چی بپوشم؟ شیک پوشی |
۳۰-تير-۱۳۹۳, ۱۱:۳۷ صبح
![]() |
||||
|
||||
RE: چی بپوشم؟
سارا جون یه پیرهن آستین بلند تا زانو بپوش با ساپورت و کفش پاشنه بلند هم خیلیییییییییی شیکه هم اینکه
پوشیدست کت برای این فصل مناسب نیست گرمت میشه مخصوصا اینکه تو باغه Niloofarsadeghi1988 اینستای جدیدم فالو کنید آگه دوس داشتین ![]() |
||||
|
۳۰-تير-۱۳۹۳, ۱۱:۴۰ صبح
![]() |
||||
|
||||
RE: چی بپوشم؟ | ||||
|
۳۰-تير-۱۳۹۳, ۱۱:۴۸ صبح
![]() |
||||
|
||||
(۳۰-تير-۱۳۹۳ ۱۱:۳۷ صبح)niloo khanoom نوشته است: سارا جون یه پیرهن آستین بلند تا زانو بپوش با ساپورت و کفش پاشنه بلند هم خیلیییییییییی شیکه هم اینکه مرسی خانوومی جایی سراغ داری یه چیز شیک قیمت پایین بخرم اخه اوضاع مالیم الان زیاد خوب نیست چون واسه چند تا جشن دیگه هم که پیش رو داریم باید لباس بگیرم |
||||
|
۳۰-تير-۱۳۹۳, ۱۱:۵۰ صبح
![]() |
||||
|
||||
زیتانا فکر میکنم یه پیراهن دخترونه با رنگای شاد و ملایم انتخاب خوبی باشه
|
||||
|
۳۰-تير-۱۳۹۳, ۱۱:۵۰ صبح
![]() |
||||
|
||||
میشه چنتا نمونه بذارین؟
جزوه آیلتسمو که بر مبنای تجربه س کامل کردم و آماده س که بیاد خونه هاتونو شما رو تو این راه سخت ولی شیرین همراهی کنه. اگه لازمش دارین بم پیام بدین اینم آیدی تلگرام و اینستاگرامم: @IELTS_TC |
||||
|
۳۰-تير-۱۳۹۳, ۱۱:۵۲ صبح
(آخرین تغییر در این ارسال: ۳۰-تير-۱۳۹۳ ۱۱:۵۵ صبح توسط Mahta69.)
![]() |
||||
|
||||
من اول از همه دوستان که بامن همفکری کردن یه تشکر ویژه بکنم
مرسی عزیزان ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (۲۹-تير-۱۳۹۳ ۰۹:۲۱ عصر)afrodite نوشته است: مهتا جان بنظرم سفید بیشتر از هررنگی بهش بیاد.اگه صورتیش روشنه با سبزابی خیلی یواشم خوب میشه خیلی روشن نمیشم با سفید؟آخه اون صورتیام خیلی ملایمنا ![]() (۲۹-تير-۱۳۹۳ ۰۹:۲۵ عصر)monika.sh نوشته است: منم همین مشکلو دارم رفتم شلوار و کفش و یه روسری صورتی خریدم.با مشکی خوب نمیشه اما با سورمه ای خوشگل میشه. منم یه مانتو صورمه خریدم بذار باش امتحان کنم ![]() (۲۹-تير-۱۳۹۳ ۱۱:۵۶ عصر)فافابانو نوشته است: مهتا جون با مانتوی طوسی و روسری طوسی صورتی هم خوشگل میشه مرسی گلم راست میگیا اصلا به طوسی فکر نکرده بودم ![]() (۲۹-تير-۱۳۹۳ ۱۱:۵۸ عصر)arooaha نوشته است: مهتا جون من شلوار دمپا صورتی خیلی ملایم دارم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() من عاشق صورتیم اما مطمئنی از سرتاپا صورتی خوب میشه؟ مناسبه سنم هست؟ منو عشقولی نزدیک همیم خدایا شکرت ![]() الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم |
||||
|
۳۰-تير-۱۳۹۳, ۱۱:۵۴ صبح
![]() |
||||
|
||||
|
۳۰-تير-۱۳۹۳, ۱۲:۰۶ عصر
![]() |
||||
|
||||
|
۳۰-تير-۱۳۹۳, ۱۲:۲۵ عصر
![]() |
||||
|
||||
بچه ها واسه عروسی خواهر یا برادر چه جور لباسی خوبه؟ اگه چنتا نمونه بزارین ممنون میشم :*
|
||||
|
۳۰-تير-۱۳۹۳, ۰۲:۰۲ عصر
![]() |
||||
|
||||
سارا جان خوی یه بلوز دامن ساده بپوش
دامن راسته کوتاه که حتما داری با یه شومیز یا بلوز ستش کن بپوش یا یه تونیک با لگ من بودم زیاد مجلسی نمیپوشیدم اخه تولده اونم واسه نوزاد خیلی سخت نگیر دوستم گفتی محجبه ای پس احتمالا نمیخوای خیلی وسط برقصی که خیلی به چشم بیای بعد روسری میوفته جلو لباست زیاد لباست معلوم نمیشه که من و پسته خانوم 37هفته است که باهمیم |
||||
|
|