چیدمان داخل کابینت هامون (فقط عکس) |
۷-آذر-۱۳۹۲, ۱۰:۰۹ صبح
![]() |
||||
|
||||
RE: چیدمان داخل کابینت هامون (فقط عکس)
و امروز.. روزی دیگر است.. سرشار از رمز و رازهای مخصوص خود.. کسی چه میداند..شاید امروز همان روزی باشد که منتظرش بودی! |
||||
۹-آذر-۱۳۹۲, ۱۱:۲۲ صبح
(آخرین تغییر در این ارسال: ۹-آذر-۱۳۹۲ ۱۱:۲۵ صبح توسط خانم لورا.)
![]() |
||||
|
||||
سلام
من دیدم تو تاپیک راهنمایی برای خرید جهیزیه بچه ها خیلی می پرسند که جا برای ادویه و حبوبات چندتا بخریم و چی بخریم.مامان من تازه این وسالش رو عوض کرده و ایندفعه با توجه به تجربیاتی که بدست اورده بود در طول این سی سال زندگی مشترک اینطوری خرید کرده.عکس کابینت مربوط را می ذارم شاید برای ایده به دردتون بخوره. حبوبات:6تا 900گرمی جای ادویه:10 تا قاشق دار بزرگ 10 تا کوچیک (توی بزرگا 250 گرم زردچوبه مثلا)کاملا جا می شه ![]() اون دوتا هم که با بقیه متفاوته و بالاست از سری قبل هست که چون سالم بود نگهشون داشتیم.توشون زعفرون اضافی و وانیل و اینا که کاغذ داره و بسته اش کوچیک هست رو گذاشتیم. من یک کارآفرین می شوم ![]() |
||||
|
۱۱-آذر-۱۳۹۲, ۰۲:۱۵ عصر
![]() |
||||
|
||||
RE: چیدمان داخل کابینت هامون (فقط عکس) | ||||
|
۱۴-آذر-۱۳۹۲, ۰۷:۵۷ عصر
![]() |
||||
|
||||
بچه که بودیم بستنی مان را گاز میزند قیامت به پا می کردیم،چه بیهوده بزرگ شدیم روحمان را گاز میزنند می خندیم. ![]() |
||||
|
۲۸-آذر-۱۳۹۲, ۱۱:۵۷ صبح
![]() |
||||
|
||||
ببخشید که مرتب نیست عکسام همینجوری یهویی انداختم.جهاز برون نداشتم.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تتتتتتتتتتتششششششششششششککککککککککرررررررررر یادت نره. 92/07/02 بهترين روز زندگيم به بهترين شكل گذشت. دلم واسش تنگ شده. من عاشق عشقمم. |
||||
|
۱-دي-۱۳۹۲, ۰۶:۲۸ عصر
![]() |
||||
|
||||
دلم تنگ شده...برای پارسال اینموقع ها ![]() |
||||
|
۱۰-دي-۱۳۹۲, ۰۳:۳۳ عصر
![]() |
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() لباس عروسمو(دانتل) واسه اجاره گذاشتم با قیمت مناسب ![]() اینجاست : http://www.nowaroos.com/Thread-%D8%A7%D8%AC%D8%A7%D8%B1%D9%87-%D9%84%D8%A8%D8%A7%D8%B3-%D8%B9%D8%B1%D9%88%D8%B3--5536?pid=2388443#pid2388443 |
||||
|
۱۱-دي-۱۳۹۲, ۱۲:۵۸ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۱۷-دي-۱۳۹۲ ۱۱:۰۶ صبح توسط znm1365.)
![]() |
||||
|
||||
من برگشتم اینجا پیش دوستام بعد از مدت های خیلی زیاد....... |
||||
|
۱۶-بهمن-۱۳۹۲, ۰۶:۴۸ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۱۶-بهمن-۱۳۹۲ ۰۶:۵۳ عصر توسط My dear 90.)
![]() |
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() بقیه کابینتا چیدمانش عوض شده.فیلم که بیاد عکسشو میذارم.مرسیییییییییییییییی ![]() کاش میتونستم مثل Celine Dion برات آهنگ [Because You Loved Me] بخونم و به تو تقدیمش کنم ![]() I'm everything I am Because you loved me |
||||
|
۲۴-بهمن-۱۳۹۲, ۰۷:۴۸ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۲۱-فروردين-۱۳۹۳ ۰۳:۳۷ عصر توسط nasi jun.)
![]() |
||||
|
||||
RE: چیدمان داخل کابینت هامون (فقط عکس) | ||||
|
|
تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.