• هیژا
  • مهناز

پنکیک خانگی

۱۲-خرداد-۱۳۹۵, ۰۸:۰۱ صبح (آخرین تغییر در این ارسال: ۲۰-خرداد-۱۳۹۵ ۰۷:۵۸ صبح توسط شاهزاده خانوووم.)
ارسال: #111
RE: پنکیک خانگی
اینم پنکیک من که دیروز از روی دستور SaraGol درست کردمShy چون اولین بارم بود اصلاً فکر نمیکردم بتونم خوب دربیارم ولی بنظرم خوب شد، بوی تخم مرغم نمیداد خداروشکرLub
[تصویر: پنکیک خانگی]

عروسی:95/07/01 عاااااالی خدارو هزار مرتبه شکر
باغ تالار: نگین غرب(عالی)
آرایشگاه:مانلی(خیلی خیلی عالی)
مزون: گلین(عالی)
آتلیه: شاهان-لیلا مورج(تا اینجا راضیم)
خدایابخاطر همه چیز ممنون، همیشه یاورمون باش
نقل قول
 سپاس شده توسط هستی_مریم ، hadis sh ، Sahraa71
۳-آبان-۱۳۹۶, ۱۱:۳۱ صبح
ارسال: #112
     
RE: پنکیک خانگی
مواد لازم برای پنکیک شکلات و دارچین
پودر کاکائو : 25‌ گرم
آرد : ‌175‌ گرم
شیر : 350‌ میلی‌لیتر
شکر :‌ 100‌ گرم
دارچین : یک قاشق چای‌ خوری
پودر گردو : یک قاشق غذا خوری
پودر‌شکر : ‌30‌ گرم
شکلات تلخ آب شده : نصف پیمانه
وانیل : یک قاشق چای‌خوری
روغن مایع : نصف پیمانه
نمک : 1/4 قاشق چای‌خوری
بکینگ‌پودر : یک قاشق چای‌خوری



طرز تهیه پنکیک شکلات و دارچین
مواد خشک یعنی آرد، بکینگ‌پودر، پودر کاکائو، وانیل، شکر، نمک، دارچین و پودر‌ گردو را در یک ظرف بزرگ با هم مخلوط کنید.
حالا روغن و شیر را اضافه کرده خوب ترکیب کنید تا یک مایه یکدست داشته باشید.
یک ظرف نچسب را روی حرارت بگذارید تا داغ شود.
کمی روغن کف ظرف بریزید و حرارت را کم کنید.
وقتی تابه گرم شد، حدودیک چهارم پیمانه از مواد را برای هر پنکیک در تابه بریزید.
وقتی لایه زیرین آماده و لایه بالا حباب‌دار شد باید آن را با قاشق چوبی برگردانید تا طرف دیگر آن هم آماده شود.
این کار را تا جایی انجام دهید تا کل خمیر استفاده شود.
سپس بگذارید پنکیک‌ها خنک شوند.
شکلات را با پودر‌ شکر مخلوط کنید و هم بزنید تا فرم بگیرد. بعد روی پنکیک‌ها بریزید.

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
 سپاس شده توسط Sahraa71
۶-آذر-۱۳۹۶, ۱۱:۲۲ صبح
ارسال: #113
RE: پنکیک خانگی
(۱۱-خرداد-۱۳۹۵ ۰۶:۵۱ صبح)'مهدا' نوشته است:  منم این پنکیک رو با عششششق و با دقت فراوون درست کردم اما همسرم تو اولین جمله گفت بوی تخم مرغش زیاده و من ضدحال خوردمBig Grin

بنظرتون چی بزنیم که بوی تخم مرغ از بین بره؟Huh

 



بذای اینکه بوی تخم مرغ نده باید خیلی خوب همش بزنید... وانیل یا اسانس دیگه ای هم میشه زد (من می ریزم)

 
نقل قول
  • پیانو
  • اساطیر
۵-آبان-۱۳۹۷, ۱۱:۵۹ صبح
ارسال: #114
     
RE: پنکیک خانگی
پنکیک کره ای :

