• لی لی رضایی
  • مرضیه محمدی

پنکیک خانگی

۱۴-اسفند-۱۳۹۷, ۰۲:۴۱ عصر
ارسال: #121
     
RE: پنکیک خانگی
طرز تهیه پنکیک موز :

  • یک پیمانه آرد 

  • یک قاشق غذا خوری شکر سفید

  • دو قاشق چای خوری بیکینگ پودر

  • یک چهارم قاشق چای خوری نمک

  • یک عدد تخم مرغ همزده

  • یک پیمانه شیر

  • دو قاشق غذا خوری روغن زیتون

  • دو  عدد موز له شده


  • آرد، نمک، بیکینگ پودر و شکر را در یک کاسه با هم مخلوط کرده و در یک کاسه جداگانه شیر، تخم مرغ، موز و روغن را با هم مخلوط کن؛

  • مخلوط آرد را به آرامی به مخلوط موز اضافه کن و آن قدر به هم بزن تا به طور کامل با هم مخلوط شوند؛

  • روغن را درون ماهی تابه روی حرارت متوسط اجاق گرم کن. یک چهارم فنجان از خمیر را برای هر پنکیک به درون ماهی تابه بریز تا بپزد و دو طرف خمیر طلایی قهوه ای شود.

 تصویر: ./uploads/201903/post_91469_1551784292_60651b4f099e028ecfe4edc060dd56df.attach

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
 سپاس شده توسط Sahraa71 ، hadis sh
۷-ارديبهشت-۱۳۹۸, ۱۲:۵۱ عصر
ارسال: #122
     
RE: پنکیک خانگی
درست کردن پنکیک کار ساده ایه،تنها نکته مهم ،داشتنِ یک تابه ی نچسبِ با کیفیته.

 اغلب میپرسن که چرا فقط یک طرف پنکیکم صاف و خوشگله و طرف دیگش اینجوری نمیشه؟

جواب:همه پنکیکها همینجوریه و معمولا اون طرفی که اول پخته میشه صافه و وقتی برمیگردونید،اون یکی طرفش بدلیل حبابهایی که موقع پخت زده دیگه خیلی صاف نمیشه.


مواد لازم:

آرد یک و نیم لیوان(لیوان دسته دار فرانسوی یا پیمانه استاندارد شیرینی پزی)، پودر کاکائو دو ق غ سر صاف، شکلات چیپسی (ازین شکلات ریزا) یک سوم لیوان،شیر یک لیوان،تخم مرغ یک عدد،بیکینگ پودر یک ق مرباخوری،کره بیست و پنج گرم کاملا در دمای محیط نرم شده،شکر یا عسل یک و نیم تا دو ق غ،وانیل و نمک از هر کدوم نوک ق چ

طرز تهیه:

شکر+تخم مرغ+وانیل رو خوب با همزن بزنید تا شکر (عسل)حل بشه بعد شیر و کره رو اضافه کنید و با همزن بزنید.حالا ترکیب آرد و نمک و بیکینگ پودر و پودر کاکائو رو که باهم الک کردید،اضافه کنید و با قاشق مخلوط کنید.در آخر شکلات چیپسی رو بریزید.از مواد به اندازه یک ملاقه کوچولو داخل تابه ی داغ بریزید(تابه باید تفلون و کاملا سالم باشه،در این صورت نیاز به چرب کردن نیست،اگر از تابه مطمئن نیستید فقط در حد چرب کردن کمی کره بزنید،خیلییی کم)،وقتی روش شروع به حباب زدن کرد برگردونید و بذارید اون طرفش هم بپزه.


 تصویر: ./uploads/201904/post_91469_1556356878_4d35fccebaf0228c734689eb0a16cf01.attach

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
 سپاس شده توسط Sahraa71
ارسال پاسخ

تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.




ارسال پاسخ صفحه قبل صفحه بعد ثبت نام