میگو

۱۳-مرداد-۱۳۹۱, ۰۵:۳۹ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۱۳-مرداد-۱۳۹۱ ۰۵:۴۱ عصر توسط هیلدا.)
ارسال: #1
میگو
من برایه چاشنی دار کردن میگو ابتدا اونا رو تمیز میکنم تویه ظرف گود میریزم 1عدد پیاز رنده میکنم +ادویه نمک وفلفل+والبته زعفران +گشنیز وجعفری ساتوری شده + مقداری ابلیمو+سس سویا ......... همه اینا رو باهم مخلوط میکنم رویه ظرف رو با درب یا سلفون می پوشانم میزارم 2تا3 ساعت تو یخچال وبعد اون میگو ها رو تو یه روغن به مدت 5 دقیقه تف میدیم وبه همراه سس تند سرو میکنیم در کنار سیب زمینی پخت سرخ شده [تصویر: میگو]
نقل قول
 سپاس شده توسط سراب ، آیسان عزیزی ، ida ، faride joon ، *آوا* ، آیتا
۱۴-مرداد-۱۳۹۱, ۱۰:۲۹ صبح
ارسال: #2
   
RE: میگو
(۱۴-مرداد-۱۳۹۱ ۱۰:۲۶ صبح)zoha نوشته است:  من میگو رو یا با خمیر بنیه درست میکنم و یا تو پلو یا پیش غذاهای مختلف استفاده میکنم.
وای من عاشق میگو هستم Smile


با خمیر بنیه عالی میشه عالی

من هویج هم ورقه ورقه میکنم تو خمیر بنیه میذارم کنار مرغ بنیه ای خیلیییییییییییییی خوب میشه
عالی عالیBig Grin

Angel
نقل قول
 سپاس شده توسط *آوا*
۵-شهريور-۱۳۹۱, ۰۳:۳۴ عصر
ارسال: #3
     
Heart میگو سوخاری با اسفناج
مواد اولیه :

میگو 12 عدد
آرد سوخاری و شیر از هر کدام نصف پیمانه
پنیر پارمسان 1/4 پیمانه
زردچوبه و نمک و پودر زنجبیل از هر کدام نصف قاشق چایخوری
فلفل قرمز و فلفل سیاه از هر کدام 1/4قاشق چایخوری
تخم‌مرغ یک عدد
اسفناج 20 برگ کامل (100 گرم)
آرد یک قاشق چایخوری
روغن زیتون یک قاشق سوپخوری


طرز تهیه:

وقتی میگو سوخاری با اسفناج درست می‌کنید، اول باید ببینید اصلا خانواده از اسفناج و میگو لذت می‌برند یا نه؟ بعد درست نکنید و خانواده میل نکنند و اون‌وقت نفرین پشت سر من باشه، من خودم به هر دو علاقه دارم، به همین خاطر سعی کردم چاشنی‌هایی به این خوراک اضافه کنم تا با مزاج ما ایرانی‌ها سازگار باشه.

میگوها را شسته و پاک می‌کنیم. آرد سوخاری، پنیر، زردچوبه، نمک و فلفل قرمز را با هم مخلوط می‌کنیم. تخم‌مرغ را با چنگال هم زده ابتدا میگو را در تخم‌مرغ و بعد در آرد سوخاری غلتانده و دوباره این کار را تکرار می‌کنیم. سپس به مدت هفت دقیقه در روغن فراوان سرخ می‌نماییم. میگوها را روی دستمال آشپزخانه می‌گذاریم تا روغن اضافی آن گرفته شود. اسفناج و شیر را روی حرارت می‌گذاریم قبل از گرم شدن، آرد پاشیده تا دو، سه دقیقه جوش بخورد. پودر زنجبیل و فلفل زده و از روی حرارت بر می‌داریم. روغن‌زیتون را اضافه کرده اسفناج را در ظرف سرو می‌گذاریم. سس شیر را روی آن ریخته و بعد میگوها را می‌چینیم.

[تصویر: میگو]

ﻣﻦ
ﺳﺮﺷﺎﺭ ﺍﺯ ﮔﻔﺘﻨﻢ
ﻧﻪ ﺍﺯ ﻧﻮﺷﺘﻦ
ﺑﺎﯾﺪ ﮐﻪ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺭﻭﺑﺮﻭﯼ ﻣﻦ ﺑﻨﺸﯿﻨﯽ...

