• دکتر فاطمه خانی زاده
  • مدیس

مربای هویج

۶-شهريور-۱۳۹۱, ۰۴:۵۶ عصر
ارسال: #1
     
Heart مربای هویج
مواد اولیه :

هویج رنده‌شده یک کیلوگرم
شکر یک کیلوگرم
آب پنج تا شش پیمانه
خلال پسته 100 گرم
جوهرلیمو 1/4 قاشق چایخوری
هل سبز هفت تا هشت عدد

طرزتهیه:

ابتدا هویج را پوست گرفته، رنده کرده و با سه پیمانه آب می‌پزیم. هویج که نیم‌پز شد شکر را اضافه کرده و بقیه آب را به آن می‌افزاییم تا روی حرارت غلیظ شود. شربت مربا که قوام آمد خلال پسته را که پنج دقیقه درآب خیس کرده بودیم در صافی ریخته و به همراه هل سبز که باز نشده، درسته همراه با جوهرلیمو به مربا اضافه می‌کنیم. بعد از یکی، دو جوش مربا را از روی حرارت بر می‌داریم.


نکات لازم برای طبخ انواع مربا‌:

Œکلیه مرباها باید در ظرف لعابی تهیه شود مگر مربای به که باید در ظرف مسی طبخ شود.

شربت مربا باید کاملا قوام بیاید. قوام آمدن شربت یعنی موقعی که مربا آماده شد مقداری از شربت آن را در قاشق می‌ریزیم سرد که شد باید شربت، به حالت کش دار از قاشق ریخته شود.

Ž به طور کلی موقع طبخ مربا باید در ظرف باز باشد تا رنگ آن تغییر نکند مگر مربای به که در ظرف باید بسته باشد تا رنگ آن قرمز شود.

 اسانسی که برای معطر کردن مربا به کار می‌بریم در اواخر طبخ مربا ریخته ‌شود.

 مربا را بعد از طبخ بلافاصله در شیشه نمی‌ریزیم، بهتر است که مربا یک شب در ظرفی که طبخ شده است، بماند.

[تصویر: مربای هویج]

ﻣﻦ
ﺳﺮﺷﺎﺭ ﺍﺯ ﮔﻔﺘﻨﻢ
ﻧﻪ ﺍﺯ ﻧﻮﺷﺘﻦ
ﺑﺎﯾﺪ ﮐﻪ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺭﻭﺑﺮﻭﯼ ﻣﻦ ﺑﻨﺸﯿﻨﯽ...

اینجا رو دوست دارم...
نقل قول
 سپاس شده توسط nazgol368 ، nonoo ، sara757 ، forklift
۳۱-شهريور-۱۳۹۱, ۰۹:۰۴ صبح (آخرین تغییر در این ارسال: ۳۱-شهريور-۱۳۹۱ ۱۰:۴۶ عصر توسط هیلدا.)
ارسال: #2
RE: مربای هویج
مواد لازم:
هویج=5 عدد بزرگ
هل نرم شده=2/1 قاشق غذاخوری
گلاب=1 قاشق غذاخوری
آب=2/1 لیوان
آبلیمو=1 قاشق غذاخوری
شکر=500 گرم
طرز تهیه:
1. هویج ها را شسته،پوست کنده و رنده کنید.
2. هویج را در قابلمه ریخته بدون آنکه چیزی به ان اضافه کنید روی حرارت ملایم به مدت نیم ساعت بگذارید تا رنگ آن کمی تغییر کند.(اگه این کارو نکنیم هویجامون سفت میشن )

3. شکر+آبلیمو+آب+هل+گلاب را به هویج اضافه کرده هم می زنیم سپس مواد را به مدت 2 ساعت روی حرارت ملایم می گذاریم تا غلیظ شود.
4. مربای هویج را پس از خنک شدن در ظرف شیشه ای مخصوص ریخته در یخچال می گذاریم

نقل قول
 سپاس شده توسط مهگل ، nazgol368 ، Khanom Tala ، نیلوفربی بی ، 136383
۳۱-شهريور-۱۳۹۱, ۱۰:۳۲ عصر
ارسال: #3
RE: مربای هویج
اینم مربای من
با دستور هیلدا جوون درست کردم عالییییییییییییی شد
[تصویر: مربای هویج]

