پخت های متنوع ماهی

۳-ارديبهشت-۱۳۹۸, ۱۰:۵۸ صبح
ارسال: #141
       
RE: پخت های متنوع ماهی
طرز تهیه سالمون تنوری :

1- فیله سالمون بزرگ 1.5 نیم کیلو 
2- نمک و فلفل به میزان دلخواه 
3- لیمو ترش اسلایس شده 2 عدد 
4- کره آب شده 6 قاشق سوپ خوری 
5- عسل 2 قاشق سوپ خوری 
6- سیر خرد شده 3 حبه 
7- آویشن خرد شده 1 قاشق سوپ خوری 
8- ارگانو خشک 1 قاشق سوپ خوری 
9- جعفری تازه خرد شده برای تزئین 

طرز تهیه 

1- فر رو با دمای 350 درجه سانتی گراد روشن کنید و روی ظرف مناسب برای فر فویل بکشید و روی فویل هم روغن سرخ کردنی بریزید . وسط فویل هم یه لایه لیمو ترش اسلایس شده بذارید 
2- هر دو طرف ماهی رو نمک و فلفل بزنید و ماهی ها رو بذارید روی لیمو ترشها 
3- در یه کاسه کوچک کره ، عسل ، سیر ، آویشن و ارگانو را مخلوط کنید و بریزید روی ماهی و بعد هم با فایل روی ظرف رو بپوشانید 
4- ظرف رو بذارید توی فر و به مدت 25 دقیقه بذارید بمونه تا حوب بپزه بعد فویل روی ظرف رو بردارید و چند دقیقه دیگه بذارید بمونه تا برشته بشه 
ماهی رو با جعفری تزئین و سرو کنید . 


 تصویر: ./uploads/201904/post_91469_1556004518_f03d68329dbd69d08cba05c9c94a53fd.attach

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
 سپاس شده توسط Sahraa71
۱۵-ارديبهشت-۱۳۹۸, ۰۲:۵۰ عصر
ارسال: #142
       
RE: پخت های متنوع ماهی
فیله ماهی کنجدی :

طرز تهیه:

فیله های ماهی رو در مخلوط آب لیموی تازه،نمک،فلفل و کمی سیر خرد شده مزه دار کنید(البته من فقط به ماهی نمک میزنم و میذارم نیم تا یک ساعت بمونه،بنظرم این روش خیلی عالیه ولی اگر حساس هستید در موادی که نوشتم مزه دار کنید)،بعد از اینکه ماهی ها خوب طعمدار شدن،به یک یا دو تخم مرغ (بستگی به مقدار ماهی داره)کمی نمک و زعفران و فلفل قرمز اضافه کنید و با چنگال خوب هم بزنید تا کمی کف کنه(نکته های آخر دستور رو حتما بخونید).حالا فیله هارو اول با دستمال کمی خشک کنید بعد در تخم مرغ و بعد در کنجد خام بزنید و با دست کنجدهارو خوب به ماهی فشرده کنید تا بچسبن و نریزن.باید یک لایه کنجد روی ماهی ها رو بپوشونه.فیله های کنجدی رو داخل تابه با روغن داغ و حرارت ملایم سرخ کنید.این ماهی خوش طعم هم با برنج و هم با دورچین سبزیجات بخارپز سرو میشه و طعم خیلی عالی و بوی فوق العاده ای داره.


نکته روش رژیمی:
فیله های کنجدی رو بجای سرخ کردن در فر صدو هشتاد درجه بپزید تا برشته بشن(میتونید آخر پخت چند دقیقه گریل کنید).البته سرخ کردش خوشمزه تره. در روش پخت در فر ،میتونید تخم مرغ رو حذف کنید و بعد از کنجدی کردن چند قطره روغن روی ماهی بریزید و در فر بذارید.

نکته:به جای ماهی میتونید از فیله ی مرغ یا میگو استفاده کنید.


 تصویر: ./uploads/201905/post_91469_1557055204_d66473ce60b9f131d1da5c21d23961ce.attach

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
 سپاس شده توسط Sahraa71
۲۴-ارديبهشت-۱۳۹۸, ۰۳:۴۳ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۲۴-ارديبهشت-۱۳۹۸ ۰۳:۴۳ عصر توسط parmin.ab.)
ارسال: #143
       
RE: پخت های متنوع ماهی
فیله ماهی بدون پوست و تیغ دو عدد،پاپریکا یک ق چ،جعفری یا گشنیز خشک یک ق چ،پودر سیر نصف ق چ،فلفل سیاه یک چهارم ق چ،اورگانو نصف ق چ،پودر فلفل قرمز تند نصف ق چ،پودر زیره یک چهارم ق چ،روغن زیتون دو ق غ،کره یک ق غ،رنده ی پوست لیمو یک ق غ،آبلیموی تازه سه ق غژ


طرز تهیه:

ادویه ها رو با هم مخلوط کنید.

