نقشه خونه خودمون |
۲۳-شهريور-۱۳۹۲, ۱۰:۱۷ عصر
![]() |
||||
|
||||
RE: نقشه خونه خودمون
تا اینجاش یونیتو یاد گرفتم فکر بسیار عالی میباشدددددددد ممنون فقط سوالم اینه که اگه سینکو گاز روش نباشه این جزیره با اپن تو اشپزخونه چه فرقی داره ؟
خدایا فقط به امید تو دختر مرداد پسر تیر ---> عروس و داماد مهر نامزدی:91/01/01 عقد:91/04/11 عروسی:94/07/10 اخه ی یادش بخیر منم عروس شدم رفت ![]() |
||||
|
۲۳-شهريور-۱۳۹۲, ۱۰:۲۴ عصر
![]() |
||||
|
||||
بچه ها هرکی دانشجویه دانشگاه آزاد اسلامشهره مسیج بده با هم دوس شیم ![]() |
||||
|
۲۳-شهريور-۱۳۹۲, ۱۰:۲۶ عصر
![]() |
||||
|
||||
آفرین این فکر خوبیه هم کاربردی هم فضا رو بزرگتر نشون میده.چرا که نشه میشه ساخت.تازه نساخت هم میز ناهارخوریه های گلس تو بازار هم هست همه نوعی که به نظر من میشه ساخت :*
|
||||
|
۲۳-شهريور-۱۳۹۲, ۱۰:۲۶ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۲۳-شهريور-۱۳۹۲ ۱۰:۳۳ عصر توسط سحر ایرانی.)
![]() |
||||
|
||||
اینم واسه جوجوناز...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() جوجوناز فرقش اینه که اپن میاد تا سقفو درگیر میکنه... خونه خودتون احتمالا اپن داره پاشو یه نیگا بنداز... جزیره یک چیزه وله ![]() به هیچ جا متصل نیس از کنار... فقط به زمین چسبیده... سم سمی شما که بسیور نقشه ی خونتون عالیه... نورگیرا عالی... جاگیری اتاقا عالی... هیچ ایرادی نداره... فقط من نفهمیدم که گفتی آشپزخونه بچسبه اتاق خواب؟؟؟؟جفت اتاق خواب که باکس پله س ![]() بچه ها هرکی دانشجویه دانشگاه آزاد اسلامشهره مسیج بده با هم دوس شیم ![]() |
||||
|
۲۳-شهريور-۱۳۹۲, ۱۰:۳۴ عصر
![]() |
||||
|
||||
ممنونم عزیزم.حالا سفید کاریش تمومید میام عکس خود خونه رو هم میذارم
![]() من یک کارآفرین می شوم ![]() |
||||
|
۲۳-شهريور-۱۳۹۲, ۱۰:۴۲ عصر
![]() |
||||
|
||||
![]() ![]() این جزیره هارو میشه چسبوند به دیوار که اشپزخونه فقط یه ورودی داشته باشه دیگه درسته؟ ![]() حتما جزیرش میکنم ![]() درمورد کف چه نظری داری؟ ![]() خدایا فقط به امید تو دختر مرداد پسر تیر ---> عروس و داماد مهر نامزدی:91/01/01 عقد:91/04/11 عروسی:94/07/10 اخه ی یادش بخیر منم عروس شدم رفت ![]() |
||||
|
۲۳-شهريور-۱۳۹۲, ۱۰:۴۴ عصر
![]() |
||||
|
||||
بچها جزیره رو میشه ی میز بزرگ از جنس کابینتم سفارش داد زیرشم چرخ زد جابجا بشه روشم یا شیشه یا استیل یا گرانیت یا همون ام دی اف باشه من عکس اشپزخونه جزیر خیلی دارم انقد مدلای مختلف دیدم ک حد نداره
|
||||
|
۲۳-شهريور-۱۳۹۲, ۱۰:۴۵ عصر
![]() |
||||
|
||||
منم همینجوری بگم؟باشه
از در وارد میشیم روبه رو آشپزخونه ست سمت راست هال وو پذیرایی سمت چپ راهرو که اول دستشویی بعد حمام و در پایان راهرو دوتا اتاق خواب هست. دوتا پنجره بزرگ و بلند توی هال داریم. و یه در که یه بالکن کوچولو داریم. خونه مون 92 متره. من نظرمو به کسی تحمیل نمیکنم اما کسی که نظرش با من مخالفه خر است... ![]() فامیل دووووووووووووور |
||||
|
۲۳-شهريور-۱۳۹۲, ۱۰:۴۵ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۲۳-شهريور-۱۳۹۲ ۱۰:۵۰ عصر توسط mujimuji.)
![]() |
||||
|
||||
میتونید کناراشم شلف بزنید در دار یا بی در و قلاب واسه اویز
من گاز جدا از جزیره بیشتر دوس دارم ینی کلن سینک و گاز رو جزیره نباشن نکته ی اخر در مورد جزیره اینکه هم میشه اشپزخونه دیوار داشته باشه هم دیوار نداشته باشه من ترجیحن اشپزخونه دیوار دار دوس دارم که راحت موقعی که مهمون هس اشپزیی کنم اما خب خونه خیلی کوچیک باشه بدون دیوارش بهتره |
||||
|
۲۳-شهريور-۱۳۹۲, ۱۱:۱۰ عصر
![]() |
||||
|
||||
(۲۳-شهريور-۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ عصر)jojonaz1370 نوشته است: ![]() بله میشه ولی همون ول ![]() کفم که من ![]() ![]() خیلی شیکه و همیشم مده سنگم که سفید شیکه... ببین بستگی به مبلمانتم داره...اگه استیله که خب سنگ مجلل تره واسش...اگه مدرن و راحتی که پارکت ![]() عزیزم هر سوالی داری بپرس...من اینجام که به شما کمک کنم دیگه خوشگل ![]() بچه ها هرکی دانشجویه دانشگاه آزاد اسلامشهره مسیج بده با هم دوس شیم ![]() |
||||
|
|
تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.