• دکتر فاطمه خانی زاده
  • مدیس

مـربای انجـیر

۶-شهريور-۱۳۹۱, ۰۲:۵۹ عصر
ارسال: #1
     
Heart مـربای انجـیر
مواد اولیه :

انجیر و شکر از هر کدام نیم کیلوگرم
آب نصف پیمانه
جوهرلیمو نوک قاشق مرباخوری


طرز تهیه:
ابتدا در ظرف مورد نظر آب و شکر را بجوشانید خوب که قوام آمد انجیر را ریخته و بعد از 20 دقیقه جوهرلیمو را اضافه کرده و پس از 10 دقیقه خاموش کنید.

[تصویر: مـربای انجـیر]

ﻣﻦ
ﺳﺮﺷﺎﺭ ﺍﺯ ﮔﻔﺘﻨﻢ
ﻧﻪ ﺍﺯ ﻧﻮﺷﺘﻦ
ﺑﺎﯾﺪ ﮐﻪ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺭﻭﺑﺮﻭﯼ ﻣﻦ ﺑﻨﺸﯿﻨﯽ...

اینجا رو دوست دارم...
نقل قول
 سپاس شده توسط *آوا* ، RAHAE
۶-شهريور-۱۳۹۱, ۰۶:۵۰ عصر
ارسال: #2
     
Heart مـربای انجـیر
مواد اولیه :

انجیر سالم - یک کیلوگرم
شکر - یک تا 5/1 کیلوگرم
گلاب در صورت تمایل - یک قاشق سوپخوری
آبلیمو - یک قاشق سوپخوری
آب - دو لیوان

طرز تهیه :

انجیرها را شسته و اجازه می‌دهیم آب اضافی آن بچکد.

شکر را در دو لیوان آب حل کرده، می‌گذاریم تا جوش بیاید و به قوام برسد، سپس انجیرها را به شربت اضافه می‌کنیم.

حدود یک ربع تا بیست دقیقه مربا را جوشانده و در مرحله آخر آبلیمو و گلاب را هم اضافه می‌کنیم، پس از چند دقیقه جوشیدن، مربا آماده است.
[تصویر: مـربای انجـیر]

ﻣﻦ
ﺳﺮﺷﺎﺭ ﺍﺯ ﮔﻔﺘﻨﻢ
ﻧﻪ ﺍﺯ ﻧﻮﺷﺘﻦ
ﺑﺎﯾﺪ ﮐﻪ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺭﻭﺑﺮﻭﯼ ﻣﻦ ﺑﻨﺸﯿﻨﯽ...

اینجا رو دوست دارم...
نقل قول
 سپاس شده توسط *آوا* ، RAHAE
۱۳-مهر-۱۳۹۱, ۱۱:۰۳ عصر
ارسال: #3
     
Heart مـربای انجـیر
اول یک و نیم پیمانه شکر رو با یک پیمانه آب میجوشونیم
یه کم که غلیظ شد
یک کاسه انجیر رو بریزید و بزارید بجوشه و به غلظت مناسب برسه

بعدش میتونید واسه اینکه شکرک نزنه توش چند قطره آبلیمو بریزید

ولی من چون میخواستم سریع استفاده کنم آبلیمو نریختم

[تصویر: مـربای انجـیر]

نوش جانNew1

ﻣﻦ
ﺳﺮﺷﺎﺭ ﺍﺯ ﮔﻔﺘﻨﻢ
ﻧﻪ ﺍﺯ ﻧﻮﺷﺘﻦ
ﺑﺎﯾﺪ ﮐﻪ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺭﻭﺑﺮﻭﯼ ﻣﻦ ﺑﻨﺸﯿﻨﯽ...

اینجا رو دوست دارم...
نقل قول
 سپاس شده توسط *آوا* ، RAHAE
۱۰-مرداد-۱۳۹۲, ۰۶:۲۸ عصر
ارسال: #4
 
RE: مـربای انجـیر
من اینجوری میدرستم بچه ها
به ازای 1 کیلو انجیر 1/6 کیلو شکر
انجیرارو میشوریم بهد لابلا شکر میدیم 1-2 روز میمونه یخچال
میزاریم میپزه آروم کفشم میگیریم
به قوام که اومد شیرش خاموش میکنیم دم کنی میزاریم تا خوشرنگ بشه

“Honesty is the best policy. If I lose mine honor, I lose myself.”
Cool
نقل قول
 سپاس شده توسط *آوا* ، shaparia ، RAHAE
۵-شهريور-۱۳۹۲, ۰۹:۴۱ عصر
ارسال: #5
RE: مـربای انجـیر
نمی دونم جاش اینجاست یا نه. تاپیک مرتبط تر پیدا نکردم.
این یه نوع انجیر پخته ست که واسه صبحونه یا عصرونه مناسبه و داغ سرو میشه.
مواد لازم: 3 قاشق س عسل، دارچین به مقدار دل خواه(هر چی بیشتر باشه بهتره) یه قالب کره 10 گرمی. و انجیر.
من چون عسل نداشتم، آب و شکر ( شربت) استفاده کردم. کره و عسل یا شربت رو میزاریم رو حرارت تا کره آب شه و بعد دارچین رو اضافه میکنیم. انجیر ها رو به هر شکل که می خواین خورد کنین و تو سینی فر بچینین. شیره ی درست شده رو روش بریزین. 10 دقیقه تو دمای 200 درجه (فر از قبل گرم شده باشه) بزارین تو فر. آماذست. انجییرا خیلی له نشدن. اگه پخته تر دوست دارین میتونین زمان پخت رو 15 بزارین. اما من 10 مین گذاشتم خیلی خوشمزه شد. مخصوصا عطر دارچینش.
منبع: برنامه ی آشپزی با 5 قلم.
[تصویر: مـربای انجـیر]مواد روی گاز( من کره معمولی نداشتم زعفرونی زدم)
[تصویر: مـربای انجـیر] اینجا از فر در آوردم.

