پخت های متنوع ماهی

دیروز, ۱۰:۵۸ صبح
ارسال: #141
     
RE: پخت های متنوع ماهی
طرز تهیه سالمون تنوری :

1- فیله سالمون بزرگ 1.5 نیم کیلو 
2- نمک و فلفل به میزان دلخواه 
3- لیمو ترش اسلایس شده 2 عدد 
4- کره آب شده 6 قاشق سوپ خوری 
5- عسل 2 قاشق سوپ خوری 
6- سیر خرد شده 3 حبه 
7- آویشن خرد شده 1 قاشق سوپ خوری 
8- ارگانو خشک 1 قاشق سوپ خوری 
9- جعفری تازه خرد شده برای تزئین 

طرز تهیه 

1- فر رو با دمای 350 درجه سانتی گراد روشن کنید و روی ظرف مناسب برای فر فویل بکشید و روی فویل هم روغن سرخ کردنی بریزید . وسط فویل هم یه لایه لیمو ترش اسلایس شده بذارید 
2- هر دو طرف ماهی رو نمک و فلفل بزنید و ماهی ها رو بذارید روی لیمو ترشها 
3- در یه کاسه کوچک کره ، عسل ، سیر ، آویشن و ارگانو را مخلوط کنید و بریزید روی ماهی و بعد هم با فایل روی ظرف رو بپوشانید 
4- ظرف رو بذارید توی فر و به مدت 25 دقیقه بذارید بمونه تا حوب بپزه بعد فویل روی ظرف رو بردارید و چند دقیقه دیگه بذارید بمونه تا برشته بشه 
ماهی رو با جعفری تزئین و سرو کنید . 


 تصویر: ./uploads/201904/post_91469_1556004518_f03d68329dbd69d08cba05c9c94a53fd.attach

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
 سپاس شده توسط Sahraa71
ارسال پاسخ

تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.




ارسال پاسخ صفحه قبل صفحه بعد ثبت نام