• تقی زاده
  • آرایشگاه مدیس

پنکیک گوشت

۱۱-شهريور-۱۳۹۱, ۰۲:۴۷ صبح
ارسال: #1
     
Heart پنکیک گوشت
مواد اولیه :

تخم‌مرغ پنج عدد
نمک به میزان لازم
شیر یک پیمانه
آرد هفت قاشق غذاخوری


طرز تهیه لواش:
شیر و آرد را با هم مخلوط کرده و تخم‌مرغ‌ها را اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا مایه به غلظت ماست برسد. سفت بودن مایه را به وسیله شیر و شل بودن را به وسیله آرد درست کنید. کف تابه کوچکی را کمی چرب کرده و روی حرارت قرار دهید تا خوب داغ شود. با یک ملاقه کوچک از مایه داخل تابه ریخته و آن را طوری حرکت دهید تا کف آن آغشته مایه شده و در کف تابه بسته و ته آن طلایی شود. به وسیله نوک چاقو از تابه جدا کنید.


مواد لازم داخل پنکیک:
گوشت چرخ‌کرده 500 گرم

رب گوجه‌فرنگی دو قاشق غذاخوری

پیاز متوسط سرخ‌شده یک عدد

نمک و فلفل به میزان لازم

پنیر پیتزا 100 گرم

طرز تهیه:
گوشت را با روغن، نمک و فلفل روی حرارت سرخ کرده رب گوجه‌فرنگی و پیاز را اضافه کنید. سپس داخل هر لواش را با مواد پر و به صورت رول بپیچید. در ظرف پیرکس چیده روی آن پنیر پیتزا ریخته و به مدت 20 دقیقه در طبقه وسط فر با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد گذاشته تا پنیر آب و طلایی شود.

[تصویر: پنکیک گوشت]

ﻣﻦ
ﺳﺮﺷﺎﺭ ﺍﺯ ﮔﻔﺘﻨﻢ
ﻧﻪ ﺍﺯ ﻧﻮﺷﺘﻦ
ﺑﺎﯾﺪ ﮐﻪ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺭﻭﺑﺮﻭﯼ ﻣﻦ ﺑﻨﺸﯿﻨﯽ...

اینجا رو دوست دارم...
نقل قول
 سپاس شده توسط zohi ، خانوم عجول ، پری کوچولو ، jojoie ، maedesaber2 ، Khanom Tala ، آهو خانم
ارسال پاسخ

تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.




ارسال پاسخ صفحه قبل صفحه بعد ثبت نام