• تقی زاده
  • مرضیه محمدی

نکات مفید خانه داری

۱۸-مهر-۱۳۹۸, ۰۹:۵۶ عصر
ارسال: #3961
     
RE: نکات مفید خانه داری
مثلا امشب درست کنی فردا هم استفاده کنی که یه روزه چیزیش نمیشه، حتی گوجه و خیارش هم لیز نمیشه من برا دو سری درست می کنم و می ذارم تو این ظرف های تو یخچالی در دار هیچی اش نمیشه
 
نقل قول
 سپاس شده توسط sama_m
۱۸-مهر-۱۳۹۸, ۱۰:۰۶ عصر
ارسال: #3962
RE: نکات مفید خانه داری
(امروز ۰۹:۵۶ عصر)'جوجه خوشگله' نوشته است:  مثلا امشب درست کنی فردا هم استفاده کنی که یه روزه چیزیش نمیشه، حتی گوجه و خیارش هم لیز نمیشه من برا دو سری درست می کنم و می ذارم تو این ظرف های تو یخچالی در دار هیچی اش نمیشه
 

 


گوجه و خیار و هویج هم خورد میکنی و دو روز استفاده میکنی؟ طعنش عوض نمیشه؟

دوست ترت دارم از هرچه دوست
ای تو به من از خود من خویش تر
دوست تر از آنکه بگویم چقدر
بیشتر از بیشتر از بیشتر

لباس عروس،الیس100%
گل فروشی،100%
 
نقل قول
۱۸-مهر-۱۳۹۸, ۱۰:۱۶ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۱۸-مهر-۱۳۹۸ ۱۰:۱۶ عصر توسط جوجه خوشگله.)
ارسال: #3963
     
RE: نکات مفید خانه داری
آره همشو استفاده می کنم، ممکنه مثل اولش تازه نباشه ولی خب خوبه . دو روز نه مثلا امشب خرد کن تا فردا شب
 
نقل قول
 سپاس شده توسط sama_m
  • بهرام بابایی
  • گروه ژ
۱۹-مهر-۱۳۹۸, ۰۱:۱۵ صبح (آخرین تغییر در این ارسال: ۱۹-مهر-۱۳۹۸ ۰۱:۲۲ صبح توسط nazgol22.)
ارسال: #3964
           
RE: نکات مفید خانه داری
من سالاد درست کردم
هم کاهو و هم کلم خورد کردم گذاشتم
خیار همینطور
کاهو و کلم اگه بداری خوب خشک بشه مخصوصا کاهو رو خورد کنی و ریز کنی
تو ظرف دربسته بداری تا3-4روز خوب میمیونه
کلم همینطور فقط درش خوب کیپ بشه و اینکه خوب خشک بشن
خیار تا دو روز ایراد نداره
گوجه همون روز خورد کن

اگر قصد دارید سالاد آماده را چند ساعت در یخچال نگه دارید و همچنان از طراوت سبزیجات آن لذت ببرید، یک نکته مهم را باید رعایت کنید؛ کاهش رطوبت. حتما این پرسش برایتان پیش می آید که قبل از خرد کردن سبزیجات به خوبی آب اضافی را گرفته‌اید؟ اما باید بدانید سبزیجات، خوراکی هایی هستند که مقدار زیادی آب دارند و حتی اگر پس از شستشو نیز کاملا خشک شوند، باز هم زمانی که خرد شوند رطوبت خواهند داشت.

بهترین ترفند برای رفع این مشکل استفاده از دستمال کاغذی است. پس از اینکه سالاد را در ظرف مورد نظر ریختید، دستمال کاغذی روی مواد بگذارید. اگر ظرف بزرگ است از 2 یا 3 دستمال استفاده کنید و بهتر است دستمال‌ها را تا کنید تا بلافاصله خیس نشوند.

نکته ظریف دیگر اینکه علاوه بر رطوبت، هوا نیز می تواند شادابی سبزیجات را از بین ببرد. برای مقابله با آن، پس از گذاشتن دستمال کاغذی، اگر ظرف سالاد دردار است،در آن را ببندید. در غیر این صورت یک کیسه فریزر را روی ظرف بکشید تا سالادتان در معرض هوا نباشد.