"من از روییدن خار بر سر دیوار دانستم/که ناکس،کس نمی گردد بدین بالانشینی ها"
نقل قول
 سپاس شده توسط mozhi ، هیلدا ، سحرافشاری
۳۰-دي-۱۳۹۲, ۱۰:۴۶ صبح
ارسال: #4
RE: مربای هویج
با سلام
بین شما عزیزان کسی هست که طرز لوله کردن هویج را برای این مربا بصورت تصویری برای من نشان بده .خیلی خیلی ممنون.
[تصویر: مربای هویج]

باز کن پنچره را من تو را خواهم برد ،به سر رود خروشان حیات ،آب این رود به سرچشمه نمی گردد باز ،بهتر آن است که غفلت نکنیم از آغاز .
نقل قول
 سپاس شده توسط شیدا1360 ، پاریس
۲-اسفند-۱۳۹۲, ۰۲:۰۸ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۲-اسفند-۱۳۹۲ ۰۲:۴۵ عصر توسط mehranna.)
ارسال: #5
RE: مربای هویج
اینم مربای هبیج من البته من تا الان تقریبا هفت هشت بار درست کردم اما اولین باره ازش عکس میندازم اول خوب هویج هارو میشوریم با برس. بعد سرشو میزنیم بعد رنده میکنیم بعد میریزیم تو اب سرد بعد میزاریم رو گاز 2 کیلو هویج 2 الی 2.5تا 3کیلو شکر لازم داره .خیلی راحته من بهش هیچی نزدم اما شما میتونید هل گلاب و یه کم زعفرون بزنید بدون همه ی اینها هم واقعا خوب در میاد پس فکر نکنید حتما همه ی اینا باید باشه فقط شکرو هویج میخواد اونای دیگه دلبخواهه.
[تصویر: مربای هویج]
[تصویر: مربای هویج]
[تصویر: مربای هویج]
[تصویر: مربای هویج]
[تصویر: مربای هویج]
[تصویر: مربای هویج]
[تصویر: مربای هویج]
[تصویر: مربای هویج]
[تصویر: مربای هویج]

مامان عزیزم از دنیا رفتCrying.
نقل قول
 سپاس شده توسط سحرافشاری ، setare222 ، پاریس ، nazgol368 ، *elay*
۲۵-فروردين-۱۳۹۳, ۰۷:۵۲ عصر
ارسال: #6
RE: مربای هویج
در قابلمه رو باید بزاریم وقتی هویج رو گازه یا نمیخواد؟؟؟

Smiling
نقل قول
 سپاس شده توسط mahdiyeh ، nazgol368
۶-ارديبهشت-۱۳۹۳, ۰۱:۱۶ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۶-ارديبهشت-۱۳۹۳ ۰۱:۱۷ عصر توسط mehranna.)
ارسال: #7
RE: مربای هویج
نه نمیخواد عزیزم چون سر میره بعدشم فقط بعضی مربا هارو درشو میزارن که خوشرنگذتر بشه اینو لازم نیست تو استیل یا مسی هم بپزی عالی میشه.New1

مامان عزیزم از دنیا رفتCrying.
نقل قول
 سپاس شده توسط nazgol368
۷-مرداد-۱۳۹۳, ۱۲:۰۷ عصر
ارسال: #8
RE: مربای هویج
مامان من توی مربای هویج مقدر کم وانیل ودارچین وپودرگل سرخ میریزه اخرشم خلال پسته وخلال بادام میریزه طعم خیلی خوب میده به مربا

تـــو ...
مـَرا بــ ِ عصـر حجــَر بــرمـیگــردانــــی
بــ ِ زمـانیـکه آدم چــای را
بــا خنــدهء حــَوا شیـریـن میکــرد . . .
نقل قول
 سپاس شده توسط mehranna ، yektaa
۲۸-مرداد-۱۳۹۳, ۰۹:۵۴ صبح
ارسال: #9
RE: مربای هویج
کسی با اهک تا حالا مربا هویج پختهHuh

نمایندگی فروش محصولات سلامت محور دکتر بیز%
انجام کارهای سفارشی پتینه و دکوپاژ برای عروس های گل***
یک دختر خردادی اصیل#
نقل قول
۲۸-مرداد-۱۳۹۳, ۱۰:۵۳ عصر
ارسال: #10
RE: مربای هویج
مربای من در حال پخت

[تصویر: مربای هویج]

مربا آماده

[تصویر: مربای هویج]

همیشه سرم بالاست چون بالا سرم خداست...
نقل قول
 سپاس شده توسط sama-ali ، mehranna ، A.Bidel ، yektaa ، *elay*
ارسال پاسخ

تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.




ارسال پاسخ صفحه قبل صفحه بعد ثبت نام