پلو ماهی سالمون

۳-شهريور-۱۳۹۱, ۱۱:۰۰ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۵-دي-۱۳۹۶ ۰۴:۴۱ عصر توسط admin3.)
ارسال: #1
 
پلو ماهی سالمون
این غذا را فکر میکنم با ماهی های دیگه هم میپزن اما با سالمن یه چیز دیگه هست
من دستورش را از یه دوست جنوبیم گرفتم اما خودم کمی تغییرش دادم
خیلی راحت هست و زود حاضر میشه
من اندازه هایی که میگم واسیه 2 نفر هست

ماهی سالمن 200 گرم
پیاز 1 عدد
سیر 5 حبه
برنج 2 پیمانه
سبزی خشک پلویی
نمک و فلفل و زردچوبه
آبلیمو


من اول ماهی ها برش دادم و توی آبلیمو و نمک یه ساعتی خوابوندم تا طعم بگیره
بعد پیاز را سرخ کردم و ماهی را همراه با نمک و فلفل و زردچوبه و سیر بهش اضافه کردم

[تصویر: پلو ماهی سالمون]

در این حین برنج را هم پختم و سبزی خشک را بهش اضافه کردم

[تصویر: پلو ماهی سالمون]

بعد که کمی ماهی تفت خرد زیرش را خاموش کردم و تو ظرف دیگه لایه لایه از برنج و ماهی ریختم و گذاشتم تا دم بکشه

[تصویر: پلو ماهی سالمون]

[تصویر: پلو ماهی سالمون]

نوش جانNew1

آرامش آن است که بدانیم:در هر گام دستهایمان در دست خداست. Heart
نقل قول
 سپاس شده توسط ترنج ، marziye1987 ، mahdis ، مژي ، sd3 ، سمان ، sar ، سراب ، aasaa ، نازگل 69
۲۷-آبان-۱۳۹۱, ۰۶:۰۳ عصر
ارسال: #2
     
Heart سالمون

مواد لازم برای 4 نفر:

ماهی سالمون 500 گرم
نمک به میزان دلخواه
سیر یک حبه
جعفری و گشنیز 100 گرم


طرز تهیه:

بهترین شیوه پخت سالمون، طبخ آن بدون روغن و با روغن خود ماهی است چرا که این نوع ماهی مقادیر فراوانی امگا 3 دارد. بهتر است ماهی را در برش های عرضی قطعه قطعه کنید و قطعات هم نه زیاد ضخیم باشند و نه زیاد نازک.
برش های ماهی را در سینی فر و یا تنور گذاشته و آن را بدون هیچ گونه افزودن در درجه حرارت 200 درجه فارنهایت داخل فر قرار دهید. توجه داشته باشید که بعد از گذشت 10 دقیقه، هر 5 دقیقه یک بار به ماهی سر بزنید تا ماهی در دمای فر نسوزد.
بعد از اینکه ماهی ها کاملا طلایی و یا به قولی رنگ قرمز مایل به قهوه ای گرفتند، آماده مصرف است. توجه کنید که روغن موجود در سینی فر، روغن خالص ماهی سالمون است که مقادیر بسیاری امگا 3 دارد. مقدار کمی از این روغن را داخل ماهی تابه ریخته و سیر له شده به همراه گشنیز و جعفری را 5 دقیقه تفت دهید و این مخلوط را روی ماهی ها ریخته و مصرف نمایید.

نکته: ماهی سالمون را می توان با پلو و یا سبزی پلو سرو کرد.
[تصویر: پلو ماهی سالمون]

ﻣﻦ
ﺳﺮﺷﺎﺭ ﺍﺯ ﮔﻔﺘﻨﻢ
ﻧﻪ ﺍﺯ ﻧﻮﺷﺘﻦ
ﺑﺎﯾﺪ ﮐﻪ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺭﻭﺑﺮﻭﯼ ﻣﻦ ﺑﻨﺸﯿﻨﯽ...

اینجا رو دوست دارم...
نقل قول
 سپاس شده توسط سراب ، درسا ، aasaa ، نیلوفربی بی ، golnar araste ، نازگل 69
۷-تير-۱۳۹۶, ۰۱:۵۷ عصر
ارسال: #3
 
RE: پلو ماهی سالمن
طرز تهیه خوراک ماهی سالمون با لیموترش

مواد اولیه :
برای 4 نفر
ماهی سالمون (فیله) 450 گرم
عصاره مرغ (یا عصاره سبزیجات یا آب) نصف فنجان
لیمو (حلقه شده) 1 عدد
شوید 2 تا 3 شاخه
شوید (تازه خرد شده) 1 قاشق سوپخوری
روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری
نمک به مقدار لازم
فلفل سیاه (تازه آسیاب شده) به مقدار لازم