اینجا رو دوست دارم...
نقل قول
 سپاس شده توسط sara joon ، سراب ، farzaneh_del ، آیسان عزیزی ، ida ، faride joon ، آلاله 2 ، آیتا ، *آوا* ، sidminam ، nasibe_603 ، نیازز ، سيم سيم
  • بهرام بابایی
  • گروه ژ
۷-مهر-۱۳۹۱, ۰۴:۵۹ عصر
ارسال: #4
RE: میگو
****میگو روی نون تست****

مواد لازم :
میگو ............................. 3 عدد
نخود فرنگی .................. 100 گرم
گوجه فرنگی .................. 1 عدد متوسط
پیاز .................... 1 عدد (یا پیازچه)
پنیر پیتزا .......................... به مقدار لازم (از پنیر ورقه ای هم میتونین استفاده کنید که در اینصورت 3 ورق کافی است)
نان تست .................... 3 عدد
ادویه ی هفت قلم، آویشن ............... به مقدار لازم

حالا طرز تهیههههههههههههههههه :Big Grin

•گوجه فرنگی ها رو بعد از اینکه خوب شستیم ، به صورت مکعبی ریز خردش میکنیم.
•پیاز رو بعد از شستن به صورت حلقه حلقه خرد می کنیم ولی حلقه های نازک. همونطور که گفتم از پیازچه به جای پیاز هم می شه استفاده کرد، که بازهم باید پیازچه را حلقه حلقه ی نازک کنید.
•میگو ها رو پاک می کنید و یک برش پشت میگو ایجاد می کنید تا بتونید روده ی میگو رو در بیارید، بعد می شوریدش و تو ظرف میگذارید تا آبش بره و خشک شه. (میگو ها به صورت درسته هست و نباید خردش کرد). بعد از خشک شدن میگوها، برش پشت میگو رو عمیق تر کنید ولی میگو از وسط نصف نشود، تنها یک شکاف عمیق در پشت میگو ایجاد شود. حالا میگوها رو با کمی ادویه و نمک تفت دهید.

این غذا را هم می شود در تستر درست کرد، هم در فر یا ماکروفر (در این صورت باید حالت گریل را انتخاب کنید و گرما از بالا روی سینی باشد نه از پایین)

خوب حالا هر عدد نان تست رو به اندازه ی هر میگو برش می زنیم. و روی هر کدام از برش ها یک میگو + پنیر پیتزا + چند عدد نخودفرنگی + گوجه و چند حلقه پیاز میگذاریم و در آخر هم کمی آویشن روی تست می پاشیم. بعد نان ها رو داخل سینی مخصوص تست یا فر که قبلا کمی چرب کردیم میچینیم و داخل تستر یا فر میگذاریم. به مدت 5 تا 7 دقیقه ( تا زمانی که پنیرها آب شده و کمی قهوه ای شده باشد.) بعد از این حالت تست آماده است. می تونید مثل من تو ظرف بچینید و کمی آویشن روی آن بپاشید و یا با سس گوجه میل کنید


پیش از تو فر گذاشتن :

[تصویر: میگو]

پس از فر در آوردن :

[تصویر: میگو]

20 آبان اومد و رفت ، همه چی عالییییی بود ، مرسی خدا جونممممممNew1
نقل قول
 سپاس شده توسط sara joon ، parmi ، سراب ، سراب ، faride joon ، *آوا* ، nasibe_603 ، نیازز ، Nilgoon_7 ، سيم سيم ، Sweet92 ، aristos ، احسانه ، فرشته ی نجات
۹-مهر-۱۳۹۱, ۰۱:۳۷ عصر
ارسال: #5
     
Heart میگو پفکی
میگو پفکی

● مواد لازم :
▪ میگو ۱ کیلو
▪ پیاز یک عدد ( درشت )
▪ آرد ۳/۲ لیوان
▪ آبلیمو یک قاشق سوپخوری
▪ ماست دو قاشق سوپخوری
▪ زعفران نصف قاشق چایخوری
▪ تخم مرع یک عدد
▪ نمک مقدار لازم
▪ بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری
▪ فلفل مقدار لازم
● طرز تهیه :
ابتدا میگو را پوست کنده ، شسته و سپس درون آب پیاز ( یک عدد پیاز درشت را پوست کنده رنده کرده و آن را بین دو دست فشرده و آب پیاز را درون یک ظرف می ریزیم ) با مقداری آبلیمو و فلفل سیاه ریخته و مخلوط می کنیم . در ظرف را بسته و یک ساعت داخل یخچال قرار می دهیم . مایع مخصوص میگو پفکی را با مخلوط نمودن آرد ، تخم مرغ ، ماست ، زعفران ، بیکینگ پودر و نمک تهیه می کنیم ( مایع نباید زیاد سفت یا شل باشد ، در صورتیکه مایع سفت شد با اضافه کردن کمی ماست و اگر شل شد با افزودن آرد آن را درست می کنیم ) سپس میگوها را از آب پیاز خارج کرده و داخل مایع ریخته ، مخلوط کرده و در ظرف را گذاشته و نیم ساعت درون یخجال قرار می دهیم .
یک ظرف کوچک ( برای اینکه روغن باید تمام سطح میگو را بگیرد ) نچسب را روی حرارت اجاق گاز قرارداده و داخل آن روغن ریخته و می گذاریم داغ شود ، پس از اینکه روغن کاملاً داغ شد حرارت را پائین کشیده و میگوها را یکی یکی داخل روغن می ریزیم وقتی یک طرف آن طلایی شد ،
میگو را بر می گردانیم تا طرف دیگر آن نیز طلایی شود ، ضمناً حرارت باید طوری باشد که روغن نسوزد .


