مسابقه باشکوهترین میزبانی من - با همکاری چینی زرین |
۲۲-اسفند-۱۳۹۲, ۰۷:۳۱ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۱۶-ارديبهشت-۱۳۹۳ ۰۵:۱۲ عصر توسط nalix85.)
![]() |
||||
|
||||
مسابقه باشکوهترین میزبانی من - با همکاری چینی زرین
![]() مدت مسابقه : دو ماه از 22 اسفند 92 تا 22 اردیبهشت 93 - زمان مسابقه تا پایان اردیبهشت تمدید شد نحوه شرکت در مسابقه : علاقمندان به شرکت در مسابقه با ارسال عکسهای خود از چیدمان و طراحی میز پذیرایی شان در این تاپیک ضمن نشان دادن سلیقه خود در طراحی و عکاسی می توانند در سه بخش زیر شانس بردن جوایز این مسابقه را داشته باشند. جوایز هیئت داوری : سه عدد گوشی موبایل اپل آیفون 5c به سه نفر اول که بیشترین امتیاز را از داوران مسابقه دریافت کنند. جوایز مجبوب ترین چیدمان : سه عدد دوربین دیجیتال کانن پاورشات به سه نفر اول که تا روز پایانی مسابقه بیشترین سپاس را در تاپیک ویژه از آن خود کنند. جوایز قرعه کشی : حضور شما در این مسابقه برای ما بسیار ارزشمند است، کلیه شرکت کنندگان عزیز شانس بردن سه بن خرید به ارزش هر کدام یک میلیون و پانصد هزار ریال از محصولات چینی زرین را به قید قرعه خواهند داشت. شرایط بردن جوایز هیئت داوری (گوشی های آیفون 5c ) : • استفاده از محصولات چینی زرین به نحوی که محصولات به خوبی قابل تشخیص باشند تا 60 امتیاز. • خلاقیت در طراحی و چیدمان اشیای سرمیز تا 25 امتیاز. • رعایت اصول اولیه عکاسی در کادربندی ، نورپردازی و رنگبندی تا 15 امتیاز. شرایط و قوانین مسابقه : • عکسها بایستی توسط خود شرکت کنندگان گرفته شده باشد و حق استفاده از آن برای شرکت در مسابقه را داشته باشند. • عکسها بایستی با موضوع مسابقه همخوانی داشته باشند. عکسهای نامربوط از تاپیک مسابقه حذف می شوند. • عکس می تواند فقط از میز پذیرایی شما باشد یا به اتفاق خود و مهمانان سر میز گرفته شود. از نظر ما فرقی نمی کند و قضاوت با داوران و مردم است. • هر شخص مجاز است تا سه عکس برای مسابقه ارسال کند. ملاک سه عکس اول است و مابقی لحاظ نخواهد شد. • هیچگونه متن – آرم و قاب روی عکسهای ارسالی نبایستی حک شده باشد. • شرکت چینی زرین ایران مجاز به استفاده از آثار ارسالی در تبلیغات خود می باشد. • عکسها بایستی با موازین شرعی و عرفی جامعه همخوانی داشته باشند. • برندگان جوایز محبوب ترین تصاویر کسانی هستند که بیشترین تعداد سپاس را در انجمن نوعروس تا پایان مسابقه کسب کرده باشند. • برندگان جوایز هیئت داوری کسانی هستند که بالاترین نمره را براساس معیارهای امتیازدهی از هیئت داوری دریافت کرده باشند. • برندگان جوایز قرعه کشی طی مراسمی در محل شرکت چینی زرین ایران و با حضور هیئت داوری و نماینده انجمن نوعروس به قید قرعه مشخص می شوند. • استفاده از سرویس های غذاخوری ؛ میوه خوری و چایخوری برای عکاسی مجاز است. • با توجه به اینکه این مسابقه صرفا جهت سنجش سلیقه شرکت کنندگان در طراحی ؛ چیدمان و عکاسی است لزومی به استفاده از غذا در تصاویر نمی باشد. • استفاده از محصولات چینی متفرقه (به جز چینی زرین ایران ) یا حتی اوپال برای عکاسی مجاز است اما این عکسها فقط در بخش محبوب ترین چیدمان و قرعه کشی شرکت داده می شوند و جوایز هئیت داوری (گوشی های موبایل آیفون فایو سی ) به آنها تعلق نمی گیرد. • این تاپیک صرفا برای شرکت در مسابقه می باشد. لطفا برای پرسش و پاسخ در مورد این مسابقه و گرفتن راهنمایی از اعضای سایت یا مدیران انجمن از تاپیک زیر در بخش مسابقات نوعروس استفاده نمایید. http://www.nowaroos.com/Thread-%D9%81%D8...9%86--9002 توجه : 1- برای شرکت در مسابقه باشکوهترین میزبانی من باید عضو سایت انجمن های نوعروس باشید و تفاوتی بین اعضای جدید و قدیم وجود ندارد . در صورتیکه تاکنون در این سایت ثبت نام نکرده اید ابتدا اینجا برای عضویت کلیک نمایید. 2- هئیت داوری متشکل از متخصصان هنر و عکاسی و نماینده ای از شرکت چینی زرین ایران می باشند و قرعه کشی و داوری مسابقه طی مراسمی با حضور مدیر انجمن نوعروس برگزار خواهد شد. 3- برای گرفتن ایده می توانید از بخش محصولات سایت چینی زرین بازدید بعمل آورید. http://zariniran.com/Shop/Index.aspx 4- برای بحث و تبادل نظر در مورد مسابقه ، به هیچ وجه در این تاپیک پست نگذارید زیرا این تاپیک فقط حاوی تصاویر مسابقه خواهد بود. در عوض برای بحث و سوال از مدیران سایت بر روی این آدرس کلیک نمایید. راهنمایی جهت گذاشتن عکس در مسابقه: - از منوی بالای سایت وارد امکانات -> آپلودسنتر شوید - در اونجا عضو شوید - عکستون رو آپلود کنید - بهتون یک لینک میده به اسم لینک برای انجمن نوعروس - اون لینک رو کپی کنید - به تاپیک مسابقه برگردید - در تاپیک مسابقه ، دکمه ارسال پاسخ رو بزنید - در کادری که باز میشه ، اون لینک رو paste کنید - دکمه ارسال رو بزنید پیج اینستاگرام من رو برای ارتباط سریعتر فالو کنید @mr_nafar |
||||
|
۲۳-اسفند-۱۳۹۲, ۰۱:۰۱ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۲۳-اسفند-۱۳۹۲ ۰۷:۵۹ عصر توسط eli.naz.)
