• هیژا
  • مهناز

پیش غذا

۲۸-دي-۱۳۹۰, ۱۱:۲۷ صبح (آخرین تغییر در این ارسال: ۱۲-تير-۱۳۹۲ ۰۶:۰۲ عصر توسط zoha.)
ارسال: #1
پیش غذا
سلام دوست جونیا.
من فردا مادر شوشو اینا رو دعوتیدم خونمون. می خوام ماهی بدرستم به نظرتون پیش غذای مناسب واسه ماهی چیه؟؟؟؟ ترو خدا کمکم کنیدCrying
پیشاپیش مقسی New1

درد من حصار برکه نیست درد من زیستن با ماهیانی ست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است
نقل قول
 سپاس شده توسط فروغ بنی
۲۸-دي-۱۳۹۰, ۰۲:۰۰ عصر
ارسال: #2
 
RE: پیش غذای مناسب ؟؟؟
مونیکا جون منم چون کلا منو ارائه می دم و خودم درست نمی کنم منو دادنم خوبه!Big Grin
پیش غذا سوپ جو اونم تو این فصل خوبه.
غذا هم زرشک پلو یا باقالی پلو. خورشت فسنجون.
دسر هم تیرامیسوNew2 ژله خوشگل!
الان شد منوی بفرمائید ش ا م! نه!Big Grin
اما اگر بگی چند تا مهمون داری بهتره. و اینکه مهمونا کین! خانواده شوهرن........
خوب همه اینا مهمهBig Grin

با آرزوی بهترینها
نقل قول
 سپاس شده توسط فروغ بنی
۲۴-تير-۱۳۹۱, ۱۰:۲۹ صبح
ارسال: #3
RE: پیش غذای مناسب ؟؟؟
اینم کوکویه ماش به همراه پیازچه یه پیش غذایه مناسب برایه شما [تصویر: پیش غذا]
نقل قول
 سپاس شده توسط منيره ، sarah ، سایان ، عروس ته تغاری ، nasibe_603 ، الی2 ، ida ، کیتی ، مهتاب69 ، pichak2014 ، فروغ بنی ، الی.بلو ، فرشته ی نجات
  • پیانو
  • اساطیر
۲۷-تير-۱۳۹۱, ۰۸:۵۳ عصر
ارسال: #4
RE: پیش غذای مناسب ؟؟؟
شورینی ....یه پیش غذا :100گرم پنیر رو 120 گرم کره ای که به دمای محیط رسیده خوب با همزن میزنید.
3 عدد تخم مرغ رو دونه دونه اضافه میکنیم و هر کدام رو کمی با همزم میزنیم.
نمک و فلفل سیاه رو در این مرحله اضافه میکنیم.
160 گرم آرد رو با 3 قاشق غذاخوری پنیر پارمزان قاتی میکنیم و به مواد بالا اضافه کرده و خوب هم میزنیم یا یکدست بشه.
100 گرم ژامبون ریز شده رو به همراه فلفل دلمه ای ( درصورت دلخواه) اضافه میکنیم و بازم میزنیم.( از سوسیس دودی استفاده نشود)
2 تا 3 قاشق غذا خوری هم سبزی خوردن خشک اضافه میکنم.
مواد رو همزده یا یکدست شود بعد داخل قیف ریخته . قالب رو از قبل چرب میکنیم و توی قالب میریزیم.در پنجره ی وسط فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 15 تا 20 دقیقه زمان برای پخت میدهیم.فر رو هم یک ربع قبل گرم میکنیم.
روش رو هم با پنیر خامه ای ِ زده شده + کمی پودر سیر تزئین میکنیم. به همراه گوجه + گردو+ زیتون+ سیاه دانه خیارشور خلاصه هرچی که دوست داشتید و دم دست بود....من اینو تو یه قالب مافین درست کردم
نقل قول
 سپاس شده توسط mahsari
۲۰-مرداد-۱۳۹۱, ۱۲:۰۲ صبح (آخرین تغییر در این ارسال: ۱۲-تير-۱۳۹۲ ۰۶:۲۰ عصر توسط zoha.)
ارسال: #5
 
RE: پیش غذای مناسب ؟؟؟
نوعی پیش غذا
به دست از من کد بانو ی اساسی بسازید‏ (نگارخانه‌ها‏) · به روز شده نزدیک 7‏ ماه پیش‏

مواد لازم:
یه پیش غذای ساده

مواد لازم :
نان باگت فرانسوی
سبزی دلخواه: ترخون یا گشنیز
پیازچه یا تره ریز
پنیر خامه ای
تربچه

