میگو

۹-آبان-۱۳۹۷, ۱۱:۵۹ صبح
ارسال: #71
       
RE: میگو
میگوها را به سبک ژاپنی در کمتر از 20 دقیقه پفکی کن :

  • میگوها را در یک کاسه بزرگ قرار بده و روی آن ها نمک، فلفل سیاه و پودر سیر بپاش و به هم بزن تا کاملا همه میگوها با این ادویه ها آغشته شوند؛

  • در یک کاسه کوچک آرد و فلفل پاپریکا را با هم مخلوط کن. تخم مرغ های همزده و پودر سوخاری را هر کدام در ظرف های جداگانه قرار بده؛

  • روغن را در یک ظرف گود گرم کن. همچنین می توانی از سرخ کن استفاده کنی و آن را روی ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۹۵ درجه سانتی گراد) تنظیم کنی؛

  • هر میگو را درون مخلوط آرد و پاپریکا قرار بده. سپس خارج کن و در تخم مرغ و بعد از پودر سوخاری بزن. این پروسه را در مورد تمام میگوها تکرار کن؛

  • میگوها را درون روغن قرار بده. حداکثر ۵ دقیقه برای پخت آن ها کافی است تا زمانی که سطح میگوها قهوه ای رنگ شود. سپس آن ها را روی دستمال قرار بده تا روغن اضافه آن ها گرفته شود.

میگو به سبک ژاپنی آماده سرو شدن است. این میگو را می توانی هم همراه پلو هم به صورت خوراک با سبزیجات گوناگون سرو کنی.آماده سازی این میگو خوشمزه ۱۰ دقیقه، پخت آن ۱۰ دقیقه و در کل ۲۰ دقیقه زمان می برد.

 تصویر: ./uploads/201810/post_91469_1540974560_65168732fd64413ad4102a2177e786b7.attach

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
 سپاس شده توسط pari.z ، Sahraa71
۶-آذر-۱۳۹۷, ۰۴:۳۷ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۶-آذر-۱۳۹۷ ۰۴:۳۷ عصر توسط parmin.ab.)
ارسال: #72
       
RE: میگو
دستور پخت میگو با سس ریحان :

  • دو و یک دوم قاشق غذا خوری روغن زیتون

  • یک چهارم فنجان کره آب شده

  • آب دو عدد لیمو ترش

  • سه قاشق غذا خوری سس خردل

  • یک دوم فنجان برگ ریحان خرد شده

  • سه حبه سیر خرد شده

  • نمک و فلفل به میزان دلخواه

  • ۱۲۰۰ گرم میگو پوست کنده و تمیز شده


  • در یک کاسه بزرگ روغن زیتون و کره آب شده را با هم مخلوط، سس خردل، آب لیمو ترش، ریحان و سیر را اضافه و با نمک و فلفل مزه دار کن. میگوها را درون مواد قرار بده و به هم بزن تا خوب به همه مواد آغشته شود. سپس برای حدود یک ساعت درون فریزر قرار بده.

  •  

  • گریل را روشن و روی درجه بالا تنظیم کن. میگوها را از سس خارج کن و به سیخ بکش.

  •  

  • سیخ های میگو را روی گریل قرار بده تا برای حدود ۴ دقیقه پخته و طلایی رنگ شوند.


خوراک میگو با سس ریحان آماده سرو شدن است.اگر طعم خردل را زیاد دوست نداری، یک قاشق غذا خوری سس خردل را با یک قاشق غذا خوری دیگر آب لیمو ترش جایگزین کن.

همچنین می توانی به جای کره آب شده به مقدار روغن زیتون را افزایش بدهی


 تصویر: ./uploads/201811/post_91469_1543324012_c40fd8712277b33be58840935fb1eff0.attach

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
 سپاس شده توسط Sahraa71
۶-بهمن-۱۳۹۷, ۰۱:۴۸ عصر
ارسال: #73
       
RE: میگو
8 راز پختن یک میگو خوش طعم :

1 -بهترین چاشنی‌هایی که می‌توانند کنار میگو قرار بگیرند، سس سیر و سس سالسا هستند.

2 - برای کم کردن بوی میگو می‌توانید قبل از تفت دادن، آن را به مدت 1 تا 3 دقیقه در آب و نمک بجوشانید و پس از خشک کردن میگوها، آنها را در زمان محدودی حرارت دهید.

