• تقی زاده
  • مرضیه محمدی

نان و توپک پنیری

۱۵-مهر-۱۳۹۱, ۰۲:۱۳ عصر
ارسال: #1
     
Heart نان و توپک پنیری
مواد اولیه :

پنیر خامه‌ای و سفید فتا از هر کدام 100 گرم
سبزی معطر خردشده دو تا سه قاشق غذاخوری
گردو، پسته و بادام آسیاب‌شده به میزان لازم
خمیر آماده نان و کنجد به میزان لازم


طرز تهیه:

برای تهیه پیاله‌ها از نان، به اندازه یک نارنگی از خمیر برداشته و دور تا دور قالب بچسبانید تا شکل قالب پیدا کند. سپس در فر 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 90 دقیقه قرار دهید.

پنیر را با چنگال له کرده سبزی را اضافه کنید، دست را با روغن چرب کرده از پنیر به اندازه گردو برداشته و در دست به شکل توپ در آورید سپس در مغزهای آسیاب‌شده بغلتانید.

[تصویر: نان و توپک پنیری]

ﻣﻦ
ﺳﺮﺷﺎﺭ ﺍﺯ ﮔﻔﺘﻨﻢ
ﻧﻪ ﺍﺯ ﻧﻮﺷﺘﻦ
ﺑﺎﯾﺪ ﮐﻪ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺭﻭﺑﺮﻭﯼ ﻣﻦ ﺑﻨﺸﯿﻨﯽ...

اینجا رو دوست دارم...
نقل قول
 سپاس شده توسط narcissus88 ، خانوم عجول ، یگانه** ، مـــهریـمـــاه
۱۶-مهر-۱۳۹۱, ۰۱:۰۲ صبح
ارسال: #2
     
RE: نان و توپک پنیری
نونش عین نونی که خمیرشو گرفتی میشه

زیاد خشک نمیشه
ولی خوب زیاد نرم هم نیست

چون باید طوری باشه که عین کاسه بایسته...


ولی در کل خیلییییی خوشمزه و شیکه...

ﻣﻦ
ﺳﺮﺷﺎﺭ ﺍﺯ ﮔﻔﺘﻨﻢ
ﻧﻪ ﺍﺯ ﻧﻮﺷﺘﻦ
ﺑﺎﯾﺪ ﮐﻪ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺭﻭﺑﺮﻭﯼ ﻣﻦ ﺑﻨﺸﯿﻨﯽ...

اینجا رو دوست دارم...
نقل قول
 سپاس شده توسط مه سيما ، یگانه** ، motahare
۲۳-تير-۱۳۹۲, ۰۲:۲۶ عصر
ارسال: #3
نانو و پنیر و سبزی به شکل گردو
سلام دوست جونا . اول بگم برای تهیه نان های به شکل گردو باید قالب گردوی روسی داشته باشید که من اینترنتی خریدمش اما تو لوازم قنادیا هم میتونید پیدا کنید . اینم عکسشه :
[تصویر: نان و توپک پنیری]

ببخشید عکسش یه کم بده ... Cool

مواد لازم برای خمیر :

تخم مرغ 1 عدد

روغن مایع 60 گرم

ماست 1 ق س

آرد ذرت یک جهارم پیمانه

آرد سفید سه جهارم پیمانه

بکینگ پودر یک جهارم ق چ

نمک نوک ق چ

مواد لازم قسمت میانی :

پنیر خامه ای 1 بسته

ریحان خرد شده هرچی بیشتر خوشمزه تر ... با توجه به مقدار پنیر بالانسش کنید

گردوی نیم کوب به مقدار دلخواه

طرز تهیه :

1. تخم مرغ ها رو یه کم با چنگال بزنید تا یکدست بشه بعد روغن و ماست اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا مجددا یکدست بشه . با همون چنگال هم بزنید . نیازی به همزن برقی ندارید تا آخر کار Cool

2. آرد ذرت و آرد سفید و نمک و بکینگ پودر رو تو یه ظرف با هم مخلط کنید و بعد روی مواد الک کنید و حالا همه مواد رو با هم مخلوط کنید .
در اینجا بهتره از دست های خوشگلتون استفاده کنید . این خمیر خیییییلی راحت درست میشه و خییییلی نرم و لطیفه

3. خب حالا تو هر حفره قالب گردوی روسیتون یه گلوله از خمیر اندازه یه گردو بذارید . کم نذارید چون نازک میشه و میسوزه . زیاد هم نذارید چون از کناره های قالب میزنه بیرون و بوی نون سوخته میگیره . اندازش خیلی سریع دستتون میاد .
بعد در قالب رو ببندید و اگه مواد از لای قالب بیرون زد با چاقو یا دستمال بگیریدش تا دور قالب تمیز باشه به همون دلیلی که بالا گفتم .

