میگو

۹-آبان-۱۳۹۷, ۱۱:۵۹ صبح
ارسال: #71
     
RE: میگو
میگوها را به سبک ژاپنی در کمتر از 20 دقیقه پفکی کن :

  • میگوها را در یک کاسه بزرگ قرار بده و روی آن ها نمک، فلفل سیاه و پودر سیر بپاش و به هم بزن تا کاملا همه میگوها با این ادویه ها آغشته شوند؛

  • در یک کاسه کوچک آرد و فلفل پاپریکا را با هم مخلوط کن. تخم مرغ های همزده و پودر سوخاری را هر کدام در ظرف های جداگانه قرار بده؛

  • روغن را در یک ظرف گود گرم کن. همچنین می توانی از سرخ کن استفاده کنی و آن را روی ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۹۵ درجه سانتی گراد) تنظیم کنی؛

  • هر میگو را درون مخلوط آرد و پاپریکا قرار بده. سپس خارج کن و در تخم مرغ و بعد از پودر سوخاری بزن. این پروسه را در مورد تمام میگوها تکرار کن؛

  • میگوها را درون روغن قرار بده. حداکثر ۵ دقیقه برای پخت آن ها کافی است تا زمانی که سطح میگوها قهوه ای رنگ شود. سپس آن ها را روی دستمال قرار بده تا روغن اضافه آن ها گرفته شود.

میگو به سبک ژاپنی آماده سرو شدن است. این میگو را می توانی هم همراه پلو هم به صورت خوراک با سبزیجات گوناگون سرو کنی.آماده سازی این میگو خوشمزه ۱۰ دقیقه، پخت آن ۱۰ دقیقه و در کل ۲۰ دقیقه زمان می برد.

 تصویر: ./uploads/201810/post_91469_1540974560_65168732fd64413ad4102a2177e786b7.attach

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
 سپاس شده توسط pari.z
۶-آذر-۱۳۹۷, ۰۴:۳۷ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۶-آذر-۱۳۹۷ ۰۴:۳۷ عصر توسط parmin.ab.)
ارسال: #72
     
RE: میگو
دستور پخت میگو با سس ریحان :

  • دو و یک دوم قاشق غذا خوری روغن زیتون

  • یک چهارم فنجان کره آب شده

  • آب دو عدد لیمو ترش

  • سه قاشق غذا خوری سس خردل

  • یک دوم فنجان برگ ریحان خرد شده

  • سه حبه سیر خرد شده

  • نمک و فلفل به میزان دلخواه

  • ۱۲۰۰ گرم میگو پوست کنده و تمیز شده


  • در یک کاسه بزرگ روغن زیتون و کره آب شده را با هم مخلوط، سس خردل، آب لیمو ترش، ریحان و سیر را اضافه و با نمک و فلفل مزه دار کن. میگوها را درون مواد قرار بده و به هم بزن تا خوب به همه مواد آغشته شود. سپس برای حدود یک ساعت درون فریزر قرار بده.

  •  

  • گریل را روشن و روی درجه بالا تنظیم کن. میگوها را از سس خارج کن و به سیخ بکش.

  •  

  • سیخ های میگو را روی گریل قرار بده تا برای حدود ۴ دقیقه پخته و طلایی رنگ شوند.


خوراک میگو با سس ریحان آماده سرو شدن است.اگر طعم خردل را زیاد دوست نداری، یک قاشق غذا خوری سس خردل را با یک قاشق غذا خوری دیگر آب لیمو ترش جایگزین کن.

همچنین می توانی به جای کره آب شده به مقدار روغن زیتون را افزایش بدهی


 تصویر: ./uploads/201811/post_91469_1543324012_c40fd8712277b33be58840935fb1eff0.attach

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
ارسال پاسخ

تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.




ارسال پاسخ صفحه قبل صفحه بعد ثبت نام