چیدمان داخل کابینت هامون (فقط عکس) |
۱۳-مهر-۱۳۹۲, ۰۸:۰۳ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۱۷-فروردين-۱۳۹۳ ۰۶:۴۳ عصر توسط RL92.)
![]() |
||||
|
||||
![]()
دوستای عزیزم
توی این تاپیک فقط عکس از چیدمان داخل کابینتهای خونه های خودتون قرار بدین تا ما هم ازتون ایده بگیریم سایز عکسها خیلی بزرگ نباشه عکسهارو زیر هم قرار بدین ![]() ﺗﻮﻳﯽ ﻛﻪ ﺩﺍﺭﯼ ﺍﻳﻦ امضا ﺭﻭ ﻣﻴﺨﻮﻧﯽ ... ﺁﺭﻩ ﺑﺎ ﺧﻮﺩِﺗَﻢ ... ﺍﺯ ﺧُﺪﺍ ﻣﯿﺨﻮﺍﻡ ﺑﻪ ﻫﻤﻪ ﺁﺭﺯﻭﻫﺎﯼ ﺧﻮﺏ ﻭ ﻗﺸﻨﮕِﺖ ﺑِﺮﺳﯽ. ﺗﻮ ﺯﻧﺪﮔﻴﺘﻢ َﻫﻤﻴﺸﻪ ﻟَﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭ ﻟَﺒﺎﺕ ﺑﺎﺷﻪ ![]() |
||||
|
۲۳-مهر-۱۳۹۲, ۱۰:۴۸ صبح
(آخرین تغییر در این ارسال: ۲۳-مهر-۱۳۹۲ ۱۰:۵۰ صبح توسط lili3d.)
![]() |
||||
|
||||
RE: چیدمان داخل کابینت هامون (فقط عکس)
19/03/91 نامزدیمون 16/06/91 عقدمون - روز من و تو... ![]() 29/06/92 عروسیمون تو همان شقابق معروف سهرابی... تا تو هستی زندگی بایدکرد |
||||
۲۵-مهر-۱۳۹۲, ۱۰:۴۳ صبح
![]() |
||||
|
||||
92/6/6 ![]() |
||||
|
۱۵-آبان-۱۳۹۲, ۰۱:۴۵ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۳۱-ارديبهشت-۱۳۹۳ ۱۱:۰۲ صبح توسط zahrali.)
![]() |
||||
|
||||
سلوووووووووووووووم
این نمای کلی آشپزخونمون (جاییکه خیییییییییییییلییییییییییییییی دوسش دارم) [url=http://nowaroosupload.ir/osupload.ir/uploads/138373 این دو کابینت سمت چپ و راستی زیر اپنه که درش از بیرون باز میشه مگنتیه این طرح از همسری مهربونممممم بود قربونش برم من:love: ![]() ![]() این سه کشوی زیر گاز : ![]() ![]() ![]() ![]() کابینت های بالایی و پایینی سمت راست آشپزخونه : ![]() ![]() ![]() ![]() کابینت ریلی هامو خیلی دوست می دارم طراحی کابینت های خونمون از خودمون بود البته بگم که یه بخشیشو از بچه های گل سایت نوعروس ایده گرفتم بعد همسری مهربون هم سفارش داد ![]() ![]() ![]() از فضای گود زیر پنجره استفاده کردیم و کابینت پایینی ها رو زدیم nowaroosupload.ir/uploads/13837312562.jpg ویترین بالای آبچکون(خودمو کشتم با این ویترینها موقع پر کردن مونده بودم با چی پرش کنم که از اون بالا دیده بشه البته بعد از مراسم جهاز برون و عروسی سوفله های رو میز ناهارخوریمو گذاشتم توش که عااااااااااااااااااشقشونم) ویترین بالایی کناره های ورودی آشپزخونه: ![]() ![]() کابینت های بالایی سمت چپ: ![]() uploads/13837319363.jpg ![]() کابینت بالای یخچال: ![]() کابینت پایینی کنار 3 کشوی گاز : [imgroosupload.ir/uploads/13837321253.jpg ![]() سه کشوی کوچک کنار دیوار آشپزخونه سمت چپ: [imgosupload.ir/uploads/13837321542.jpg [imgpload.ir/uploads/13837321543.jpg [url=http://nowaroosupload.ir/][ پیج شال و روسری یاس اکثر کارامون واردتیه یا ایرانی جنس مرغوب کلی کارای متنوع و شیک دااريم كه همشون گلچین شده است yas.scarf2020 |
||||
|
۱۵-آبان-۱۳۹۲, ۱۰:۲۹ عصر
![]() |
||||
|
||||
عروسی منم عالی برگزار شد خداروشکر یه عروس ناز و خوشگل شدم ![]() |
||||
|
۱۶-آبان-۱۳۹۲, ۰۴:۳۵ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۱۶-آبان-۱۳۹۲ ۰۴:۴۶ عصر توسط hasti_atishpare.)
![]() |
||||
|
||||
92/08/04 = شروعی جدید ![]() لحظه ها را دریاب که چشم فردا کور است ... . |
||||
|
۱۸-آبان-۱۳۹۲, ۱۱:۵۱ صبح
![]() |
||||
|
||||
زندگی را تو بساز ، نه بدان ساز که سازند و پذیری بی حرف، زندگی یعنی جنگ تو بجنگ، زندگی یعنی عشق، تو بدان عشق بورز ![]() |
||||
|
۲۰-آبان-۱۳۹۲, ۰۶:۱۹ عصر
![]() |
||||
|
||||
من شبیه یوسفم راه سقوطم چاه نیست چون بیاندازی مرا در چاه بالا میبری....... |
||||
|
۲۷-آبان-۱۳۹۲, ۱۱:۴۷ صبح
(آخرین تغییر در این ارسال: ۲۷-آبان-۱۳۹۲ ۱۱:۴۹ صبح توسط سمي.)
![]() |
||||
|
||||
RE: چیدمان داخل کابینت هامون (فقط عکس) | ||||
|
۳-آذر-۱۳۹۲, ۱۲:۲۱ صبح
![]() |
||||
|
||||
اینم چیدمان داخل کابینتای خونه ی دوست عزیزم ...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() عروسیم تموم شد خدایا ازت ممنونم همه چی خوب خوب بود ... حالا یه کوچولو تو دلم دارم که آرزومه زودتر ببینمش ... مرسی خدای مهربون واسه تمام مهربونیات ب منو همسرم ![]() |
||||
|
|
تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.