فرانسوی)

۲۵-تير-۱۳۹۲, ۱۲:۴۲ صبح
ارسال: #1
   
ژیگو(کباب فرانسوی)
به درخواست ala Smiling
نقل قول
 سپاس شده توسط ala
۲۵-تير-۱۳۹۲, ۱۲:۴۵ صبح (آخرین تغییر در این ارسال: ۲۴-مرداد-۱۳۹۲ ۰۴:۴۵ عصر توسط ala.)
ارسال: #2
RE: ژیگو(کباب فرانسوی)
ژیگو به سبک من!!!

"به نام خدا"
سلام.
من چون رژیم دارم دستور پخت رژیمی این غذا به سبک مامانم!New1 رو میذارم....
امیدوارم درست کنید. خوشمزه بشه و دعام کنید.
موادی که لازمه:
گوشت گوساله یا بره
سیر
نعناع و ترخون(خشک یا تازه)
نمک و فلفل
روغن به حد چرب کردن کف ظرف
(به ازای هر یک کیلو گوشت یک بوته سیر)

این غذا با گوشت بره درست میشه اما با گوشت گوساله هم خوشمزه ست...
گوشت خام رو سوراخ می کنید داخلش سیر بفرستید.
کف قابلمه یکم روغن بریزید تا فقط چرب بشه.
گوشت رو داخلش بچینید سر قابلمه رو ببندید.
گوشت آب میندازه. نصف آب گوشت که تبخیر شد؛ گوشت رو پشت رو کنید تا هر دو طرفش پخته بشه....
در دیگ باید کلا و در همه مراحل بسته باشه و شعله کم باشه.
گوشت ها به روغن که آمد مقداری نمک و فلفل زده و گوشت رو کاملا سرخ می کنیم.
وقتی کامل سرخ شد از یک گوشه ی ظرف آبی که قبلا جوش آوردی و داغه میریزیم توش ( روی گوشتا نریزه) ...
من تو این مرحله ترخون و نعناع تازه به صورت شاخه ای توی قابلمه می ذارم.( اگه تازه نداشتیم. در دو تا کیسه توری یکی نعناع ویکی ترخون. در کیسه رو گره میدم و تو ظرف میذارم.)
یه بوته سیر رو هم حبه می کنم و سرخ نشده میریزم توی قابلمه.
و منتظر میمونیم.گوشت ها با شعله بسیار ملایم گوشت ها کاملا پخته شده و به روغن بیاید.
اگر آبدار دوست داشتید قبل از تبخیر تمامی آب شعله را خاموش کنید.
ژیگو آماده است.New2
با سبزیجات فراوان میل کنید.
نوش جونتون.New1
[تصویر: ژیگو(کباب فرانسوی)]
[تصویر: ژیگو(کباب فرانسوی)]
[تصویر: ژیگو(کباب فرانسوی)]
[تصویر: ژیگو(کباب فرانسوی)]
[تصویر: ژیگو(کباب فرانسوی)]

تالحظه شکست بخدا ایمان داشته باش
خواهی دیدکه آن لحظه هرگزنخواهد رسید.
خدایا به امید خودت...
Heart
نقل قول
 سپاس شده توسط ترنج ، yarauf ، melii ، saye 6525 ، *gandom* ، مهگل ، درسا ، topol ، یاسمین گلی ، آرامشه خیال ، مهتاب69 ، Hodaa37 ، نیازز ، *آوا* ، ArOoOosak ، پریسااا ، mina_goli ، mm2
۲۵-تير-۱۳۹۲, ۰۹:۱۲ صبح
ارسال: #3
RE: ژیگو(کباب فرانسوی)
چقدر آب جوش بریزیم؟

خدا جونم مطمئنم به زودی همه مشکلاتمونو حل میکنیHeart
نقل قول
 سپاس شده توسط ala
۲۵-تير-۱۳۹۲, ۰۹:۰۷ عصر
ارسال: #4
RE: ژیگو(کباب فرانسوی)
در حدی که با شعله ملایم گوشتت پخته بشه عزیز.
مثلا من درحد یک و نیم کاسه ریختم...
و شعله کم باشه تا آروم آروم پخته بشه...

تالحظه شکست بخدا ایمان داشته باش
خواهی دیدکه آن لحظه هرگزنخواهد رسید.
خدایا به امید خودت...
Heart
نقل قول
 سپاس شده توسط saye 6525
۲۶-خرداد-۱۳۹۳, ۰۹:۰۶ عصر
ارسال: #5
RE: ژیگو(کباب فرانسوی)
طعم رژیمیش هم مثل غیر رژیمی خوشمزست
نقل قول
۵-دي-۱۳۹۳, ۱۲:۵۱ صبح (آخرین تغییر در این ارسال: ۵-دي-۱۳۹۳ ۱۲:۵۱ صبح توسط sasha5000.)
ارسال: #6
RE: ژیگو(کباب فرانسوی)
میشه به جای نعنا تر خون ازرز ماری استفاده کرد ؟
نقل قول
ارسال پاسخ

تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.




ارسال پاسخ صفحه قبل صفحه بعد ثبت نام