• دکتر فاطمه خانی زاده
  • مدیس

پیاز ترشی

۲۴-مرداد-۱۳۹۱, ۰۵:۳۲ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۲۴-مرداد-۱۳۹۱ ۰۵:۴۱ عصر توسط هیلدا.)
ارسال: #1
پیاز ترشی
[تصویر: پیاز ترشی ] پیاز ریز سفید
1 کیلو
نعنا
0/5 کیلو
سیر
250 گرم
نمک
به میزان کافی
سرکه به میزان کافی




طرز تهیه :




پیازها را تمیز کنید و بشویید . سپس کاملاٌ خشک کنید . سیر و نعنا را چرخ کنید . در شیشه های متناسب ، پیاز و مخلوط نعنا و سیر را بچینید ، روی آن نمک بپاشید و شیشه ها را پر از سرکه کنید .

واسه کلم ترشی هم همین کارو کنید
نقل قول
 سپاس شده توسط eli_91 ، mahnaz110 ، hedyeh ، khatooon ، فرشته ی نجات ، 136383
۲۱-آبان-۱۳۹۲, ۱۱:۳۲ صبح
ارسال: #2
RE: پیاز ترشی
سلام
این اولین باره پیاز ترشی درس میکنم
1شیشه کوچولو درس کردم واسه تست
اما خیلی خوب شد همسری گف بازم درس کن

خلاصش اینکه وقتی تهش بود یادم اومد عکس بگیرم
[تصویر: پیاز ترشی ]
[تصویر: پیاز ترشی ]
اینم تهش Big Grin
نقل قول
 سپاس شده توسط آیتا ، sepideh aero ، khatooon
۲۲-دي-۱۳۹۲, ۰۱:۲۲ عصر
ارسال: #3
RE: پیاز ترشی
پیاز ریز سفید
1 کیلو
نعنا
0/5 کیلو
سیر
250 گرم
نمک
به میزان کافی
سرکه به میزان کافی


طرز تهیه :


پیازها را تمیز کنید و بشویید . سپس کاملاٌ خشک کنید . سیر و نعنا را چرخ کنید . در شیشه های متناسب ، پیاز و مخلوط نعنا و سیر را بچینید ، روی آن نمک بپاشید و شیشه ها را پر از سرکه کنید . ترشی گل کلم را به همین طریق تهیه کنید .

Do more what makes you HAPPY
Hehe!
نقل قول
 سپاس شده توسط عروس ملوس
۱-مهر-۱۳۹۳, ۱۰:۴۹ صبح (آخرین تغییر در این ارسال: ۱-مهر-۱۳۹۳ ۱۰:۵۰ صبح توسط znm1365.)
ارسال: #4
RE: پیاز ترشی
من دیشب با این پیازای ریز ترشی انداختم

[تصویر: پیاز ترشی ]

پازارو ریختم توی شیشه روش نمک و نعناع و سیاه دانه و نوک قاشق چایخوری سیر رنده و سرکه قرمز ریهتم

من برگشتم اینجا پیش دوستام
بعد از مدت های خیلی زیاد.......
نقل قول
 سپاس شده توسط سمیرا 68 ، H..M ، 3lena
۲-مهر-۱۳۹۳, ۰۸:۳۲ عصر
ارسال: #5
RE: پیاز ترشی
بچه ها برای ترشی پیاز سرکه سفید بهتره یا قرمز ؟؟؟؟

Shy
نقل قول
۴-مهر-۱۳۹۳, ۰۵:۳۳ عصر
ارسال: #6
RE: پیاز ترشی
با سرکه قرمز

یه شب بی نظیر با ارایشگاه ارمینا که فوق العاده بود با تالار قصر افتاب و اتلیه لوتوس
نقل قول
 سپاس شده توسط سمیرا 68
۲۴-آذر-۱۳۹۳, ۰۶:۳۵ عصر
ارسال: #7
RE: پیاز ترشی
پیاز قرمز ریز ترشی......................................2 کیلو

ریحان تازه.....................................یک دسته کوچک

نعناع خشک و زره خشک .......................نصف پیمانه

نمک و سرکه سفید............................به میزان لازم



طرز تهیه 3:

ابتدا حدود چند ساعتی پیاز ها را درون آب خیس می کنیم تا خیس خورده و پوست کندنشون راحت بشهبعد پوست کنده و رویشان نمک پاشیده و حدود 5 ساعت می گذراریم تا آب تلخششان جدا شودو نمک به خورد پیاز ها برود بعد در یک ظرف پیاز ها را ریخته و رویشان سرکه ریخته تا دو سه ساعت بماند
سپس درون ظرف ترشی یک لایه از سبزی خشک و ریحان و بعد پیاز تا موادمان تمام شود و رویش سرکه ریخته و دربش را گذاشته و حدود دو روز در دمای محیط و بعد به مدت 10 روز در جای خنک نگه می داریم تا آماده مصرف شود
نکات مهم:

سبزی و سرکه ترشی اختیاری می باشد
سرکه سفید باعث می شود تا رنگ قرمز پیاز تجزیه شده و رنگ زیبایی به پیاز و تری بدهد
دلیل اینکه گفتم دو روز در دمای محیط نگهداری شود باعث ترد شدن پیاز ها می شود
این ترشی در کنار یک غذای قدیمی آذربایجان به نام "اریشته"که همون رشته برشته خانگی که مثل پلو دم می کنند بسیار خوشمزه است
نقل قول
۲۰-بهمن-۱۳۹۶, ۰۳:۲۶ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۲۰-بهمن-۱۳۹۶ ۰۳:۲۶ عصر توسط parinaz 25.)
ارسال: #8
   
RE: پیاز ترشی
پیاز ریز سفید
1 کیلو
نعنا
0/5 کیلو
سیر
250 گرم
نمک
به میزان کافی
سرکه به میزان کافی

طرز تهیه :

پیازها را تمیز کنید و بشویید . سپس کاملاٌ خشک کنید . سیر و نعنا را چرخ کنید . در شیشه های متناسب ، پیاز و مخلوط نعنا و سیر را بچینید ، روی آن نمک بپاشید و شیشه ها را پر از سرکه کنید . ترشی گل کلم را به همین طریق تهیه کنید .

 

یاد بگیر خوشحال باشی. ادم های غمگین همیشه حرف مردم براشون زیادی مهمه. " اهمیت ندادن" به چیزای بیخود رو یاد بگیرتصویر: images/smilies/blush.gif
نقل قول
ارسال پاسخ

تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.




ارسال پاسخ صفحه قبل صفحه بعد ثبت نام