پیش غذا |
۲-اسفند-۱۳۹۴, ۰۷:۴۱ عصر
![]() |
||||
|
||||
RE: پیش غذا
سوپ خامه ای قارچ و بروکلی (پیش غذای کامل و سبک )
مواد لازم برای (4- 3 نفر) • قارچ یک پیمانه • بروکلی2 پیمانه • آب مرغ 2- 1.5 پیمانه • خامه نصف پیمانه • کره یک قاشق غذاخوری • روغن زیتون یک قاشق غذاخوری • نمک و فلفل به اندازه لازم طرز تهیه 1. کره را درون یک تابه ذوب کنید. 2. قارچها را به تابه اضافه کرده و به مدت 10 دقیقه آنها را تفت دهید. 3. همزمان با این کار، آب مرغ را درون یک قابلمه جوش آورید و بروکلیها را همراه با مقداری نمک و فلفل درون آن به مدت 10- 5 دقیقه بپزید تا نرم شوند. 4. کمی صبر کنید تا سوپ مقداری خنک شود سپس قارچها را به قابلمه اضافه کنید. 5. محتوای قابلمه را درون یک دستگاه غذاساز به صورت پوره درآورید. 6. پوره سوپ را درون قابلمه برگردانده و خامه را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید. 7. سوپ را بچشید و چاشنی آن را تنظیم کنید. عروسی منو عشقم فرهاد مهر ماه سال 95 |
||||
|
۳-اسفند-۱۳۹۴, ۰۷:۵۹ عصر
![]() |
||||
|
||||
RE: پیش غذا
مینی برگر با پیاز پنیری
• تعداد: 12 نفر • زمان تهیه: 35 دقیقه •زمان گریل: 8 دقیقه مواد لازم • یک عدد تخم مرغ همزده • ¾ پیمانه خرده های نان باگت • یک قاشق چایخوری ادویه استیک • 680 گرم گوشت چرخکرده • نمک •فلفل سیاه • دو قاشق غذاخوری کره • دو عد پیاز شیرین بزرگ • یک قاشق چایخوری آویشن تازه • ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه • نصف پیمانه پنیر گودا دودی • 12 عدد نان همبرگر کوچک روش تهیه 1. در یک کاسه بزرگ، تخم مرغ، خرده های نان و ادویه استیک را با هم مخلوط کنید. گوشت چرخکرده را اضافه کنید و هم بزنید. گوشت ها را در دست به 12 چانه کوچک شکل دهید. سطح آنها را ضافه کنید و نمک و فلفل بپاشید. 2. توری کباب پز را با قلم مو چرب کنید. کباب پز را روشن کنید و مینی برگرها را 8 تا 10 دقیقه گریل کنید. 3. سپس، در تابه بزرگی کره بریزید و با حرارت ملایم آن را آب کنید. پیاز، آویشن و ¼ قاشق چایخوری فلفل را اضافه کنید. آنها را 13 تا 15 دقیقه تفت دهید تا پیاز طلایی شود. سپس پنیر را اضافه کنید و تا زمانی حرارت دهید که آب شوند. 4. برگرها را داخل نان بگذارید و سس پیاز پنیری را روی آن بریزید. عروسی منو عشقم فرهاد مهر ماه سال 95 |
||||
|
۲۹-مهر-۱۳۹۵, ۱۲:۵۹ عصر
![]() |
||||
|
||||
RE: پیش غذا
به نظرم تو فصل سرد سوپ پیش غذای خوبیه و تو فصل گرم هم الویه و سالاد ماکارونی
|
||||
۱۰-آبان-۱۳۹۵, ۰۳:۲۹ عصر
![]() |
||||
|
||||
RE: پیش غذا
به نظر منم سوپ و سالاد خیلی خوبه مخصوصا از نوع سزارش
|
||||
|
۹-دي-۱۳۹۵, ۱۰:۵۰ صبح
![]() |
||||
|
||||
RE: پیش غذا
من فکر میکنم سالاد سزار خیلی خوبه واسه پیش غذا و اگه یکم بخوایم بیشتر حالت غذایی داشته باشه سوپ و کشک بادمجون
|
||||
۹-دي-۱۳۹۵, ۱۲:۴۳ عصر
![]() |
||||
|
||||
RE: پیش غذا
کشک بادمجون کیک مرغ سوپ میرزا قاسمی حلیم بادمجون جامبو شلز و .....
|
||||
|
۱۶-دي-۱۳۹۵, ۱۲:۴۸ عصر
![]() |
||||
|
||||
RE: پیش غذا
سلام دوستان کسی دستور پخت کراکت سبزیجات رو بلده؟
|
||||
۱۷-ارديبهشت-۱۳۹۶, ۱۰:۳۸ صبح
(آخرین تغییر در این ارسال: ۱۷-ارديبهشت-۱۳۹۶ ۱۰:۴۱ صبح توسط amour.alone.)