3 -سعی کنید از روغن‌های طعم‌دار مانند روغن کنجد و روغن زیتون برای تفت دادن میگوکمک بگیرید.

4 - بعد از پختن میگو می‌توانید مقداری آبلیمو یا آب نارنج برای ایجاد طعم بهتر به آن اضافه کنید.

5 -سوخاری کردن میگو با استفاده از پودر سوخاری هم می‌تواند راه مناسبی برای جذاب‌تر کردن طعم و ظاهر آن باشد.

6 -حرارت دادن بیش از اندازه میگو، باعث سفت شدن بافت آن می‌شود.

7 - تفت دادن میگو با کره، راه دیگری برای بهبود طعم آن است.

8 - جعفری، سبزی مناسبی برای تغییر عطر میگو محسوب می‌شود.

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
 سپاس شده توسط Sahraa71
  • گروه ژ
۱-اسفند-۱۳۹۷, ۰۲:۲۰ عصر
ارسال: #74
       
RE: میگو
طرز تهیه میگو ترش گریل :

  • سه حبه سیر خرد شده

  • یک سوم پیمانه روغن زیتون

  • یک چهارم پیمانه سس گوجه فرنگی

  • دو قاشق غذا خوری سرکه سیب

  • دو قاشق غذا خوری برگ ریحان تازه خرد شده

  • یک دوم قاشق چای خوری نمک

  • یک چهارم قاشق چای خوری فلفل قرمز

  • ۹۰۰ گرم میگو پوست کنده و تمیز شده


  • در یک کاسه بزرگ سس گوجه فرنگی، روغن زیتون، سیر و سرکه سیب را با هم مخلوط کرده و با ریحان، نمک و فلفل مزه دار کن. میگو ها را درون ظرف اضافه کرده و برای ۳۰ دقیقه تا یک ساعت درون یخچال قرار بده؛

  • گریل را روشن کرده و میگو ها را درون سیخ قرار بده؛

  • سیخ های میگو را روی گریل قرار بده تا برای ۲ تا ۳ دقیقه بپزد.

 تصویر: ./uploads/201902/post_91469_1550659820_5b02518f34dabf95a2a0a55d4ffb392b.attach

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
 سپاس شده توسط Sahraa71
۱۳-اسفند-۱۳۹۷, ۰۲:۰۶ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۱۳-اسفند-۱۳۹۷ ۰۲:۰۶ عصر توسط parmin.ab.)
ارسال: #75
       
RE: میگو
طرز تهیه سوپ میگو خامه ای :

  • دو قاشق غذا خوری کره

  • دو قاشق غذا خوری آرد

  • یک دوم قاشق چای خوری نمک

  • یک چهارم قاشق چای خوری فلفل سیاه

  • یک بسته عصاره گوشت مرغ

  • دو قاشق غذا خوری پیاز خرد شده

  • یک و یک دوم پیمانه خامه

  • ۴۵۰ گرم میگو پوست کنده و تمیز شده

  • یک دوم پیمانه دلستر


  • در یک ظرف روی حرارت ملایم اجاق کره را آب کن و آرد، نمک، فلفل، عصاره مرغ و پیاز را به آن اضافه کرده و تفت بده. همزمان سه چهارم پیمانه خامه را به همراه میگو ها درون مخلوط کن بریز و آن قدر به هم بزن تا به غلظت مورد نظر برسد سپس حرارت اجاق را به متوسط تغییر داده و مخلوط میگو را به آن اضافه کن و آن قدر به هم بزن تا غلیظ شود؛

  • مقدار باقی مانده از خامه را با دلستر مخلوط کرده و ظرف اضافه کن و بلافاصله ظرف را از روی حرارت بردار.


 تصویر: ./uploads/201903/post_91469_1551695761_f7ac51cde85835351587126deaef9ba4.attach

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
 سپاس شده توسط Sahraa71
۱۸-فروردين-۱۳۹۸, ۰۱:۲۳ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۱۸-فروردين-۱۳۹۸ ۰۱:۲۳ عصر توسط parmin.ab.)
ارسال: #76
       
RE: میگو
خوراک میگو خامه ای با سس پستو :