آرد : 3 فنجان
شکر : 3 قاشق غذاخوری
پودر خمیر مایه : 3 قاشق چایخوری
نمک : 3/4 قاشق چایخوری
دوغ : 3 فنجان
شیر : 1/2 فنجان
تخم مرغ : 3 عدد
کره ذوب شده : 1/3 فنجان

در یک کاسه بزرگ آرد، شکر، پودر خمیر مایه  نمک را با هم مخلوط کنید.
در یک کاسه دیگر شیر، دوغ، تخم مرغ و کره ذوب شده را با هم مخلوط کنید.
به آرامی مخلوط پودری را به مخلوط شیر و دوغ اضافه کرده و آرام آرام هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.
برای مخلوط کردن سعی کنید از چنگال استفاده کنید. از مایع درست شده به اندازه 1/2 فنجان بردارید.
کف تابه تان را خیلی کم چرب کنید و مایه پنکیک را درون تابه بریزید.
بعد از سرخ شدن یک طرف، سمت دیگر را سرخ کنید.
از این پنکیک برای میل کردن صبحانه تان استفاده کنید.


 تصویر: ./uploads/201810/post_91469_1540628959_d50c72130e0384dbcb62d982b91dfaec.attach

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
 سپاس شده توسط Sahraa71
۲۶-آذر-۱۳۹۷, ۰۳:۱۱ عصر
ارسال: #115
     
RE: پنکیک خانگی
پنکیک جو دوسر پرک یک صبحانه رژیمی :

  • یک دوم فنجان آرد

  • یک دوم فنجان جو دو سر پرک

  • یک قاشق غذا خوری شکر سفید

  • یک قاشق چای خوری بیکینگ پودر

  • یک دوم قاشق چای خوری جوش شیرین

  • یک دوم قاشق چای خوری نمک

  • سه چهارم فنجان دوغ کره (buttermilk)

  • یک قاشق چای خوری پودر یا عصاره وانیل

  • دو قاشق غذا خوری روغن گیاهی

  • یک عدد تخم مرغ

به جای دوغ کره می توانی از شیر پر چرب یا خامه سبک استفاده کنی.اگر دوست داری پنکیک شکلاتی درست کنی می توانی مقداری پودر شکلات به مواد بالا اضافه کنی. همچنین می توانی از تکه های میوه  هم در پنکیک استفاده کرده که بعد از تهیه حمیر و قبل از پخت به آن اضافه می گردد.

طرز تهیه پنکیک جو دو سر پرک : 

  • آرد، جو دو سر پرک، نمک، شکر، بیکینگ پودر، وانیل، جوش شیرین، دوغ کره، تخم مرغ و روغن را داخل غذا ساز بزیز و به هم بزن تا کاملاً یکدست شود؛

  • یک ماهی تابه را روی حرارت متوسط اجاق گرم کن. برای هر پنکیک حدود یک چهارم فنجان از خمیر را درون ماهی تابه بریز تا هر دو طرف آن قهوه ای طلایی شود.

پنکیک جو دو سر پرک آماده سرو کردن است. آن را به صورت گرم و همراه عسل یا شیره خرما یا انگور و همچنین میوه های که دوست داری سرو کن.

 تصویر: ./uploads/201812/post_91469_1545046850_ec4ca27184c8c064855ab0aaeb8c1935.attach

 تصویر: ./uploads/201812/post_91469_1545046869_10c680774cc788d9f85e11c19c6acf0d.attach

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
 سپاس شده توسط Sahraa71
۲۸-آذر-۱۳۹۷, ۰۲:۰۳ عصر
ارسال: #116
     
RE: پنکیک خانگی
پنکیک ساده صبحانه :

  • یک و یک دوم فنجان آرد

  • سه و یک دوم قاشق چای خوری بیکینگ پودر

  • یک قاشق چای خوری نمک

  • یک قاشق غذا خوری شکر سفید

  • یک و یک چهارم فنجان شیر

  • یک عدد تخم مرغ

  • سه قاشق غذا خوری کره آب شده

  • میوه های فصل برای تزیین

  • عسل یا شهد میوه به میزان دلخواه


  • در یک کاسه بزرگ آرد، نمک، بیکینگ پودر و شکر را با هم مخلوط و حداقل سه بار الک کن. میانه مواد را خالی کرده و تخم مرغ، کره آب شده و شیر را اضافه کرد. مواد را خوب باهم به هم بزن تا کاملاً یکدست شوند؛

