• مدیس
  • دکتر فاطمه خانی زاده

مربای گیلاس

۶-شهريور-۱۳۹۱, ۰۳:۱۰ عصر
ارسال: #1
     
Heart مربای گیلاس
مواد اولیه :

گیلاس صورتی رنگ یک کیلوگرم
شکر 700 گرم


طرز تهیه:
گیلاس را تمیز شسته، هسته آن را بگیرید طوری که له نشود بعد در ظرف مورد نظر یک ردیف گیلاس و یک ردیف شکر ریخته و آن را در یخچال گذاشته تا 24 ساعت بماند. سپس در قابلمه لعابی یا استیل روی حرارت زیاد گذاشته تا شربت آن غلیظ شود.

[تصویر: مربای گیلاس]

ﻣﻦ
ﺳﺮﺷﺎﺭ ﺍﺯ ﮔﻔﺘﻨﻢ
ﻧﻪ ﺍﺯ ﻧﻮﺷﺘﻦ
ﺑﺎﯾﺪ ﮐﻪ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺭﻭﺑﺮﻭﯼ ﻣﻦ ﺑﻨﺸﯿﻨﯽ...

اینجا رو دوست دارم...
نقل قول
 سپاس شده توسط mina14 ، خوشگل خانم ، zahraban00 ، *آوا* ، 136383
۲۵-مرداد-۱۳۹۲, ۰۴:۵۹ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۲۵-مرداد-۱۳۹۲ ۰۵:۲۸ عصر توسط عطرین.)
ارسال: #2
RE: مربای گیلاس
مربای من هم به همان روش درست شده ولی من زعفران و وانیل هم زدم.
[تصویر: مربای گیلاس]
[تصویر: مربای گیلاس]
نقل قول
 سپاس شده توسط خوشگل خانم ، *آوا* ، atie20 ، A.Bidel ، hengamehh ، 136383
۲۰-بهمن-۱۳۹۶, ۰۳:۳۰ عصر
ارسال: #3
   
RE: مربای گیلاس
مواد لازم:تصویر: images/smilies/blush.gif
گیلاس
3 کیلو
شکر

5/2 کیلو
وانیل
یک سوم قاشق چایخوری
طرز تهیه:

گیلاس ها را بشوئید و هسته آنها را درآورید. سپس لابه لای آنها شکر بپاشید و بگذارید یک شب تا صبح، در یک جای خنک بماند تا آب بیندازد. بعد قابلمه را روی حرارت اجاق قرار دهید تا با حرارت یکنواخت بجوشد. وانیل را هم به آن اضافه کنید. وقتی شربت مربا قوام آمد، آن را امتحان کنید. بعد از آماده شدن مربا آن را از روی حرارت بردارید. شما می توانید از گیلاس های صورتی رنگ هم به همین صورت مربا تهیه کنید.

این مربا هم بسیار خوش رنگ و هم خوشمزه است.

 

یاد بگیر خوشحال باشی. ادم های غمگین همیشه حرف مردم براشون زیادی مهمه. " اهمیت ندادن" به چیزای بیخود رو یاد بگیرتصویر: images/smilies/blush.gif
نقل قول
ارسال پاسخ

تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.




ارسال پاسخ صفحه قبل صفحه بعد ثبت نام