برای سالاد میوه هم اگر قصد دارید پیش از مصرف آنها را تکه و آماده کنید، برای اینکه رنگ میوه‌ها به‌خصوص سیب و گلابی تغییر نکند همه را در ظرفی پلاستیکی بچینید و روی آنها آب سرد بریزید. قبل از مصرف میوه‌ها را در آبکش بگذارید تا کاملا آب اضافی خارج شود. استفاده از ظروف دربسته برای نگهداری این سالادها در یخچال هم ایده خوبی است.
ارزش غذایی سالاد

سبزیجات مهم‌ترین ترکیبات سالادها هستند که فیبرهای موجود در آنها به عملکرد مطلوب سیستم گوارشی کمک می‌کند. اسیدفولیک یا ویتامین B9 موجود در برگ‌های سبز نقش مهمی در حفظ سلامت قلب و عروق، پیشگیری از افسردگی و مقابله با اختلالات حافظه دارد.

این ویتامین همچنین برای خانم هایی که قصد بارداری دارند بسیار ضروری است زیرا مانع بروز ناهنجاری‌های سیستم عصبی جنین می‌شود.
علاوه بر این، سبزیجات منابع غنی ویتامین‌ها، کلسیم، آهن و دیگر ریزمغذی‌های مفید هستند که کنار مقدار فراوان آب به حفظ شادابی و سلامت بدن کمک خواه

) هنگام خرید، کاهوی سالم و تازه را انتخاب کنید.

2) پس از بازگشت به منزل، فورا برگ‌های کاهو را جدا کنید و با آب فراوان بشویید.

3) چند دقیقه‌ای برگ‌ها را در آبکش بگذارید تا آب اضافی‌شان خارج شود سپس با دستمال خشک‌کن کاملا آنها را خشک کنید.

مجددا برگ‌ها را در پارچه دیگری بپیچید و در کیسه بدون منفذ بگذارید.

4) برای اطمینان از جذب رطوبت باقی‌مانده می‌توانید یک تکه نان خشک نیز در کیسه بگذارید.

5) کیسه را در قسمت جامیوه‌ای یخچال قرار دهید.

6) برای حفظ شادابی برگ‌های کاهو حتی تا یک هفته، پس از شستشوی کامل، برگ‌ها را در ظرفی از آب و کمی سرکه سفید بگذارید و بدون آبکشی، آنها را خشک کرده و مطابق نکات ذکرشده در یخچال نگهداری کنید.

7) می‌توانید پس از خرید کاهو و جدا کردن برگ‌ها، آنها را در کیسه پلاستیکی بگذارید و کیسه را مانند بادکنک باد کنید. در آن را گره بزنید و به مدت طولانی در جامیوه‌ای یخچال نگه دارید.

۵- سالاد را در یک کاسه مخلوط کنید. سبزیجات سنگین تر مانند هویج و خیار را در ته ظرف بریزید و سایر برگ سبزیجات را روی ظرف بریزید. اما سس را به آن اضافه نکنید چون برگ سبزیجات آب می اندازند و لیچ می شوند.

۶- تا زمانی که نخواستین سالادتان را میل کنید به آن سس و هرگونه مواد افزودنی اضافه نکنید، چون افزودنی ها باعث آب انداختن و له شدن برگ ها می گردد.

۷- چند برگ دستمال کاغذی روی کاسه قرار دهید. چون دستمال کاغذی رطوبت و نم را به خود جذب می کند.

۸- اگر سالاد شما حاوی سبزیجات با آب زیاد هستند مانند خیار و گوجه چند برگ حوله کاغذی در بین سالاد قرار دهید. این عمل را به صورت لایه لایه قرار دهید.

۹- سالاد را در کیسه های وکیوم قرار داده تا از ورود هوا جلوگیری شود و خرابی و پلاسیدگی آن را عقب بیاندازد.

- سالاد را در یخچال قرار داده و هر چند روز به آن سر زده و اگر نیاز بود دستمال ها را عوض کنید.

- سالاد را در یخچال قرار داده و هر چند روز به آن سر زده و اگر نیاز بود دستمال ها را عوض کنید.