  • یک ماهی تابه را روی حرارت متوسط اجاق گرم کن و برای هر پنکیک حدود یک چهارم از خمیر را درون ماهی تابه ریخته تا دو طرف پنکیک ها قهوه ای طلایی شود.
    پنکیک صبحانه ساده آماده سرو شدن است. آن را با میوه های فصل تزیین و به صورت گرم و همراه عسل یا شهد میوه یا شیره خرما یا انگور سرو کن.


 تصویر: ./uploads/201812/post_91469_1545215598_3050149b29ab575f5f75ae7ab8a41591.attach

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
 سپاس شده توسط Sahraa71
۲-دي-۱۳۹۷, ۱۱:۵۶ صبح
ارسال: #117
     
RE: پنکیک خانگی
صبحانه به سبک پنکیک آلمانی :

  • یک چهارم فنجان کره

  • یک فنجان آرد

  • یک فنجان شیر

  • ۶ تخم مرغ همزده

  • یک هشتم قاشق چای خوری نمک

  • عسل یا شهد میوه

  • میوه های فصل برای تزیین در صورت تمایل

  • نوتلا یا کره بادام زمینی در صورت تمایل

به جای عسل یا شهد میوه می توانی از مربا یا شیره انگور یا خرما استفاده کنی

  • ابتدا فر را روشن و روی ۳۵۰ درجه فارهایت (۱۷۵ درجه سانتی گراد) تنظیم کرده و پس از آن کره را در یک ظرف روی حرارت متوسط اجاق آب کن؛

  • در یک کاسه بزرگ، شیر، آرد، نمک و تخم مرغ را با هم مخلوط کرده و به کره اضافه کن سپس درون فر قرار بده؛

  • ظرف را درون فر قرار بده تا برای حدود ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بپزد و روی آن قهوه ای طلایی شود.

پنکیک آلمانی آماده سرو شدن. آن را با توجه به سلیقه و ذائقه خود با میوه های فصل یا نوتلا یا کره بادام زمینی تزیین کن و همراه عسل یا شهد میوه به صورت گرم سرو کن
 
 تصویر: ./uploads/201812/post_91469_1545553555_b391edf7aa447a10edd55940c1284209.attach

 تصویر: ./uploads/201812/post_91469_1545553571_09d0566edc1a7e3ad00d6c1395870e69.attach

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
 سپاس شده توسط K.L.S ، Sahraa71
۴-دي-۱۳۹۷, ۰۱:۵۳ عصر
ارسال: #118
     
RE: پنکیک خانگی
طرز تهیه پنکیک کریسمسی :

  • یک و یک دوم فنجان آرد

  • یک قاشق چای خوری بیکینگ پودر

  • یک چهارم قاشق چای خوری جوش شیرین

  • یک چهارم قاشق چای خوری نمک

  • یک دوم قاشق چای خوری پودر زنجبیل

  • یک قاشق چای خوری پودر دارچین

  • یک عدد تخم مرغ

  • یک دوم قاشق چای خوری پودر وانیل

  • یک چهارم فنجان شهد میوه یا شیره خرما

  • یک و یک دوم فنجان آب


  • آرد، جوش شیرین، بیکینگ پودر، نمک، دارچین و زنجبیل زا حداقل سه بار الک کن و درون یک کاسه بزرگ بریز. در یک کاسه جداگانه تخم مرغ  همراه شهد میوه و پودر وانیل خود به هم بزن سپس آب را اضافه کن تا کاملاً یکدست شوند. مخلوط آرد را به سایر مواد اضافه کرده و در حدی به هم بزن که فقط مواد با هم مخلوط شوند؛

  •  

  • یک ظرف را روی حرارت متوسط اجاق قرار بده و روغن را روی آن گرم کن. یک قاشق سر پر از خمیر را درون ظرف بریز و با پشت قاشق آن را پهن کن تا شکل پنکیک به خود بگیرد. پخت را تا زمانی ادامه بده که پنکیک پف کرده و لبه های ان ترد شود سپس آن را برگردان تا سمت دیگر پنکیک آن هم طلایی قهوه ای شود. این پروسه را تا تمام شدن خمیر ادامه بده.

