نکته مهم راجع به امنیت عکسهاتون در آپلود سنتر (حتما بخونید) |
۱-ارديبهشت-۱۳۹۴, ۰۸:۲۱ عصر
![]() |
||||
|
||||
RE: نکته مهم راجع به امنیت عکسهاتون در آپلود سنتر (حتما بخونید)
عکستون باز میشه
مشکلی نداره حتما اشکال از سرعتتون هستش السَّلاَمُ عَلَى الْحُسَيْنِ ![]() ******* ♥♥حسین جان♥♥ تنها نه فرات که هفت دریا می سوخت از تشنگیت تمام دنیا می سوخت !!!! |
||||
۱-ارديبهشت-۱۳۹۴, ۰۸:۳۰ عصر
![]() |
||||
|
||||
نه منظورم اینه که دیده شه نه اینکه روش کلیک کنی بعد دیده شه!!!
فروردینیا موجودات حساسی هستند،آزارشون که میدی،بحث میکنن،صداشونو بالا میبرن،اشک میریزن،....اما. میبخشن! ![]() |
||||
۱-ارديبهشت-۱۳۹۴, ۰۸:۳۲ عصر
![]() |
||||
|
||||
نیناش اون قسمتی که نوشته برای استفاده در انجمن های نو عروس رو کپی کن تا عکست دیده شه
من جوجوی آقائیمم.... ![]() آشنائی:1392/9/21 شروع خدمت آقای یار:1395/8/1 ـــــــــــــــــــــــــــ خدا این جای خالی ............... میدونم میای ویه امضای خوب برام مینویسی |
||||
۱-ارديبهشت-۱۳۹۴, ۰۸:۳۸ عصر
![]() |
||||
|
||||
(۱-ارديبهشت-۱۳۹۴ ۰۸:۳۰ عصر)نیناش نوشته است: نه منظورم اینه که دیده شه نه اینکه روش کلیک کنی بعد دیده شه!!! عزیزم سومین گزینه که نوشته لینک برای انجمن نوعروس اونو کپی کن تو ارسال پاسخ پیست کن تا عکست مستقیم دیده بشه ![]() السَّلاَمُ عَلَى الْحُسَيْنِ ![]() ******* ♥♥حسین جان♥♥ تنها نه فرات که هفت دریا می سوخت از تشنگیت تمام دنیا می سوخت !!!! |
||||
۱۳-ارديبهشت-۱۳۹۴, ۰۷:۲۲ عصر
![]() |
||||
|
||||
خیلی ممنون از توضیحات همه واقعا عالی
![]() |
||||
۶-دي-۱۳۹۴, ۰۴:۱۲ عصر
![]() |
||||
|
||||
سلام، بچه ها میشه لطفا راهنماییم کنید؟ از وقتی نوعروس به روز رسانی شده نمیتونم آپلود سنتر رو پیدا کنم
![]() لطفا برای حل مشکلات ما و رفتن سر خونه زندگیمون دعا کنید، خیلی غصه دارم ![]() کتری و قوریم رو میفروشم، آکبند و نو هست : حراج لوازم خانگی صفحه ۹۷ ارسال ۸ |
||||
|
۶-دي-۱۳۹۴, ۰۴:۱۹ عصر
![]() |
||||
|
||||
(۶-دي-۱۳۹۴ ۰۴:۱۲ عصر)marmariye hamedesh نوشته است: سلام، بچه ها میشه لطفا راهنماییم کنید؟ از وقتی نوعروس به روز رسانی شده نمیتونم آپلود سنتر رو پیدا کنم بفرمایین http://nowaroosupload.ir/ خواستگارى اول ٩٤/٣/٢٧ ، خواستگارى دوم ٩٤/٧/٧، بله برون ٩٤/٧/٩(شب عيد غدير ) عقد محضرى٩٤/٩/٢٧ جشن عقد٩٤/١٠/٣،آرايشگاه ميترا زنديه، آتليه آرته عروسى ٩٦/٦/١ باغ تالار:فانوس سالن:ويس، شبنم نظيف آتليه:فراست مزون: كارولن گل:؟ نارسيس |
||||
|
۱۶-دي-۱۳۹۴, ۰۱:۵۶ عصر
![]() |
||||
|
||||
میشه منو راهنمایی کنید ؟ من قبلا عضو آپلود سنتر بودم ولی الن هر چی نام کاربری و پسورد رو میزنم نمی تونم وارد بشم ،چرا؟
با یه دنیا امید و انرژی بهترین روزها رو واسه خودم میسازم، من معمار زندگی خودمم می خوام بهترررررررررین رو بسازم. |
||||
۱۷-مرداد-۱۳۹۶, ۱۱:۲۴ صبح
![]() |
||||
|
||||
سلام
چرا آپلود سنتر باز نمیشه Not Found 404 میده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
||||
۱۷-مرداد-۱۳۹۶, ۱۱:۳۰ عصر
![]() |
||||
|
||||
(۱۶-دي-۱۳۹۴ ۰۱:۵۶ عصر)'گلین بانو' نوشته است: میشه منو راهنمایی کنید ؟ من قبلا عضو آپلود سنتر بودم ولی الن هر چی نام کاربری و پسورد رو میزنم نمی تونم وارد بشم ،چرا؟ (۱۷-مرداد-۱۳۹۶ ۱۱:۲۴ صبح)'H..M' نوشته است: سلام سلام به هر دوتون.سایت آپلودسنتر نوعروس فعلاً مشکل داره.میتونین سایز عکست رو به حدود 500*500 پیکسل برسونین و تو پیش نمایش موضوع از طریق زیر عکس بگذارین ![]() بعدش افزودن ضمیمه رو بزنین از این آپلودسنتر هم میتونین آپلود کنین ![]() http://uupload.ir/ بگذارید هم روی حالت دائمی که عکسها پاک نشه بعد از انتخاب فایل و شروع آپلود، وقتی آپلود تمام شد یا لینک مستقیم برای فروم رو کپی کنید توی جایی که میخواید یا لینک مستقیم رو کپی کنید.بعد پیش نمایش رو بزنید توی سایت تا اطلاعات کامل تر بیاد.آیکون کنار شکلک ها برای اضافه کردن عکسه.اونجا url ای که کپی کردید رو paste کنید ![]() آی دی اینستاگرامم اگه آنلاین نبودم و کاری داشتین ![]() aminimahroo به تاپیک های ختم صلوات و ختم دعا سر بزنید.ممنون |
||||
|
|
تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.