چیدمان داخل کابینت هامون (فقط عکس) |
۲۱-ارديبهشت-۱۳۹۳, ۰۷:۲۲ صبح
![]() |
||||
|
||||
RE: چیدمان داخل کابینت هامون (فقط عکس)
خدایا سپاس... ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ |
||||
۲۳-ارديبهشت-۱۳۹۳, ۱۱:۳۸ صبح
![]() |
||||
|
||||
من کابینتامو عروسانه نچیدم ببخشید جا هم کم بود دیگه تو هم تو هم شد
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() اینا ظروف دم دستیمه ![]() ![]() ظزوف چینیم ![]() ![]() ![]() ظروف اوپال مهمونم ![]() ![]() ![]() خدایا شکرت چهارمين سالگرد عروسیمونم تموم شدe آرایشگاه مریم رهنما ینظیر مریم جونم عاشقتم مزون:تاج محل خیلی راضی بودم موزیک:آرمین نصرتی خیلی عالی بود |
||||
|
۲۴-ارديبهشت-۱۳۹۳, ۰۵:۱۲ عصر
![]() |
||||
|
||||
همسرم عاشقتم....... ![]() |
||||
|
۲۷-ارديبهشت-۱۳۹۳, ۱۰:۱۸ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۲۷-ارديبهشت-۱۳۹۳ ۱۰:۲۱ عصر توسط samaneh24.)
![]() |
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() خدایاشکرت ![]() |
||||
|
۲۹-ارديبهشت-۱۳۹۳, ۰۲:۵۲ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۲۹-ارديبهشت-۱۳۹۳ ۰۳:۰۰ عصر توسط goleyakh22.)
![]() |
||||
|
||||
عکس کابینتهای خونه خواهرم 22 اردیبهشت 93 عروسیش بود بقیه عکسها هم تو تاپیکه مخصوصه خودشونه
http://www.nowaroos.com/Thread-%D8%B9%DA...18?page=18 http://www.nowaroos.com/Thread-%DA%86%DB...pid3894643 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() وزن اولیه 93/05/25 67 هدف اول 60 هدف دوم 55 هدف سوم 50 من می توووووووووونم ![]() |
||||
|
۱۴-خرداد-۱۳۹۳, ۰۳:۵۶ عصر
![]() |
||||
|
||||
همیشه از خدا برای زندگیم رنگین کمون می خوام ![]() |
||||
|
۱۶-خرداد-۱۳۹۳, ۰۴:۰۵ عصر
![]() |
||||
|
||||
سلوووووم
![]() اینم چیدمان داخل کابینتای من به درخواست دوستای گلم ![]() خانوم مدیرا اگه زیادن عکسا پاک نکنین بگین خودم ویرایش میکنم به جون خودم ![]() اینا سرویس چینی و سرویس آرکوپالامن ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() این سرویس کریستال وینچی هستش که فکر کنم اکثرا شوش همه جاش دارن ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() اینم یه سری دیگه از وسایل آشپزخونه که تووی کابینتا جا نشد آوردم تو کمد دیواری چیدم! خدارو شکر خونم کمدای خوبی داره!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() آخیش تمومید!!!!! ![]() 93/3/23 روز عشق ما بود...... اینجارو هنوز دوست دارم! یاد دوران عقدم و اون همه ذوق و شوقم می افتم آخی چه زود گذشت... من مامان شدم..... عاشقتم ماهی کوچولوی خوشگل من؛ زودی تکون بخووووور ![]()
انتخاب های من
بستن
آرایشگاه: سالن زیبایی پارس آنا (زینب) +++ برگزاری اولین شوی عروس سال جدید در اردیبهشت 94 آتلیه: آتلیه فرزاد تالار و باغ: تالار نوید |
||||
|
۱۶-خرداد-۱۳۹۳, ۰۹:۳۵ عصر
![]() |
||||
|
||||
خدایا شکرت ![]() کلی اتفاق خوب تو راهههه(27 مهر عاشقتم) منتظر انرژی مثبت از طرف دوستای خوب نو عروسیم هستم |
||||
|
۲۱-خرداد-۱۳۹۳, ۰۵:۳۳ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۲۱-خرداد-۱۳۹۳ ۰۵:۴۰ عصر توسط خانم لورا.)
![]() |
||||
|
||||
من یک کارآفرین می شوم ![]() |
||||
|
۲۴-خرداد-۱۳۹۳, ۰۸:۴۶ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۲۴-خرداد-۱۳۹۳ ۰۸:۵۲ عصر توسط حدیث 74.)
![]() |
||||
|
||||
*جذب میکنم نی نی کوچولورو ایشالاه ![]() |
||||
|
|
تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.