چیدمان داخل کابینت هامون (فقط عکس) |
۸-آذر-۱۳۹۴, ۱۰:۲۹ صبح
![]() |
||||
|
||||
RE: چیدمان داخل کابینت هامون (فقط عکس) | ||||
|
۹-آذر-۱۳۹۴, ۰۹:۵۰ صبح
(آخرین تغییر در این ارسال: ۹-آذر-۱۳۹۴ ۰۹:۵۳ صبح توسط lovestar.)
![]() |
||||
|
||||
RE: چیدمان داخل کابینت هامون (فقط عکس)
خدایا مگه میشه تو باشی و من تنها بمونم |
||||
|
۱-دي-۱۳۹۴, ۰۹:۲۴ صبح
![]() |
||||
|
||||
ادامه عکسام
قبلش بگم چیزایی رو خریدم که میدونستم استفاده خواهم داشت باوجودیکه دستم برا خرید باز بود کل جهیزیم تقریبا 30 تومن شد خیلی چیزارم تو گرونی خریدم مثلا چایساز رو400 خریدم یک هفته بعدش قیمتش کلی اومد پایین ![]() ![]() بقایای تزیینات مامانمم پیداس ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() داخل کشوها ![]() ![]() ![]() ![]() خدایا مگه میشه تو باشی و من تنها بمونم |
||||
|
۱۶-دي-۱۳۹۴, ۱۰:۴۳ صبح
![]() |
||||
|
||||
هر چه دلت خواست نه آن میشود ، هرچه خدا خواست همان میشود.با عشقم خوشبختمممممممم جهیزیه : 100 % خونه :100% آتلیه :100% دیدنو آرایشگاه : 100% بهاره الله وردی تالار :100% لباس عروس :50% لباس داماد :100% تاریخ عروسی : 22 بهمن ماه ، روز پیروزی ما ![]() |
||||
|
۲۱-دي-۱۳۹۴, ۰۴:۴۴ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۲۱-دي-۱۳۹۴ ۰۴:۵۳ عصر توسط عروسک دارچینی.)
![]() |
||||
|
||||
انتخاب های من
بستن
آرایشگاه: آرایشگاه گل آرا آتلیه: آتلیه مهران - تهرانپارس لباس عروسی و نامزدی: عروس پاریس تالار و باغ: تالار مرواريد.............. |
||||
|
۲۳-دي-۱۳۹۴, ۰۹:۲۳ صبح
![]() |
||||
|
||||
انتخاب های من
بستن
آرایشگاه: آرایشگاه گل آرا آتلیه: آتلیه مهران - تهرانپارس لباس عروسی و نامزدی: عروس پاریس تالار و باغ: تالار مرواريد.............. |
||||
|
۱۲-بهمن-۱۳۹۴, ۱۰:۰۸ صبح
![]() |
||||
|
||||
اینم کابینت هاممم وسیله هام خیلی زیاد بود اما متاسفانه کابینت هام خیلیییی کم بود بیشتر وسیله هام جمع کردم
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() باورم نمیشه که دارم امضام رو عوض میکنم بلاخره بعد دو سال منم می خوام عروس شم 92/12/9 عقد ایشالله به امید خدا 94/11/2 عروسی تالار: نگین البرزکرج جهیزیه:50 درصد خانه: 100 درصد آرایشگاه: مینا میرزایی آتلیه: ارسلان لباس عروس: رایا |
||||
|
۱۲-بهمن-۱۳۹۴, ۱۱:۲۴ صبح
(آخرین تغییر در این ارسال: ۱۲-بهمن-۱۳۹۴ ۱۱:۲۵ صبح توسط maryamii63114.)
![]() |
||||
|
||||
باورم نمیشه که دارم امضام رو عوض میکنم بلاخره بعد دو سال منم می خوام عروس شم 92/12/9 عقد ایشالله به امید خدا 94/11/2 عروسی تالار: نگین البرزکرج جهیزیه:50 درصد خانه: 100 درصد آرایشگاه: مینا میرزایی آتلیه: ارسلان لباس عروس: رایا |
||||
|
۱-اسفند-۱۳۹۴, ۱۲:۵۶ عصر
![]() |
||||
|
||||
خودت را بهتـــر کن این است همه کاری که برای بهتر کردن جهان میتوانی بکنی |
||||
|
۲-اسفند-۱۳۹۴, ۰۸:۲۰ صبح
![]() |
||||
|
||||
خودت را بهتـــر کن این است همه کاری که برای بهتر کردن جهان میتوانی بکنی |
||||
|
|
تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.