یک دستور آشپزی آسان و سریع برای فیله ی ماهی سالمون پخته شده در فر بر روی برش های لیمو و شوید. می توانید این غذا را حتی ظرف کمتر از 30 دقیقه درست کنید.
طرز تهیه:

1. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (177 درجه سانتی گراد) داغ کنید.
2. برش های لیمو و شوید را کف یک ظرف مخصوص فر بزرگ بچینید.
3. دو طرف ماهی های سالمون روغن زیتون و نمک و فلفل بمالید. ماهی ها را روی برش های لیمو و شوید بچینید. روی ماهی شوید خرد شده بپاشید.
4. عصاره ی مرغ یا آب را داخل ظرف بریزید و روی آن را با فویل آلومینیومی بپوشانید.
5. 20 تا 25 دقیقه در فر بپزید. زمان پخت به ضخامت ماهی سالمون شما بستگی دارد و زمانی که به راحتی با چنگال کنده شد پخته است.

دوستان برای برطرف شدن مشکلمون یه صلوات میفرستین و دعا میکنید خیلی محتاجیم

تصویر: http://uupload.ir/files/t2b_mmmmmmmm500x651_1444474694239369.jpg
نقل قول
  • گروه ژ
  • بهرام بابایی
۵-دي-۱۳۹۶, ۰۴:۴۵ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۵-دي-۱۳۹۶ ۰۴:۴۵ عصر توسط parmin.ab.)
ارسال: #4
       
RE: پلو ماهی سالمون
طرز تهیه ماهی سالمون با سس خردل و عسل :
ماهی سالمون حدود ۹۰۰ گرم
۱ قاشق غذاخوری جعفری خرد شده

مواد لازم برای تهیه سس:
۱.۳ پیمانه سس خردل (دانه کامل)
۱.۴ پیمانه عسل
۴ حبه سیر خرد شده
۲ قاشق غذاخوری آب لیمو تاره
۱.۴ قاشق چایخوری پاپریکا
۱.۴ قاشق چایخوری نمک
۱.۸ قاشق چایخوری فلفل سیاه

فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. سینی فر را با فویل آلومینیومی پوشانیده، آن را با روغن چرب کرده و ماهی سالمون را روی آن قرار دهید. مواد مورد نیاز برای تهیه سس را کاملا با هم مخلوط کرده و روی ماهی را کاملا با سس بپوشانید. فویل آلمینیومی را کامل ببندید و ماهی را به مدت ۱۵ دقیقه بپزید. در صورت دلخواه در انتهای زمان پخت، فویل را باز کرده و اجازه دهید ماهی به مدت ۲-۳ دقیقه دیگر نیز در فر بماند تا کاملا سرخ شود. ماهی را در ظرف مورد نظر سرو کرده، روی آن را با مقداری جعفری تزئین کنید 

 تصویر: ./uploads/201712/post_91469_1514294062_da330dfe94a7347d5a278d7d396f0a67.attach

منبع : سایت منودلیار 

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
۳۰-دي-۱۳۹۶, ۰۲:۵۵ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۳۰-دي-۱۳۹۶ ۰۲:۵۶ عصر توسط parmin.ab.)
ارسال: #5
       
RE: پلو ماهی سالمون
ماهی سالمون با طعم مرکبات :

ماهی سالمون با پوست نیم کیلو
۴ قاشق غذاخوری روغن هسته انگور
نصف ۱ عدد پیاز (خرد شده)
پرتقال، گریپ فروت، لیمو، نارنگی هر کدام ۱ عدد
۱ دسته شوید، تره، اورگانو و جعفری
نمک و فلفل سیاه

فر را با دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. سینی فر را با کاغذ مخصوص بپوشانید و آن را با ۲ قاشق غذاخوری روغن چرب کنید. تمام مرکبات را به صورت حلقه ای برش زده و نصف آن ها را به همراه پیاز بر روی کاغذ بچینید و به مقداری روغن آغشته کنید. ماهی سالمون را روی آن ها قرار داده به صورتی که پوست آن بر روی مرکبات قرار بگیرد. مقداری نمک و فلفل به آن افزوده و بقیه مرکبات را روی آن بچینید. مقدار دیگری روغن بر روی آن ریخته و در نهایت سبزی ها را روی آن بریزید. ماهی را داخل فر قرار داده و حدود ۴۰-۳۰ دقیقه بپزید. در نظر داشته باشید که مدت زمان پخت ماهی با توجه به ضخامت آن متفاوت خواهد بود. ماهی را در ظرف مورد نظر سرو کرده 
 
 تصویر: ./uploads/201801/post_91469_1516447473_0af20620ceea95708b87fe9562220640.attach

منبع : سایت منودلیار

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
 سپاس شده توسط اوریانا6969
ارسال پاسخ

تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.




ارسال پاسخ صفحه قبل صفحه بعد ثبت نام