• مدیس
  • دکتر فاطمه خانی زاده

مربای هویج

۱۰-بهمن-۱۳۹۴, ۱۰:۱۴ صبح
ارسال: #21
RE: مربای هویج
(۲۹-دي-۱۳۹۴ ۱۰:۳۱ صبح)shabnamjon نوشته است:  سلام.کمککککک
من مربا هویج درست کردم 2 ساعت گذشت ابش قوام نیومد منم مجبدر شدم اینقدر بجوشونمش تا بدون اب بشه ک یکم خشک شد و همسر گفت چرا شیره نداره.میشه دستور و اندازه دقیقتو بگی.چرا اب و دون مربای من جدا شد و شیرش قوام نیومد؟من نیم کیلو هویج رو با 410 گرم شکر و 5 لیوان اب گذاشتم 2ساعتو ربع پخت با 1 ق غ ابلیمو و یک سوم پ گلاب.گلابو ابلیموشم زیاد بود


با سلام.منم دیروز برای اولین بار مربای هویج درست کردم ومتاسفانه بعد از دوساعت که دیدم شربتش غلیظ نشده آبشو خالی کردم یه مقدار و آخرش که مربا آماده شد خیلی شربتش کم شدConfused و چون حدود 4 کیلو هویج برداشتم دلم نمیاد خراب شه... الان شیرینی مرباش اندازه اس. میخوام ببینم راهی داره که مربام رقیق شهDodgyAngelAngelAngel

زندگی باید کرد
گاه با تلخی راه،گاه با یک گل سرخ
"گاه با یک دل تنگ"
گاه باید رویید در میان باران
گاه باید خندید با غمی بی پایان
نقل قول
۱۷-بهمن-۱۳۹۴, ۰۸:۴۸ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۱۷-بهمن-۱۳۹۴ ۰۹:۰۰ عصر توسط باروناا.)
ارسال: #22
     
RE: مربای هویج
اومدم از تجربه بینظیرم بگم بهتون
اول تشکر کنم از دوستانی ک کمک کردن بهمHeart اولین بارم بود همیشه مامانم درست میکردRolleyes
من 12 لیوان تپل Big Grin هویج رنده شده داشتم ک اونو یه ربع بدون هیچی گذاشتم رو گاز بعد 10 لیوان از همون لیوان تپله Big Grin آب ریختم روش تا بجوشه یساعت بعد 10 لیوان از همون شکر اضافه کردم + 7 تا دونه هل نساییده + یه ق چ وانیل + یه استکان کوچیک آبلیمو
یه دو ساعتی هم اینجا جوشیدن تا مایه من به یه غلظت متناسبی رسید هر چی بیشتر جوشید خوشرنگ تر شد و در آخر هم گلاب اضافه کردم وقتی خاموش کردم
به جرات میگم بی نهاآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآیت خوشمزه شده Heart
در ضمن میگفتن حتما لعاب باشه ظرفتون ولی من تو چدن درست کردم هیچی هم نشد Big Grin

نمیدونم تو کشوری که سرانه مطالعه اش اینقدر پایینه ، اینهمه روشنفکر از کجا میان...تصویر: images/smilies/exclamation.gif
نقل قول
 سپاس شده توسط ماه و تک ستاره ، محی123 ، خاتون مهر ، اوریانا6969 ، زیبای خیلی خفته ، 136383
۱۷-بهمن-۱۳۹۴, ۰۸:۵۳ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۱۷-بهمن-۱۳۹۴ ۰۸:۵۴ عصر توسط ماه و تک ستاره.)
ارسال: #23
RE: مربای هویج
بارونا جون هویجا تو آب که میجوشید متلاشی نشد؟آخه هویچ رنده شده خیلی زود میپزه و نرم میشه

قلب مهربانت مثلثی را می ماند در دریای عشق.
مرا در خود کشیده ای
برمودای من!!!
نقل قول
 سپاس شده توسط باروناا
۱۷-بهمن-۱۳۹۴, ۰۸:۵۸ عصر
ارسال: #24
     
RE: مربای هویج
نه عزیزم اصلا هیچیش نشد من رو شعله ملایم بدون گذاشتن در قابلمه درست کردم

نمیدونم تو کشوری که سرانه مطالعه اش اینقدر پایینه ، اینهمه روشنفکر از کجا میان...تصویر: images/smilies/exclamation.gif
نقل قول
 سپاس شده توسط ماه و تک ستاره ، 136383
۱۵-اسفند-۱۳۹۴, ۰۹:۲۲ عصر
ارسال: #25
 
RE: مربای هویج
مربای هویج من،اولین باره که درستیدم Rolleyes
[تصویر: مربای هویج]

[تصویر: مربای هویج]

لیلیِ شیرینِ علی
۹۰/۵/۷
۹۱/۱۲/۱۶
_________________
پدر و مادرم رو مگر به خواب ببینم.
نقل قول
۵-خرداد-۱۳۹۵, ۰۸:۵۳ عصر
ارسال: #26
RE: مربای هویج
من همه مرباهامو وقتی میوشو آماده کردم میریزم ته قابلمه شکرشو میریزم روش میزارم یه شب تا صبح تو یخچال بمونه قشنگ آب میندازه اصلا آب توش نمیریزم بعد میزارم رو گاز و میپزم خیلی عالی میشه

