• تقی زاده
  • لی لی رضایی

نکات مفید خانه داری

۱۰-مرداد-۱۳۹۰, ۱۰:۳۵ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۲۰-مرداد-۱۳۹۰ ۰۳:۴۶ صبح توسط kazhal_mehraz.)
ارسال: #1
فوت های کوزه گری!
-----
نقل قول
 سپاس شده توسط nalix85 ، سراب ، nasibe_603 ، saye13474 ، Maryam290 ، amour.alone
۱۰-مرداد-۱۳۹۰, ۱۰:۵۷ عصر
ارسال: #2
RE: فوت های کوزه گری!
وای چه فوتی بود!

نه شوخی کردم مرسی!Big Grin

میدونید علت اینکه موها بعضی مواقع بعد حموم بلافاصله دوباره چرب میشه چیه؟
.
.
.
.
.
وقتی میریم حموم اکثرا چون احساس میکنم سرمون خیلی چربه ،موهامون رو زیاد میشوریم،اینقدر که سبیوم یا چربی طبیعی مو هم از بین میره،بنابراین،وقتی از حموم بیرون میایم،بعد چند ساعت بعد،غدد چربی کف سرمون برای محافظت از مو،شروع به تولید مجدد چربی میکنه!Sleepy

بنابراین،تو حموم لازم نیست،ببیش از حداکثر 2 بار موهامون رو بشوریم،
من بعد از این موضوع اینقدر دلم برای موهام سوختEmbarrased،اخه خیلی گناه دارن،اگه بریزن،من کلی دپرس میشم!Angel
نقل قول
 سپاس شده توسط skyisup92 ، marisa ، یاسی جون ، عروس معمار ، asal banoo ، fatiti ، mina14 ، khoodka ، shaparaki ، sahar 91 ، الهام10 ، nasnasi ، Parinaz ، زورو ، سراب ، سراب ، آرتمیس ، باران1994 ، دختر پائیز ، sahar31 ، sombol ، zori ، 1girl ، Aisa ، sabaabdoli ، ajaghvajagh ، فاطمه۶۱ ، sinderela19 ، sm2 ، nonoo ، رها92 ، roonika ، nasibe_603 ، sasha5000 ، محی123 ، السانا ، maryamhamta ، عسل بانووو ، elm ، saye13474 ، 3lena ، sara.sm ، Maryam290
۱۱-مرداد-۱۳۹۰, ۰۷:۴۸ صبح
ارسال: #3
RE: فوت های کوزه گری!
(۱۰-مرداد-۱۳۹۰ ۱۰:۳۵ عصر)kazhal_mehraz نوشته است:  روش ساده و کارآمد جلوگیری از سر رفتن شیر در هنگام جوشیدن
وقتی دلیل ساده سر رفتن شیر را پیدا کردم از عذابی که سال ها عده زیادی برای آن کشیدند رنجیدم . اما کاش 10 سال پیش راه اعلام آن را به همه می پیمودم. گرم شدن دیواره ظرف شیر روی شعله سبب می شود که سر برود و بریزد. اگر ما از شعله کوچک(قطر کم) و ظرف بزرگ(قطر زیاد) استفاده کنیم چون دیواره ظرف داغ نمی شود می توانیم آسوده باشیم که حتی با جوشیدن شیر سر نمی رود و لازم نیست بالای سر آن مواظب باشیم!


اگه یه نلبکی رو برعکس بزاری کف ظرف شیر هم از سر رفتن شیر جلوگیری میکنهWink

به درخت نگاه کن...

قبل از اینکه شاخه هایش زیبایی نور را لمس کند

ریشه هایش تاریکی را لمس کرده...