[تصویر: میگو]

ﻣﻦ
ﺳﺮﺷﺎﺭ ﺍﺯ ﮔﻔﺘﻨﻢ
ﻧﻪ ﺍﺯ ﻧﻮﺷﺘﻦ
ﺑﺎﯾﺪ ﮐﻪ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺭﻭﺑﺮﻭﯼ ﻣﻦ ﺑﻨﺸﯿﻨﯽ...

اینجا رو دوست دارم...
نقل قول
 سپاس شده توسط سراب ، سراب ، MiNo ، farzaneh_del ، baharak7 ، ida ، faride joon ، raha4171 ، آ.ر.ا.م ، Saghi ، *آوا* ، nasibe_603 ، آیتا ، نیازز ، س پ ی د ه ، یاسمین گلی ، Nilgoon_7 ، pishi68 ، zozoli
۱۹-مهر-۱۳۹۱, ۰۶:۲۰ عصر
ارسال: #6
   
RE: میگو
میگو سوخاریSmile
مواد لازم:
میگو
آرد سفید
آرد سوخاری
تخم مرغ .
مزه دار شدن میگو:
فلفل دلمه ای
مایونز یا روغن زیتون
آبلیمو . پیاز . سیر .نمک . فلفل سیاه
طرزتهیه:
میگو پاک شده رو با فلفل دلمه ای.مایونز یا روغن زیتون . پیاز . سیر .آبلیمو.نمک . فلفل سیاه مخلوط و حداقل به مدت یک ساعت داخل ظرف در دار یا پلاستیک کشیده قرار میدیم و
بعد یکی یکی میگوها رو به ترتیب داخل ارد سفید تخم مرغ زده شده و ارد سوخاری قرار میدیم و داخل روغن داغ سرخ می کنیم.بهتر روغن اضافی رو بعد از سرخ شدن با دستمال کاغذی ضخیم بگیریم.می تونید به آرد سفید نمک و پاپریکا اضافه کنید!
نقل قول
 سپاس شده توسط *آوا* ، آیتا ، shooka ، Nilgoon_7
۲۵-آبان-۱۳۹۱, ۱۰:۰۴ عصر
ارسال: #7
     
Heart روش تمیز کردن میگو
میگو کاملا پاک شده و تمیز شده به این شکل هستش...

[تصویر: میگو]


اینم مراحل پاک کردنش:

[تصویر: میگو]

اول پوست روشو در میاریم

[تصویر: میگو]

[تصویر: میگو]

توی کمرش یه رگ داره
با چاقو بازش میکنیم و با نوک چاقو مثل تصویر میکشیمش بیرون
البته تو فروشگاه ها میگو های پاک شده هستش
نگاه کنید که اون رگ رو هم گرفته باشن
رگ کاملا مشخصه و به رنگ سیاهه
تو تصویر هم کاملا مشخصه
اگر اون رگ سیاه نبود قابل استفاده هستش...

[تصویر: میگو]

میشه دمشو نکند و به خاطر تزئین و زیبایی روش گذاشت
مثل رسپی هایی که من گذاشتم
ولی موقع خوردن نباید دمشو خورد
و حواستون باشه بکنید...New1

ﻣﻦ
ﺳﺮﺷﺎﺭ ﺍﺯ ﮔﻔﺘﻨﻢ
ﻧﻪ ﺍﺯ ﻧﻮﺷﺘﻦ
ﺑﺎﯾﺪ ﮐﻪ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺭﻭﺑﺮﻭﯼ ﻣﻦ ﺑﻨﺸﯿﻨﯽ...

اینجا رو دوست دارم...
نقل قول
 سپاس شده توسط shooka ، farzaneh_del ، ida ، *آوا* ، nasibe_603 ، آیتا ، asal banoo ، نیازز ، یاسمین گلی ، pishi68 ، احسانه ، farzanehgoli ، فرشته ی نجات
۲۷-آبان-۱۳۹۱, ۰۶:۲۰ عصر
ارسال: #8
     