  • ۴۵۰ گرم پاستا ترجیحاً لینگوینی

  • یک دوم پیمانه کره

  • دو پیمانه خامه پر چرب

  • یک دوم قاشق چای خوری پودر فلفل سیاه

  • یک پیمانه پنیر پارمسان رنده شده

  • یک سوم پیمانه سس پستو

  • ۴۵۰ گرم میگو تمیز کرده و پوست کنده


  • آب نمک را در یک ظرف بزرگ روی حرارت متوسط اجاق به جوش بیاور و پاستا ها را برای حدود ۸ تا ۱۰ دقیقه یا مطابق دستور نوشته شده روی بسته بندی بپز و سپس آبکشی کن؛

  • در یک ماهی تابه بزرگ کره را آب کرده، خامه را به آن اضافه کرده و با فلفل سیاه مزه دار کن. بگذار برای حدود ۶ تا ۸ دقیقه بپزد. مخلوط هر چند وقت یک بار هم بزن؛

  • پنیر را به مخلوط خامه ای اضافه کرده و خود به هم بزن تا یک دست شود سپس سس پستو را درون ماهی تابه ریز و مخلوط کن. بگذار برای حدود ۳ تا ۵ دقیقه دیگر بپزد و غلیظ شود؛

  • در آخر نوبت میگو ها است که اضافه شده و برای ۵ دقیقه دیگر بپزند تا صورتی رنگ شوند.


 تصویر: ./uploads/201904/post_91469_1554630787_045f1edbc6146037a507d9fa121b20fe.attach

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
 سپاس شده توسط Sahraa71
۲۲-ارديبهشت-۱۳۹۸, ۰۳:۳۶ عصر
ارسال: #77
       
RE: میگو
خوراک میگو عربی :

میگو دو پیمانه
پیاز متوسط خلال خرد شده
سیر پنج حبه خرد شده
فلفل دلمه یک عدد متوسط خرد شده
قارچ پنج عدد متوسط خرد شده
گوجه رنده شده دو عدد
گشنیز خرد شده یک پیمانه 
نخود فرنگی،ذرت،هویج ابپز نصف پیمانه
و سیب زمینی سرخ شده یک پیمانه

طرز تهیه :

ابتدا پیاز و سیر رو کمی تفت داده و بعد قارچ و فلفل دلمه رو اضافه کنید و باز کمی تفت بدید ،بعد گشنیز خرد شده رو اضافه کنید(زیاد سبزی رو تفت ندین که خاصیت و عطرش از بین میره)کمی که تفت دادید بهش ادویه نمک فلفل زردچوبه بزنید و سرخ که شد 
میگو رو اضافه کنید (میگو رو بیشتر از ده مین تفت ندین که سفت نشه)و در نهایت بهش نخودفرنگی و ذرت و سیب رو اضافه کنید و یک دقیقه تفت داده  و گوجه اضافه کنید و در ظرفمو بزارید تا با حرارت کم به مدت ده دقیقه بپزه


 تصویر: ./uploads/201905/post_91469_1557662794_6e5b878c6a909fdf9e8872d155f57857.attach

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
 سپاس شده توسط tootak ، Sahraa71
۲۴-ارديبهشت-۱۳۹۸, ۰۳:۴۸ عصر
ارسال: #78
       
RE: میگو
فاهیتای میگو :

میگو پاک شده سایز متوسط نیم کیلو،فلفل دلمه سبز،قرمز و زرد از هر کدوم یک عدد خلالی شده،پیاز بنفش یک عدد خلالی شده،سیر رنده شده سه حبه،فلفل قرمز یک ق حایخوری،فلفل سیاه،نمک،پودر زیره نصف ق چایخوری،روغن زیتون دو ق غ ،آبلیموی تازه دو ق غ

طرز تهیه:

زیره+نمک و فلفلها+سیر+روغن زیتون و آبلیمو+میگو رو در ظرفی بریزید و یکساعت داخل یخچال مزه دار کنید.

بعد از این زمان داخل تابه بریزید تا میگو سرخ بشه و بپزه،هر طرف میگو دو دقیقه کافیه.میگو زیاد بپزه سفت و لاستیکی میشه.
داخل یک تابه دیگه دو ق روغن زیتون بریزید و فلفلها و پیاز رو پنج دقیقه تفت بدید تا کمی نرم بشن بعد به تابه ی میگو اضافه کنید و یک دقیقه دیگه همه مواد رو تفت بدید.