از این پس به جای واژه ی بیگانه ی "عشق" مینویسم "تو".
این هم عاشقانه تر است،
هم ایرانی تر.Heart
نقل قول
 سپاس شده توسط Miriam ، sabina ، ensi777 ، nanaz ، ثریا ، *آوا* ، maryamAr ، RAHAE ، mehranna
۳-مرداد-۱۳۹۳, ۰۴:۴۵ عصر
ارسال: #6
RE: مـربای انجـیر
بچه ها با انجیر خشک هم میشه این مربا رو درست کرد؟؟

خدایا کمکمون کن مشکل مالیمون زودتر حل بشه
و من تو درسام موفق باشم

میشه به صلوات واسه حل شدن مشکلمون بفرستین...
New1
نقل قول
 سپاس شده توسط RAHAE
۲۶-مرداد-۱۳۹۳, ۰۲:۳۱ عصر
ارسال: #7
RE: مـربای انجـیر
[تصویر: مـربای انجـیر]
من توی مربا علاوه بر گلاب، زعفرون و هل هم ریختم.عالی شد.
نقل قول
 سپاس شده توسط RAHAE ، mehranna ، eli meli joon
۲۰-بهمن-۱۳۹۶, ۰۳:۲۸ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۲۰-بهمن-۱۳۹۶ ۰۳:۲۹ عصر توسط parinaz 25.)
ارسال: #8
   
RE: مـربای انجـیر
یکی از بهترین خوراکی ها برای سفره افطار ماه رمضان انواع مرباهاست. در این مقاله طرز تهیه مربا انجیر را آموزش داده ایم.

مواد لازم برای تهیه مربا انجیر :
شکر 800 گرم
انجیر یک کیلو‌
آبلیمو یک قاشق غذا‌خوری
گلاب 2 قاشق غذا‌خوری
آب یک لیوان

طرز تهیه مربا انجیر :
ابتدا انجیر‌ها را شسته و روی انجیر‌ها با چنگال چند سوراخ ایجاد کنید.
شکر را با آب مخلوط کرده و روی حرارت بگذارید.
بعد از جوش آمدن انجیرها را در شربت بریزید و صبر کنید تا انجیر‌ها نرم شده و گلاب و آب لیمو را هم اضافه کنید و چند دقیقه دیگر بجوشانید.
در این مرحله حتما در ظرف مربا را یک پارچه تمیز گذاشته و حرارت را خاموش کنید و با در بسته بگذارید خنک شود تا شهد به درون انجیر‌ها نفوذ کند و مربا آماده شود.
برای تهیه مربای انجیر بهتر است از انجیر‌های ریز و سبز استفاده کنید.
یکی از بهترین خوراکی ها برای سفره افطار ماه رمضان انواع مرباهاست. در این مقاله طرز تهیه مربا انجیر را آموزش داده ایم.

مواد لازم برای تهیه مربا انجیر : شکر800 گرم انجیریک کیلو‌ آبلیمویک قاشق غذا‌خوریگلاب2 قاشق غذا‌خوریآبیک لیوان طرز تهیه مربا انجیر : 
ابتدا انجیر‌ها را شسته و روی انجیر‌ها با چنگال چند سوراخ ایجاد کنید.
شکر را با آب مخلوط کرده و روی حرارت بگذارید.
بعد از جوش آمدن انجیرها را در شربت بریزید و صبر کنید تا انجیر‌ها نرم شده و گلاب و آب لیمو را هم اضافه کنید و چند دقیقه دیگر بجوشانید.
در این مرحله حتما در ظرف مربا را یک پارچه تمیز گذاشته و حرارت را خاموش کنید و با در بسته بگذارید خنک شود تا شهد به درون انجیر‌ها نفوذ کند و مربا آماده شود.
برای تهیه مربای انجیر بهتر است از انجیر‌های ریز و سبز استفاده کنید.
 [تصویر: مـربای انجـیر]

یاد بگیر خوشحال باشی. ادم های غمگین همیشه حرف مردم براشون زیادی مهمه. " اهمیت ندادن" به چیزای بیخود رو یاد بگیرتصویر: images/smilies/blush.gif
نقل قول
۲۰-مهر-۱۳۹۸, ۱۰:۰۴ عصر
ارسال: #9
 
RE: مـربای انجـیر
مربای انجیر هستن ایشونتصویر: images/smilies/biggrin.gif
دستورشو از یه پیج آشپزی گرفتم
[تصویر: مـربای انجـیر]

لیلیِ شیرینِ علی
۹۰/۵/۷
۹۱/۱۲/۱۶
_________________
پدر و مادرم رو مگر به خواب ببینم.
نقل قول
 سپاس شده توسط marzieh.ahmad
ارسال پاسخ

تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.




ارسال پاسخ صفحه قبل صفحه بعد ثبت نام