• مدیس
  • دکتر فاطمه خانی زاده

مربای سیب

۲۷-ارديبهشت-۱۳۹۳, ۰۸:۲۵ عصر
ارسال: #1
     
مربای سیب
مربای سیب


مواد لازم
سیب 1 کیلو . شکر 1 کیلو . گلاب 1/2 فنجان . آبلیمو 3 قاشق غذاخوری


طرز تهیه : سیب ها را پوست بگیرید و خرد کنید سپس بهمراه 4 لیوان آب درون قابلمه بریزید
و روی حرارت ملایم قرار دهید تا سیب ها بپزند و کمی نرم شوند.

سیب های نرم شده را در صافی بریزید و پس از اینکه اب اضافی شان خارج شد کناری بگذارید.

آبی که سیب ها را در ان پخته بودید با شکر مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا چند دقیقه بجوشد ،
پس از اینکه شکر درون اب حل شد و چند جوش خورد میتوانید سیب ها را اضافه کنید ،
اجازه دهید مربا غلیظ شود.


پس از اینکه مربا دارای غلظت مناسبی شد گلاب و ابلیمو را اضافه کنید ،
چند دقیقه دیگر نیز بگذارید مربا بجوشد سپس از روی حرارت بردارید و
پس از خنک شدن درون شیشه بریزید و در یخچال قرار دهید.


نکته : چنانچه نمیخواهید رنگ سیب ها تیره شود،
باید در زمان پوست کردن سیب ها را داخل کاسه ابی که با مقداری سرکه مخلوط شده است قرار دهید و
داخل کاسه سیب ها را پوست بگیرید و خرد کنید


منبع :
http://irancook.ir/08/26/moraba-sib/2968/


[تصویر: مربای سیب]

I hear and I forget

I see and I remember

I do and I understand

Wink
نقل قول
 سپاس شده توسط شهرآشوب ، masoumeh.p ، خانوم گل ، سینگل ، احسانه ، nonoo
۲۵-بهمن-۱۳۹۳, ۰۹:۰۴ صبح (آخرین تغییر در این ارسال: ۲۵-بهمن-۱۳۹۳ ۰۹:۰۸ صبح توسط A.Bidel.)
ارسال: #2
         
RE: مربای سیب
طرز تهیه مربای سیب
مواد لازم :
سیب 5 عدد
شکر 1 پیمانه
آب 3 تا 4 لیوان
هل( 3 تا 4 عدد) یا گلاب (3 قاشق غذاخوری )

سیب که خرد کردیم

[تصویر: مربای سیب]
شکر
[تصویر: مربای سیب]
هل
[تصویر: مربای سیب]

ابتدا سیب ها رو خرد می کنیم و بعد از اینکه شستیم به همراه شکر که تو آب ریخته ایم می ذاریم برای مدت 1 ساعت با حرارت ملایم بپزه

[تصویر: مربای سیب]

بعد از گذشت 50دقیقه پخت زمانی که مربای به مقدار مناسب دارای غلظت شد . هل یا گلاب ، هر کدوم رو که دوست دارید به مربای سیب که در حال پخت هست اضافه می کنیم و می ذاریم تا 10 دقیقه دیگه بپزه و پخت کامل بشه
زمانی که مربا در حال پخت هست در قابلمه رو نگذارید
(اگه می خواهید مرباتون بیشتر پخته بشه می تونید بیشتر بذارید روی حرارت ، ولی این طوری دیگه خیلی له می شه )

سپس مربا را از روی حرارت بردارید و بذارید تا کاملا خنک بشه بذارید و بعد می تونید میل کنید
برای اینکه مربا رو بتونید تو زمان بیشتری نگه دارید داخل یخچال بگذارید

این هم مربای من که خیلی خوش رنگ و خوش طعم شده بود
[تصویر: مربای سیب]

(خدا برای من کافیست)
خدایا جونم ممنون به خاطر اینکه هوام رو داری .
من دارم مامان می شم
نقل قول
 سپاس شده توسط salvia_sweet ، nonoo ، Shadi95 ، maryam j0o0n ، لیلی ممل ، Alice13 ، yasiyari ، goli goon ، hengamehh ، *AVA* ، آرزو بانو
۱۶-تير-۱۳۹۵, ۰۵:۰۱ عصر
ارسال: #3
RE: مربای سیب
مربا به و سیب بهم خیلی خوشمزه هست اندازه شکرش هم اندازه وزن میوه هست
نقل قول
۱۸-ارديبهشت-۱۳۹۶, ۱۰:۲۶ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۱۸-ارديبهشت-۱۳۹۶ ۱۰:۲۶ عصر توسط sedigheh 69.)
ارسال: #4
 
RE: مربای سیب
مربای سیب که با دستور دوم درست کردم+زعفرون
خوشمزه شده
[تصویر: مربای سیب]
 

لیلیِ شیرینِ علی
۹۰/۵/۷
۹۱/۱۲/۱۶
_________________
پدر و مادرم رو مگر به خواب ببینم.
نقل قول
 سپاس شده توسط آرزو بانو
۱۳-خرداد-۱۳۹۸, ۰۱:۳۵ عصر
ارسال: #5
       
RE: مربای سیب
طرز تهیه:

یک کیلو سیب لازم دارید(پوست و هسته رو جدا کنید و مکعبی دو سانتی خرد کنید بعد وزن کنید).سیب رو در قابلمه بریزید،انقدر آب بهش اضافه کنید تا آب فقط تا روی سیب بیاد.شش تا دونه هل یا یک ق مرباخوری پودر هل و یک تکه چوب دارچین به اندازه یک انگشت یا یک ق مرباخوری پودر دارچین اضافه کنید و هم بزنید و شعله رو زیاد کنید تا جوش بیاد و دو سه دقیقه خوب بجوشه.