ما را دلی بود کـه ز دنیای دیگر است
ماییم جای دیگر و او جای دیگـــر است...
نقل قول
 سپاس شده توسط آلما ! ، ماهرخ تبریزی ، 136383 ، mina.mim
۱۳-خرداد-۱۳۹۵, ۰۴:۳۱ صبح
ارسال: #27
RE: مربای هویج
سلام بچه ها! برای اولین بار میخوام مربا ی هویج درست کنم. هویج رو رنده کردم با شکر گداشم تو قابلمه یه چند ساعتی بمونه. (اینجا خوندم یکی گفته بود که روش خوبیه و جواب میده). حالا سوالم اینه که وقتی میذارم بپزه، چی کار کنم شکرک نزنه، و یا سفت نشه. و اینکه هل رو کی بریزم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید :*

((خدای عزیزم))همیشه هوامو داره
نقل قول
۲۹-تير-۱۳۹۵, ۰۵:۵۵ عصر
ارسال: #28
RE: مربای هویج
مربای هویج فووووووق خوشمزه
خودم از اون دسته هستم که اصلااااااااا لب به مربا نمیزنم مگر اینکه مامانم درست کنه و سفارش کنم کم شیرین باشه
این دفعه خودم درست کردم با راهنمایی مامان
شکر کمتر ریختم+زعفران دم کرده+هل ساییده شده+گلاب
خیلی خوب شدEmbarrased
[تصویر: مربای هویج]" alt="تصویر: [تصویر: مربای هویج]" title="تصویر: [تصویر: مربای هویج]" />

96 حتما برای من بهترین سال خواهد شدتصویر: images/smilies/heart.gif
 
نقل قول
 سپاس شده توسط almam ، زیبای خیلی خفته
۶-بهمن-۱۳۹۵, ۰۲:۳۷ عصر
ارسال: #29
   
RE: مربای هویج
اینم مربای هویج من
خودش خوشرنگ تر از عکسشهWink
[تصویر: مربای هویج]

خدایا مرا آن ده که آن به Angel
نقل قول
 سپاس شده توسط مریم2 ، almam ، اوریانا6969 ، دخمل بابایی ، زیبای خیلی خفته
۱۷-دي-۱۳۹۹, ۰۸:۲۲ عصر
ارسال: #30
RE: مربای هویج
طرز تهیه مربای هویج

[تصویر: مربای هویج] 

مواد لازم برای ۱ شیشه کوچک
هویج ۵۰۰ گرم
شکر ۵۰۰ گرم
گلاب ۲ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش ۱ قاشق غذاخوری
آب ۲ لیوان
زعفران ۱ قاشق چایخوری
پودر هل یک پنس

دستور تهیه مربای هویج
مرحله اول
برای تهیه مربای هویج خانگی ابتدا سر و ته هویج ها را با چاقو می گیریم و با پوست کن یا چاقو پوست هویج را می گیریم، سپس هویج ها را داخل آبکش می ریزیم و به خوبی می شویم. در ادامه هویج ها را کنار می گذاریم تا آب اضافی شان خارج شود.

مرحله دوم
در این مرحله هویج ها را با رنده ریز یا درشت که بستگی به سلیقه شما دارد هویج ها را رنده می کنیم و داخل قابلمه ای ترجیحا مسی می ریزیم. سپس روی شعله می گذاریم و با حرارت ملایم اجازه می دهیم تا کمی هویج ها نرم شوند.

مرحله سوم

سپس هویج رنده شده را به صورت مداوم تفت می دهیم تا کمی رنگ هویج ها تغییر کند و بعد ۲ لیوان آب را اضافه می کنیم و شکر را کم کم به هویج اضافه می کنیم و با قاشق مخلوط می کنیم تا در آب کاملا حل شود.

مرحله چهارم
درب قابلمه را می گذاریم و شعله پخش کن را روی شعله می گذاریم و قابلمه را روی آن قرار می دهیم و اجازه می دهیم تا مربا بپزد و قوام یابد.هر از گاهی به مربا باید سر بزنیم تا زمان مناسب آن را از روی حرارت بر داریم.

مرحله پنجم
برای اینکه مطمئن شویم که مربا به غلظت مورد نظرمان رسیده یا نه می توانید کمی از شهد مربا بر داریم و داخل یک لیوان آب سرد بریزیم. اگر شهد مربا به صورت سالم در آب سرد ته نشین شد و متلاشی نشد یعنی مربا آماده شده است.

مرحله ششم
اما در صورتی که شهد متلاشی شد، یعنی هنوز باید به مربا زمان داد تا بپزد و به غلظت مناسب برسد. مربا که به قوام مطلوب رسید هل را به همراه آبلیمو و گلاب به آن می افزاییم و با قاشق همگی مواد را آرام مخلوط می کنیم.

مرحله هفتم
بعد از ۲ الی ۳ دقیقه بعد مربا را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم تا سرد شود و در شیشه مورد نظر می ریزیم و درب آن را می گذاریم و در یخچال نگهداری می کنیم و برای صبحانه این مربا هویج خوشمزه را نوش جان کنید.  

 
نقل قول
ارسال پاسخ

تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.




ارسال پاسخ صفحه قبل صفحه بعد ثبت نام