• آرایشگاه مدیس
  • آذینرو

چلوگوشت

۱۱-شهريور-۱۳۹۲, ۰۳:۵۴ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۲-بهمن-۱۳۹۲ ۱۰:۴۱ صبح توسط pikard.)
ارسال: #1
   
چلوگوشت
HeartHeartHeart

برای سفارش کیک، شیرینی و یا دسرها
tell: 09122104824
fa ce bo ok. com /sweet.almond
Instagram: Sweet_almond_pastry
نقل قول
 سپاس شده توسط senobarqi ، ساچلی ، nanal
۱۲-شهريور-۱۳۹۲, ۱۱:۰۰ صبح (آخرین تغییر در این ارسال: ۲-بهمن-۱۳۹۲ ۱۰:۴۷ صبح توسط pikard.)
ارسال: #2
RE: چلوگوشت
[تصویر: چلوگوشت]
من عاشق چلو گوشتهای شاندیزم واسه همین اینقد پختم تا حرفه ایی شدم خخخخ
مواد لازم:
گوشت بهتره ماهیچه تکه شده باشه
پیاز
ادویه (نمک فلفل قرمز زعفران دارچین)
سرکه با اب رقیق شده (سرکه روبخاطربوی چربی گوشت روبگیره New1وخوشمژه شدنش البته کم 1ق مرباخوری)
رب گوجه

اول گوشت و پیاز رو کاملا تفت میدیم تا رنگ گوشت تغییر کنه ودیگه صورتی نباشه واسه روغنش چون من خودم همیشه رزیمی درست میکنم 1 قاشق روغن میریزم شعله رو کم میکنم تا چربیهای گوشت خودش بازبشه و باهمون گوشتم و پیازم سرخ بشن.بعد فلفل قرمز رو بهش اضافه میکنم 2 لیوان اب میریزم میذارم بپزه بعد از 2 ساعت که گوشتم پخته شد 1 قاشق رب گوجه نصف استکان سرکه رقیق شده نمک دارچین زعفران رو اضافه میکنیم میذاریم تا 45 دقیقه دیگه تا گوشت نرم بشه و پیازاش کاملا له بشن توی اب گوشت هرچی ابش کمتر باشه خوش طعم تر میشه
بعد میتونین با برنج و سالاد و ماست و دوغ نوش جان کنید امتحان کنید خصوصا برای کسایی که بدن ضعیفی دارن و مریضن گوشت و ابش عالیه
نوش جان ..........

[تصویر: چلوگوشت]
[تصویر: چلوگوشت]
نقل قول
 سپاس شده توسط nanal ، فلفلی ، الهام10 ، sahel58 ، neda khanom ، سمانه65 ، mona aroos ، yarauf ، yalda2013 ، سپیناز ، متولد آذر ، sefid barfy ، نیازز ، Leyla6774 ، دختر کاشونی ، fati208 ، pink lady ، نوعروس92 ، mahsa 66 ، الی 83 ، فروغ بنی ، shaparak103 ، 3lena ، My dear 90 ، ندای آسمانی ، *زهرا خانوم * ، bahare jan ، misha63 ، mona*m ، goli goon ، من و خودم ، mobina-hgh ، re.ha ، Nazanin64 ، ته تغاری ، marzie 1000 ، نیلوفرانه۹۳ ، homajun ، فاطمه خانوم ، baran89
۳۱-شهريور-۱۳۹۲, ۱۱:۰۹ صبح (آخرین تغییر در این ارسال: ۳۱-شهريور-۱۳۹۲ ۱۱:۱۵ صبح توسط سمانه65.)
ارسال: #3
RE: چلوگوشت
فکر میکنم واسه اینه که گوشت نرم تر بشه

من چلو گوشت رو تو قابلمه مسی درست میکنم
گوشت حتما باید با استخون یا قلم بجوشه تا لعابش بیشتر بشه و به اصطلاح جابیفته
البته همون چلو ماهیچه که ساچلی جون گفت اگه دقت کنید خودش استخون داره و نیازی نیست که استخون جدا بریزید
بعدشم باید گوشت گوسفندی باشه
من رب گوجه رو تو روغن سرخ میکنم تا خامی اش گرفته بشه و خوب رنگ باز کنه
به جای فلفل قرمز از دارگرم استفاده میکنم یا فلفل دلمه و هویج میریزم توش
نقل قول
 سپاس شده توسط ساچلی ، نیازز ، فروغ بنی ، 3lena ، ته تغاری ، sabrina20 ، سمی جووونی
  • گروه ژ
  • بهرام بابایی
۷-آبان-۱۳۹۲, ۱۱:۱۹ صبح
ارسال: #4
         
RE: چلوگوشت
من همیشه به گوشتم آبغوره و یکمی آبلیمو میزنم وقتی پخت بعد میزارم روی حرارت خیلی کم تا گوشتام مزه :آبغوره رو به خودشون بگیرن
اصلا محشر میشه یه چیز ناب و توووووووپ