گاه برای رسیدن به نور،باید از تاریکی ها گذر کرد...
نقل قول
 سپاس شده توسط kazhal_mehraz ، ava.ab ، zoho1381 ، marisa ، asal banoo ، sahar paeizi ، shaparaki ، nasnasi ، anahil ، زورو ، pamchal ، q_shadi ، سراب ، سراب ، الهام10 ، باران1994 ، sombol ، nina63 ، Aisa ، sm2 ، رها92 ، aroose 90 ، ندای آسمانی ، آرامش دریا ، nasibe_603 ، سعیده موشی ، maryamhamta ، elm ، نیکو68 ، Sweet92 ، saye13474 ، 3lena ، sara.sm ، Maryam290 ، amour.alone ، helmajon
  • تشریفات وندا
  • گروه ژ
۱۲-مرداد-۱۳۹۰, ۰۱:۴۳ صبح
ارسال: #4
RE: فوت های کوزه گری!
نه میدونید،اگه برنجتون سوخت برای اینکه بوی سوختگی نده چیکار کنید؟
.
.
.
.
.
میخواستید حواستون باشه،حالا ضایع که شدین برا بار بعدی یاد میگیرین!Big Grin

نه جدای از شوخی،روش یه سیب زمینی بذارید،تمام بوی سوختگی جذب میشه!
نقل قول
 سپاس شده توسط kazhal_mehraz ، skyisup92 ، zoho1381 ، kosar ، asal banoo ، aroose mehr ، sahar paeizi ، دختر ایرونی ، pari87 ، Parinaz ، anahil ، زورو ، najmesn ، mhdshs ، الهام10 ، باران1994 ، ستایش89 ، sahar31 ، فاطمه۶۱ ، hadizo ، sm2 ، رها92 ، 3aman goli ، nafasiojojo ، آرامش دریا ، nasibe_603 ، ida ، لیلی خاتون ، سعیده موشی ، noosh ، maryamhamta ، saye13474 ، sepideh.02 ، mahsa0201 ، sori-joon ، 3lena ، sara.sm ، آرامشه خیال ، Maryam290
۱۲-مرداد-۱۳۹۰, ۱۰:۱۷ صبح (آخرین تغییر در این ارسال: ۱۲-مرداد-۱۳۹۰ ۱۰:۲۱ صبح توسط farnaz.)
ارسال: #5
RE: فوت های کوزه گری!
برای برنج سوخته پیاز هم خوبه بوشومیگیره.من واسه ژله دروردنم یه کاری بلدم که فک کنم همه بدونن!!!ولی بازمینویسم:توظرفم آب میریزیم خیلی کم میذارم فریزریخ بزنه بعد ژلم که ولم شدمیریزم داخلش ومیذارم ببنده تویخچال.بعدش که بست طرفوکه میذاری توآب گرم اول اون یخایی که نوش بودآب میشن وهمه جای ژله ازظرف آزادمیشه وژله هام هیچوقت موقع برگشتن نمیشکنن!!!

یه فوت دیگهBig Grinبرای برق زدن طلاهای قدیمی وتمیزترشدنشون آبلیموروبانمک وسرکه قاطی میکنم میریزم توقابلمه کوچیک وطلاهارم میندازم توش میذارم باهم بجوشن بعدکه برشون میداری خیلی تمیز ودرخشنده ترمیشننننننننن
نقل قول
 سپاس شده توسط kazhal_mehraz ، nalix85 ، skyisup92 ، JOOJOO ، ava.ab ، marisa ، kosar ، Zahraa ، asal banoo ، khoodka ، sahar paeizi ، shaparaki ، هانا ، nasnasi ، Parinaz ، زورو ، monir1343 ، q_shadi ، خانم میم ، سانازي ، باران1994 ، دختر پائیز ، الهام ماه ، saghimoshkani ، parmisam ، ساناز جون.همدان ، sm2 ، لاله خانوم ، رها92 ، aroose 90 ، nasibe_603 ، سعیده موشی ، maryamhamta ، elm ، Sweet92 ، یاس سپید93 ، saye13474 ، وایولا ، 3lena ، sara.sm ، آرامشه خیال ، zahra_123 ، Maryam290
۱۲-مرداد-۱۳۹۰, ۱۰:۵۶ صبح (آخرین تغییر در این ارسال: ۱۲-مرداد-۱۳۹۰ ۱۰:۵۷ صبح توسط ساینا.)
ارسال: #6
RE: فوت های کوزه گری!
واسه اینکه تخم مرغا موقع جوشیدن نشکنه و ترک نخوره پوستش باید بزارید تو یه کیسه فریزر و سرش و گره بزنید. اینجوری دیگه هیچیشون نمیشه Big Grin

