مشکل undefined |
۹-خرداد-۱۳۹۳, ۱۰:۲۱ صبح
(آخرین تغییر در این ارسال: ۹-خرداد-۱۳۹۳ ۱۱:۰۹ صبح توسط masoumeh.p.)
![]() |
||||
|
||||
مشکل undefined
برای حل مشکل undefined باید تنظیمات مرورگر رو reset کنید.
مرورگر گوگل کروم روش کار: از منوی Tools گزینه clear browsig data رو انتخاب کنید،براتون یه پنجره کوچک به این شکل باز می شه ![]() روی ضربدر کلیک کنید و پنجره رو ببندید، در انتهای صفحه روی گزینه reset browser setting کلیک کنید و اجازه بدید مرورگر رو reset کنه. ![]() با تشکر از دوست خوبم dokhtar irani |
||||
|
۹-خرداد-۱۳۹۳, ۱۲:۱۴ عصر
![]() |
||||
|
||||
RE: مشکل undefined
مرورگر internet explorer
1- پس از دانلود فایل زیر، اینترنت اکسپلورر را بسته و فایل دانلود شده اجرا نمایید. 2- با انتخاب I Agree برروی Next کلیک کنید. 3- مجدداً برروی Next کلیک کنید. تنظیمات اینترنت اکسپلورر ریست خواهد شد. دانلود |
||||
|
۹-خرداد-۱۳۹۳, ۰۱:۱۶ عصر
![]() |
||||
|
||||
mozilla firefoxe
1. برای شروع فایرفاکس را باز کنید . 2. از منوبار بالای صفحه بر روی منوی Help کلیک کرده و گزینه Troubleshooting Information را انتخاب کنید . ![]() تو ورژن های مختلف جای قرارگیری help متفاوته. ![]() 3. بعد از چند لحظه یک صفحه همانند تصویر زیر باز می شود . بر روی کلید Reset Firefox کلیک کنید . ![]() 4. در مرحله آخر هم بر روی کلید Reset Firefox کلیک کنید . ![]() 5. بعد از چند لحظه تمام تنظیمات مرورگر و برنامه هایی که بر روی آن نصب شده است بر روی یک فولدر در دسکتاپ ذخیره می شود . ![]() |
||||
|
۱-تير-۱۳۹۳, ۱۰:۰۶ صبح
![]() |
||||
|
||||
از همتون متشکرم مشکل پیام هام حل شد دوستان
![]() |
||||
|
۲-شهريور-۱۳۹۳, ۰۹:۱۲ عصر
![]() |
||||
|
||||
سلام من یه مشکلی دارم
خیلی از عکسا برام باز نمیشه سرعت نتم خوبه تا امروز صبح خوب بود اما الان باز نمیشه باید چیکار کنم؟ مرورگر فایرفاکس دارم فقط دعا کنید به اونچه میخوایم برسیم بهای سنگینی بابتش دادیم اللهم صل علی محمد و ال محمد |
||||
|
۲-شهريور-۱۳۹۳, ۰۹:۲۸ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۲-شهريور-۱۳۹۳ ۰۹:۲۹ عصر توسط lady-nazy.)
![]() |
||||
|
||||
![]() (۲-شهريور-۱۳۹۳ ۰۹:۱۲ عصر)nafas-7 نوشته است: سلام من یه مشکلی دارم سلام خانمی ![]() برای من هم عکسها نشون داده نمیشه ، البته منم سرعت نتم خیلی خوبه . به نظر من مشکل از آپلود سنتر نوعروس هست ، چون فقط عکسهایی که با آپلود سنتر نوعروس آپلود شدن رو نشون نمیده. لحظه هایم نازنیند وقتی حضورِ نازنینِ تو را دارم وقتی که لحظه لحظه ی عمرم آکنده از عطر حضور توست، ♥خدای مهربانم ♥ |
||||
۲-شهريور-۱۳۹۳, ۰۹:۳۱ عصر
![]() |
||||
|
||||
(۲-شهريور-۱۳۹۳ ۰۹:۲۸ عصر)lady-nazy نوشته است:(۲-شهريور-۱۳۹۳ ۰۹:۱۲ عصر)nafas-7 نوشته است: سلام من یه مشکلی دارم منم همین مشکل رودارم اعصابم بهم ریخته |
||||
|
۲-شهريور-۱۳۹۳, ۱۰:۲۲ عصر
![]() |
||||
|
||||
![]()
خانمی
![]() ![]() لحظه هایم نازنیند وقتی حضورِ نازنینِ تو را دارم وقتی که لحظه لحظه ی عمرم آکنده از عطر حضور توست، ♥خدای مهربانم ♥ |
||||
۲-شهريور-۱۳۹۳, ۱۱:۴۲ عصر
![]() |
||||
|
||||
سلام اپلود سنتر چرا کار نمیکنه؟؟؟تا دیروز کار میکرد.
واسه منم عکسا باز نمیشه. اتلیه :دیدنو «عالی» ارایشگاه:میترا زندیه «بهترم میتونست باشه» لباس عروس : مزون رویال «بهترین عالی» تالار : سانلی « عالی عالی،عاشقشم» مراسم : 95/4/17 بهترین شب زندگیم
انتخاب های من
بستن
آرایشگاه: میکاپ آرتیست میترا زندیه آتلیه: آتلیه دیدنو لباس عروسی و نامزدی: مزون رویال - اولین مزون دارای استانداردهای بین المللی ایزو ٩٠٠١ و ١٠٠٠٢ در ایران |
||||
۳-شهريور-۱۳۹۳, ۱۲:۴۲ صبح
![]() |
||||
|
||||
آپلود سنتر خرابه به سلامتی
♪ ♥ ♪ ♥ ♪ روزای پر انرژی و شاد بالاخــــــره اومـــــــــــــــــــــــــدن ♪ ♥ ♪ ♥ ♪ به بعضیام باس گفت تو که به تیپ مردم میگی خز تیپ خودتم دیدی؟! ![]() |
||||
|
|
تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.