• مدیس
  • دکتر فاطمه خانی زاده

نکات کلیدیه مربا ها وترشی جات

۱۵-آبان-۱۳۹۸, ۰۷:۰۱ صبح
ارسال: #21
RE: نکات کلیدیه مربا ها وترشی جات
کپک زدن ترشی و مربا

برای جلوگیری از کپک زدن، مقداری گلپر به ترشی و مقداری دارچین به مربای خود اضافه کنید. این دو چاشنی خاصیت ضد عفونی کننده ای دارند که مانع از کپک زدن می شود.
نقل قول
 سپاس شده توسط سحری... ، Meri Khano0o0o0m ، نسیم64
۴-آبان-۱۳۹۹, ۱۰:۴۴ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۴-آبان-۱۳۹۹ ۱۰:۴۵ عصر توسط mari90.)
ارسال: #22
 
RE: نکات کلیدیه مربا ها وترشی جات
مربای به با رنگ فوق العاده عالی
قرررمز جگری
خیلی خوب دراومد
۵٠٠ گرم به و ۴۵٠ گرم شکر ریختم
ظرف مسی و با کفگیر چوبی هم زدم
و
٢-٣ ساعت با حرارت کم دمکنی گذاشتم و نتیجه اش شد این مربای خوشگل و خوشمزه
جای همگی خالی

[تصویر: نکات کلیدیه مربا ها وترشی جات ]

[تصویر: نکات کلیدیه مربا ها وترشی جات ]

دوستان به دعای شما خیلی محتاجم. التماس دعا
نقل قول
 سپاس شده توسط آبگينه ، نسیم64 ، Elham 67 ، شیرین‌ترین ، Seti69 ، liyane ، RI RA ، نورا بانو ، خانم فسقلی ، مامان مینو
۵-آبان-۱۳۹۹, ۰۲:۲۶ عصر
ارسال: #23
RE: نکات کلیدیه مربا ها وترشی جات
مری
وای چه مرباییتصویر: images/smilies/tongue.gif
دلم خواست منم درست کنم
فقط قابلمه مسی ندارم ، اشکالی نداره؟
 
 

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد
یک بد نکند تا به خودش صد نرسد
من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من
تو نیک نبینی و به من بد نرسد
نقل قول
 سپاس شده توسط mari90 ، خانم فسقلی
۵-آبان-۱۳۹۹, ۰۲:۵۳ عصر
ارسال: #24
       
RE: نکات کلیدیه مربا ها وترشی جات
مامان من تو قابلمه معمولی درست میکنه
 

 

بی تابم و با تاب و توانی که ندارم ، دلتنگِ تو ام ، ای تو همانی که ندارم ...
نقل قول
 سپاس شده توسط Seti69 ، mari90 ، خانم فسقلی
۵-آبان-۱۳۹۹, ۰۶:۵۴ عصر
ارسال: #25
 
RE: نکات کلیدیه مربا ها وترشی جات
'Seti69 dateline='' نوشته است:  مری
وای چه مرباییتصویر: images/smilies/tongue.gif
دلم خواست منم درست کنم
فقط قابلمه مسی ندارم ، اشکالی نداره؟
 
 

 


قابل نداره تصویر: /images/smilies/new/new1.gif

ن قابلمه مهم نیست
من بر طبق دستور اشرف سلطانی (اینستا گرام) پیش رفتم و خودش هم نوشته بود که اگر اصولشو رعایت کنید جنس قابلمه مهم نیست.
 

دوستان به دعای شما خیلی محتاجم. التماس دعا
نقل قول
 سپاس شده توسط Seti69
۶-آبان-۱۳۹۹, ۰۱:۵۵ عصر
ارسال: #26
RE: نکات کلیدیه مربا ها وترشی جات
سلام کدبانوها
بچه ها من امروز ته یخچال ی مربای کارخونه ای پیدا کردم ی بخشیش شکرک زده. آیا میشه دوباره احیاش کرد یا بندازم دور؟؟
نقل قول
 سپاس شده توسط Youtab
۶-آبان-۱۳۹۹, ۰۲:۱۳ عصر
ارسال: #27
RE: نکات کلیدیه مربا ها وترشی جات
(۶-آبان-۱۳۹۹ ۰۱:۵۵ عصر)'مامان مینو' نوشته است:  سلام کدبانوها
بچه ها من امروز ته یخچال ی مربای کارخونه ای پیدا کردم ی بخشیش شکرک زده. آیا میشه دوباره احیاش کرد یا بندازم دور؟؟

 

سلام عزیزم
آره 
اما اول تاریخشم نگاه کن اگر تاریخ داره
شیشه رو بذار داخل یه قابلمه کوچیک که تا بالای شکرکت آب ریختی داخلش
بعد باهم بذار روی گاز بذار بجوشه
شکرکش درست میشه
فقط دو تا نکته
- آب رو اول جوش نیار بعد شیشه رو بذاری داخلش چون ممکنه بشکنه
- وقتی درست شد شکرکش زودتر بخورینش تا تموم شه


 

دل را قرار نیست، مگر در کنار تو...
و من در 99/09/09 فهمیدم که مادر شدم...
نقل قول
 سپاس شده توسط مامان مینو ، ستی‌لیته
۶-آبان-۱۳۹۹, ۰۷:۵۱ عصر
ارسال: #28
RE: نکات کلیدیه مربا ها وترشی جات
ممنون یوتاب جان
اره انقضا که داره، ولی نمیدونم چرا از کشو وسیله های صبونه رفته بود تو طبقه اون عقباااا برای همین از تیر رسم خارج شده بود.
نقل قول
ارسال پاسخ

تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.




ارسال پاسخ صفحه قبل صفحه بعد ثبت نام