نکته:

برای غلظت و بافت بهتر،میتونید در این مرحله یک ق مرباخوری پودر ژلاتین رو در از یکچهارم لیوان آب سرد حل کنید(روی بخار کتری) و به 
مربا اضافه کنید،بعد حدودا هفتصد تا هشتصد گرم شکر اضافه کنید.نکته:اگر یک لیوان از شکر رو شکر قهوه ای و بقیشو شکر سفید بریزید هم طعم و هم رنگ زیباتری داره.شعله زیاد باشه تا مربا به جوش بیاد بعد شعله رو متوسط کنید،مربا نباید از حوشیدن بیفته و باید آروم بجوشه .در قابلمه رو نذارید و گاهی هم بزنید تا مربا به غلظت کافی برسه.حالا شعله رو خاموش کنید و نصف ق مرباخوری کره به مربا اضافه کنید.
این نکته یکی از فوتهای کوزه گری مربای سیبه که باعث میشه کف روی مربا یکجا جمع بشه و بتونید راحت از روی مربا بر دارید تا مرباتون شفاف بشه و اینکه همین مقدار کم کره،طعم ملایم و خوبی به مربا میده.بعد هم بذارید مربا کمی خنک بشه و در شیشه دردار و یخچال نگهدارید.

نکته:

میتونید یدونه هویج رو درشت رنده کنید و از اول به مربا اضافه کنید که رنگ و طعم خوبی داره.

نکته:نسبت نصف نصف سیب و گلابی بینظیره،همینطور میتونید یدونه "به" به سیبها اضافه کنید که اونم عالیه.

نکته:بعضیها مقداری گلاب به مربا اضافه میکنن و دارچین رو حذف میکنن،بعضیها هم کمی زعفران در این مربا میریزن.

قابلمه لعابی و استیل برای تهیه مرباها خیلی مناسبن.


 تصویر: ./uploads/201906/post_91469_1559556304_febd6b89cb125dd8203f03d8a3a999a4.attach

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
 سپاس شده توسط artatam ، mina.mim
۲۸-مرداد-۱۳۹۸, ۰۲:۵۵ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۲۸-مرداد-۱۳۹۸ ۰۲:۵۶ عصر توسط parmin.ab.)
ارسال: #6
       
RE: مربای سیب
طرز تهیه مربای سیب با عسل :

سیب بزرگ (زرد یا قرمز)                          ۲ عدد

پودر زعفران                                          ۴/۳ قاشق چایخوری

عسل                                                  ۸ الی ۱۰ قاشق غذاخوری

آب                                                     ۳/۱ پیمانه

خلال پسته و بادام در صورت تمایل            ۱ قاشق چایخوری از هر کدام

 ابتدا پودر زعفران را با مقدار بسیار کمی آب جوش حل کرده و کنار بگذارید.بعد سیب‌ها را پوست گرفته و آنها را به صورت نگینی خرد کنید.سپس سیب‌ها را به همراه یک سوم پیمانه آب درون یک قابلمه نچسب بریزید. نکته: استفاده از قابلمه نچسب الزامیست.قابلمه را روی اجاق قراردهید تا آب به جوش آید.بعد از آنکه آب به جوش آمد، حرارت را کم کنید و برای ۱۰ الی ۱۵ دقیقه سیب‌ها را با حرارت ملایم بپزید تا زمانی که کاملا نرم شوند.سپس درب قابلمه را بردارید و اجازه دهید تا آب درون آن کاملا تبخیر شود.زمانی که هنوز کمی آب باقی‎مانده است، مایع زعفران را به آن اضافه کرده و مواد را با هم مخلوط کنید.حالا اجازه دهید که آب سیب‌ها کاملا تبحیر شود.( هیچ آبی ته قابلمه باقی‌نماند)

 یک شیشه مربا کاملا خشک و تمیز بردارید.یک قاشق از سیب‌ها را ته ظرف بریزید و بعد یک قاشق عسل روی آن بریزید. این مرحله را لایه به لایه تا انتها انجام دهید.در صورت تمایل می‌توانید از خلال بادام یا پسته استفاده کنید. به این صورت که یک قاشق سیب، یک قاشق عسل، کمی خلال بادام و پسته بریزید و دوباره این مراحل را به ترتیب تکرار کنید.درب شیشه را باز بگذارید تا زمانی که کاملا خنک شود. بعد درب آن را گذاشته و  داخل یخچال قراردهید.

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
ارسال پاسخ

تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.




ارسال پاسخ صفحه قبل صفحه بعد ثبت نام