خوشحال میشم ازپیج من در اینستاگرام دیدن کنید...
salvia_sweet
دارای مدرک کیک سازی از گروه بین المللی ویما ایتالیاتصویر: images/smilies/heart.gif
نقل قول
 سپاس شده توسط ساچلی ، نیازز ، مریم 1363 ، فروغ بنی ، 3lena ، ندای آسمانی ، mobina-hgh ، ته تغاری ، sabrina20 ، marzie 1000 ، A.Bidel
۳۱-فروردين-۱۳۹۳, ۰۷:۴۱ صبح (آخرین تغییر در این ارسال: ۳۱-فروردين-۱۳۹۳ ۰۷:۴۵ صبح توسط shabnamjon.)
ارسال: #5
RE: چلوگوشت
بچه ها بدون رب فقط با زعفرون و زردچوبه بد میشه؟یکی ک وارده کمک کنه

خدایا سپاسسس
نقل قول
۳۱-فروردين-۱۳۹۳, ۰۷:۴۶ صبح
ارسال: #6
RE: چلوگوشت
من بدون رب درست میکنم تو آبش زعفرون می ریزم گاهی اوقات هم اواخر پخت آلو میریزم و کمی هم با شکر چاشنیش میکنم البته در هر دو صورت میذارم آبش جمع شع و در حد نهایتا یک لیوان آب داشته باشه البته بستگی به اندازه گوشتت داره

اوج خوشبختی ست وقتی کسی باشد که تو را آنگونه دوست داشته باشد، که دلت میخواهدAngel
نقل قول
 سپاس شده توسط ندای آسمانی ، ته تغاری ، sabrina20
۳۱-فروردين-۱۳۹۳, ۰۷:۵۷ صبح
ارسال: #7
RE: چلوگوشت
حئیث جان من 8نفر مهمون ذارم چقد گوشت با چقد اب بریزم ک پر اب نشه؟تو زعفرونو کی اضافه میکنی؟زردچوبه هم میزنی؟

خدایا سپاسسس
نقل قول
۳۱-فروردين-۱۳۹۳, ۱۰:۱۶ صبح
ارسال: #8
RE: چلوگوشت
هیچکس نیست چلوگوشت بلد باشهههههههههههههههه بدون رب

خدایا سپاسسس
نقل قول
۲-ارديبهشت-۱۳۹۳, ۰۷:۱۹ صبح
ارسال: #9
RE: چلوگوشت
اگه تنها غذات چلوگوشته واسه هر نفر باید یه تیکه ماهیچه بذاری 3-4 تا هم اضاف تر بذاری یعنی هرکس 1.5ماهیچه خودت رو در نظر بگیر به طور متوسط چقدر گوشت میخوری میتونی بفهمی
ببین من دو مدل درست میکنم هر دوتاش هم خوب میشه1- روی گوشتم آب می ریزم بعد شعله رو زیاد میکنم تا آب به جوش بیاد بعد کفای روی آب رو جمع میکنم بعد به آبش دو تا پیاز متوسط درسته اضاف میکنم + ادویه های دلخواه البته در حجم کم میذارم گوشتم روی حرارت ملایم توی قابلمه بپزه تو میتونی تو زودپزم بذاری ولی تو قابلمه خوشمزه تر میشه اواخر پخت که میخوام نمک اضاف کنم زعفرون آب کرده رو اضاف میکنم تا حدی که رنگ دلخواهم بدست بیاد آب گوشتت نباید زیاد باشه در آخر واسه سرو آبگوشت با صاف آبگوشتت رو صاف کن که قشنگ تر شه 2- گوشت و با پیاز و ادویه تفت میدم روش آب می ریزم تا جوش بیاد بعد حرارتش رو ملایم میکنم تا بپزه بقیه مراحل رو مثل بالا انجام میدم
بعضی مواقع همونطور که قبلا گفتم آلو رو اضاف میکنم و طعمش رو ملس میکنم

اوج خوشبختی ست وقتی کسی باشد که تو را آنگونه دوست داشته باشد، که دلت میخواهدAngel
نقل قول
 سپاس شده توسط shabnamjon ، ته تغاری ، baran89
۲-ارديبهشت-۱۳۹۳, ۱۱:۵۹ صبح
ارسال: #10
RE: چلوگوشت
شبنم جان اگر با پلوی سفید میذاری بهتره با رب باشه اگر با شوید باقالی با زعفرون بهتره
البته اگر در پلوی سفید هم رب نریزی مشکلی نداره

آب غذا هم بستگی به خودتون داره یکی دوست داره آب بیشتری داشته باشه یکی نه کمتر ولی معمولا در نهایت به اندازه یک لیوان آب داشته باشه خوبه

12مهر زيباترين روز در زندگي ماست
سال 91 پيوند يكي شدن من و همسرم
سال 93 دراغوش گرفتن زيباترين هديه خدا پسرم آرسين
نقل قول
 سپاس شده توسط shabnamjon ، ته تغاری ، baran89
ارسال پاسخ

تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.




ارسال پاسخ صفحه قبل صفحه بعد ثبت نام