نان باگت را برش بزنید و تست کنید
پنیر خامه ای رو با سبزی دلخواهتون که ریز خرد کرده اید مخلوط کنید و روی نونها بمالید
تربچه ها رو ورقه ای نازک برش بدید و بچینید روی پنیر و روش کمی تره یا پیازچه خرد شده بریزید

دست پیچ

مواد لازم:

● نیم کیلو گوشت چرخ کرده
● 200 گرم قارچ
● 75 یک عدد پیاز
● 1 پر سیر
● روغن به مقدار کافی
● رب گوجه یا کنسرو گوجه فرنگی به اندازه کافی
● نمک و فلفل به اندازه کافی
● 200 پنیر پیتزا گرم
● کرپ یا پن کیک
ظروف و وسایل لازم:
ماهی تابه، ظرف پیرکس یا سینی فر

توضیح: اگر نان لواش در دسترس باشد خوشمزه ترست(به نظر من البته)
طرز تهیه:

پیازها را خورد کنید کمی رو غن در ماهی تابه بریزید و با آن پیازداغ درست کنید. قارچ‌ها را بشویید و خورد کنید، سعی کنید قطعات قارچ بزرگ نباشند. وقتی پیازداغ آماده شد سیر را هم خورد کنید و کمی در پیازداغ سرخ کنید. گوشت چرخ کرده را به پیازداغ بیفزاید و بگذارید سرخ شود. قارچ‌ها را به آن بیفزاید و سرخ کنید. رب گوجه یا کنسرو گوجه را به آن بیفزاید نمک و فلفل بزنید بگذارید بجوشد تا آب آن تمام شود.
مخلوط را بگذارید کمی سرد شود. در این مدت پنیر پیتزا را رنده کنید.
حالا یکی یکی کرپ‌ها را در یک بشقاب بگذارید، بهترست تنها یک طرف کرپ را سرخ کنید و وقتی که می‌خواهید دست پیچ‌ها را بپیچید طرف سرخ شده را در داخل دست پیچ قرار داده و طرفی که سرخ نشده بیرون آن. یک قاشق بزرگ مخلوط گوشت را روی هر کرپ بریزید کمی پنیر پیتزا را روی آن قرار بدهید و بصورتی که در شکل‌های روبرو نمایش داده شده آنها را بپیچید. همه را در ظرفی که می‌خواهید در فر قرار بدهید بچینید، دقت کنید به هم نزدیک نباشند چون مقداری از پنیر از آن خارج خواهد شد و باعث خواهد شد دست پیچ ها به هم بچسبند. فر را روی درجه 180 تنظیم کنید و ظرف را در وسط فر قرار بدهید. معمولا این برای این مرحله از طبخ 30 دقیقه کافی است ولی قبل از خارج کردن آنها، کنترل کنید که رنگ دست پیچ‌ها طلایی رنگ شده باشند.

دست پیچ‌ها را با سالاد و یا ماست خیار سرو کنید.
اگر گوشت به اندازه کافی برای تمام کرپ‌ها نداشتید ناراحت نباشید باقی مانده کرپ‌ها را می‌توانید با خامه و مقدار مربای مورد علاقه خود به عنوان دسر استفاده کنید. با کرپ دسرهای بسیاری می‌توان تهیه کرد.
نقل قول
 سپاس شده توسط عروس ته تغاری ، خانوم عجول ، mojimjmt
۲۰-مرداد-۱۳۹۱, ۰۵:۲۲ صبح (آخرین تغییر در این ارسال: ۱۲-تير-۱۳۹۲ ۰۶:۲۰ عصر توسط zoha.)
ارسال: #6
 
RE: پیش غذای مناسب ؟؟؟
بورانی بادمجان

مواد لازم:
بادمجان:1 عدد کوچک
پیاز داغ
نمک و فلفل و زردچوبه
سیر:1 حبه
پودر نعناع
ماست چکیده
چند قطره اب لیموی تازه

بادمجان رو کبابی کنید پوستش رو بگیرید و له کنید -سعی کنید بادمجونتون تخم نداشته باشه چون بد مزه میشه بورانیتون
پیاز داغ درست کنید نمک و فلفل و زردچوبه برنید و 1 حبه سیر له شده بهش اضافه کنید
بادمجانها رو با پیاز داغ تفت بدید
بعد اونها رو میکس کنید تا نرم و یکدست بشه
کمی نعناع داغ اضافه کنید و بریزید توی ظرف و با کمی ماست چکیده مخلوط کنید
این بورانی رو میتونید با نون سرو کنید