موقع سرخ کردن کرفس هم اگه یه کم توش آرد بریزید بعدا خورشتتون کلی جا افتاده تر و لعاب دار میشه Wink
نقل قول
 سپاس شده توسط kazhal_mehraz ، nalix85 ، دختر بهار ، skyisup92 ، ava.ab ، zoho1381 ، marisa ، rezghul ، asal banoo ، tarlan 66 ، هانا ، pari87 ، nasnasi ، anahil ، زورو ، خانم میم ، الهام10 ، سانازي ، سُلی گُلی ، باران1994 ، Baby jon ، sm2 ، delaram22 ، لاله خانوم ، nonoo ، leila_h ، mehrnoosh62 ، رها92 ، aroose 90 ، مربي پيانو ، آرامش دریا ، nasibe_603 ، سعیده موشی ، maryamhamta ، Sweet92 ، saye13474 ، mahsa0201 ، وایولا ، dorsasa ، sara.sm ، best lady ، zahra_123 ، Maryam290 ، helmajon
۱۲-مرداد-۱۳۹۰, ۰۳:۵۵ عصر
ارسال: #7
RE: فوت های کوزه گری!
(۱۲-مرداد-۱۳۹۰ ۱۰:۵۶ صبح)sala نوشته است:  واسه اینکه تخم مرغا موقع جوشیدن نشکنه و ترک نخوره پوستش باید بزارید تو یه کیسه فریزر و سرش و گره بزنید. اینجوری دیگه هیچیشون نمیشه Big Grin

موقع سرخ کردن کرفس هم اگه یه کم توش آرد بریزید بعدا خورشتتون کلی جا افتاده تر و لعاب دار میشه Wink


واسه تخم مرغ اگه تو ابش یکم نمک هم بریزید نمیشکنهWink

اگه چایی ریخت روی فرشتون نمک زیاد بریزید روش و بعد از 15 دقیقه بشورید یا دستمال کنید لکه از بین میرهWink

به درخت نگاه کن...

قبل از اینکه شاخه هایش زیبایی نور را لمس کند

ریشه هایش تاریکی را لمس کرده...

گاه برای رسیدن به نور،باید از تاریکی ها گذر کرد...
نقل قول
 سپاس شده توسط farnaz ، kazhal_mehraz ، skyisup92 ، Zahraa ، asal banoo ، monir1343 ، باران1994 ، shishijoon ، sm2 ، mehrnoosh62 ، m.a.r.y.a.m ، رها92 ، aroose 90 ، 3aman goli ، nasibe_603 ، سعیده موشی ، noosh ، maryamhamta ، dorsasa ، sara.sm ، آرامشه خیال ، Maryam290 ، helmajon
۱۲-مرداد-۱۳۹۰, ۰۴:۲۰ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۱۲-مرداد-۱۳۹۰ ۰۴:۲۳ عصر توسط farnaz.)
ارسال: #8
RE: فوت های کوزه گری!
این جریان ادامسم همه بلدن حتماBig Grinوفتی لباسی آدامسی شد یه کاغذ میزاریم روش واتوش میکنیم آدامس منتقل میشه به کاغذ!برای اینکه برنج دونه هاش بیشترقدبکشن وقتی داره میجوشه یخ خردشده یهومیریزیم توش اینجوری یه شوکی بهشون داده میشه وبیشترقدمیکشن