دو طرف ماهی رو با یک ق روغن زیتون خوب چرب کنید و ادویه رو به همه جای ماهی خووووب بمالید.ماهی رو حداقل نیم ساعت(و حداکثر دوازده ساعت) داخل یخچال بذارید.
فر رو با دویست درجه روشن و گرم کنید.داخل سینی فر فویل بکشید و ماهی رو داخل فر حدود یکربع تا نیم ساعت بپزید(مدت پخت بستگی به فر داره،فقط مراقب باشید خیلی خشک نشه).
در این زمان،کره و یک ق روغن زیتون رو روی شعله ملایم بذارید و رنده پوست لیمو و آبلیمو رو اضافه کنید و کمی حرارت بدید.

ماهی خوشمزه تون رو با برنج و ذرت پخته شده و سس کره لیمویی سرو کنید.


 تصویر: ./uploads/201905/post_91469_1557836001_0749d8533502656b21bd47b77c383f49.attach

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
 سپاس شده توسط Sahraa71
  • گروه ژ
۲۸-ارديبهشت-۱۳۹۸, ۰۲:۳۶ عصر
ارسال: #144
       
RE: پخت های متنوع ماهی
فیله ی بزرگ سالمون چهار عدد،فلفل دلمه زرد و قرمز و سبز از هر کدوم یک عدد مکعبی شده،پیاز مکعبی شده یک عدد
مواد 
مَرینِیت (مزه دار کردن):روغن زیتون دو ق غ،آب دو ق غ،آبلیموی تازه چهار ق غ،سیر سه حبه رنده شده،فلفل تند (بسته به ذائقتون)،عسل یک ق غ (طعمشو بد نمیکنه نگران نباشید ولی میتونید حذف کنید)،جعفری ساطوری سه ق غ،نمک و فلفل

طرز تهیه:

فر رو با دویست درجه گرم کنید.ته سینی فر کاغذ روغنی بندازید و کمی چرب کنید.
مواد مرینیت رو باهم ترکیب کنید.
فلفل ها و پیاز رو داخل سینی فر بریزید و ماهیها رو هم داخل سینی بچینید و مواد مزه دار کردن رو روشون خوب بمالید(بیشتر از نصف مواد رو بزنید و بقیشو نگه دارید).
داخل فر بذارید ،با توجه به حرارت متفاوت فرها زمان متفاوته،حدود یک ربع تا بیست دقیقه زمان میبره ولی حواستون به پختش باشه.
این غذا رو گرم سرو کنید و موقع سرو از اون مواد مرینیت که اضافه اومده روش بزنید.


 تصویر: ./uploads/201905/post_91469_1558177580_a9d29eb8c92effbd10e96d569e213241.attach

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
 سپاس شده توسط Sahraa71
۳۰-ارديبهشت-۱۳۹۸, ۰۴:۲۰ عصر
ارسال: #145
       
RE: پخت های متنوع ماهی
سالمون با سس شوید :

ماهی سالمونچهار تکه،آبلیموی تازه یک سوم لیوان،روغن زیتون چهار تا پنج ق غذاخوری،پودر آویشن نصف ق مرباخوری ،نمک ...روغن زیتون،آبلیمو ،نمک و آویشن رو مخلوط و ماهی رو از طرف گوشت داخلش بزارید و یکساعت داخل یخچال قرار بدید. ...

مواد لازم
سس شوید :شوید خشک دو ق غذاخوری،ماست خامه ای چهار ق غذاخوری،خامه چهار ق غذاخوری ،پودر جوز هندی یک چهارم ق چایخوری ،فلفل قرمز یک چهارم ق چایخوری ،آبلیموی تازه یک ق غذاخوری،آرد دو ق غذاخوری،شیر یک لیوان. ...

طرز تهیه: یک ق غذاخوری کره رو در تابه بریزید و روی حرارت ملایم بزارید تا ذوب بشه ،آرد و شوید رو بهش اضافه کنید کمی تفت بدید تا بوی آرد بلند بشه بعد شیر،خامه و ماست رو باهم مخلوط و به تابه اضافه کنید و هم بزنید تا سس نسبتا غلیظ بشه بعد آبلیمو،جوز هندی،نمک و فلفل بزنید و از روی حرارت بردارید.اگه خیلی غلیظ شد کمی شیر یا آبجوش بزنید. حالا ماهی رو داخل فر صد و هشتاد درجه نیم ساعت بپزید و چند دقیقه 
گریل کنید تا طلایی بشه یا داخل تابه روی شعله بپزید. موقع سرو سس رو روی ماهی بریزید.این سس با انواع غذاهای دریایی و گوشتی عالیه


 تصویر: ./uploads/201905/post_91469_1558356627_ae9c043c01445754e74a6e109343bf78.attach

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
 سپاس شده توسط Sahraa71
ارسال پاسخ

تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.




ارسال پاسخ صفحه قبل صفحه بعد ثبت نام