پرسش و پاسخ نقاشی روی پارچه |
۳-ارديبهشت-۱۳۹۵, ۱۱:۵۱ صبح
![]() |
||||
|
||||
RE: پرسش و پاسخ نقاشی روی پارچه
(۱۷-اسفند-۱۳۹۴ ۰۳:۱۹ عصر)hosna135 نوشته است: سلام دوستای خوبم سلام گلم رپین مارک ایرانی ولی قابل قبولی هست بع امید خدا در حال تالیف کتاب بافتنیم هستم، ممنون میشم اگع کسی تجربع ای دارع باهام درمیون بذارع اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم |
||||
۱۱-مرداد-۱۳۹۵, ۰۳:۲۶ عصر
![]() |
||||
|
||||
سلام خانم گلا.وقتتون عسل
خیلی خوشحال شدم دیدم تو این سایت یه همچین تاپیکی هست چون چند ساله به نقاشی روی پارچه علاقه مندم اما هذبار نشده که استارتو بزنم الانم چنتا سوال دارم ممنون میشم از محبتتون راهنماییم کنید. من میخام یه طرحیرو مثلا با مداد روی پارچم بکشم و فقط دورگیری کنم ینی روی یه پارچه ی زمینه سفید با رنگ مشکی روی طرحم رو دورگیری کنم.ایا ماژیکی هست که داخلش رنگ پارچهباشه و کار قلمو رو بکنه و براحتی بتونم باهاش دورگیری رو انجام بدم؟اخه من تا حالا اصلا قلمو دست نگرفتم و حس میکنم دورگیری با قلموخیلی سخته و خطهام یه دست نمیشه و بریده بریده میشه. برای این کار از ماژیک سیدی استفاده کردم حتی پشتش رو هم اتوی داغ زدم اما بعد ازشستشوماژیک سیدی خیلی کمرنگ میشه.یه ماژیکی هم به اسم ماژیک نقاشی روی پارچه گرفتم که بنفش هست و روش نوشته:textile اما با اون هم روی پارچه که کشیدم رنگ تا یک سانت پخش میشو و بعد از شستشو هم با وجودیکه پشت پارچرو اتوی خشک داغ زدم تا رنگ ثابت بشه باز هم رنگش کمرنگ شد؟ اگه قرار باشه رنگ کمرنگ بشه که پس چطور روی مانتو و شال رو نقاشی میکنن؟اصولا باید رنگ ثابته ثابت بمونه دیگه؟ خانم گلا راهنماییم کنین لطفا |
||||
۲۴-مرداد-۱۳۹۵, ۰۱:۵۴ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۲۳-آبان-۱۳۹۵ ۰۴:۵۶ عصر توسط admin3.)
![]() |
||||
|
||||
سلام دوستان
نقاشی روی پارچه مقوله ساده ای نیست که درقالب عکس و متن قابل یادگیری باشه و حتما باید عملا آموزش داده شود تا شاهد کارهای حرفه ای باشید من به صورت تخصصی نقاشی روی پارچه رو در آموزشگاه مکعب تهران و بصورت مجازی با فیلم در سطح کشور آموزش میدهم در صورتی یادداشت مدیریت : آدرس اینستاگرام در سایت نزارید |
||||
۲۸-دي-۱۳۹۵, ۰۱:۱۸ عصر
![]() |
||||
|
||||
سلام من میخوام پارچه مبلامو رنگ کنم چی کار کنم چقدر رنگ میخواد چقدر هزینه میبره مبلم هفت نفرست کلاسیک ممنون میشم راهنماییم کنید
|
||||
۹-ارديبهشت-۱۳۹۶, ۰۵:۵۷ صبح
![]() |
||||
|
||||
خانما میشه کمکم کنید
یه لباس مجلسی مشکی دارم که روش حریر کار شده داره میخوام بدونم میشه با رنگ اکریلیک مشکی براقش کرد که تو شب بدرخشه یا نه؟ |
||||
۲۷-فروردين-۱۳۹۷, ۰۷:۴۴ صبح
![]() |
||||
|
||||
RE: آموزش نقاشی روی پارچه
(۲۶-شهريور-۱۳۹۲ ۱۰:۳۰ عصر)'negar*' نوشته است:(۲۶-شهريور-۱۳۹۲ ۰۱:۴۰ عصر)'tutia' نوشته است: کسی میدونه برای تیشرتی که با لباسشویی شسته شده و عکس چاپی رو لباس کمرنگ شده و رفته چیکار باید کرد؟ ببنید دوستان رنگ چاپ پارچه مخصوصه نمیشه الکی هر رنگی رو بزنید خوب پاک میشه یا ترک میخوره رنگ مخصوص چاپ پارچه و بیندر اینجا داره به قیمت عمده هم میده خیلی مناسب موسسه نام آوران 09123224467 وپیام رسانشون 09013211313 است ![]() موفق باشید |
||||
۲-ارديبهشت-۱۳۹۷, ۰۴:۱۷ عصر
![]() |
||||
|
||||
RE: آموزش نقاشی روی پارچه
(۵-شهريور-۱۳۹۲ ۱۱:۵۴ عصر)'negar*' نوشته است:(۵-شهريور-۱۳۹۲ ۰۹:۵۸ عصر)'مه سیما' نوشته است: رفتم بیندر خریدم مرکز فروش بیندر ، چسب بیندر - بیندر پارچه - بیندر سفال : 09123224467 و تلگرامشون: 09013211313 |
||||
۱۳-ارديبهشت-۱۳۹۷, ۰۴:۲۷ عصر
![]() |
||||
|
||||
بیندری که از این شرکت بگیری 09123224467 نیازی به قاطی کردن چیزی درش نیست
برای اکلیل هم بگین چسب اکلیل میخواین |
||||
۹-دي-۱۳۹۹, ۰۱:۴۸ عصر
![]() |
||||
|
||||
سلام دوستان اگه نقاشی روی پارچرو با رنگ اکرولیک انجام داده باشیم میتونیم برای تثبیت بیشترش بعد خشک شدن نقاشی یه لایه چسب dm5 رو بزنیم روی نقاشیمون؟
|
||||
|
تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.