هی یادم میفته این فوتاBig Grinوقتی سی دی تون خش داره وپخش نمیشه یه ریزه خمیردندون میمالم روش باپنبه خیس پاکش میکنیم وسی دی به جریان میفته!
نقل قول
 سپاس شده توسط kazhal_mehraz ، skyisup92 ، zoho1381 ، Zahraa ، asal banoo ، هانا ، عروس پاییز-مریم ، anahil ، niiloofaar ، زورو ، q_shadi ، سانازي ، باران1994 ، Baby jon ، sombol ، مریم58 ، sm2 ، delaram22 ، لاله خانوم ، nonoo ، m.a.r.y.a.m ، رها92 ، aroose 90 ، 3aman goli ، nafasiojojo ، roonika ، آرامش دریا ، nasibe_603 ، golsaa ، sasha5000 ، سعیده موشی ، maryamhamta ، elm ، saye13474 ، nazgol22 ، mahsa0201 ، dorsasa ، sara.sm ، Maryam290
۱۲-مرداد-۱۳۹۰, ۰۶:۱۹ عصر
ارسال: #9
RE: فوت های کوزه گری!
کاش این قضیه آدامسو زودتر می گفتین شلوار من خراب نمی شد 3 (12)
واسه لک رو فرش اگه روش ماست هم بریزید و بزارید بمونه بعد پاک کنید درست میشه. هر چیز چربی داری هم رو لباس ریخت روش نمک زیاد بریزید بمونه چربیش گرفته میشه و لکش راحت تر پاک میشه
نقل قول
 سپاس شده توسط asal banoo ، زورو ، باران1994 ، farzane h ، رها92 ، س م ی ه ، آرامش دریا ، nasibe_603 ، سعیده موشی ، elm ، saye13474 ، mahsa0201 ، dorsasa ، sara.sm ، artiman68 ، Maryam290
۱۲-مرداد-۱۳۹۰, ۱۱:۲۹ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۱۲-مرداد-۱۳۹۰ ۱۱:۳۱ عصر توسط مريم ضيايي.)
ارسال: #10
RE: فوت های کوزه گری!
برای تمیز کردن لباس هایی که روغنی شده از نوشابه استفاده کنید. مخصوصاً لباسی که با روغن ماشین آلوده شده را در نوشابه بخیسونید.
برای شست وشوی پرده های تور از سفیدکننده ها استفاده نکنید که باعث کدر شدن آنها میشه. بهترین راه اضافه کردن جوش شیرین به پودر است.
اگر پرده ها را قبل از شستن کمی با آب خالص شست وشو بدید و خاک آن را بگیرید پرده ها چرک مïرد نخواهد شد.
روی شیر آب رسوب بسته شده می توان آن را با سرکه سفید تمیز کرد.
اگر ظروف برنجی و استیل مخصوصاً سینی چای را با پودر رخشا یا پودر تمیزکننده وان بشویید براق و تمیز خواهد شد.
ظروف غذاخوری مخصوصاً لیوان و استکان بعد از مدتی جرم می گیرد شست وشو با پودر لباسشویی جرم آن را بر طرف خواهد کرد.
قرار دادن لیوان و استکان در مایع سفیدکننده باعث می شود خش و ضرب خوردگی آن نمود پیدا کند و حالت کهنه یی به لیوان ها می دهد، به جای سفیدکننده آنها را ۱۵ دقیقه در پودر ماشین لباسشویی بخیسونید
یه نکته دیگه اینکه،اگه لباس مجلسی دارید،و در ماشین لباسشویی قابل شستشو نیست،برای برطرف کردن بوی عرق،کافیه ان را در جلوی افتاب به مدت چند ساعت پهن کنید،دیگه لباس بوی عرق نمیدهد!

اینم یه فوت دیگه!Big Grin

برای پاک کردن ماهی تابه یا قابلمه هایی که سوخته و ته گرفته اند کمی جوش شیرین روی آنها بریزید و مقداری آب به آن اضافه کنید تا خیس شود ، بگذارید چند ساعت بماند . بعد قسمت سوخته را راحت بشویید !!
نقل قول
 سپاس شده توسط kazhal_mehraz ، skyisup92 ، ava.ab ، Rahele ، zoho1381 ، asal banoo ، هستی_مریم ، سامانتا ، nasnasi ، niiloofaar ، زورو ، سانازي ، آرتمیس ، باران1994 ، shishijoon ، sombol ، الی.بلو ، مریم58 ، samiiii ، ساناز جون.همدان ، فاطمه۶۱ ، sm2 ، لاله خانوم ، فایزه 93 ، رها92 ، aroose 90 ، Mina64 ، ندای آسمانی ، مربي پيانو ، shah navaz ، poooran ، سعیده موشی ، maryamhamta ، elm ، saye13474 ، nazgol22 ، mahsa0201 ، dorsasa ، Maryam290 ، helmajon
ارسال پاسخ

تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.




ارسال پاسخ صفحه قبل صفحه بعد ثبت نام