 تصویر: ./uploads/201905/post_91469_1557836268_658c7e86f2d6bc0e6fa4a5bcc3023050.attach

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
 سپاس شده توسط Sahraa71
۱۱-خرداد-۱۳۹۸, ۰۴:۲۴ عصر
ارسال: #79
       
RE: میگو
میگو پفکی :

مواد لازم:

میگو پاک شده بیست و پنج تا سی عدد(میگو نباید ریز باشه)،آرد سفید قنادی(همونی که باهاش کیک میپزید) نصف لیوان،آرد برنج نصف لیوان،تخم مرغ درشت یک عدد،بیکینگ پود نصف ق مرباخوری،آب سرد نصف لیوان ،نمک و فلفل،مقداری آرد برنج برای غلتاندن میگوها

طرز تهیه:

حتما از میگوی تازه استفاده کنید،میگوی یخ زده برای اینکار مناسب نیست و کیفیت و طعمش خیلی مطلوب نمیشه.م معمولا میگو رو مزه دار نمیکنم(میگوی تازه) ولی شما میتونید در کمی پیاز و سیر بذارید.

خمیر رو درست کنید:مواد خشک رو مخلوط کنید(آرد+آرد برنج+بیکینگ پودر+نمک و فلفل) بعد تخم مرغ و آب رو بریزید.این خمیر غلیظه.

فوت کوزه گری خیلی مهم:

موقع پاک کردن میگو ،دم میگو ها رو جدا نکنید،اینجوری خوشگلتر میشن و خوردنش هم راحتتره.میگوها رو از روی بندهای روی شکم یه کوچولو برش بزنید تا میگو از حالت جمع شدگی باز بشه و موقع سرخ شدن جمع و گِرد نشه.

میگو رو از قسمت دُم بگیرید و داخل آرد برنج بزنید و بعد داخل خمیر و بعد آروم داخل روغنِ داغِ داغ بذارید تا طلایی بشه(هیچوقت تعداد زیاد رو یکجا در روغن نذارید چون حرارت روغن پایین میاد و کیفیت خوبی نخواهید داشت) بعد داخل آبکش یا توری بذارید تا روغن اضافه داخلش نمونه و نرم نشه.
میگو پفکی باید داغ و تازه سرو بشه و بهترین سس کنارش 
سس تارتاره


 تصویر: ./uploads/201906/post_91469_1559393660_ab98d31937c45fbc1e383c41fc6b4c03.attach

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
۲۵-تير-۱۳۹۸, ۱۱:۱۰ صبح (آخرین تغییر در این ارسال: ۲۵-تير-۱۳۹۸ ۱۱:۱۰ صبح توسط parmin.ab.)
ارسال: #80
       
RE: میگو
میگو نمکی فلفلی :

میگو با پوست: 900 گرم

سیر: 4 حبه خرد شده

برگ گشنیز: یک فنجان به صورت خرد شده

روغن گیاهی: 2 قاشق غذا خوری

نمک: 2 قاشق چای خوری

دانه های فلفل سیاه، سبز و قرمز : یک دوم قاشق چای خوری( در صورت نداشتن این موارد از دو سوم قاشق چای خوری پودر آنها استفاده کنید )  

دانه های فلفل ها را داخل ظرفی مخصوص خوب بکوبید و یا آنها را داخل کیسه پلاستیکی قرار دهید و روی سطحی صاف با چیزی مانند ته ماهی تابه خرد کنید. میگو، فلفل های خرد شده و یک قاشق قاشق چای خوری نمک را داخل کاسه بزرگ قرار دهید. میگو ها را خوب در آن تکان دهید تا با نمک و فلفل ترکیب شوند. ماهی تابه یا وُک را روی حرارت بالا قرار دهید. روغن، سیر، باقی مانده فلفل ها و یک قاشق چای خوری نمک باقی مانده را داخل ماهی تابه بریزید. حدود یک دقیقه این مواد را روی حرارت بالا بپزید. میگو ها را درون ماهی تابه حدود 3 تا 4 دقیقه بریزید و بپزید. در طول پخت مواد را خوب تکان دهید تا میگوها صورتی رنگ شوند. گشنیز را اضافه کنید، اجاق را خاموش کنید و مواد را خوب تکان دهید تا ترکیب شوند. بلافاصله غذا را سرو کنید.  


 تصویر: ./uploads/201907/post_91469_1563262813_453708df8d86004cd1af84a4f62daaa4.attach

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
 سپاس شده توسط سحری...
ارسال پاسخ

تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.




ارسال پاسخ صفحه قبل صفحه بعد ثبت نام