Heart میگو کبابی
مواد لازم:
میگو پاک شده=1 کیلو
جعفری ریز شده=2 قاشق غذاخوری
آبلیمو=4 قاشق غذاخوری
روغن زیتون=2 قاشق غذاخوری
کره=65 گرم
سیر نرم شده=2 حبه
نمک و فلفل=به مقدار لازم
زعفران دم کرده=2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
1. میگوها را در ظرفی عمق دار ریخته سپس روی آن آبلیمو،جعفری ریز شده،روغن زیتون،سیر نرم شده و زعفران دم کرده به همراه نمک و فلفل بریزید. مواد را با قاشق هم زده سپس ظرف را به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا مواد جذب میگوها شود.
2. میگو ها را به سیخ کشیده روی آن با برس کره ذوب شده بکشید سپس میگوها را روی ذغال یا کباب پز برقی کباب کنید. در حین کباب شدن می توانید روی آن کمی کره ذوب شده کشیده تا طعم بهتری داشته باشد.
3. میگوهای کباب شده را می توانید همراه با سیب زمینی سرخ شده میل کنید.

[تصویر: میگو]

ﻣﻦ
ﺳﺮﺷﺎﺭ ﺍﺯ ﮔﻔﺘﻨﻢ
ﻧﻪ ﺍﺯ ﻧﻮﺷﺘﻦ
ﺑﺎﯾﺪ ﮐﻪ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺭﻭﺑﺮﻭﯼ ﻣﻦ ﺑﻨﺸﯿﻨﯽ...

اینجا رو دوست دارم...
نقل قول
 سپاس شده توسط shooka ، farzaneh_del ، baharak7 ، *آوا* ، nasibe_603 ، نیازز ، Nilgoon_7 ، pishi68 ، farzanehgoli ، nahid90
۲۹-ارديبهشت-۱۳۹۲, ۱۰:۳۲ صبح
ارسال: #9
RE: میگو
خوراک میگو با آوکادو


[تصویر: میگو]


مواد مورد نیازبرای چهار نفر:
روغن ..........................یک قاشق غ خ
پیاز ..........................یک عدد متوسط
سیر .......................... 3 حبه
تره فرنگی........................1 ساقه کوچک
گوجه فرنگی .................. 3 عدد متوسط
فلفل قرمز تند(چیلی).................2 عدد
سبزیجات تازه خرد شده(جعفری،ترخون،گشنیز،شنبلیله و شوید)
آوکادو ......................... یک عدد
میگو ی درشت....................600 گرم
نمک و فلفل.......................به اندازه لازم

چگونگی پخت:

میگو ها را شسته و پس از جدا کردن سر آنها، پوستشان را جدا کرده و با یک چاقوی کوچک پشت میگو را چاک داده و روده آن را در میاوریم.
آوکادو را از وسط دو نیم کرده و با چاقوی بزرگی یک ضربه به هسته زده ، و سپس هسته را با چرخشی آهسته در میاوریم.
روغن را در ماهیتابه داغ ریخته و پیاز خرد شده را در آن تفت میدهیم.
سیر را خرد کرده و به پیاز میافزائیم.سپس تره فرنگی خردشده را نیزدرون ماهیتابه میریزیم.
گوجه فرنگیها را خرد کرده و اضافه میکنیم، در نهایت سبزیهای تازه و فلفل قرمز تند خرد شده را به خوراک افزوده و کمی تفت داده و از روی حرارت برمیداریم.
آوکادو را باریک بریده و در ماهیتابه در مقدار بسیار کمی روغن(یا کره) سریع و کوتاه تفت میدهیم و آنها را نیز کنار میگذاریم.
ماهیتابه را داغ کرده و میگو ها را با کمی روغن با حرارت زیاد و با بهم زدن مداوم تفت میدهیم.میگوها نهایتا ً به 3 تا 4 دقیقه زمان نیاز دارند. سپس مخلوط گوجه فرنگی و سبزیجات را در ماهیتابه ریخته و با میگوها تفت میدهیم.با نمک و فلفل خوراک را چاشنی میکنیم.
آوکادو را در بشقاب چیده و خوراک را در کنار آن سرو میکنیم.
برنج سفید و یا نان باگت تازه با این خوراک هماهنگی دارند.

منبع: http://www.ashpaz-bashi.blogfa.com

امضا بی امضا..
یه لینک نمیشه اینجا گذاشت.. چقدر سایت ... دارید!
نقل قول
 سپاس شده توسط taranom_f ، *آوا* ، نیازز ، pishi68
۱۲-خرداد-۱۳۹۲, ۰۷:۳۱ عصر
ارسال: #10
 
RE: میگو
من میگو پفکی با دستور سحرناز جان درست کردم خیلی خوب شد
مرسی دوستم از دستورت

[تصویر: میگو]

خدایا شکرتHeart
نقل قول
 سپاس شده توسط yarauf ، shaparak103 ، *آوا* ، آیتا ، نیازز ، سيم سيم ، pishi68 ، غزال999 ، فرشته ی نجات
ارسال پاسخ

تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.




ارسال پاسخ صفحه قبل صفحه بعد ثبت نام