اگر به این غذا تهینی اضافه کنید و 1 عدد سیر خام و کمی پودر زیره میشه" بابا قنوش " البته بدون ماست و نعناع
تقریبا مثل حمص میشه و خیلی هم خوشمزست.
نقل قول
 سپاس شده توسط zohi ، narcissus88 ، خانوم عجول ، nedaj ، کیتی ، pareye ali ، mojimjmt
۹-شهريور-۱۳۹۱, ۰۱:۳۳ صبح
ارسال: #7
 
RE: پیش غذای مناسب ؟؟؟
رولت اسفناج و ماست

[تصویر: پیش غذا]

مواد لازم برای رولت :
نیم کیلو اسفناج ریز خرد شده -
تخم مرغ 3 عدد-
آرد 3 ق. غ -
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار دلخواه

مواد لازم برای داخل رولت :
ژامبون مرغ 100 گرم -
سس مایونز -
خیار شور ریز شده

برای روی کرپ سس مایونز و چیپس خلالی

طرز تهیه:
اسفناج ریز خرد شده را با کمی نمک و فلفل و زرد چوبه روی حرارت بگذارید تا کمی اسفناج بپزد ... ( دقت کنید نه آب اضافه کنید نه روغن بزنید)
کمی که اسفناج آبش گرفته شد و کمی تغییر رنگ داد زیر انرا خاموش کنید ... اجازه دهید تا اسفناج کاملا سرد شود ... در یک کاسه تخم مرغها را شکسته کمی فقط نمک بزنید آرد را اضافه کنید و خوب هم بزنید .... تا آردها کاملا باز شود سپس اسفناج های پخته و سرد شده را به آن اضافه کنید . و خوب مخلوط کنید ... تابه ( سایز متوسط)را روی حرارت بگذارید و کمی روغن بریزید... دقت کنید خیلی نباشد... تابه که گرم شد مخلوط فوق را بصورت یک لایه نازک درون تابه بریزید و سعی کنید همه جای آن یکنواخت پخش شود.... زیر حرارت را کم کیند بگذارید تا رولت پخته شود ... کمی که پخت روی تابه به مدت 5 دقیقه درب بگذارید تا روی اسفناجها هم پخته شود....( دقت کنید فقط یک طرف اسفناج را باید سرخ کنید) .... بعد اجازه دهید تا کرپ اسفناج کاملا خنک شود ...

سس مایونز را روی کرپ اسفناج پخش کرده رویش خیارشور رنده شده بپاشید و رویش ژامبون ها را بچینید و بصورت رولت کرپ را ببندید... سپس روی کرپ را سس مایونز را بزنید و چیپس خلالی بپاشید . چیپس ها را روی کرپ فشاردهید تا بچسبد بعد در ظرف دلخواه برش داده و صرف کنید.
نقل قول
 سپاس شده توسط zohi ، mina14 ، خانوم عجول ، narcissus88 ، هیلدا ، m.vadi ، nasibe_603 ، الی2 ، مهتاب69 ، الی.بلو ، mojimjmt ، عسل جان ، shabnamjon ، 136383
۱۱-شهريور-۱۳۹۱, ۱۲:۰۳ صبح
ارسال: #8
 
RE: پیش غذای مناسب ؟؟؟
رولت اسفناج

[تصویر: پیش غذا]


مواد لازم برای کرپ اسفناج :
8 تا 10 برگ بزرگ اسفناج -
تخم مرغ 2 یا 3 عدد -
شیر 3 ق. سوپخوری -
روغن مایع نصف لیوان -
آرد 1 لیوان - نمک کمی