4. قالب رو روی شعله متوسط گاز بذارید و تو 3 دقیقه سعی کنید چند بار قالب رو برگردونید تا از دو طرف خمیر حرارت ببینه . خمیر طلایی بشه کافیه . این خمیر خییییییلی زود پخته میشه و نهایتا 3 دقیقه و تو هر بار شما 8 تا نصفه گردوی خوشگل دارید .

5. حالا مواد میانیتونو تو هر دو نصفه گردو بریزید و دو تا نصفه ها رو روی هم بذارید . نصفه ها به هم میچسبن به واسطه پنیر و شک گردوی کامل میشن
نوش جان New1

اینم شاهکار من Big Grin
[تصویر: نان و توپک پنیری]

بفرماييد "شامپاين" !!
در گويش اصفهانى يعنى بفرماييد طبقه پايين براى صرف شام Big Grin
نقل قول
 سپاس شده توسط parisan ، سپیدار13 ، فلفلی ، topol ، Fatima H ، narcissus88 ، niloo.ferraa ، *mary ، فندق ، عروس خوشحال ، کاملیا ، setiya ، ala ، farnoush ، nirvana-ra ، پرنسس65 ، mouod ، انیلا (anila) ، سپیده صبح ، asaliii ، س.م ، mehrdadmahdieh ، Faeze S ، ارمیتا ، marii ، خانه رویاها ، sadeh_62 ، Y@samin ، ninioo ، khanoomGol ، shirin93 ، فرفری ، مهرانا 21 ، banooye mohsen ، sepide ، nora ، dorin ، maryam 63 ، روبينا ، الي جون ، نوش ، ماه پیشونی ، mahi19 ، ( پدیده ) ، مـــهریـمـــاه ، nanaz ، معصومه ، fanous ، ayeneh22 ، elma-e ، lili91 ، saharpouyan ، motahare ، جویبار ، ساز شکسته ، خانوم گل ، gity ، malih.s ، mona*m ، بهاربهاري ، rojan joooni ، سیمولی ، mahsanana ، secret ، nazi naz kon ، saloomeh ، RIME ، فرشته ی نجات ، نژلا
  • گروه ژ
  • بهرام بابایی
۲۷-مرداد-۱۳۹۲, ۱۰:۰۰ عصر
ارسال: #4
   
شیرینی گردویی روسی
(۲۷-مرداد-۱۳۹۲ ۱۲:۵۶ عصر)birsan نوشته است:  یه تاپیک برای دستور شیرینی گردویی روسی لوفا


برای سفارش کیک، شیرینی و یا دسرها
tell: 09122104824
fa ce bo ok. com /sweet.almond
Instagram: Sweet_almond_pastry
نقل قول
 سپاس شده توسط اشکی ، mahshid banoo ، motahare
۱۱-مهر-۱۳۹۲, ۰۹:۰۷ عصر
ارسال: #5
     
RE: نان و توپک پنیری
اینم نون گردویی روسی من

[تصویر: نان و توپک پنیری]

با این دستور

کره نرم : 75 گرم

شیر : 1/4 لیوان

پودر قند : 1/4 لیوان ( من خیلی کمتر ریختم )

تخم مرغ : 1 عدد

وانیل : مقداری ( من اصلا نریختم )