از این سبد خشک کن بگیر خیلی خوب خشک میکنه و تازه میمونه سالادت
https://www.digikala.com/product/dkp-109...ad-spinner

مارک مختلف هس

خدایا شکرت
نقل قول
 سپاس شده توسط SinGol ، sama_m
۱۹-مهر-۱۳۹۸, ۰۴:۲۳ عصر
ارسال: #3965
RE: نکات مفید خانه داری
بچه ها کنسرو نخود سبز شیشه ای چقدر بعد از باز شدن درش تو یخچال سالم میمونه؟ مثل خیار شور شیشه ای هست؟

هزار دشمنم ار ميكنند قصد هلاك                    گرم تو دوستى از دشمنان ندارم باك
نقل قول
 سپاس شده توسط saraOnavid ، sama_m
۱۹-مهر-۱۳۹۸, ۰۴:۴۶ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۱۹-مهر-۱۳۹۸ ۰۴:۵۴ عصر توسط saraOnavid.)
ارسال: #3966
RE: نکات مفید خانه داری
(امروز ۰۴:۲۳ عصر)'SinGol' نوشته است:  بچه ها کنسرو نخود سبز شیشه ای چقدر بعد از باز شدن درش تو یخچال سالم میمونه؟ مثل خیار شور شیشه ای هست؟

 


احتمالا پشتش نوشته مدت زمانشو
اما من نمیدونم دقیق 
و اگرمیخوای طولانی مدت نگه داری و میترسی خراب شده بریز تو ابکش ابش کشیده شه بعد فریزش کن

 

(دیروز ۰۹:۴۴ عصر)'sama_m' نوشته است:  بچه ها شما هر شب سالاد درست میکنید؟
من شاغلم هر شب حوصله م نمیشه سالاد اماده کنم. و همین میشه ک هم الکی میخرم میریزم دور. و هم اینکه مصرف سالادمون خیلی اومده پایین.
میخواستم بدونم میشه خورد کرد گذاشت یخچال طول هفته استفاده کرد؟ بجز گوجه و خیارش..
کسی تجربه داره در این باره؟ چیکار میشه کرد ک تازه تر بمونه و تلخ نشه مثلا

 


عزیزم منم مثل شما مشکل دارم تو سالاد ولی بااینکار راحت شدم. کاهوتو بشور بزار کامل خشک بشه و خشکش کن بعد داخل یه ظرف یه پارچه نخی بزار و کاهوهاتو بریز داخلش حالا یا خورد کن یا کامل . و اینکه کاهوتو بادست خورد کن وقتی با چاقو خورد میشه زودتر خراب میشه . و پارچه رو ببند و در ظرفو بزار و داخل یخچال نگهداری کن. 
گوجه هم گوجه گیلاسی مصرف کن خورد کردنم نمیخواد .خیارم تازه تازه بریز .ولی من خیارا رو هم میشورم خشک میکنم و داخل این سبدای یخچال نگه میدارم که موقع خوردن فقط خورد کنم . کلا اگه سالادو کامل درست کنم بزارم تو ظرف نمیخورمش اصلا .احساس موندگی بهم دست میده و بنظرم مزش ازبین میره

 

الهی" مرا آن ده که آن به "تصویر: images/smilies/heart.gif

https://www.instagram.com/naviisaa70/

تکنسین داروخانه هستم 
نقل قول
 سپاس شده توسط SinGol ، K.L.S ، takdune ، sama_m
۱۹-مهر-۱۳۹۸, ۰۵:۱۲ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۱۹-مهر-۱۳۹۸ ۰۵:۱۳ عصر توسط جودی 69.)
ارسال: #3967
 
RE: نکات مفید خانه داری
(دیروز ۰۹:۴۴ عصر)'sama_m' نوشته است:  بچه ها شما هر شب سالاد درست میکنید؟

 


من بیشتر وقتا به اندازه دو روز کاهو کلم خورد میکنم ولی خب باید خوب خشک بشه.تو ظرفای در دار خراب نمیشه.

*****
من کنسرو رو یه بار نصفه گذاشتم تو یخچال ولی خراب شد،میشه باقی مونده‌ش رو گذاشت فریزر

لیلیِ شیرینِ علی
۹۰/۵/۷
۹۱/۱۲/۱۶
_________________
پدر و مادرم رو مگر به خواب ببینم.
نقل قول
 سپاس شده توسط sama_m
۲۰-مهر-۱۳۹۸, ۰۷:۲۶ عصر
ارسال: #3968
RE: نکات مفید خانه داری
دوستان یه سوال
دیدید یه سری خونه ها هستن واردش میشید یه بوی خوبی میده
دنبال راهکارهای خوشبویی خونه ام (نمی خوام اسپری خوشبو کننده استفاده کنم)
از این محلول های ترکیبی طبیعی و شمع و گل خشک شده و ... منظورمه که هر چندماه یبار بزاری و خونه و کمد و اتاق ها خوشبو باشن

3>
نقل قول
ارسال پاسخ

تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.




ارسال پاسخ صفحه قبل صفحه بعد ثبت نام