  •  

پنکیک کریسمسی آماده سرو شدن است. آن را همراه شهد یا شیره اضافه و با توجه به ذائقه ات با آب پرتقال یا چای یا قهوه سرو کن.
 
 تصویر: ./uploads/201812/post_91469_1545733364_e2d721e694ac1c3e740cf4b086134e64.attach

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
 سپاس شده توسط K.L.S ، Sahraa71
۱۱-دي-۱۳۹۷, ۰۱:۳۲ عصر
ارسال: #119
     
RE: پنکیک خانگی
سفیده یک تخم مرغ رادر ظرفی حسابی با همزن بزنید تا پف کنه و وقتی ظرف را کج میکنید از اون نریزه بعددرظرف دیگری یک زرده تخم مرغ را باپنجاه گرم کره ذوب شده(کمتر هم میتونید کره بریزید) ویک پیمانه شیر ولرم ونوک ق چ وانیل ویک پنس نمک وسه ق س شکر مخلوط کرده خوب بزنید بعد یک پیمانه ارد را که با نصف ق چ بیکینگ پودر یک بار الک کرده اید را به مخلوط شیر اضافه کرده بعد از کمی هم زدن سفیده را اضافه کرده وبا لیسک بصورت دورانی هم زده تا کاملا یکدست بشه 
مواد که اماده شده یک تابه چرب شده را روی حرارت بذارید و یک قالب گرد شش هفت سانتی فلزی را داخل تابه بذارید البته قالبم چرب کنید وبذارید خوب داغ بشه با حرارت کم بعد دو تا سه قاشق از مواد را داخل قالب بریزید وقتی یک طرف سرخ شد طرف دیکر راسرخ کنید اگر قالب خوب داغ شده باشه راحت مواد از قالب موقع برگردوندن جدا میشه در غیر اینصورت کمی اطرافشو با چاقو جدا کنیدبعد قالبو دوباره چرب کنید وهمین کار رو انجام بدید وبا شکلات یا هرچیزی که دوست داشتید نوش جان کنید


 تصویر: ./uploads/201901/post_91469_1546336938_16f989c8ddd0190e7f3aa42033d2e2f6.attach

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
 سپاس شده توسط K.L.S ، Sahraa71
۲۲-دي-۱۳۹۷, ۰۱:۳۳ عصر
ارسال: #120
     
RE: پنکیک خانگی
آرد: 1/5 پیمانه
بیکینگ پودر: یک قاشق غذاخوری
شکر: ‌یک قاشق غذاخوری
نمک: ‌نصف قاشق چای‌خوری
شیر: یک و نیم پیمانه
تخم‌مرغ: یک عدد
کره: نصف قاشق غذاخوری، در دمای اتاق

شکر، آرد، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید.
تخم‌مرغ و شیر را به مخلوط اضافه کنید و با استفاده از یک همزن، آن‌ها را خوب با هم مخلوط کرده تا نرم و روان شوند.
در یک تابه نچسب، کره را ذوب کنید.
یک چهارم از مخلوط را درون تابه ریخته و روی حرارت متوسط، به مدت 3 دقیقه یا تا زمانی‌که رویه آن پف کرده و بالا بیاید آن را حرارت دهید سپس پنکیک را برگردانده و طرف دیگر را 2 دقیقه دیگر یا تا زمانی که قهوه‌ای رنگ شود حرارت دهید.
همین کار را با مابقی مایه انجام دهید.
تعداد پنکیک تهیه شده 4 عدد می‌باشد.


 تصویر: ./uploads/201901/post_91469_1547287386_f9b866cffb3486f24020207d0d87b597.attach

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
 سپاس شده توسط Sahraa71
ارسال پاسخ

تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.




ارسال پاسخ صفحه قبل صفحه بعد ثبت نام