آرد : 1/4 ، 1 لیوان

پودر قند ، کره و وانیل را با همزن برقی میزنیم تا سبک و رنگش روشن بشه . تخم مرغ را اضافه کرده و ذوباره هم بزنید ، شیر را افزوده و سپس آرد ( 3 بار الک شده ) را اضافه کنید اگر خمیر خیلی چسبنده بود به اندازه یکی دو قاشق آرد اضافه کنید از خمیر گلوله هایی به اندازه یک فندف درشت درست کرده و کنار بگذارید قالب گردو روسی را روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم بشه داخل هر حفره یه خمیر قرار داده و قسمت قالب بالایی را روی زیری قرار داده و فشار دهید
هر ظرف حدود 2 دقیقه زمان میبره
ازین مقدار حدود 40 تا در میاد

نکته : من کل نت رو زیر رو کردم تا یه دستور راحت پیدا کنم که موادش هم کم باشه و همچین کم روغن چون بقیه دستور ها باعث میشه گاز خیلی روغنی بشه ولی این دستور گاز مث گل تمییز میمونه

من تو خمیرش وانیل نریختم به جاش شوید خشک ریختم که خیلی خوشمزه شد

واسم دعا کنید بابام قراره عمل قلب باز انجام همزمان دریچه قلبشو هم عمل کنه
خدایا توکل بر خودت
نقل قول
 سپاس شده توسط *FaRzAnEh* ، zahrali ، motahare ، ساز شکسته ، Aseman90 ، My dear 90 ، nazgol368 ، mona*m ، سیمولی ، soudi ، روناک بیزمارک ، banooye mohsen ، Asal AP ، نژلا ، belfi00
۳۰-تير-۱۳۹۳, ۰۶:۳۲ عصر
ارسال: #6
RE: نان و توپک پنیری
سحر ناز چرا عکس وا نمیشه؟من نمیبینم عکسو میشه ویرایش کنی لطفا؟

خدایا تورا شکر می گویم ,
به آنچه داده ای , کم یا بیش
به غیر یا به خویش
خــــــــدا جونـــــــــــم شکرتــــ
نقل قول
۱۰-تير-۱۳۹۴, ۰۹:۳۳ صبح
ارسال: #7
RE: نانو و پنیر و سبزی به شکل گردو
(۲۳-تير-۱۳۹۲ ۰۲:۲۶ عصر)AfaMtiImaR نوشته است:  سلام دوست جونا . اول بگم برای تهیه نان های به شکل گردو باید قالب گردوی روسی داشته باشید که من اینترنتی خریدمش اما تو لوازم قنادیا هم میتونید پیدا کنید . اینم عکسشه :
[تصویر: نان و توپک پنیری]

ببخشید عکسش یه کم بده ... Cool

مواد لازم برای خمیر :

تخم مرغ 1 عدد

روغن مایع 60 گرم

ماست 1 ق س

آرد ذرت یک جهارم پیمانه

آرد سفید سه جهارم پیمانه

بکینگ پودر یک جهارم ق چ

نمک نوک ق چ

مواد لازم قسمت میانی :

پنیر خامه ای 1 بسته

ریحان خرد شده هرچی بیشتر خوشمزه تر ... با توجه به مقدار پنیر بالانسش کنید

گردوی نیم کوب به مقدار دلخواه

طرز تهیه :

1. تخم مرغ ها رو یه کم با چنگال بزنید تا یکدست بشه بعد روغن و ماست اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا مجددا یکدست بشه . با همون چنگال هم بزنید . نیازی به همزن برقی ندارید تا آخر کار Cool

2. آرد ذرت و آرد سفید و نمک و بکینگ پودر رو تو یه ظرف با هم مخلط کنید و بعد روی مواد الک کنید و حالا همه مواد رو با هم مخلوط کنید .
در اینجا بهتره از دست های خوشگلتون استفاده کنید . این خمیر خیییییلی راحت درست میشه و خییییلی نرم و لطیفه

3. خب حالا تو هر حفره قالب گردوی روسیتون یه گلوله از خمیر اندازه یه گردو بذارید . کم نذارید چون نازک میشه و میسوزه . زیاد هم نذارید چون از کناره های قالب میزنه بیرون و بوی نون سوخته میگیره . اندازش خیلی سریع دستتون میاد .
بعد در قالب رو ببندید و اگه مواد از لای قالب بیرون زد با چاقو یا دستمال بگیریدش تا دور قالب تمیز باشه به همون دلیلی که بالا گفتم .