![]() |
||||
|
||||
RE: مسابقه باشکوهترین میزبانی من - با همکاری چینی زرین
خدایا مهربانی را به قلب های ما بازگردان.... ![]() |
||||
۲۳-اسفند-۱۳۹۲, ۰۴:۵۱ عصر
![]() |
||||
|
||||
سلام
این فعلا واسه دست گرمی که اون سه تا چوقو از ادمین بگیرم برم مسافرت برگردم یه میز حوشگلِ خوشگلا میچینم ![]() ![]() لباس عروسمو(دانتل) واسه اجاره گذاشتم با قیمت مناسب ![]() اینجاست : http://www.nowaroos.com/Thread-%D8%A7%D8%AC%D8%A7%D8%B1%D9%87-%D9%84%D8%A8%D8%A7%D8%B3-%D8%B9%D8%B1%D9%88%D8%B3--5536?pid=2388443#pid2388443 |
||||
|
۲۴-اسفند-۱۳۹۲, ۱۲:۲۸ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۲۴-اسفند-۱۳۹۲ ۰۵:۱۱ عصر توسط monazahra.)
![]() |
||||
|
||||
روز عشقمون تا آخــــــــــــــــــــــر دنیا ![]() 25/ مـــــهـ♥ــــــر/ 92 |
||||
|
۲۴-اسفند-۱۳۹۲, ۰۳:۱۹ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۲۵-اسفند-۱۳۹۲ ۰۶:۱۲ عصر توسط بارونی.)
![]() |
||||
|
||||
Can't spell it any better ![]() |
||||
|
۲۴-اسفند-۱۳۹۲, ۰۷:۵۲ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۲۴-اسفند-۱۳۹۲ ۰۷:۵۷ عصر توسط farno0o0o0sh.)
![]() |
||||
|
||||
ماهی همیشه تشنه ام درزلال لطف بی کران تو.. یک نفس اگر مرا به حال خود رها کنی... ماهی تو جان سپرده روی خاک... |
||||
|
۲۵-اسفند-۱۳۹۲, ۰۱:۳۴ صبح
(آخرین تغییر در این ارسال: ۲۵-اسفند-۱۳۹۲ ۰۱:۳۶ صبح توسط sara queen.)
![]() |
||||
|
||||
غم دنیارو فراموش میکنم وقتی به تو نگاه میکنم ![]() |
||||
|
۲۵-اسفند-۱۳۹۲, ۰۴:۴۸ صبح
(آخرین تغییر در این ارسال: ۲۶-اسفند-۱۳۹۲ ۰۵:۳۷ صبح توسط z.karimi1383.)
![]() |
||||
|
||||
با شکوه ترین میزبانی من یه عصرونه ساده دو نفره با چینی زرین...
![]() فردا روشن است... |
||||
|
۲۵-اسفند-۱۳۹۲, ۰۹:۴۳ صبح
(آخرین تغییر در این ارسال: ۲۵-اسفند-۱۳۹۲ ۰۳:۰۱ عصر توسط RL92.)
![]() |
||||
|
||||
دوستان دقت کنید
عکسا برای نوع غذا و تزئینش نیست از چیدمان چینی هاتون باید عکس بگیرین. اینجا قرار نیس به دستپخت نمره بدیم فقط به هنر عکاسی و چیدمان ترجیحا 3 تا عکستون رو جداگانه بذارین که بهتر قضاوت بشه I hear and I forget I see and I remember I do and I understand ![]() |
||||
|
۲۵-اسفند-۱۳۹۲, ۰۶:۱۲ عصر
![]() |
||||
|
||||
: مسابقه باشکوهترین میزبانی من - با همکاری چینی زرین
Can't spell it any better ![]() |
||||
|
|