مواد لازم برای داخل کرپها :
پنیر خامه ایی -
گردوی خرد شده کمی

طرز تهیه :
ابتدا برگهای اسفناج شسته شده را در آب جوش شوک دهید. ( یعنی ابتدا در آب جوش انداخته و بعد از چند ثانیه در آورده و در آب سرد بیندازید)
سپس اسفناجهای سرد شده و آبکش شده را در روندو ریخته و برای اینکه راحتتر ریز شود روغن مایع ذکر شده به مواد فوق را به داخل روندو اضافه کرده و تا ریز ریز شدن اسفناجها روندو کنید
برای تهیه کرپ در یک کاسه گود تخم مرغ و شیر و روغن و اسفناج و آرد و نمک را خوب با هم مخلوط کنید هم بزنید تا یک مایه یک دست داشته باشیم . تابه کرپ را چرب کرده روی حرارت بگذارید و بعد از داغ شدن تابه روغن اضافه تابه را بگیرید و تابه را از روی حرارت برداشته و به کمک یک ملاقه از مایه کرپ بدرون تابه ریخته و تابه را بچرخانید تا همه جای تابه مواد بطور یکنواخت پخش شود . سپس روی حرارت بگذارید و دو طرف کرپ را سرخ کنید . بعد از سرد شدن کرپ ها روی آنها پنیر خامه ایی بمالید و رویش گردوی خرد شده بپاشید و رول کنید و سپس برش دهید.
نقل قول
 سپاس شده توسط خانوم عجول ، m.vadi ، nasibe_603 ، الی2 ، tarannomm ، pichak2014 ، mojimjmt ، shabnamjon ، 136383
۱۲-مهر-۱۳۹۱, ۰۳:۴۲ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۱۲-تير-۱۳۹۲ ۰۶:۱۹ عصر توسط zoha.)
ارسال: #9
     
Heart سوفله پنیر
سوفله پنیر
سس سفید ________________________________________ 2پیمانه

پنیر گودا یا گرویر ____________________________________ 200 گرم

زرده تخم مرغ ______________________________________ 4 عدد

سفیده تخم مرغ ______________________________________ 6 عدد

طرزتهیه
سس سفید رو تهیه میکنیم و می ذاریم گرم بماند. زرده تخم مرغ رو می زنیم تا سفت و سفید بشه. و با سس سفید مخلوط می کنیم. پنیر گودا رو رنده می کنیم و مقداری ( حدود 2 قاشق غذاخوری ازش بر می داریم) و بقیه رو با زرده تخم مرغ و سس سفید مخلوط میکنیم. سفیده تخم مرغ رو جداگانه اونقدر می زنیم تا کاملاً سفت بشه. بعد بقیه مواد رو با سفیده تخم مرغ مخلوط میکنیم مواد رو زیاد نمی زنیم چون باعت میشه پف سوفله بخوابد. سوفله رو به مدت 1 ساعت روی حرارت 175 درجه سانتی گراد طبخ می کنیم. (من از فرم پنکه داره و حرارت رو 160 درجه گذاشتم. ولی اگر فرتان بدون پنکه است بهتر سوفله ها رو کلاً به روش بن ماری طبخ کنید)

ﻣﻦ
ﺳﺮﺷﺎﺭ ﺍﺯ ﮔﻔﺘﻨﻢ
ﻧﻪ ﺍﺯ ﻧﻮﺷﺘﻦ
ﺑﺎﯾﺪ ﮐﻪ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺭﻭﺑﺮﻭﯼ ﻣﻦ ﺑﻨﺸﯿﻨﯽ...

اینجا رو دوست دارم...
نقل قول
 سپاس شده توسط ناناز
۱۹-مهر-۱۳۹۱, ۰۷:۳۰ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۱۹-مهر-۱۳۹۱ ۰۸:۲۰ عصر توسط narcissus88.)
ارسال: #10
   
RE: پیش غذای مناسب ؟؟؟
رولت کالباس Smile

موادلازم:
کالباس خشک مربعی شکل=چهار عدد
پوره سیب ‌زمینی=یک پیمانه
خیارشور رنده‌ شده=دو قاشق غذاخوری
شوید خرد شده=دو قاشق غذاخوری
کره=50 گرم
طرزتهیه:
کره را به پوره سیب‌زمینی داغ اضافه کنید بعد با شوید و خیارشور مخلوط کنید، دو عدد کالباس را کنار هم بگذارید و یک لایه نازک از پوره را روی آن بمالید، سپس مانند رولت بپیچید و در پایان به فاصله دو سانتی‌متر با چاقوی تیز برش بزنید. رولت‌های کوچک را با ماست چکیده می‌‌توان تزئین کرد. نکته: به جای شوید می‌توان از جعفری خرد‌شده استفاده کرد.

[تصویر: پیش غذا]
نقل قول
 سپاس شده توسط negar90 ، elham_ali ، pichak2014 ، m.vadi ، مطهره ، A.E.A ، الی2 ، کیتی ، arsina ، فندق ، faaezeh ، فروغ بنی ، الی.بلو ، mojimjmt ، ساناز جون.رشت ، فاطمه001 ، مامان دو تا نی نی ، shabnamjon ، 136383
ارسال پاسخ

تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.




ارسال پاسخ صفحه قبل صفحه بعد ثبت نام