4. قالب رو روی شعله متوسط گاز بذارید و تو 3 دقیقه سعی کنید چند بار قالب رو برگردونید تا از دو طرف خمیر حرارت ببینه . خمیر طلایی بشه کافیه . این خمیر خییییییلی زود پخته میشه و نهایتا 3 دقیقه و تو هر بار شما 8 تا نصفه گردوی خوشگل دارید .

5. حالا مواد میانیتونو تو هر دو نصفه گردو بریزید و دو تا نصفه ها رو روی هم بذارید . نصفه ها به هم میچسبن به واسطه پنیر و شک گردوی کامل میشن
نوش جان New1

اینم شاهکار من Big Grin
[تصویر: نان و توپک پنیری]


من یه سوال داشتم خمیر رو گرد میزاریم تو قالب ؟ بعد خودش باز میشه و توش خالی میشه ؟ درسته ؟

اجاره لباس عروسم/استين دار دانتل پشت باز
صفحه 33 اجاره لباس عروس
نقل قول
 سپاس شده توسط fahim.s
۱۰-تير-۱۳۹۴, ۰۲:۳۸ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۱۰-تير-۱۳۹۴ ۰۲:۴۱ عصر توسط fahim.s.)
ارسال: #8
 
RE: نان و توپک پنیری
عزیزم فکر میکنم
اون طرف قالب گردو دایره شکل هستش و نیازی به خالی کردن خمیر نداره

این طرح اصلیه قالبه
[تصویر: نان و توپک پنیری]

ﺗﺎ ﺯﻧﺪﻩ ﺍﯼ
ﺩﺭ ﺑﺮﺍﺑﺮ ﮐﺴﯽ ﮐﻪ ﺑﻪ ﺧﻮﺩﺕ
ﻋﻼﻗﻪﻣﻨﺪﺵ ﮐﺮﺩﯼ ،
ﻣﺴﺌــــــــــــــــــــﻮﻟﯽ !!!

Heart
نقل قول
۲-خرداد-۱۳۹۷, ۱۲:۳۸ صبح (آخرین تغییر در این ارسال: ۲-خرداد-۱۳۹۷ ۱۲:۴۰ صبح توسط mahdiehsoufi.)
ارسال: #9
طرز تهیه توپک مرغ پنیری خوشمزه و سرخ شده با پنیر پیتزا
[تصویر: نان و توپک پنیری]


  مواد لازم برای تهیه توپک مرغ پنیری : سینه مرغ چرخ کرده 1  عدد . جعفری خرد شده2 قاشق غذا خوری. پنیر پیتزا200 گرم. پیاز رنده شده1 عدد. نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و پودر سیر به میزان لازم.

 طرز تهیه توپک مرغ پنیری :
مراحل تهیه توپک مرغ پنیری به این صورت است که ابتدا شما باید مرغ چرخ شده را در ظرفی بریزید سپس پیاز رنده شده را روی مرغ بریزید و مخلوط کنید. با پشت قاشق کمی مخلوط مرغ و پیاز را فشار دهید تا کاملا آب پیاز گرفته شود.نمک و فلفل و ادویه ها را به گوشت اضافه کنید و با دست شروع به ورز دادن مخلوط کنید. حالا به اندازه یک نارنگی از مواد را بردارید و کف دستتان پهن کنید و اندازه نصف قاشق پنیر پیتزا روی گوشت بریزید. حالا به دست سعی کنید تا مرغ را روی پنیر پیتزا قرار دهید و توپک ها را ببندید . در این مرحله مواظب باشید تا پنیر پیتزا کاملا وسط گوشت پنهان شود وگرنه در حین سرخ کردن ، پنیر آب می شود و به بیرون می ریزد و ظاهر غذا خراب می شود. حالا توپک مرغ پنیری را برای مدت 10 دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا خنک شوند.تابه ای را روی حرارت بگذارید و داخل آن روغن بریزید تا روغن داغ شود.وقتی حسابی داغ شد توپک ها را داخل تابه سرخ کنید طوری که همه جای توپک ها سرخ و طلایی شوند.این توپک های خوشمزه را در بشقابی بچینید و با سس کچاپ آن را تزیین کنید و نوش جان بفرمایید.

 
نقل قول
ارسال پاسخ

تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.




ارسال پاسخ صفحه قبل صفحه بعد ثبت نام