چی بپوشم؟ شیک پوشی |
۲۵-اسفند-۱۳۹۳, ۰۹:۱۲ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۲۵-اسفند-۱۳۹۳ ۰۹:۱۴ عصر توسط shokofeh.)
![]() |
||||
|
||||
RE: چی بپوشم؟ شیک پوشی
شال چی کرم ساده خوبه؟می خوام یه شال روشن باشه
|
||||
۲۵-اسفند-۱۳۹۳, ۰۹:۱۸ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۲۵-اسفند-۱۳۹۳ ۰۹:۲۱ عصر توسط sonya68.)
![]() |
||||
|
||||
سلام
هیشکی جواب منو نداد از بی خواهری هردفعه به اینجا پناه میارم ولی بازم.... ![]() حداقل اینو یکی بهم همفکری بده..سارافونم چهل تیکس..حالا موندم زیرسارافونم آستینشو جذذذب بدوزم یا ازین مچ دارا که مچشون حدود10.12سانت بلنده و بقیه آستین شله؟؟؟؟؟ ![]() به امید خدا سال 95 سال منه... اگه دوس داشتین برای تحققش یه صلوات برام بفرستین مرسی خواهریا |
||||
۲۵-اسفند-۱۳۹۳, ۰۹:۲۵ عصر
![]() |
||||
|
||||
(۲۵-اسفند-۱۳۹۳ ۰۹:۱۲ عصر)shokofeh نوشته است: شال چی کرم ساده خوبه؟می خوام یه شال روشن باشه کرم بهش نمیادصورتی یازردیاترکیب رنگهایی که داخلش هست بهش میان که اون رنگی شال یاروسری بخری ![]() اوست نشسته در نظر/من به کجا نظر کنم؟ |
||||
|
۲۵-اسفند-۱۳۹۳, ۰۹:۳۳ عصر
![]() |
||||
|
||||
(۲۵-اسفند-۱۳۹۳ ۰۹:۱۸ عصر)sonya68 نوشته است: سلام ![]() چندتا از لباسهای مجلسی مد روز و خوشکلمو گذشتم تو تاپیک حراج لباس های مجلسی صفحه 74 |
||||
|
۲۵-اسفند-۱۳۹۳, ۰۹:۴۱ عصر
![]() |
||||
|
||||
(۲۵-اسفند-۱۳۹۳ ۰۸:۱۳ عصر)*z.a.h.r.a* نوشته است:(۲۵-اسفند-۱۳۹۳ ۰۸:۱۲ عصر)zeinab7 نوشته است: خانوما مانتو عید من رنگ گلبهی ملیح هستش کیف و کفشم عسلی.شال یا روسری چه رنگی بگیرم که ست شه؟ هنوز شلوار نگرفتم ولی می خوام یه شلوار جین ساده جذب بگیرم که رنگشم نه تیره باشه نه روشن.به نظرت با چه رنگ شال یا روسری خوب می شه؟مرسی 7/3/93 خدایا شکرررت همه چی عالی بود ممنوووووووون |
||||
۲۵-اسفند-۱۳۹۳, ۰۹:۴۳ عصر
![]() |
||||
|
||||
(۲۵-اسفند-۱۳۹۳ ۰۹:۱۸ عصر)sonya68 نوشته است: سلام به نظرم بستگی به تیپ اندامت داره اگه ریزه وظریف هستی ازون آستین مچ دارا اما اگه به اندازس و مناسب ازون جذبا (منم بی خواهرم درکت میکنم ![]() |
||||
۲۵-اسفند-۱۳۹۳, ۱۰:۲۵ عصر
![]() |
||||
|
||||
میشه گفت بلندم و پر نه از نوع چاقش البته
![]() ![]() مرسی بچه ها عزیزم 40تیکه حلقه ای جلو باز تازانو ساده دوختس ولی خب40تیکس ![]() بددردیه بیخاهری خداییییییییی هرچی بزرگتر میشی بیشتر دردشو متوجه میشی ![]() به امید خدا سال 95 سال منه... اگه دوس داشتین برای تحققش یه صلوات برام بفرستین مرسی خواهریا |
||||
|
۲۵-اسفند-۱۳۹۳, ۱۰:۵۲ عصر
![]() |
||||
|
||||
سونیا جون شک نکن جذب اگه توپولی بهتر میشه برات
خدا جونم مرسی از این همه خوشبختی . |
||||
|
۲۵-اسفند-۱۳۹۳, ۱۱:۲۶ عصر
![]() |
||||
|
||||
(۲۵-اسفند-۱۳۹۳ ۰۹:۴۱ عصر)zeinab7 نوشته است:(۲۵-اسفند-۱۳۹۳ ۰۸:۱۳ عصر)*z.a.h.r.a* نوشته است:(۲۵-اسفند-۱۳۹۳ ۰۸:۱۲ عصر)zeinab7 نوشته است: خانوما مانتو عید من رنگ گلبهی ملیح هستش کیف و کفشم عسلی.شال یا روسری چه رنگی بگیرم که ست شه؟ روسرب سفید و گل بهی که یه جاهاییش طلایی کار شده باشه عزیزم مبارککت باشه ![]() |
||||
|
۲۵-اسفند-۱۳۹۳, ۱۱:۲۷ عصر
![]() |
||||
|
||||
سیما جان (قرتی خانم) میشه جواب منو بدی؟ یه مانتو سفید (یه کم تهش شیری داره) با یه لگ مجلسی سرمه ای خریدم. هردوش خیلی شیکه فقط گیج شدم با چه روسری یا شالی ست کنم؟ عصر دو تا روسری خریدم ولی اومدم خونه بازم به دلم ننشست. حالا به نظرت با چه رنگ شال و کیف و کفشی بپوشم؟ هر چی فکر میکنم نمیتونم تصمیم بگیرم!
شیوا جون هر جا که هستی خدا پشت و پناهت باشه عزیز دلم دلم خیلیییییی برای بچه های قدیمی اینجا تنگ شده مخصوصا بچه های تایپیک عطر و لوازم آرایش. چه روزایی با هم داشتیم. همه دیگه رفتن و جمع پراکنده شده. حیف... |
||||
|