![]() |
||||
|
||||
RE: پیش غذا
طرز تهیه ی بروسکتا(پیش غذای ایتالیایی)
بروسکتا (به ایتالیایی: Bruschetta، نام یک نوع پیشغذای ایتالیایی است که در نواحی مرکزی ایتالیا تهیه میشود و منشأ و تاریخچهٔ آن به ناحیهٔ توسکانی و سدهٔ پانزدهم میرسد. برای تهیهٔ این اشتهاآور، نان را گریل کرده و روی آنرا سیر بمالید، سپس روغن زیتون کاملاً بکر، فلفل و نمک را بر روی آن بریزید. همچنین در انواع مختلف امروزی آن ممکن است رویش را با فلفل قرمز تند، گوجه فرنگی، سبزیجات، انواع لوبیا، گوشت دودی و/یا پنیر بپوشانید. برای تهیهٔ پرطرفدارترین نوع بروسکتا در خارج از ایتالیا نیز از ریحان، گوجه فرنگی تازه، سیر و پیاز یا پنیر موتزارلا استفاده میشود. بروسکتا معمولاً به عنوان اسنک یا اشتهاآور سرو میشود پیش غذا مواد لازم : قارچ حدود ۱۰- ۱۵ عدد گل کلم به اندازه ی یک مشت خرد شده پیاز یک عدد متوسط گوجه میکس شده ۵-۶ عدد رب گوجه فرنگی یک قاشق غذا خوری ذرت دو - سه قاشق غذاخوری هویچ دو عدد متوسط سیب زمینی یک عدد بزرگ سیر یکی دو حبه جعفری خشک سه قاشق غذا خوری نعناء خشک نصف مقدار جعفری پودر پونه یک قاشق چای خوری نمک - فلفل - زردچوبه به میزان لازم سوپ آماده ی قارچ الیت یک بسته یا ۶ لیوان آب مرغ یا گوشت طرز تهیه : پیازها و گل کلم ها را ریز خرد کرده و در تابه ای جادار همراه با یک قاشق غذا خوری روغن سرخ میکنیم تا نرم شوند . قارچ ها را خرد کرده و به پیاز و گل کلم اضافه کنید . بعد از کشیده شدن آب قارچ ها هویچ های خرد شده رو هم اضافه می کنیم و صبر میکنیم تا هویچ ها هم کمی تفت بخورند. گوجه ی میکس شده را با رب به مواد بالا اضافه میکنیم و زمان می دیم تا آب گوجه ها کشیده بشه و به قولی به روغن بیفته. تموم ادویه ها و سبزی خشک ها را هم اضافه می کنیم . سوپ آماده رو با شش لیوان ( روی دستور نوشته چهار لیوان ) آب جوش مخلوط کرده و همراه با سیب زمینی ها به مواد بالا اضافه کرده و هم میزنیم ( یا آب مرغ ) زیر شعله رو زیاد میکنیم تا سوپ بجوشه و بعد از جوش آمدن شعله رو ملایم کنید و صبرکنید تا تا سوپ جا بیفته . دوستان برای برطرف شدن مشکلمون یه صلوات میفرستین و دعا میکنید خیلی محتاجیم ![]() |
||||
|
۱۴-بهمن-۱۳۹۶, ۱۲:۲۴ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۱۴-بهمن-۱۳۹۶ ۱۲:۲۵ عصر توسط parmin.ab.)
![]() |
||||
|
||||
RE: پیش غذا
طرز تهیه دیپ اسفناج :
۲ قاشق غذاخوری روغن ۴ پیمانه اسفناج نمک۱.۲ پیمانه پنیر خامه ای۱.۲ پیمانه خامه۱.۴ پیمانه پیاز قرمز خرد شده ۱.۴ پیمانه جعفری ۱ قاشق چایخوری فلفل قرمز تابه را بر روی حرارت متوسط قرار داده و اسفناج را به همراه روغن و ۱.۲ قاشق چایخوری نمک حدود ۲ دقیقه تفت دهید. اسفناج ها را در ظرف ریخته، پنیر خامه ای، خامه، فلفل قرمز و ۱.۸ قاشق چایخوری نمک را اضافه کرده و مواد را کاملا با هم مخلوط کنید منبع : سایت منودلیار هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند ![]() |
||||
۱۵-بهمن-۱۳۹۶, ۱۰:۱۴ صبح
(آخرین تغییر در این ارسال: ۱۵-بهمن-۱۳۹۶ ۱۰:۱۴ صبح توسط parmin.ab.)
![]() |
||||
|
||||
RE: پیش غذا
طرز تهیه حمص جعفری :
۵۰۰ گرم نخود پخته ۵۰ میلی لیتر روغن زیتون یک دسته جعفری ۴ حبه سیر ۱.۲ پیمانه آب ۱.۴ پیمانه آبلیمو ۱ قاشق چایخوری زیره ۱ قاشق چایخوری نمک فلفل سیاه به میزان لازم تمامی مواد گفته شده را در مخلوط کن ریخته و تا زمانیکه یکدست شود، آنها را بهم بزن. سپس همراه با نان چاودار که با روغن زیتون یا کره که در فر برشته شده هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند ![]() |
||||
|
تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.